Packdag

nu ska packa det sista och sen vid fyra-fem åker vi till mormor och ska bo i hennes stuga ;) egentligen skulle alla va där till nästa lördag, men jag  och min syster tyckte att det räckte med bara några dagar, så vi åker på onsdag eftermiddag ist :)
jag kommer inte ha med mig datorn, så det blir ingen uppdatering nu.


Onsdag

Nu har jag varit här i två veckor.
iaf, när skrev jag senast? okej, några dar sen, på dom här dagarna har jag varit i Åminne, varit på vattenland (kneipbyn), några av gästerna är 8 och 10 år, så dom ville åka dit ;) , sen har jag varit i Visby och köpt dom där shortsen jag pratade om, vet  ni vilken strl ? XL?! small var typ för en treåring, medium var typ för min tioåriga lillasyster, large fanns inte så det fick bli XL, 149 kr gick dom på, så det var billigt! fats jag betalade inte själv (a).

det blev ett lite tråkigt inlägg, men jag orkar inte blogga helt enkelt.


Dålig uppdatering

hej, förlåt för dålig uppdatering. Set var strömavbrott i princip hela dagen igår.. så då funkar inte 3G-internet :/
Men nu är jag tillbaks! Men jag ska vara ärlig, jag kommer kanske inte uppdatera på typ 2 veckor, för våra gäster kom igår, så då vill jag inte bara sticka. Dom ska va här i 5 dagar, sewn kommer en till gäst som ska va här i en vecka, och sen lite fler som är hr i 5 dagar. Det blir ca 2 veckor, lite mindre, för dom kommer liksom medans några andra är här, fattar ni?
aja, det fanns inte mycket att skriva igår iaf... Det regnade hela dagen ocg åskade, och blixtrade. En blixt slog ner typ 100 meter från vårt hus? :O
idag var vi på Boda Borg, typ som fångarna på fortet. ;) och snart ska vi äta.


 


Nora

Vi började med att bada, sen åkte vi till Varolöse Vattenpark och badade i typ 4 timmar ;)
Sedan begav vi oss till storstan och gick och handlade lite, dock köpte jag inget, men såg ett par freakin gorgeus shorts! :P nej, men dom var snygga ska jag säga..
Sen åt vi middag på restaurang Trossen, jag åt grillad entrecote, de va la gött!
Sedan fickvi varsin rem, och när vi kom hem ritade vi såna här ni vet; en ritar huvet, en ritar kroppen osv...

nu blev inlägget så stelt och inga bilder har jag heller. Jag känner inte riktigt för att blogga just nu, vill bara fixa iordning mig och ligga och kolla på Vänner. Men det var en rolig dag, och det har varit en rolig vecka!


Lisa

Idag var det min storasyster Lisas dag att bestämma.
Lite kort bara nu, för jag orkar inte va inne på datan... och jag har lite annat å göra ;)
Vi badade först innan frukost, så vissa var ju inte så pigga å glada. Sen åt vi frulle, efter det hade vi 4-kamp, en 5-kamp, fast med fyra grebar. riktigt kul faktist! Det var sifferjakt, jag och mamma vann mot pappa och Nora! Mitt och mammas lag hette Fuckers, och pappas och Noras lag hette Pruttstjärtarna! haha mogen familj, huh?
Sen hade vi stövelkastining, då vann pruttstjärtarna, och dom vann även Så-ska-det-låta. Med EN poäng.. 2-1 till pruttstjärtarna mot fuckers. Den sista och 4 grenen var kubb. Pruttstjärtarna fick lite fördel, och det såg rätt mörkt ut för fuckers, men en omgång fick vi ner nästan alla träbitar, och gången efter vann vi! haha, då gick vi runt och sjöng, they call us the fuckers, they call us the fuckers! Så detr slutade 2-2, så alla var nöjda och glada!
Sen åkte vi till stranden och åt där (och badade och solade), och sen åkte vi och handlade. Sen begav vi oss hem. Vi åt middag på "andra sidan" vår sjö. och efterrätt bestående av jordgubbar, marschmallows och smält choklad! YUM?! eller vad? förlåt jag är trött. 
efter maten badade vi från klippan/berget bredvid. Sen simmade vi hela långa vägen tillbaks till andra sidan där vi bor.


Jag-Elin

Gud vad jag är nöjd med min dag! ;) när jag tänkte lite så var jag lite skeptisk och visste inte om jag ville göra det jag planerade. Men när vi väl grillade där på stranden visste jag att jag hade gjort rätt :P
Vi började med att äta frulle (som vanligt) och sen badade vi allihopa. förmiddagen var inte så planerad, så vi gjorde inte så mycket. Efter vi hade badat åkte jag och mamma och handlade grejer för dagen, och när vi kom hem åt vi lunch. Grekisk sallad och vitlöksbörd (anledningen till att jag är mer detaljerade är ju för att det är min dag) och efter lunchen åkte vi och badade och fikade i Sigvalde träsk (sjöar på Gotland kallas träsk, men det är en vanlig sjö) älskar det stället, så himla varmt, den har strand, brygga och hopptorn, och det brukar inte va så mycket folk. iaf, sen åkte vi till Visby och gick och shoppade ca två timmar, jag köpte ett linne från KoolaAnna för 399 kr. Sen åkte vi och grillade vid en strand, och det var supermysigt! Fick lite fina bilder också, men jag har ingen USB-sladd så jag kan inte ladda över dom... Vi åt, oxfilé, potatissallad, sallad och halomi ost. Den osten asså, den ni! den är riktigt god ska ni veta :P men allt var la gött! Sen åkte vi till hamnen till ett glassställe, som vi är på varje år, det finns över 140 olika smaker, och ååå jag vill ha mer! jag ä-l-s-k-a-r citron kaktus lime sorbet! godaste evöör. Men nu är vi tillbaks från storstan och snart börjar ju SATC, det måste ses!


Pappa

Idag var det pappas tur att bestämma dagen!
Det blir ett kort inlägg, för jag ska spela spel snart.
iaf, vi började med att lägga i båten i sjön, lerigt värre. Sen åkte vi till Åminne, och badade i pool och hav. Sanden/botten där var så rolig, haha, först var det jättedjupt så att jag knappt bottnade, sen helt plötsligt var vattnet upp till anklarna, och eftersom att det var som ett mindre stup ner till det djupa, så kunde man dyka, så det kändes som en brygga ;) najsigt. och poolen var belamrad med småungar, tror att jag var den äldsta där, men varmt var det, så jag brydde mig inte.
Under hela dagen fick vi i uppgift att skriva ca 2-3 bra och dåliga saker om varje person i familjen. Alla var väl lite skeptiska till det först, men nu är vi klara och alla blev fett nöjda! det var jättekul att höra allas uppfatingar om en, och alla uppfattningar om alla andra. Vi tänkte ganska lika, men vissa saker var jag ensam om.
Alla blev iaf jättenöjda med dagen, så nu ska jag bara kolla lite bloggar, och kanske fb, och sen ska jag spela lite spel.


Stjärnorna på slottet-Mamma

Ni vet stjärnorna på slottet, tv-programmet på svt1 ? iaf, min mor kom på den lysande idéen att vår familj skulle göra samma sak! Så varje dag denna vecka ska en av varje familjemedlem bestämma vad vi ska göra, äta osv... hela dagen. Idag var det mammas tur; Vi började med att ta ett morgondopp i vår sjö, sen åkte vi mot klintehamn och åt, och badade vi en strand. åå, det vattnet var faboulus! ;) asså på riktigt, det var helt rent! iaf, sen åkte vi till Visby, och fick 200 kr var att shoppa för, jag hittade inget, så jag får köpa det nån annan gång :P Sen åkte vi hem och badade, grillade, och till efterrätt åt vi bananer med choklad! gud vad jag älskar det! :D sååå gott!
jag tror det var allt, kanske har missat nån liten detalj..  menmen! då skriver jag dit det imorrn, eller inte alls.

På onsdag är det min tur!


ååååååå jag dööör

asså ibland vill jag bara skrika, men det får jag inte. Jag blir så jävla sur på min syster.. åååååååååååååå jag vill bara gå och lägga mig nånstans där ingen hittar mig, och sen komma tillbaks när allt är lungt igen. Vi kan ha skitkul, jag och min syster, men för det mesta bråkar vi. Och det är så jävla tröttsamt. ville bara skriva av mig lite.

Vad har jag gjort idag annars då? Jag har badat i vår lilla sjö, och sen cyklat 5,4 km till en sjö, där det var packat med folk! har aldrig sett sådär mycket folk på den bryggan, trorrde inte så många kände till den. Men iaf, det var jätteskönt, och sen cyklade vi hem 5,4 km. Så jag har cyklat 10,8 km idag, en mil och 800 meter! herreguuud. Jag var helt slut i benen när jag kom hem, det låter kanske konstigt, men det är mest uppförsbackar.

nu sitter jag iaf här och äter godis, choklad och dricker saft. Nyttigt tjejen!




20.07

Hejsan hoppsan! ;)
blir ett kort inlägg. Idag var jag i sandhamn (en strand här på gotland) och det var verkligen lovely! varmt i luften, varmt i vattnet, och lite fin utsikt om ni fattar vad jag menar ;) haha
men mer då? nej, jag har satt upp studsmattan bla.
och ee, snart ska jag kanske kolla på VM, (fast mina systrar ska titta på New moon, så jag kommer nog gå lite fram och tillbaka mellan dessa), match om tredjeplatsen.
Tyskland vs. Uruguay. Vilka tror ni vinner?
Bläckfisken Paul (tror jag han heter) trodde att tyskland vinner, och jag tror på bläckfisken. Har ni hört om han föresten? Paul (kallar jag honom nu) har förutspått hur alla matcher i VM ska gå för Tyskland, och han har haft rätt än så länge :) HAn sa ju t.ex att spanien skulle vinna över tyskland, och vad hände? 1-0 till Spanien! Så nu har Paul visat att Tyskland vinner idag, och imorgon i finalen spanien-holland så ska tydligen spanien vinna, alltså hela VM.
Hur går det till när Paul väljer då? Det är en riktig bläckfisk, jag trodde det var en som kallades bläckfisk, men det är tydligen en riktig. Man har två burar med mat i, och på varje bur är det lagens flaggor, den mat han väljer, och bur, det laget vinner!


Bläckfisken Paul förutspår att Spanien vinner mot Holland imorgon!



VM låten. Tycker den är en väldigt bra VM låt faktist! Den spelas ofta i min mobil :)


Tips: Nagellack

H&M:s nagellack! Så jäkla bra.Snygga färger, lätt att måla på, snyggt resultat, torkar fort, och som med knallrosa, gult orange... så ser man brun ut! :D (om händerna då) , använde mitt idag för första gången, ni vet det blåa?


Bilden blev väldigt ljus så man ser inte riktigt på naglarna, Färgen heter "U must have this" :P

Nackdel: Skavs bort väldigt lätt, men jag tycker det är värt att köpa ändå.
Vart? Finns på H&M, kostar 39.50 :-

Inte så fin bild, men man ser nagellacket iaf :) Skitbra är det!
 

Tele2 sticka

Sådär! Nu har jag en så kallad "sticka" men en  massa internet på ;)
grejen är den att det är pappas jobbs sticka, och egentligen är den inte till för privat bruk, så jag får bara använda den en gång om dagen.
Så max ett inlägg /dag eller inte ens det!

vad har jag gjort idag då?
öhm, vi har varit på härliga herta (strand) och fyfaaan vad najs!
vindstilla, inte mycket folk och hett,hett,hett! :D Me like! dock var vattnet liiite kallt, men jag badade ändå, man vänjer sig. så det var riktigt härligt! har verkligen längtat efter gotlands stränder!
ska kanske gå och bada snart vid en sjö som är prkatiskt taget vår, som ligger ca. 50 meter från vår stuga (kanske inte ens 50, aså sjön ligger nästan på vår tomt) såå nays!

vad har ni gjort idag då?


Sista inlägget...

...för idag, och kanske några dagar, vi får se. som jag skrev i förr-förra inlägget, läs själva vettja ;)
aja, jag ska packa det sista nu för vi åker om 3 ½ timme :)


Can we pretend that airplanes in nightsky´s are shooting stars? I could really use a wish right now...

... That you would come home

Tekniskt sett är det fortfarande 6 Juli

10 månader :( </3




01.23

Nu är det avresedag!
japp, idag åker jag till gotland i en månad, datorn följer med, tror jag? men det blir inte lika mycket uppdatering eftersom vi inte har trådlöst internet där, och vi får dela på en sån där liten "dongel" eller vad det nu kallas :P
så det kanske blir ett inlägg om dan, max. kanske inte ens varje dag, vill ju göra annat än att sitta vid datan ;)
skriver ett till inlägg idag/imorgon (på dagen), men sen går bilden hemirfrån 14.00 och båten 15.30! 
såå, bye so long!

 

Glad!

Nu blev jag riktigt glad! jag kommer hem och har fått besöksrekord på bloggen nu! det är verkligen jättekul när sånt händer! :D

iaf, kom nyss hem från stan med jullan pullan jordnöt som hon nu kallas, vi har sett eclipse och den var supeeeer!
herregud, vi är fan team Jacob så det stänker om det! första scenen när han kommer så dog vi. Så det blir inget mer bloggande, cya!
nejnej, men det va nästan så, jag döööööööööör1 var det ända jag tänkte! :o amaaaagaaaaad.
jag har aldrig riktigt varit en sån här som bara dör när jag ser en snygging, förutom robert pattinson i twilight. men nu vill jag bara att han ska dra! okeje, kul att höra om mina fantasier om Jacob Black, men det var typ det ända vi pratade om på vägen hem.. vi försökte verkligen hitta ett nytt samtalsämne men nej, det gick inte..
okej, nu skriver jag för mycket, igen.

juste, innan filmen började gick vi in på H&M, och jag fick med mig:


ett somrigt nagellack! sorry för suddig bild, det är med webben


15.37

Om tjugo minuter går jag till tåget för att åka 16.02 ;) möter Pullan där. Det blir naaaaaaajs!


slänger in en liten outfit också :) inte världens finaste bild, men jag tog bara första (inte bästa)

Jag har en tanke...

Ni vet nya sommarplågan 123 Fanta och Rosé?
Och ni vet blogg"plågan" http://www.kissies.se/ ? Hon har ju skrivit om att hon har varit med i en musikvideo, och kalla mig efterbliven, men kan sommarplågan och blogg"plågan" ha nåt gemensamt? :P
För er som inte förstod: Är Kissie med i denna video? Hon med rosa bh, shorts och mössa över huvet? alla i videon har det, men ni fattar..


hon i början som står och "spankar" ;)
ahapp, bara för de så är halva videon bortklippt, fråga mig inte varför..

Eeeeeeclipse!

Idag ska jag äntligen gå och se Eclipse med Jullan Pullan! :D Spännandeeee

18.10 börjar filmen, men vi har reserverat så vi åker klockan 16.02 för att hämta ut tickets senast 16.55.
Vi äter väl där ;)
kommer bli awwwwwesome!




ooh we likey!

ojojoj...

...då! tiden går fort när man har roligt! ;)
Men näe, har inte gjort så mycket idag som sagt, packat..
och guess what? jag hittade mitt lila linne som har varit borta i typ ett halvår! :D:D haha, låter larvigt, men jag gillar verkligen det linnet, och så idag, när mamma hjälpte mig att packa (haha, jag hon säger vad jag borde ha med mig, så att jag inte glömmer nåt!) men då säger hon: glöm inte linnen!
jag: Nej jag vet, men vitt vita och mitt orangea är där nere, jag hämtar dom sen.. och mitt lila, jaa vart är det?
mamma: har du verkligen letat överallt?
jag: ja, jag har kollat i hela min garderob!
mamma: den kanske har hamnat bakom nåt?
jag: jag HAR kollat, inget här, inget hä.. oj, hihi här var det!
bakom min tröjor låg det :) och gissa om jag blev ;)

nu har jag skrivit historian om mitt lila linne som ingen annan än jag bryr mig om.. menmen.. jag måste ju skriva nåt?!?!?!?!?!?!?!?!?!? mm precis...?

haha jag är trött, klockan 22.22 på kvällen, eller bara uttråkad, har just kollat halva "allt för min syster" igen. såg den förra veckan, jag och mamma storböla där i soffan, haha, men den är bra asså ;)

kul inlägg.. som killarna i min klass säger: det är ingen som bryr sig!


for i hellVEDE!

ååå! jag har en ipod :D
MEN. Alla mina låtar och hela itunes biblioteket låg på gemensamma datorn, så nu när jag skulle lägga in låtarna på itunes biblioteket på denna dator så blev listan TOM och så blev även min ipod... :/ så nu måste jag ladda över alla mina 500 låtar (kanske inte låter så mycket) till datorn igen! jag oorkar inte, jag har snart laddat in 300 låtar och det har tagit typ 2 timmar.. orkar inte en timme till, menmen jag måste ha låtar till Gotland.


packdag

idag ska jag bara packa.. för på onsdag åker jag till gotland i en månad :) så egentligen är det bara att slänga i hela garderoben i en väska och dra! men jag ska tänka igenom detta noga, för jag lyckas alltid ta med mig för mycket kläder, men ändå glömma nåt ;O
men annars då? ska höra med julia om hon vill se eclipse idag med moi, vi har pratat om det, och att kanske gå med moa och jonna, men jonna är i norge och jag orkar inte vänta tills jag kommer hem från gotland med att se den. så jag ska nog fråga nu. så! nu har jag skickat :D väntar på svar...

lalalalala...

ni får inte veta hur det slutar, så hejdå!


Nattligt inlägg

go kväll i stugan!
just nu har jag ett videosamtal med min syster i rummet bredvid, vi tyckte det var en kul grej ;) haha, men annars gör jag inte så mycket, men jag är inne på datan mer är förut. jag utforskar fortfarande, och har tagit minst 300 bilder på min webbcamera. har lite häftiga effekter som man måste kolla in ;)


no pics please! asså alla paparazzis förföljer mig och tar kort, det börjar bli irriterande...


Baseball



najjjjs


"första dagen på sommarlovet"

ja, jag har haft sommarlov i tre veckor men eftersom att jag har haft "lektioner" i kyrkan (man kan ju kalla det religion) så har det inte kännts (stavning?) som sommarlov.. men nu har jag det på riktigt! :D och det är jävligt najs ska jag säga er..

har varit i the pink holm idag, fick med mig en mörkblå baseballjacka ;) jag vet att alla små fjortisar och wannabes har såna i blått, rött och rosa. Men jag har velat ha en röd sen dom fanns på bikbok, men dom gick ju åt som smör i solsken, och eftersom en annan bloggare nyss har köpt en röd från gina så har ju dom också tagit slut, men en blå köpte jag och jag älskar den! den är verkligen skitskön och snygg. Ni vet säkert redan hur den ser ut, men bild kommer, när jag vet hur man kommer fram till webbcameran på min sprillans nya dator :D

sen kom jag nyss hem från kalleviken. De var väääldigt skönt i vattnet ska jag säga er, var lite osäker på om jag skulle bada, men efter ett tag blev det så varmt att jag inte ville gå upp! måste varit minst 20 grader..


WOHO!

jag har äntligen konfirmerat mig! och innan jag gjorde det åkte jag och pappa till siba och kollade på datorer igen ;) och jag bestämde migg äntligen för den beiga, en superbra dator! sa dom i affären.

det blidde denna, än så länge är jag nöjd, men jag har varit inne i typ 5 minuter så...

konfirmationen gick jättebra, jag var skitnervös men jag läste långsamt och tydligt, så när jag hade läst klart bönen och sagt mina repliker i teatern tänkte jag bara, puh! nu är det över... haha, men det gick väldigt bra faktist :D

så ja, nu sitter jag här på min nya HP :) 


Datorer, datorer, datorer...

Jag är gaaanska sur just nu. Eller väldigt sur.

Jag ska ju som sagt konfirmera mig imorrn och har varit överlycklig i flera dagar, och ska få en dator i present. Jag har kollat på massa datorer men det är alltid nåt fel på nån och, det betyder att jag inte kommer få en dator imorrn pga. att jag inte kan bestämma mig!

tre av alla tusen jag kollat på:

Blev asglad när jag såg att den här datorn var bra och så.. men nu visar den sig vara för långsam


En asbra dator verkligen, snabb och bra.. men jag vill ha en svart, så fel design


Den här har jag kollat på i flera veckor, och har bestämt mig för att denna vill jag ha, men för några dagar sen har den blivit 2000 kr dyrare.. alltså för dyr, (och tydligen ganska dålig)

vad ska jag göra? jag vill ha med mig en till gotland (åker på onsdag)...

hjälp, ska jag välja en lite långsammare dator med rätt snygg design, eller en asbra dator men lite fel design, eller en skitsnygg dator och betala lite själv/få mindre pengar av andra släktingar? Alltså om mina andra släktingar lägger till pengar ist för att köpa nåt annat..

Fredag

skönt att det är fredag! nu är det helg, och det betyder två hela dagar ledigt från skolan! härligt!

idag har jag inte gjort så mycket, typ solat på altanen och studsmattan ;) senare ska jag förmodligen till alla el-affärer i stockholms län och kolla på datorer. alltså siba, elgiganten, onoff, media markt osv.. för er som inte förstod.
Och juste, jag är lite smått irriterad på en viss "någon" som inte fattar nånting och just nu är denna någon bara allmänt dryg och jobbig..


Nervous...

gud vad jag är nervös inför lördagen! då jag ska konfirmeras. jag ska läsa en ganska lång text och prata i en teater inför 100-tals peeps! amagaaaad! jag kommer glömma, jag kommer stå där utklädd till en arab/get/präst/nånting och det ska föreställa en samarie, vad nu det är? judarnas fiende. mm okej, men vi kör!

idag va jag i salems kyrka från halv tre till kvart i fyra. inte så länge, så det var skönt! Vi typ repeterade och sånt inför konfirmationshögtiden och vart vi ska stå, gå, sitta... jag ska gå längst bak och hålla jesu kropp och blod. (nattvarden) och så ska ledarna ropa upp mitt namn först så jag ska gå fram och hämta min bibel först, och jag vet inte vad jag ska göra!? hur svårt kan det va egentligen?

sen ska jag ju kanske få en dator i present av familjen, men den dator som jag verkligen ville ha och som va i min budget, har höjts i pris! tvåtusen kronor mer... så jag vet inte hur jag ska göra, vilken jag vill ha. JAg hade ju hittat en väldigt bra dator för ett lågt pris. damn!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus