förlåtfördåliguppdatering

har inte haft mycket tid nu på sistonde.
Idag hade vi NO prov, gick väl bra, kunde gått bättre ;)
Och en annan anledning är att vår data har på nåt mystiskt vis blivit skitseg.
Hade 50 minuter på mig att va inne på datan i måndags, men datorn är ju seg nu, så att bara sätta på datan och komma in på internet tog 25 minuter :( Så jag hann inte.

pusss

Snart kommer gästerna

Mina kusiner, moster, mormor, morbror och Gustav ska fira mina systar som har fyllt år ;)



20 veckor :´( </3

Freeedag! =)

Congrats storasyster 16 år =)

Vinterdag idag, det var väl kul. Haha, jag det var kul ;) har lite bilder oxå, kanske lägger ut på fejjan :)
Vi grilla korv, och senfika vi och flumma runt lite ;O Haha, när vi gick på isen ringer en i min klass och säger att vår lärare förbjuder oss att gå så långt ut på isen utan isdubbar. Så vi skulle gå och hämta det, men vi gick in ist ;)

pusss


Fan vilken seg dag...

Eller morgonen började bra!
Eller, nej. det kan jag inte säga ;O haha, det var kul asså ;)
För typ två dagar sen ,ärkte jag att mitt torrschampoo läcker, och nu har jag bara halva kvar (den var full förut).
Och sen imorse. Jag har mineralpuder, ni vet sånt där löst?
Det är ju en plastgrej över själva pudret med hål i, så att man inte får så mycket åt gången.
Jag skulle försöka trycka ut puder ur hålen på plastgrejen, då den helt plötsligt exploderade! haha, Över HELA mitt ansikte, mina kläder, golvet, händerna, håret.. Asså fyfan..
Men det blev ett jämnt fint resultat, med allt löst puder i ansiktet! =) haha, så jag fick börja om ;)

Förmiddagen i skolan var väl ok, sen NO lektionen, (som jag på något sätt fruktat mer än vanligt idag) den va så j*vla jobbig! Jag var trött, och michaela ska ju sncka hela tiden =P Det är trevligt i början, och jag brukar inte störa mig på det.. MEn just idag då jag bara ville hem och sova så blev jag så j*vla irriterad och sur X) hehe... Blev dock lite gladare på bilden.

Imorgon är det "vinterdag" i skolan. Vi får ju inte åka till Romme längre för vår skola är fattig... Så man fick välja på att åka skidor i Flottsbro, åka till Lida eller gå på hundpromenad. JAg tänkte genast "hundpromenad!" Men jag har ju ingen hund, och det måste man lixom ha för att gå på hundpromenad.. Så jag och mitt crew (haha) åker till Lida, vi orkar inte åka till Huddinge och åka.. Jag ska ju ända snart till Österrike, Alperna!
Det blir väl okej. Man kan typ åka pulka där och lite annat, men lärarna i vår skola tror att vi är tre år, så vi måste ha hjälm när vi åker pulka.. -.- seriöst?
Så vi går på långpromenad ist ;)

Va nyss och träffa Tess, haha vi skulle köpa godis för imorrn, men jag tror inte jag orkar ta med det ;)
Sen skulle hon sova hos en *HOST* kompis... (några vet nog vad detta handlar om) hehe, så jag väntade på tåget med henne i typ 20 minuter. Skiiitkallt!

Puss

Onsdag

chacha bloggen! 

känns som torsdag :)
men jag är feett med ledsen.. Peaw ska läggas ner! kommer ta livet av mig!

iaf, kom nyss hem från pizzan, med Julia och Therése =) Det var trevligt, var typ där i två och en halv timme ;) Fan va dom som jobbade där måste ha tröttnat på vårt ständiga flumm!
Sen när vi skulle hem försökte några killar ragga upp oss och fråga hur gamla vi var, jag ba: Elva!
haha, han blev fett rädd och ba: jaha, elva! och åkte därifrån snabbt som tusan! =)
haha kul kul

pusss

hejhejhejhejhej

igår va jag i stan all by my self!!!!! ;O Trodde det skulle va astråkigt, men rätt skönt faktist, fick det jag ville ha gjort ;) haha, men varför åkte jag in själv då?
Jo, nu äre såhär va.. Min kära storasyster fyller år på fredag, och klantig som man är så har jag inte köpt nån present. Så jag var tvungen att åka, för jag orkar inte åka efter skolaan :)
Köpte en skjorta till moi, och ett par örhängen till Lisa ;)
Sen skulle jag till Urban outfitters, som ligger lite offside. Och som det dessutom typ bara finns one of a kind, sån affär i hela vårt avlånga land! Så ja, jag var tvungen att åka just till stockholm.
Men UO (urban outfitters) ligger typ vid stureplan, så jag orkade inte gå dit =) Men snäll som jag är så gjorde jag det, tillslut ;)
Lisa sa att OU såg ut som en sån här gammal biograf, ni vet? Med vitt och svart text... hehe :P Så jag gick runt och letade efter biografer ;O Gick förbi kanske 3 stycken, eller ja, gick bort till tre stycken som låg typ 1000 meter ifrån varandra. Min mobil hade laddat ut också mitt i ett samtal, kunde det bli värre?
JAg bestämde mig för att ge, och tänkte att det där hon vill ha på OU får hon faktist köpa själv!
Sen ser jag biblioteksgatan! WOHO! Marc o Polo! biblioteksgatan 11. OU låg på biblioteksgatan 5! Jag var nära! :D Sen ser jag OU, YES! allt mitt sökande är över! Kommer fram till OU, "ganska tomt" tänker jag... Då står det på dörren: Stängt pga inventering.
say whaaat? så, ja. Min pappa får köpa det, han jobbar nära stureplan, typ... ;) haha

pusss

LLLLLLLLLÖRDAG!

=D
Sov hos Jonna igår till idag.
Haha, kvällen började med typ skummkrig, och andra krämer ;) Jonna börja kasta bodylotion på mig, så jag gned in hennes hår med mousse =D Massa saker fick vi på oss ;) Jag fick t.ex rakskum i håret, och tvål i hela ansiktet och munnen :( Hon fick tvål i ansiktet och på kläderna, mousse lite överallt osv.. Och tvålen va inte så jävla god må jag säga ;) fy tusan :P
haha!

19 veckor </3

pusssss

Hej fredag =)

Nu ska jag snart till Jonna :)

Igår påväg hem från skolan sa en i skolan att han skulle va våran tränare imorgon (alltså idag). Så då blev jag deprimerad och ville inte gå. Han har närmligen varit tränare åt oss förut, och kul. han är bara ett år äldre, och jag suger! ;O haha, tänkte inte gå, men när jag kom så visade det sig att han drev med mig!
"Det känns som om en stor börda har lyfts från mina axlar!"

Pusss


Onsdag

Känns som typ torsdag, eller tisdag..? ;)
Asså läskigaste grejen hände imorse! Kanske låter lite töntigt och så, men asså det är sant ;O
JAg skulle typ möta Therése om 5 min. så jag var skitstressad, och min frisyr blev fel så jag bara ville skrika =) Men asså jag kunde inte röra mig snabbt! Jag skulle lixom springa ner för trappan, men kunde typ bara gå snabbt. Skulle hoppas i skorna, men det tog mig typ 10 minuter att få på mig dom. Alltså nu snackar jag inte om att skorna är tröga, men mina händer ville inte röra sig snabbt, kände mig typ halvt förlamad :O
Sen när jag skulle fixa håret så funka ju inte det, jag skulle dra ur toffsen snabbt och borsta igenom håret igen. MEn min arm rörde sig i slowmotion! ;) Det va iaf läskigt ;)

Sen på eftermiddan efter skolan va jag med jonna :)

pusss

hej


okej, nu har jag panik


hej


provar fortfarande ;)

hej



asså jag provar en sak ;)

Är det konstigt att jag tycker Ke$ha är bra?

haha, det borde det väl inte vara?


som vanligt

då börjar det som vanligt.
Skola, träningar osv.. ;O
Fast jag gillade maaaaaassor att det va geografi på SO:n ;)
aja, första dan va inte så hemsk som jag trodde :)

fanfanfan

snart är det inte lov.
bajs.

Va i stan idag. Kom hem med min fina väska jag skrev om :) Va inne på accent och letade, men den fanns inte där. fanfanfan tänkte jag, men sen, sen förstår ni ;) Gick vi till en annan accent och letade där, och det fanns inte heller. Men när jag precis skulle gå ut ur affären såg jag den, (visningsexemplar) men ändå =) då blev jag happyface :) 

Min syster läste nyss min gamla blogg och sa att jag alltid skrev smilieysar, men det gör jag väl inte? :) ;) =) haha, jo, men jag gör nog fortfarande det. Ist för att bara skriva . eller , eller nåt, så skriver jag en smiley, för att uttrycka mina känslor för det jag skriver X) hehe, gjorde det igen ;) asså whatta? (min kompis kompis säger så, tydligen) tyckte det passade bra här =)

pusss

:´(

Sista dagen på jullovet är nu här.. :O
damn it! JAg har en känsla av att vårterminen kommer bli mycket jobbigare än höstterminen ;O
Måste höja mig i idrott och slöjd, fattar inte varför jag fick sämre betyg i dem ämnena än i de andra.. Jag äger fan! siktar på MVG, haha, kanske inte i åttan, men i nian? =)

Hittade en femhundralapp i mitt rum! Jag blev asglad :D haha, pappa ba: Håll koll på pengarna bättre..
i´m so exited, har sett en asfin väska som jag ska köpa nån vacker dag. :)

pusss

Liten kort resumé av helgen.

Fredag: Va hemma hela dagen. På kvällen åt vi middag hos mormor =)

Lördag: ÅKte till skärholmen på eftermiddagen. Haha, när vi skulle åka så fastna bilen i en snödriva, så vi fick gå ut och putta på ;) Det var kul, men tungt ;O Med mig hem fick jag en blommig hood-tröja från Gina tricot =) Ni vet en sån där på reklamen? Fast en vit med blå blommor ;) Tänkte först köpa en rosa med blommor eller vit med röda och blåa ränder. Men min kompis har en rosa, så det är ju bara att låna om jag får (a). OCh den vita med ränder var slut i strl. Asså, varför beställer dom in så många XL? Alltid på rean är S och XS slut (min storlek) och det finns typ húndra XL. Förstår dom inte? De flesta som handlar på Gina tricot är S eller XS ;) (inga fördomar mot XL) men så är det. :O

18 veckor :(

Söndag: Ska nog inte göra så mycket idag..


HEmma!

Nu är jag hemma igen från Norrtälje =) hehe, aa.
När skrev jag senast? hmm... idag är det torsdag.. onsdag, tisdag, måndag...? Vet ej. Men vi fortsätter. skriver bara lite slarvigt, ska kanske till Jonna snart ;)

Tisdag: Leker med Jonna =) Tittar på bröllpsduellen!

Onsdag: 4 månader :( Åker med Jonna till Norrtälje, chillar där, sover där. kollade på Patrik 1.5 och The hangover! Wierd film, men bra! :D Somnar vid tre, vaknar vid elva och äter pannkakor med sylt till frukost :) "pannkakor med sylt, äter jag till frukost!" Har ni hört den? (nu är det alltså torsdag) Sen är vi inne typ hela dan tills vi ska hem. Åker med bil först i kanske tio min. Sen buss i 40 minuter -.- Tunnelbana i tio minuter (fullsmockat!) och tåg från sthlm i en halvtimme O.o haha, 10+40+10+30=90 minuter=1 och en halv timme :O nåväl!
Dom hade iaf en jättekelig kisse som rev mig som farväl, och en hyperaktiv hund som åt upp våra popcorn! ;] haha!

Och jag ska kanske snart till Jonna igen dåra!

pusss


2/1 -10

Asså vad skriver man nu?
Förut tex. 31/12-09 Skriver man 2/1-10 eller 010 eller 2010?
Det blir så konstigt, Sommar10. Det var lixom sommar08 sommar09 med den där lilla nollan framför =) Ska nog säga sommar010 haha ;)

Hade ni det bra på nyår då?
För det hade jag =) Skulle fira med en massa okända människor och det var jag inte så glad över. Men det blev mycket bättre än väntat! :D Va uppe till kanske halv fem, somnade klockan fem i en säng.. Men vaknade på en madrass. ;O haha, måste nog ha gått i sömnen ;)

17veckor </3

Pusss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus