Kom ihåg att du är unik, precis som alla andra.

Hej! Kom nyss hem från icä mäxi där jag införskaffade mig ett ämnesblock till mina fortsatta studier. Underbart att verkligen ha köpt någonting som betyder så otroligt mycket! (Ärligt talat, denna kommer jag nog använda en del, så det var ett bra köp).
Och jag måste bara berätta vad min mama gjorde innan vi åkte.
Jag är hemma och är på mitt rum, sen när jag är på toa kommer mor min hem och undrar vart jag är. Min lillasyster säger att hon inte vet, att jag typ gick ut eller nåt. Då går mamma ner och jag går in på mitt rum. Typ 1 timme senare (halv sju) ringer mamma till min mobil och ba:
Var är du nånstans då?
Jag: Jag sitter på mitt rum...
Mor: Va? Men vi har ätit och allt, jag trodde du var ute!?
Jag: Hahahaha

Haha, det kanske inte låter så kul, men själva situationen, så klockrent!

Nu ska jag nog ta tag i min älskade matte och göra lite uppgifter som är tills imorrn. (Tror jag? Jag var inte helt säker på om man var tvungen att göra dem eller inte...)

Pöööös

Feels like more than distance between us

Alltså jag vet inte hur många gånger jag har loggat in på blogg.se för att skriva ett inlägg, men sen tar det bara stopp. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om helt ärligt.

Jag har ju börjat gymnasiet för cirkus 1 vecka sen, och det kändes asbraaaa redan sen första dagen. Jag hittade några nya kåmpizar som jag har stalkat sen vi började. haha, nej men vi har kommit varandra rätt close vill jag påstå. Jag har tillochmed fått en tågkompis! Wihooo, jag som trodde att jag skulle behöva åka solo dessa tre år. Nejmen, nu den här veckan har jag börjat prata lite mer med alla andra typ 20 tjejer i min klass. Japp, no boys, vilket är lite synd. Får hoppas att jag slipper massa tjejtjafs osv.. Men det känns faktiskt riktigt bra det här, var lite nervös över att alla skulle vara dryga och jag skulle bli mobbad.. Men än så länge har jag min plats! Maten är äntligen god. Har ju levt med "Matakuten"-skol-mat (vår skolmat var med i Matakuten (tv-programmet) där de tre sämsta skolmaten skulle bli bättre) i tio år, så det är kul med lite omväxling. Fast nu har min gamla skola fått eget kök och bra mat.. Men iaf, nu finns det typ fyra olika sallader att välja mellan + en varmrätt + en paj + rostbiff (ibland) + pasta och couscous. F1 coolt. Såatt det är inte helt fel. Men tvåorna och treorna tycker att maten är skitäcklig och tar med sig egen mat? Kräsna jävlar... hehe

Igår kom jag hem vid fyra, då Jonna messemessade mig och ville till Tumba, så vi åkte dit ett slag, sen gick vi hem till mig, gjorde mat och kollade på Vampire Diaries. Jag har redan sett båda säsongerna men jag har börjat om, heh.
Ikväll ska jag nog hänka med mor min till Ica Mäxi, och förmodligen handla ett ämnesblock eller skrivblock. Men det skulle vara rätt najs att har alla ämnen i en och samma pärm iof. Får se hur jag gör!


murremums vad gott.

Ja hej

Ja, nu har jag ny design, och nej, den är inte så personlig eftersom jag tog den från en bloggdesignshemsida där det finns typ 1000 olika att välja på ;) och jag är ju inte så bra på designer och sånt, (som sagt) så jag tog helt enkelt denna! Men jag vet att det ska var en bild på mig här till höger och lite info om moi, meeeeeeen jag vet ju inte hur man gör. Så bajs!
Jag är så mogen

What we dream is all that matters, were on our way united

Så, kände att bloggen började mögla lite smått så det var väl dags för en liten förändring och en uppdatering. Jag har ändrat designen lite till ljust nu sådär lagom till höstmörkret! Kom på att jag hade svart design hela sommaren och det var ju kanske inte så passande, så jag kör rosa nu! Dock känner jag att det blir lite mycket rosa med headern och rubriken som är rosa, så jag ska nog ändra det snart. Men jag är inte den skarpaste kniven i lådan när det gäller att fixa snygg design. Är inte så teknisk av mig, you see.
Sååå, om nån vill göra en fin liten header till mig skulle det vara gulligt, annars blir det nåt halvbra och möjligtvis samma som jag redan har, i fortsättningen!

PossPoss

Count your blessings to find what you look for

Ååh! Jag har hittat jättefina bilder på rum som jag vill ha!Jag skulle gjort om mitt rum för ca tre år sen men tydligen så har jag inte städat mitt rum så bra och har därför för mycket grejer så det går inte att göra om. Man måste ju ta ut möbler och om jag har för mycket grejer så blir det svårt. Men jag VILL! Synd bara att mitt rum är ganska litet och min säng likaså, för alla rum jag hittat är så stora och rymliga och det är inte mitt. Fast det kan ju bero på att jag äger en hel del. Men alla som ser mitt rum säger liksom: Mysigt! och ja, detg är ju trevligt med ett mysigt sovrum, men jag vill också ha ett snyggt och stilrent, vitt rum! Mitt är för tillfället orange-rött med grejer i varje hörn.

  '
Men jag menar, typ nåt sånt här. Men mitt rum ser inte ut såhär till ytan så det blir svårt. Och en dubbelsäng får nog inte plats. Men nåt nytt ska hända iaf!

Helt spontant

Hej, grattis till er alla som börjar skolan idag! Måste varit helt underbart!
Nej, men jag har en vecka kvar av sommarlovet och det är jag glad över :D Kommer vara sjukt nervös och jag har inte ens tänkt på vad jag ska ha på mig.. Oupsi!
Men många jag känner börjar gymnasiet i år så alla börjar olika tider. Tre av mina kompisar börjar imorgon, två andra den artonde, jag och några till den 22a några den 23e och vissa den 26e. Så det är väldigt olika. Men jag och hestis börjar den 22a så jag kan bo hos henne lite till. Jag och Jonna brukar umgås typ hela tiden på sommaren, men nu i början av sommaren hade jag fullt upp i typ 6 veckor, sen har jag varit heeeelt ledig. Så vi har bara träffats nu de senaste veckorna, och har bott lite hos varandra en del.
Det har gått så snabbt det här lovet, (som alltid) men det känns verkligen som hundra år sen jag var i Grekland. Nej, men helt ärligt så skulle jag kunna tro att det var i julas eller nåt som vi var där. helt sjukt.

Men iaf, idag var jag bara hemma på förmiddagen, vakna klockan 12 så förmiddagen blev inte jääättelång. (Jag måste börja vänja mig vid skoltider.... snart). Vid kvart över tre åkte jag till Tumba där jag mötte pappa och vi fixade mitt ID-kort. Inte en sekund för tidigt. Och jag se som vanligt ut som en jag-vet-inte-vad på kortet, men oh well. Det är väl så förjävlig jag ser ut. Haha, nej men det får väl gå för den här gången.
Kom hem vid halv fem och läste min SOLO tidning som hade kommit, tjoho.
Klockan tjugo i sex frågar mamma och min syster mig och jag vill följa med på bio som började kvart över sex. Min mor fick tydligen ett infall och ville se på bio, men det visade sig att den började fem över sex, men iaf. Vid kvart i sex åker jag och mamma till bion, tjugo minuter innan den börjar. (det tar tjugo minuter dit). Då tänker man lite såhärva: Du skulle inte kunna fått ditt infall liiiite tidigare, mödra mi? Men vi hann, reklamen rullade när vi kom in i salongen och vi fick riktigt schysta platser. Filmen var också riktigt bra, och rolig som tusan.


Godmorgon

Min syster och min kusin ligger och sover just nu så jag väntar på deras uppvakning. KulT.
Sååååå, lite tidsfördriv sähår på morgonkvisten. Ta några av svaren med en nypa salt

4 frågor om förhållanden
är du singel? – ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? – njaaaee, ja
hur många har du varit kär i? – kär på riktigt? typ aldrig. Kär på låtsas? För många gånger, haha
är du kär just nu? - nej........

10 frågor om dig själv

namn? – Elin
när fyller du år? – 18 September
några piercingar? - Öronen
vad har du på dig just nu? – sovtröja, trosor och shorts
vilken årstid är bäst?- sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sova till lääänge, och gärna vakna upp bredvid någon man tycker om
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag är så himla underbaaaaar
vad är du bra på? – att vara bäst
vem älskar du mest på denna jorden – F&F
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Beror på... men med någon är ju väldigt mysigt må jag säga!

6 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Hag tror inte riktigt att någon vet allt om mig, jag är så mystisk... Men Jonna vet en hel del
vem är den roligaste av dina vänner? - Jag är ju så hilma rolig så alla andra blir så tråkiga
vem är snyggast av dina vänner? – Det är nog jag igen... lite jobbigt faktiskt
vem är mest partyprisse? – partyparty! öööööhhh vetnte
vem är den du helst har filmkväll med? – Alla mina vänner under ett och samma tak!
10 frågor om idag
vad har du gjort? – sovit, kollat på film (efter tolvslaget vill säga), kollat datorn osv..
har du varit glad idag? – inte överdrivet
har du varit ledsen idag? – nej, men lite småsur över en grej bara
har du gjort något bra idag? – uppdaterar min blogg
vad ska du göra nu? - fortsätta svara på frågorna
har du gjort något dåligt idag? - gör aldrig nåt dåligt
vad har du ätit idag? – godis (efter tolvslaget, alltså mitt på natten... OOOH!)
har du duschat idag? - Nej, duscha är överskattat
är du trött nu? – Nope, kan du ju fetglömma
vad händer imon? – Ska nog åka till storstaden
har du varit i skolan idag? I wish... Nej, sommarlov!
Annat

Hur mår du just nu? - Det rullar
Är du hungrig nu? – a som fan, höhö
Vad är klockan nu just nu? – 11:13
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – blogg, facebook

Vem ringde dig senast? – Jonna
Vem ringde du senast? - Moderkakan
Vem sms:a till dig senast? – Jonna
Vad stod det i smset ? – Yes! :)<3
Vem sms:a du till senast? - Jonna
Du svarade ? – Okey :)<3 (Vilken givande konversation jag och Jonna har)

Gillar du punk? – helt ok
Har du sminkat dig idag? – nej, är så naturligt vacker

Lyssnar du på musik just nu? – nej föfan
Vilket är ditt favoritband? - vetnte
Vad gillar du för musik? - allt mellan himmel och jord

Kläder
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? – ja
Har du fler än 5 tröjor? – ja

Smink & Hår

Använder du mascara? – ja
Använder du wax? – nej
Använder du ögonskugga? – ibland
Använder du kajal? – ibland
Använder du hårspray? – typ never
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? – nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? – nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - never say never
Använder du brunkräm? - nej
Använder du rouge? – det händer
Uppsatt hår eller hängande? - är skitsnygg i båda så det spelar ingen roll 
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej
Duschar du varje dag? – Inte håret
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – nejnejåternej

Kärlek

Är du kär just nu? – men nej, sluta ta upp det.
Har du kysst någon idag? – nej
Har du ett förhållande? – men okej, jag är ensam och övergiven, det skrev jag i fråga ett
Är du romantisk? – kanske
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – nej, men alla vill ha mig så det är svårt att undvika
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – ja, jag tycker om min familj och mina vänner, så ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? – hmm.. på dagis kommer jag inte ihåg.. men i skolan är det nog.. äh jag vetefan, Jonas kanske?
Hur länge höll det? – Allt för länge
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - men jag menar pojkvän är ju inte fel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – hihihihihi jaaaa. busigt (men det var typ i tvåan)
Vem sov du senast bredvid? – Jag sov i soffan med Lisa och Johanna, men det var inte direkt bredvid.. I säng, Jonna
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? – Ingen tycker om mig, ens som vän
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? – nej
När fick du din första kyss? – kommer ej ihåg
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – Mamma: ca 27/28 skulle jag tro Pappa: 30/31 typ..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - tror inte det, jobbigt läge om det tar slut
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? – Snyggt ska det va. Typ hardcore rockare, eller punkare. Med 20 dm platå och svart långt hår med slingor i rengbågens alla färger

Sådär!

moget verkligen moget

har en liten fight med systra mi här, men hon fattade tydligen inte att sjuk-jefla bajsmongo var rubriken i inlägget du så fint klagade på. och nej, texten är inte från wikipedia.


som svar på din kommentar (sjuk-jefla bajsmongo)

Nej lisa, jag tror inte att klimakteriet är när det är varmt.
Men när jag var sjuk så fick jag typ hot-flash och då kändes det som att det var som i klimakteriet.
Men jag vet mycket väl att:

Värmevallningar och svettningar står överst på listan över besvär, som kvinnor i övergångsåldern (klimatkeriet) blir berörda av. Men de medför även en rad andra “avledda verkningar” som t.ex. dåligt humör, trötthet och irritabilitet som följd av att värmevallningar och svettningar väldigt ofta står i vägen för en stabil nattsömn.

Men nej, jag är inte i klimakteriet och nej, det är inte när det är varmt.


Paraden med stort P, Proud to be Pride

Kom nyss hem från staden med stort S.
Okej.
Vi letade (eller okej, letade var väl att ta i) men kastade blickar för att hitta pride paraden, men det enda vi såg vara massa folk. (och då tänker ni säkert: men hallåååååå? jävla idiot det är ju paraden isåfall?????) men nej, det var massa folk som väntade på paraden baraaaaa..
Meeeen, vi orkade inte stå och väntade utan shoppade istället. Provade en jäääättefin tröja från odd molly som jag skulle köpa senare. MEN punkt punkt punkt den var slut när jag kom... ledsen tjej hära?
Och min mromor är så söt (måste bara berätta). När jag berättade att jag skulle till stan så sa hon: MEn då måste du ju se Pride Paraden, det är ju jättekul! Och sen när jag ringde så frågade hon: Har ni sett paraden, du får berätta sen.
Haha, det är min mormor det.

Idag har jag varit skitglad hela dagen, Jonna kan verkligen lysa upp ens dag. Men är fortfarande lite sur sen igår och mitt lilla inlägg som ni säkert sett. Men jag får vänta och se om det ändras eller ej.


Proud to be Pride


5/8

Känner mig på ren jävla svenska mobbad

Språkresa 2011

Tänkte berätta lite om min språkresa tidigare i sommar.

För ca 1 år sen ville jag och min kompis åka på språkresa, till Malta eller England. Men så blev det inte, så jag gav upp den tanken, jag ville inte åka ensam. Sen tänkte jag åka med en annan kompis, men det sket sig också, då gav jag verkligen upp hoppet. Jag ville åka redan förra sommaren, det var så det var tänkt från början.
Nån gång i april fick jag höra att tre kompisar skulle åka på språkresa tillsammans, så jag tänkte hänga på. Men jag skulle till Grekland och kom hem från Grekland på dagen man åkte på språkresa. Så jag gav upp än en gång.
Men jag ville så jävla gärna åka, så efter mycket dealande med EF kunde jag tillslut åka dit själv dagen efter. Jag var så sjukt nervös över att åka till Torquay (södra england) all by myself, haha. Men jag åkte, och det är jag sjukt glad över.
Jag kunde lika gärna tänkt att: Nej, jag skiter i att åka. det är inte hela världen.
Och jag var sjukt taggad. Jag kommer nog alltid minnas när jag liksom precis steg ut ur taxin utanför EF skolan. Det första jag ser när jag svänger in är typ 100 ungdomar som står och småpratar lite halvnervöst (det var andra dagen bara) och det första jag ser när jag stiger ut ur taxin är Ebba som bara lyser upp och typ tränger sig igenom folkmassan fram till mig. Haha, då kände jag att jag var framme. Efter kom Alva och Julia, och den massa folk som skulle hälsa och fråga varför jag kom senare osv.. Alla var så snälla och jag kände redan då att det här skulle bli bra.

Jag fick göra ett placeringstest för att se vilken nivå jag hade och vilken grupp jag skulle vara i, som tur var hade ingen grupp gjorts än så jag hoppade liksom inte bara in i nån random grupp. På kvällen innan det första EF-"discot" fick vi grupperna. Jag bodde med tre kompisar, och dom tre fick deras namn uppropade, alla i samma grupp. Sen var det jag, och jag hamnade i en annan grupp. Men jag tänkte direkt att nej, det här fixar jag, jag ber bara om att få byta. Visst jag kanske låter lite töntig som måste vara i samma grupp som mina kompisar, men vafan, vi bodde i samma hus, och dom tre var ju i samma grupp, så varför skulle då jag vara ensam? 
Men nej, jag vet inte hur många gånger jag pratade med EF ledarna, stod och grät och snyftade inför dom för att kanske få lite sympatikänslor. Men dom var ju gjorda av sten, helt ärligt. ALLA sa nej rakt upp i ansiktet på mig, så jag fick nog. Jag ringde hem och bad mina föräldrar ringa svenska kontoret, och jag vet inte hur länge dom höll på och tjafsa med kontoret. Jag hade vänner i min grupp, och jag hade fått vänner i andra grupper, men det jag var sur över mest var nog just att jag var ensam av oss fyra som åkte. Jag gjorde verkligen allt för att det skulle se ut som jag var jättedeppig och utanför, fast jag hade kompisar i min grupp. Alltså missförsta mig inte, men jag kände mig lite utanför när jag började tidigare/senare än dom på kvällarna, då jag fick stå själv och göra iordning mig medans dom gjorde annat. Jag gick hemifrån själv, och åkte buss själv, om jag inte träffade nån jag kände såklart. Det var själva grejen, och jag vill inte låta självisk, men det känns som att det är just MIN otur att hamna lite utanför. 
Jag ångrar dock att jag gnällde så jävla mycket som jag gjorde, eller nej. jag ångrar det inte, men jag skulle velat hantera situationen annorlunda. 

Men det var säklart inte allt, ca en och en halv vecka innnan hemresa fick jag reda på att jag skulle ju åka ett helt annat flyg hem än mina kompisar. Okej, nu hade jag accepterat att jag inte fick byta grupp, och jag är faktiskt rätt glad över det, men så kom det här. Hela min familj var på Gotland dagen jag skulle hem, så jag skulle få skjuts av Ebba och Alvas föräldrar. Så vi ringde svenska kontoret igen och klagade lite till, jag kände mig så gnällig, men hur skulle jag komma hem då? Dagen innan hemresa får jag reda på att det inte heller går att byta plan. Men jag skulle som tur var få skjuts av min morbror ist. Jag vet inte varför jag åkte annat plan, det var väl nåt med bokningen, men usch vad drygt det var. Jag hade iaf några kompisar som åkte mitt plan, men dom felsta åkte det senare. Och visst, jag överlever att åka hem utan dom, jag åkte ju dit utan dom. (alltså jag åkte hem med norrlänningarna). Men typ alla utom typ tre st åkte hem senare, och det var en hel del. Och dom hade tillochmed en extra dag i london tillsammans. Det gjorde mig sur. Att nu missar jag sista dagen med gänget.
Sen fick min morbro förhinder, så jag fick åka hem med flygbuss, och det var nåt fel med mitt kort så jag kunde inte ens betala flygbussen själv. Men min lifesaver Paula, från språkresan som också bor i stockholm fast åkte hem med norrläningarna, hade en använd biljett som jag fick! Och det var ingen som kontrollerade att det redan var använd så vi två åkte tillsammans in till centralen. Och jag kunde som tur var iaf betala en enkelresa hem med tåg med mitt kort.

Trots allt detta trassel och grejs (som jag nu insåg att jag berättade i minsta detalj) är jag så glad över att jag åkte. Det var verkligen värt det. Jag kommer ihåg att när allt var som sämst, satt jag och pratade med pappa och mamma och kände bara att allt var slöseri. Men jag tog mig upp igen och gjorde det bästa av situationen och skulle gärna göra om det igen. Jag hade största delen av tiden så sjukt kul, alla nya vänner, vår älskade värdfamilj med alla typ 20 familjemedlemmar och Torquay! Snart är det återträff, och det ska bli så kul, men jag önskar att vi kunde alla ses i Torquay igen och bara vara. 
Jag hade trots allt "The summer of my life". 

Grattis alla som tog sig igenom detta inlägg, jag vet att det blev kanske lite fööör långt och kanske lite fööör detaljerat. Men jag kände att jag ville berätta ALLT. (Eller ja, allt som gick fel blev det mest, haha) Det är till alla dom som funderar på att åka på språkresa, gör det! Och även om ni har lika otur som jag så kommer ni ha skitkul, jag lovar! 
Jag ångrar ingenting.
 

Graduation! (Min hatt hade precis ramlat av, ser lite stört ut)


jag och snygga norrlänningar påväg till fäst!



(fler bilder kommer kanske nån annan gång, det här inlägget har tagit allt för lång tid att skriva.)


Du måste verkligen ogilla mig

du snackar backom min rygg, du kallar mig saker, du skapar falska rykten och nu försöker du sno det som är mitt?

Jag klarar inte av dig.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus