woho

idag fick jag lön :) hehe, men vi hade två prov, och jag tror att det gick ganska bra faktist :) Men på spanskaprovet skulle man ha stödord, men jag glömde dom såklart, så jag fick göra utantill ;) hehe, fick hjärnsläpp ;O PÅ engelskaprovet tänkte jag: Ja, men det här gick ju bra! Sen när jag kommer ut ur klaassrummet kommer jag på minst 5 saker som jag BORDE ha skrivit, och som va viktiga... -.- bra! aja, allaktivitetsdag imorrn, ska bowla och spela badminton, och äta på donken :) känns som evigheter sen sist X)

pusss

29/11

Det är första advent y´all! Håller på att baka lussebullar, pyntar och sen ska jag plugga -.- hmm.. kul? Hk och engelska. Har TRE prov next week :O spanska och engelska imorrn, asså hur tänker vissa? Och sen hk på onsdag, är grymt nervös inför det X) Läraren säger att det är ett stort prov. Så då tänker man: LÅngt och väääldigt viktigt för betygen ;O ojojoj.

pusss


Lördag

Idag är det svampbob think happy day! X) haha, dvs. svampbob fyrkant på både nickelodeon och MTV ;) hihi, har sett på svenska, engelska och norska :D

Har städat mitt rum lite idag också, det blev ganska bra, men jag är inte klar, och vet inte vart jag ska ställa allt som jag har rensat ut men inte vill slänga! Så vi får se :)

12 veckor </3

pusss

oj

oj, nu börjar idol om i minut X)

Vanlig fredag, börja kvart över nio. skulle haft prov men nej. Hade i timme och tjugo minuter lång rast, jag sophie och bullen gick ner till centrum :) Slutade tio i tre ;)

Sen hade jag tennis, gick faktist bra idag :D (nu börjar det, idol alltså) Sen skulle jag gått på bio med Therése och Sophie, men det var bara tråkiga filmer, dom skulle se trubbel i paradiset. Men jag tycker inte den verkar så bra och inte värd att spendera 100 spänn på. Måste ju tänka på min ekonomi ;) Var ju på bio förra helgen och såg New moon X) Så det blev inget, eller jag tror att dom skulle titta på den iaf :)
aja, pusspuss

pusss

torsdag

hallooo! hejhej! vem där?

jag vill ha mitt pris!

ikväll är det mammas pojkar och glee :)

pusss

Hej

Asså F U C K vad du är saknad! </3

Förlåt men på något konstigt sätt så kunde jag inte gå in på blogg.se igår! ;O Så jag får skriva lite snabbt nu.

Tisdag: Hade matteprov första lektionen klockan åtta! Men jag tror det gick ganska bra ändå ;) Har börjat på ett par mjukisbyxor i slöjden, perfect match till min tröja X) haha, jag och Fia sprang runt och skrev Hej  i alla böcker i klassen :) Jag blev straffad, fick en ny bästavän och skrev hej i min lärares bok :D
Va på tennis, gick bra actually. Och min tränare sa att jag var väldigt duktig idag! Spelade lite match, vann två första, men sen orkade jag inte mer så jag förlorade med 4-2 ;P haha, whatever! nejrå, men min tränare vill att jag spelar mer matcher mot andra klubbar, jag ba: No way mannen! thats a big no no! Asså jag hatar att förlora ;) Sen var det Ugly betty och DHW på kvällen ;)
 
Onsdag: Lååång dag. 8.15 till 15.45 ;O Klockan i klassrummet går tio minuter före, vilket vår lärare inte märkte, så hon ba: Jag släpper er tio minuter tidigare idag! Fast det hon inte visste va att hon släppte oss tjugo minuter tidigare! :D haha, skulle varit barnvakt men nope. eehm.. a juste, jag och michaela va typ asflummiga på hk:n och innan No:n idag ;) Haha, vi hade bakat  kladdkaka och hade det som snus och massa annat äckligt ;) haha, michis satte typ mat i halsen och kommer springades till mig, lägger sig på golvet och skriker: Ein, ja saaä ma i halen! Det hon ville säga va: Elin, jag har satt mat i halsen! haha, men grejen var den att hon lät så roligt och tyå låg på golvet och skrattade :D Både jag och Ebba garva typ ihjäl oss! :) Hihi, vi fick gå tidigare eftersom att "vi störde kanske vissa andra" och sen ute i korridoren så "svimmade" michis varje¨gång nådon gick förbi :D Men ingen reagerade, känn dig älskad!
En gympalärare gick förbi och ba: Ååh, vad har ni bakat? Jag ba: Bajskaka! Hon ba: hehe jaa, den ser ju inte så värst god ut! Haha, vilket liten bitch, nejrå :) Sen är den Greys anatomy!!!!!!! :D

pusss

gud vad bra jag e!

Haha, låter väldigt självgod men jag är fett stolt över mig själv! imorgon har vi matteprov och jag tycker jag är fett bra för jag klarade några uppgifter helt själv som jag aldrig har klarat förut! haha, no big deal men vadå? och sen känner jag mig ganska säker inför spanskaprovet på fredag ;) Matteeprovet är vår första lektion imorrn, klockan åtta ;O shit! då sover ju jag? X)
Sen gjorde jag klart min tröja i släjden idag och jag blev fett nöjd :D Ingen trodde att jag hade gjort den :)
Jag var också barnvakt idag, gick super!

haha, har väl en allmänt bra dag idag ;)

pusss

Söndag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Skulle göra lite läxa, som jag har gjort (fast inte allt) men jag gjorde lite spanska och läste typ fem sidor i min bok X) bra elin! en klapp på axeln ;)

SÅg New moon igår! :D:D haha, den var så jävlans bra asså, älskade kommentaren från Jacob, "what a marshmallow!" haha X) men slutet var inte så bra.. Men jag förväntade mig att den skulle va något man fick svar på i Eclipse!
Edward: Marry me.
Bella: hmm...?

Vad ska bella svara? har inte läst böckerna, men vet vad som händer i de kommande filmerna, de gifter sig, får
barn och Bella blir vampyr. oops! ni ville kanske inte veta? jaja, inte mitt fel, jag läser inte min blogg ;)

Och för er som ännu inte har sett trailern, :) 



pusss på er

Är hos Jonna

är hos jonna, vi fikade först klockan elva, sen gck i runt lite och slutade hemma hos henne :) japp, och guess what? jag ska se new moon ikväll med julia och jonna :D jag blev ju överlycklig för att det var 11 år  nu, och det blev även dom, så vi ska se den ikväll klockan nio :D hihi!
Är iaf asglad X)

11 veckor </3

pusss

Tittar på Idol

Tittar på Idol just nu :) Vem/vilka tkr ni var bäst?
Sen va vi ju och simma med klassen, pinsamt, men inte så pinsamt som jag hade trott ;) haha, förutom att alla killarna i 8b stod och glodde utanför när vi simmade X)
Och jag är glad för New moon har inte 15årsgräns längre! Förra året höll jag och biúllen på att inte komma in X) haha, men tack vare mig gjorde vi det^^ Det är 11årsgräns nu så jag och bullen ska se den :D Vet dock inte när

pusss

Gymnasienmässan

Idag var vi på gymnasiemässan :) Det var inte så jättekul, men jag fick godis XD haha, och fyfan va mycket folk det var asså! ;O
Och jag kom då hem med fyra kassar och hundra brocshyrer, asså alla höll ju fram massa papper, och jag ville inte vara dum så jag tog från alla ;) hehe...

Och är det bara jag som älskar den nya Ica reklamen? Den med bonuscheckarna ;) haha, tycker den är asrolig :)
Ser den faktist just nu på tv.

Har tittat på Mammas pojkar, och jag stör mig mer och mer på Christians mamma. Hon måste verkligen älska Martina!? Lixom om han vill prata om en dejt med t.ex Maja, så börjar hon ba: Ja, men Martina är´ju en underbar tjej! du borde verkligen ge henne en chans, ni skulle kunna få barn ihop!
Gaah! Ge dig! Haha, damp X)
Och nu tittar jag på Glee :)

pusss

En eftermiddag i kalla November

Har tittat på tv ungefär hela eftermiddagen idag :O Och jag kan inte säga att jag är stolt, men jag har helt enkelt inget skolarbete med mig hem, så vad ska man göra? Haha, låter som en nolifer som bara pluggar och tittar på tv XP Men nej, idag var jag bara seg ;) 
Imorgon blir gymnaisemässan i Älvsjö med klassen, så det blir sköj ;) Har för mig att nån jag kände ska vara där och represtentera sitt gymnasium, får kolla runt lite X) 
Hade NO prov idag, är faktist rätt nöjd :) 
Och vi har inte fyra prov nästa vecka, thank god! För att man får bara ha max 2 prov varje vecka, tack skol-lagen  :D haha, men vi har istället två prov nästa vecka, och två prov nästnästa vecka :) Så ja, det var väl allt! NI behöver inte förstå följande text: Ska snart titta på "Greys Anatomy" (Jag sa inte att jag inte skulle titta mer) X) hehe... och jag tittar på Biggest loser, vem vet, ni kanske ser mig där om tio år ;) haha, nejrå. Men i Bonde söker fru, ska nog titta lite på det oxå :) Nu kan ni börja förstå igen ;)Asså jag vet inte, var flummig i skolan idag igen, seriöst! jag får ont i magen :O aja, så jag är lite flummig ensam här i mörkret, nån som har dålig humor som vill joina? Tänkte väl det ;)

pusss

Sprutan är...

... inte kul. Jag har jävligt ont i armen, och i benet ;O Inatt kunde jag inte sova, vakna klockan två och frös så jag skakade, så jag sov med morgonrock istället ;) men det gick bra, väckar klockan ringde tjugo över sex. Men... Jag somnade om! i en halvtimme ;O Som tur var så hann jag iallafall, men mami skjutsade iaf ;) haha det var nays X) Men asså jag har fortfarande ont! Fast jag är inte överraskad. Och till råga på allt (haha, det låter så vuxet) så ska sophie lägga huvudet rakt på där jag har  ont, och hon lixom slår ner sitt huvud (om ni fattar). Det gjorde inte lite ont ska jag säga.
Nästa vecka har vi fyra (!) prov på två (!) dagar (!) asså hur ska man klara det? Och imorgon har vi matteläxa och NO-prov, och här sitter jag framför datan -.- BRA Elin! Riktigt bra!
Nästa vecka är det HK-prov, matteprov, engelskaprov och spanskaprov... hmm... Jag är typ mest nervös inför HK och matte. På fredag ska vi simma (!) riktigt skoj må jag säga. Det är alltid kul att visa sig i bikini för hela klassen ;) Vi har gjort detta simtest i alla år! lixom, det är inte så att man har tappat simförmågan? Ääh skule inte tro det va? Nästa vecka blir jag klar med tröjan i slöjden, är riktigt glad över detta faktum, ska göra ett par matchande byxor till ;9

Asså fyfan vad ONT jag fick i magen de sista två lektionerna, pga. att jag hade dampgarvat med Tessuw ;) haha, asså vår humor är en sköldpadda med en igloo på ryggen, eller en snigel med H&M på ryggen. Ni måste se teckningen för att fatta. Och lärarna blev riktigt sura, så jag var tvungen att byta plats X) haha!

Pusss

Måndag

Idag tog jag grisinfluensasprutan i skolan! omg, jag brukar inte vara nervös eller rädd för sprutor, men man har ju sett vissa bieffekter, så jag var lite nervös ;) Men det gjorde inte alls så ont, det är bara i armen det gör ont i nu :)

Fick oxå reda på idag att en tjej som har gått i vår skola, ee, inte finns mer.. Jag kände henne inte, men hon verkade vara en ritkigt snäll tjej, och det var dessutom en tjej i min paralellklass storasyster.. Asså vad händer? En annan vän som jag har varit mycket med när jag var liten har samma sjukdom, och vem vet..? Vill inte tänka på det :'( Lixom, alla snälla, oskyldiga tjejer (inte för att det skulle varit bättre med nån liten bitch eller nåt) men asså, jag tror inte att hon har gjort nåt som förstör kroppen eller nåt.. Lixom, va? Jag sitter här och undrar... Men, vad ska jag göra? Vila i frid <3

pusss

Söndag

Idag ska jag göra homework! -.- inte kul, ska läsa i min bok, har kommit fram till att jag msåte läsa ca. 34 sidor idag. Lycka till! säger jag bara X) Sen ska jag föröka göra lite NO, och spanska. kul söndag :D Senare på kvällen ska jag, min familj, morbror, mormor, och min moster och hennes "nya", eller vad man ska säga, äta middag på restaurange :) mums! ee, ja. spöktennisen igår var jobbig! jävlar vad mycket småbarn det finns! Det var 50 st. där :O Och typ 20 samlades runt mig och Lisa, och ville ha ledtrådar till en spökjakt, haha. dom skulle typ egentligen göra ett uppdrag X) Men vi orkade inte bry oss, och ingen lyssnade ändå, så vi bara gav ut lapparna till dom som ville ha, hehe ;) De andra gick sen hem till Martin och skulle titta på skräckfilm, jag fick komma.. Men nej tack! fan, jag ska aldrig mer kolla på skräckfilm, hatar skräckfilmer :O Så jag gick hem själv och titta på Die hard 4.0 med farsan ;)

pusss

Lördag

Jag vet inte vad som är värst.
Ovetandet om vart du är, levande eller inte. 
Eller att veta vart du är, om du är i himmelen.

I mitt fall är det ovetandet, och jag vet inte om du är levande eller inte.
Jag saknar dig, 10 veckor idag :´( </3 Du vet mycket väl att jag älskar dig.



Ska planera spöktennis idag. Ska dit klockan 3-4. Skulle först ha ätit middag hos några kompisar, men en blev sjuk, så det blev inställt. annars ska jag inte göra nåt annat speciellt. Är hemma själv, de andra är på Ikea (skulle oxå åkt dit, men hann inte) och lisa är och handlar grejer, ;)
Filmen igår hette Broarna i Madison county. Den va bra, men jag somnade (inte för att filmen var dålig, utan för att jag var trött), men såg iaf slutet X)

pusss

:O

Det är fredagen den trettonde idag! XO har inte haft nån större otur idag ;)

Det e dags för fredagsmys

Det e dags för fredagsmys säger jag bara. Ska va hemma, tror jag? och titta på Idol, och sen var det nån film klockan tio. Nåt med Bridge :) aja, ska se den iaf.
På väg hem från da plugg så var jag hur flummig som helst! och jag gick ju med Julia och Tess, dom va liiite trötta ;) haha, fatta va jobbig jag måste ha varit då, typ asgarvar åt en kotte som står upp X) hehe, min humor det ;) Sen snubblade jag på en rot som stck upp ur marken, Tess ba: Nemen, en penis från marken!
Men flummig och halvt döv som jag är, så tror jag att hon säger: Ppp Penis från marken! Och det tyckte jag var askul,och började skratta som in i tusan ;') Är det en ny låt eller? säger jag och skrattar :) Det lät som det! Det msåte ha framkallats när jag och Tess sprang runt i en cirkel på idrotten när alla hade gått och bytt om, jag va fett rädd! Hon springer ju fortare än jag, så helt plötsligt hör jag : Jag kommer och tar dig! Jag börjar skrika och springer fortare :O minnen asså, tänk att det var ca. 4 och en halv timme sen :) Jag minns fortfarande :D
Skulle kanske va med Jonna, hon fråga om vi kunde kolla på skräckfilm med jag ba: NEJ TACK! Fan, jag hatar skräckfilmer, dom är ju asläskiga! Jonna e oxå rädd för skräckfilmer, så hon ville att vi skulle se, Scary Movie. haha, men jag vet inte ;) De kanske oxå är läskiga?




hare bra! pusss

mhm.

idag blir det gudstjänst med Jonna <3
Blev ledsen i ögat när jag såg en fin bild på Alice. Och, jag är så in i helvetes jävla glad för att jag har tagit vara på tiden hon va hos oss. Och tagit massa bilder på dig älskling <3 Hoppas du kommer tillbaka snart.

pusss

:(

Lång dag idag. Bakade morotskaka på hk:n med Ebba :) mums X) tittat på "Vänner" och Senare blir det "Greys anatomy". Tror inte jag hinner se "Stockholm-Arlanda". X) Har läxor -.-

Vill ha ett orange Maple tree i Farmville! Och en liten baby turkey oxå :O Ge mig!

pusss

Foki

Var just inne på http://fokis.se/ , och hon hade lagt ut en film på en fontän! Haha låter töntigt, men den fontänen var asfin och cool, så jag lägger också ut den. Vet inte vad ni kommer att tycka, menmen ;)'



Orkar inte skriva mycket.

Nej, precis.

Idag va det skola (nyhet?). Sen hade jag tennis, orkade inte först (gör typ aldrig det) men det var kul idag! Jag kände mig jävligt duktig actually X)  Och min tränare sa med sin spanska *dialekt* : Det e din bästa dag idag!
Hihi, Elin goes happyface XP Sen vann jag självklart när vi körde lite matcher, på håret asso. Det var lite nervöst i slutet ;)
Har nyss tittat på "Vänner", snart blir det "Ugly Betty" och "Desperate Housewives" :D:D:D

Pusss

I´m such a good farmer!

Sitter och spelar Farmville! YEY! Jag är så jävla duktig och snäll XD Vet inte varför texten är blå och understruken. Men kan inte ta bort den :D Och varför vill alla se This is it ? Asså okej, det är säkert en bra film, men alla blir typ jätteledsna om de inte får se den. Skulle också vilja se den, men jag tänker inte gå hem och gråta som en VISS person :P haha, ta det inte personligt ***** haha, lets keep it a secret ;)

Elin is such a thoughtful farmer and just fertilized Alva's farm in FarmVille!
Elin just visited and fertilized Alva's farm out of the goodness of their heart in FarmVille! They did such a wonderful deed and would be delighted if a few kind neighbors showed them the same attention!

pusss

Söndag.. typ?

Alla hatar söndagar sägs det. Jag vet inte, okej, att vakna upp en söndagsmorgon och veta att det snart är skola igen är väl inte toppen. Men man har ju hela dagen och kvällen på sig! :D och sen är det ju bara en vecka till nästa helg ;) Sändagskvällar däremot kan vara jobbiga, om man bara sitter och väntar.. men jag tycker ändå att dom är ganska mysiga. Jag menar, det är ju bra tv program på söndagskvällar ;) Haha, jag och min tv X) (eller min och min). Aja, klockan är 14.25, och vad har jag åstakommit denna söndag, está nublado, y hace mal tiempo? Jo, jag vaknar nio, och sätter mig upp isängen, undrar om jag ska gå upp eller inte? Jag lägger mig ner igen och vaknar kvart över tio, nays! Jag går upp och äter frukost, sen har jag tittat på teve (suprise?) typ MTV EMA hela morgonen, och har hört några nya bra låtar, hihi :) Men det blir ingen låt i detta inlägg, jag vill inte bli missbrukare. XP
Igår när jag inte hade nåt att göra, tittade på Körslaget, brukar inte kolla på det men jag hade inget bättre för mig. Jag fick abstinens (stavning) för att jag inte kunde spela Super Mario på Gameboy! :O Hemskt! Jag har blivit lite beroende av att spela, men det är ett bra tidsfördriv. Min lilla syster skulle sova hos en kompis, och tog med sig spelet! Så vad skulle jag göra? Fortsätta titta på Körslaget. Sen såg jag en film som hetter "Desperate hours", handlade om en fejkad kidnappning, och självklart visste vi innan hur allt låg till :D (eller pappa och mamma visste) hehe..

aja pusss!

Jag älskar reklam.

Jag älskar rolig reklam. Jag älskar Ica-reklam. Haha, och nej, jag överdriver inte X) Ja, jag har lagt in 9 stycken :) Klaga inte! Titta bara ;) Jag är inte beroende.

Fredagsmys :)


haha, typ tusen! Ni måste ju inte kolla på alla, men jag gillar dom, haha :) men dom är korta X) Vad tycker ni om de nya reklamerna? Praktikanten Jerry? Tycker iallafall dom är roliga, och inte full med fördomar :)

pusss

Fredag, Lördag

Halloj!
Igår var det vanlig fredag, glad på tennisen, dock väääldigt seg i benen, efter idrotten :D haha, vi körde basket, och jag måste säga att jag är GRYM! X) Sen åt vi hos mormor, och tittade på Idol där. Ganska bra att Rabih åkte ut, om man jämför med Mariette. Asså hur kunde hon hänga löst?
Men ingenting slår ju förra veckan när den där killen friade till sin flickvän! Så jävla gulligt så man bara dör! ;P haha, och såg ni Erik i bakgrunden när Peter pratade med någon? haha :D 

Alice har varit borta i två månader :( Jag bryr mig inte att jag tjatar om det varje vecka, och jag kommer inte sluta.

Lördag: Idag var jag i skärholmen med papi! haha, jag drog med honom ;) Skulle köpa ett par svarta glansiga leggings från Gina tricot. Har tittat på dom ett tag nu, och några liknande, fast riktiga jeans på Cheap Monday för typ ett halvår sen :O Men jag köpte dom här idag iallafall, mycket billigare, och typ lika fina :)
Sen skulle jag köpa ett par Ugg´s (alla vet vad det är?) gick typ runt i varenda skoaffär i skhlm, och i varje affär fanns det såna modeller, fast inte äkta (som jag självklart ska ha) haha, men det är bara för att dom är typ de enda som är sköna, nästan alla andra är hårda. I EN affär fanns det äkta, på gränsen till för små för mig, men jag tänkte köpa dom. Pappa ba: Aha, dom kostar bara 700. Jag blev glad, för det är ju inte så dyrt. Men när vi gick tillbaka efter ett tag, och kolla på skokartongen, stod det 2700, ojdå.. Såg visst inte tvåan :P haha, men jag köpte dom inteeeeeeeee..... seriöst, dom var ju så jävlans dyra (tycker jag, vet inte vad ni tycker). Sen ser jag en länk på facebook: "Uggs for $98" å jävlar. Sen kolla jag på hemsidan, fri frakt och allt, den modellen jag vill ha (lite högre) kostade $105, alltså ca. 840 svenska kronor. det e fan nästan 2000 kr skillnad! :D:D vet inte om jag ska köpa.. men ändå!
Sen skulle jag kanske köpa en slags polotröja från H&M, grå och svart prova jag. Men kunde inte bestämma mig, så det blev inget.
Aja, köpte iallafall leggings! :)

Och Alice har varit borta i nio veckor.. :(

Nu ska jag lägga ut en till låt ;) (var beredda på att jag kommer missbruka detta en tid framöver)

Älskar denna låt


pusss

Det snöade idag!

Det snöade idag! MEn när jag skulle gå hem så regnade det och blåste, så jag flög iväg.

Slut

den 6 november har Alice varit borta i 2månader </3

HAHA

Nu jävlar!

Tack!

Ska bara börja med att säga att min gubbe har ingen näsa.

Och tack http://allvas.blogg.se för att du sa hur man gjorde det där du vet. Är ju inte så teknisk av mig ;) haha, aja. ingen annan som orkar säga att man trycker på html, för det är ju sååå jobbigt X) Okej, ska sluta klaga nu på att jag inte har skills.

iallafall,                  vad ska jag skriva? måste göra svenskaläxan, igen... -.- men jag tror att jag blir klar idag :) a juste, sen måste jag in på youtube och kolla ett videoklipp, men jag får inte säga vad man söker på, för det är en hemlis! :D haha, kanske ska lägga in den otroligt pinsamma videon right here? nu med mina nyfunna blogg-kunskaper kan jag ju erövra världen! X) okej, nu tog jag i, men jag är allmänt flummig just nu. (Sitter ensam vid datan i ett ensamt rum, och skrattar åt mina egna "roliga" skämt) vilket liv.. aja :) Ska skriva fler seriösa inlägg, tror jag. vad tycker ni? asso shiit kommentera mera!

hehe pusss

Asså...

Asså hjälp mig någon?
Jag vill ha hjälp med:

-Bloggdesign! Men ingen vill.............. :´(
-Hur man lägger upp videor. Men ingen vill hjälpa.............. :´(
-
-
-

Asså jag vill fan lägga upp videon http://www.youtube.com/watch?v=Oief9vjw8T0 men det blir en länk! Det är Darin med "Viva la Vida" igen X) Men jag har seriöst knarkat den idag, måste lyssnat på den minst tio gånger i rad! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Onsdag

Idag va det kort dag in da school. slutade halv två :D Jag och Sophie ska bli pizzabagare när vi blir stora, och äga en pizzeria tsm X)

Och btw. Jag är typ the one and only som gillar Darins version av Coldplays "Viva la Vida" Anyways tycker han gör den bra :)
Men tyvärr så vet jag inte hur man lägger in YouTube videor på bloggen (kan inte mkt om bloggen, jag bara skriver inlägg) så här är en länk ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Oief9vjw8T0
enjoy!

pusss

Hallelujah, en låt jag sjunger ofta X)

                                                  I've heard there was a secret chord
                                              That David played and it pleased the Lord
                                              But you don't really care for music, do you?

                                                 It goes like this...the fourth, the fifth
                                                                The minor fall
                                                                The major lift
                                                The baffled King composing Hallelujah

                                                         Hallelujah, Hallelujah
                                                         Hallelujah, Hallelujah

                                                  Maybe I have been here before
                                             I know this room, I've walked this floor
                                              I used to live alone before I knew you.

                                              I've seen your flag on the marble arch
                                                      Love is not a victory march
                                              It's a cold and it's a broken Hallelujah

                                                           Hallelujah, Hallelujah
                                                           Hallelujah, Hallelujah

                                                        


Måndag

Höstlovet är nu slut.
Och jag är borta från datorn i en dag, och då ser jag typ 350 000 nya mail! X) asså att läsa igenom alla, eller jag måste ju inte, men de kan ju vara viktiga! :D

Idag hade vi slöjd! :) älskar slöjd, typ favvoämnet, för man kan föra kläder till sig själv! Och det är ju alltid kul att få/äga nya kläder utan att det kostar! ;) Håller ju på att göra min rosa tjocktröja XD De senaste grejerna, typ från sexan (minst) har jag gjort kläder till moi :D
En halsduk (fortfarande inte klar), linne, t-shirt, minst 3 kjolar, tjocktröja(håller på med), mössa, klänning, osv... Jag är inte självisk! Jag har gjort grejer till andra :) Broderade också, fast till mig själv :P

Jag har lite grejer att göra i veckan (och idag). Ska fixa mitt nya pärlarmband, skura toalett, (yikes!) läxa, diska idag också efter maten... Och kolla teve såklart :) Jag har också bestämt mig för att börja använda min almanacka som jag köpte innan åttan. Skulle använda den till skolan, men jag glömmer alltid skriva X) Ochjag har bra minne ;)

aja, pusss!

Happy Halloween

Happy Halloween allihopa!

Glömde nästan skriva det X)
Haha, ska också passa på att säga: Trodde att jag inte skulle göra nåt på lovet. Men jag har varit busy från Tisdag till Söndag ;) Inte för att ni bryr er, men en liten ursäkt XD


Oj

Förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen. Var det två, tre dagar sen?
aja, har inte haft mycket tid, ska kortfattat skriva vad som hänt sista dagarna av höstlovet X)

I torsdags var jag på Vetekatten i stan, (tredje dagen i rad) med min syster, mormor, moster och kusin. Ja, jag åkte :) Hade inget bättre för mig. Vi hade det jättetrevligt och pratade om spöken och sånt, var där ir typ 2-3 timmar :O Sen var tåget försenat typ 15 min :O Sen åkte vi till södertälje för lisa skulle lämna lite grejer hos en kompis. Vi åkte hem.. osv...

I fredags var jag, mamma, lisa och nora i skärholmen :) Jag fick ett par lovikka-vantar, köpte ett snyggt svart armband med nitar. Från Lindex. (kanske låter emo, men det var jättefint). Sen köpte vi oxå en röd resväska till moi :D hihi! Hade det mysigt där :) Sen hemma titta vi på "Idol", synd att Erika åkte ut :( Rabih hängde fan inte ens löst! Det är helt sjukt? han var dåålig X)

I lördags åkte jag, mamma, pappa och nora till mina kusiner i Nacka. Lisa följde inte med för att hon skulle tyå gå bus eller godis med några kompisar XP haha, min kuisan Amanda fyller nämligen snart 18 år, grattis :) Alltså imorgon (måndag). Så vi grattade henne. Vi var också vid morfars grav (man brukar ju vara det på alla helgonens dag,) och först satte vi ett ljus där innan vi åkte till mina kusiner, sen på väg hem åkte vi förbi, och nästan alla gravar hade ljus. Det var skitfint, och jag försökte fota, men det blev bra massa ljus och en svart bakgrund. Det var iallafall jättefint.
Sen hemma kolla jag på slutet av "Tre systrar och en mamma". Har sett den förut, men den är rätt bra :)
Och Alice har varit borta i åtta(!) veckor, fan snart två månader :( </3

Idag (söndag) frågade jag Jonna om hon kunde följa med moi till tumba eller södertälje. skulle bara springa in på H&M, men hon skulle va med Bullen. Se smsa hon och fråga om vi kunde, för julia hade blivit sjuk (tack, men krya på dig) för då kunde Jonna följa med! :D Vi åkte till tumba för det är närmast, och sen skulle vi hem till henne, men jag fick så jävla ont i magen. Blev alldeles varm, mådde illa, så jag gick hem. Men nu mår jag prima X)

Klar!
Ska försöka skriva mer i fortsättningen!
Mina fiskar är typ döda, och mina blommor vissna :( (facebook)

pusss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus