Personligt Rekord

Ni vet hur jag brukar tjata om att jag inte kan plugga osv.. ?
Har matteprov imorgon och har inte pluggat nåt till det, (surprise) så idag började plugga halv sju och blev klar runt kvart i tio! Det är över tre timmars plugg! helt sjukt enligt mig. Ni tänker säkert "det är hälften så mycket av vad jag pluggar varje dag..." men jag är stolt över mig själv och ska belöna mig med att kolla finalen på stylisterna och inte plugga mer på hela året!




eller inte plugga mer för idag..


This place about to blooOOOW!

Go insane go insane
throw some glitter, make it rain
let me see them hands, let me, let me see them hands
go insane go insane
throw some glitter, make it rain
let me see them hands, let me, let me see them hands


nej nu orkar jag inte mer

En liten förvarning: Kommer nu klaga på mitt liv de kommande meningarna. Det är upp till er om ni vill läsa.

Orkar inte plugga, orkar inte med att allt har blivit som det blivit, orkar inte bara vara, jag vill göra något, jag är uttråkad, samma gamla rutiner. jag orkar inte med vintern, orkar inte med vinterkläder, nej nu är jag trött på allt. det borde vara plugg varje dag för mig, men det kommer inte hända.
matteprov, hk-stooor uppgift, SO uppsats, NO uppsats, NP engelska och matte osv...
jag orkar inteeehhh...

vill stanna tiden, bara inte behöva göra nåt. jag vill ha bal, jag vill ha klassresa, jag vill ha skolavslutning, jag vill ha sommarlooooov, jag vill till grekland, jag vill till sri lanka, jag vill till england, jag vill på språkresa men det sket sig också. asså fan vad jag vill på språkresa, skulle gjort det nu i sommar men jag har ingen att åka med och jag vill inte åka själv heller. nej, allt e skit.
gud vilka problem jag har -.- jag har inte nåt att klaga över? okej, skolan, och att inte kunna åka till england i sommar, men serri. jag har ju ändå allt det andra att se fram emot! Bal, klassresa, skolavslutning, sommarlov, grekland i sommar, england i höst, sri lanka i höst och börja gymnasiet!
jag har det ändå rätt bra.

Hur är det med er?


hehehehe oupsi

för er som såg mitt senaste inlägg om religion, så var det ett misstag! haha, det var lite fakta till min uppsats i skolan som jag sparade som utkast, men den har lyckats publicerats ändå.. oj.
antar att utkast publiceras automatiskt när det gått några dagar (konstigt..) för jag vet att jag sparade som utkast, och den publicerades ju några dagar efter :o
aja, för er som läste (inte för att jag tror det men man vet ju aldrig) vad tyckte ni? haha, jag är inte klar, ska flytta runt lite, ta bort, lägga till osv..


Earth Hour 2011 20.30-21.30

Är ni med?


startar... nu!

haha oj...

nej asså det här är nästan inte ens kul, men gulligt. Men det är ju samtidigt kul!


älskar blinkningen 0.25


boom boom boom let me hear you say weh ho!

hon är ju för söt

fake

kom nyss hem från heron city! har sett Rango med min pappa och lillasyster. Min pappa fyllde år för några veckor sen så vi skulle bjuda han på bio, och han valde Rango ;) haha. otippat, men den var bättre än jag trodde. Tänkte att det var en barnfilm som var lite sådär småkul, vilket den va. Men den var ingen barnfilm, och den var rätt spännande faktist! haha. Det förekom vuxenord som "prostata" :O OM... wait for it... G!
nej, men den var inte nån barnfilm inte.

btw, Britneys Spears Femme Fatale finns äntligen på spotify nu! Tycker hennes nya låtar är riktigt bra faktist.



Inte för att ingen har hört den här förut, men den är åzum.

haha så jefla bra!

kom hem från Julle för ca en och en halv timme sen, höll på att somna där borta så jag antog att det var dags att dra ;)
Ej veta vad göra jag imorgon, men bio kanske det vi får se.


haha min humor


Fel-sms

assåååå hur dum får man va?

Tjej 1 ~15: Men alltså har du sett såna där bananfodral?
Tjej 2 ~15: Ja.
Tjej 1: Jag fattar inte, de kan ju inte funka. Alla bananer är ju olika böjda.
Tjej 2: Men jag lovar, alla bananer får plats. Jag har ett sånt.
Tjej 1: Men den del bananer är ju böjda åt andra hållet.

sånt där är bara jättekorkat och jätteroligt!

Du är unik, precis som alla andra

Jorå, vad ska man säga? Vad ska man skriva?
Känns som att min blogg är dötrist, så ni kunde ju kanske skriva vad ni vill att jag ska skriva om ;) Då blir det ju roligt för er.

Men det kommer inte hända iaf, för ni är tydligen handikappade på att kommentera.. Förlåt, men ni gör ju aldrig det. Vet ni hur tråkigt det är att skriva massa inlägg (eller massa och massa) och inte få en enda fin kommentar då och då. Det skulle göra mig glad. Meeeen, ni gör som ni vill. Men skaffa en egen blogg då så ska ni få se hur skoj det är. att skriva och skriva och skriva....

I just can´t get enough

kom nyss hem från skolaan, har vart en riktigt skön dag idag! Hade NP labb sista lektionen, gick väl OK, men aja vad ska man göra liksom?
värmde dessutom upp inför provet genom att vara under täckmantel med min kompanjon Ekorren, man har hemliga namn förstår ni. Nu låter jag som värsta tönten, vilket jag självklart är. Men ibland måste man ju bara få springa runt och leka spioner. Min lärare frågade tillochmed hur gamla vi var :o

sitter och kekar Haloumi ost, (äntligen)! Och för er som inte vet vad det är så är det världens goaste ost som gnisslar när man tuggar. Har tjatat om det hela veckan nu, så nu är jag nöjd!
Ska till banken sen med pappa, och sen träffa Jonna om jag hinner.
Ikväll ska jag trena också!

pusss

nu får det va slut

nej, nu orkar jag snart inte mer.
Blogg.se håller på och fucka upp hela tiden, mina inlägg postas inte?
Vad är det för skitsnack liksom?

nej, kanske byter bloggportal snart, om jag ens ska fortsätta blogga. Det återstår att se!

hejjagharingetingattgöra

borde egntligen sitta med massa läxor just nu och gråta, men min ursäkt den här gången är att min syster ska hjälpa mig och hon är inte hemma! :o nej, vad synd...
dagen har vart ganska okej ändå med tanke på hur tisdagrna ser ut. Vi har svenska/SO tre ggr, matte och NO (och elevens val). Och jag behöver minst ett praktiskt ämne för att klara mig igenom skoldagen.
Slutar kvart över två, och ska vara barnvakt runt halv fyra. Så jag hinner inte gå hem, och måste vänta i typ 45 minuter innan jag går. Jag brukar hänga hos Jonna, men så blidde det inte idag.
Så efter skolan satt jag och läste i typ en halvtimme, så då har man ju gjort det också! Kunde dock inte koncentrera mig eftersom alla småbarn ska springa runt och skrika, och alla lärare börjar prata med mig...
"sitter du här?" Nej, det är en illusion... jag sitter inte här egentligen så stick!
så jag läste typ bara 6 sidor, hehe... men det är ju alltid något.

och... wait for it... nu kom min syster hem.
Jahapp, då blire hemkunskap nu då.






bara lite random bilder på me and mah håmis

Hos Jannibanani

Sitter hos Jonna med varsin computah och spotifyar, kollar balklänningar och sånt ;)
Jag har iaf varit ute idag, (vi gick från mig till jonna) och det är jag stolt över. För när det är jättefint väder ute får jag dåligt samvete om jag inte är ute såatteeeeh...

Igår var jag först hos mormor till ca halv nio, då jag gick och mötte Jonna vid centrum. Vi gick hem till mig och sen kom Julia och Sophie så vi bara mojsade framför The dark knight. Jag var inte helt uppmärksam på filmen för jag och Julle satt och snackade om Brokeback mountain, och filmen var komplicerad så Sophie fick sitta och berätta för oss vad filmen handlade om och vilka som var "bad guys" hehe...
När julia och soffan hade gått hem hämtade jag och Jannibanani ostbågar och kollade på Brokeback mountain (som är typ världens sötaste film), men jag somnade efter halva, så vi gick och la oss och kolla klart på filmen. Då vaknade jag till och såg slutet.

När vi hade ätit frukost i morse gick vi och la oss igen och skulle "filosofera" , men det gick sådär.
Vi har också typ nätshoppat på H&M, eller vi la kläderna vi ska köpa i shoppingbagen men köpte aldrig, men det är ju tanken som räknas! Nej, vi ska faktist beställa hem det snart.



Ba såatt ni vet

lite snabbt sådär

Dunkar Rihanna på högsta volym, ska platta håret och om femton min. ska jag till mormor som har fyllt år i veckan. Grattis!

Senare ikväll ska jag möta Jonna så ska vi hem till moi och mysa och så sover hon här! ;)
Det blir en bra kväll.


Perfeeeekt

åh vad perfa detta blev!



haha, min fina Kissie-design-paint-veckoplanerare-osv...
Gud vad muppigt detta blev, men jag är ju lika stor som Kissie! nästan iaf...

9a-Framtiden ser mörk ut.
Vi gjorde en löpsedel i sjuan där det stod 7a- framtiden ser mörk ut.
Så jag tänkte att detta var ett ypperligt tillfälle att återuppliva minnena!

pusss

I brist på rubrik

Nämen tjobrä, när uppdaterade jag senast? Lördag?
Iallafall, Jonna sov hon mig i lördags, mysigtmysigt. Vi kollade bla på melodifestivalen, och såklart hejar den lilla bajskorven på Danny och Erik Saade... Vilken svikare, jag som älskade Oh My God! haha
I söndags åkte vi till stan, jag och min bestishestis, och shoppadäää, najjan ;)
Vill shoppa mer, men fick iaf med mig litegrann sådär. Så det var ju underbart!

Imåndags och tisdags var det som vanligt, skola och sen jobba. Igår (onsdag) hade vi nationella prov i Kemi, kill me. Vi hade fått ett papper att plugga på, och hur myclet av det pappret kom med på provet? Inget, jo tack så JÄVLA MYCKET! haha, nej jag försöker glömma det där bara. När vi hade fått provet satt alla där som frågetecken och jag började skratta för mig själv när jag insåg hur dåligt det kommer gå. Så jag började äta lite godis!
Det visade sig efter provet att det hade gått dåligt för i princip alla. såattehhhh...

Idag var det vanlig skola och ART efter det, sen satt jag kvar i skolan efteråt och pluggade lite för att jag skulle ändå vara där och jobba 45 min senare så det var ingen idé att gå hem.
Haha, det är så kul att alla lärare som går förbi stannar och ba: Gud vad duktig du är som pluggar efter skolan!
eller, Sitter du här själc och pluggar, vad bra av dig! eller min rektor som kommer, Vad flitig du är!
Som om jag valt att stanna i skolan för att plugga... Det kan jag lika gärna göra hemma isf.

Nåväl, kom hem och käka fiskbullar, mummmms! Snart ska jag väl plugga, eller bara hänga vid datorn.

pusss

De ofrivilliga

hejsan!
Idag har jag inte gjort mycket hittills. Har varit på återvinningen, och handlat (nej, jag har inte handlat på återvinningen) . Min mama tvingade ut mig, och det var iof bra. För det var så jefla skönt väder! älskarT

sen har jag pluggat nån timme, ooups! skulle egentligen plugga ganska mycket idag, men jag kollade ist på den fantastiska filmen De ofrivilliga! Nej, inte riktigt.
Den rekommenderas ej kan jag ju säga, så långtråkig och det var så konstigt filmat. Dom ställde liksom upp kameran på ett ställe, sen filmade dom scenen med den. Första scenen filmade dom fötter. Sen filmade dom typ i maghöjd, eller långt ifrån så man inte såg nåt. Skitkonstigt, anonyma skådespelare eller?

aja, ska kolla på vampire diaries nu, sen Glee och kvällen ska jag spendera med Jonna! Vi kommer antaligen kolla på Love and other Drugs. (Ja, det blir en del tv/film för mig), men det gör detsamma! Vet inte om jag sover där eller så, men det får vi se. 

pusss
 

00:44

Kom nyss hem från Julia. Vi satt i hennes säng, åt Riesen och drack Saft! haha, bara mysigt liksomhhhhh...
vi såg två (ja,ni hörde rätt) TVÅ filmer! Först Flickan från ovan. Vilken var bra och spännande, men jag fick ni vet ont i magen när jag kände att nej, nu kommer den äckliga gubben döda henne!
typ så. Sen såg vi the Notebook för att inte drömma mardrömmar, haha. Alltså, det måste vara en av de bästa filmerna som gjorts! ojojoj

imorgon ska jag nog inte göra nåt speciellt, plugga en del osv...
på söndag ska jag åka till stan med Jannibanani aka Jonna ;) Så det blir nog en bra helg. Har längtat efter att få shoppa ett tag nu, höhö.

pusss

ahaåkejvadskamangöraenfredagskvällsomdenna?

jo jag tänkte såhär va. Alla, asså då menar jag verkligen alla, håller på och ringer, smsar, skriver på fb osv... att dom vill träffas ikväll och ärligt talat, jag orkar inte!! Jag vet att jag är populär men låt mig va!
Så jag kör på en gammal klassiker och drar hem till Jullan och hänger där ;) Hon bor i skogen på natten så det blir perfekt! Och som jag btw sitter och skriver spanska sms till, fick tillbaks enchanté mademoiselle! Vi förstår varann liksom ändå.

Ibland är det jobbigt att vara jag. Snygg, smal, populär, bäst, mycket trevlig osv... kul, men jobbigt i längden.

Nej, nu blev detta inlägg osammanhängande och oseriöst. Men seriöst, jag ska till Julia, min ändå vän, ikväll.

"I wanna 7 you up!"

Buss 41 mot Gävle

En dotter ~7 och hennes mamma ~35 sitter och pratar. Flickan ser mycket fundersam ut.
Dottern: Mamma… Vad är sex för något?
Mamman (besvärat): Det är ju en siffra, det borde väl du veta som är så stor nu?
Dottern: Men på tv imorse sa tjejen "jag hade sex", men inte mer! Det har jag hört förut också, men de säger aldrig vad de hade för sex grejer.
Mamman: Det är för att de vill vara hemlighetsfulla.
Dottern (glatt): Jaha! Men det gillar jag också vara. Det ska jag säga till mina vänner i skolan, åh vad de kommer bli nyfikna.
En kvinna går förbi i bussen.
Dottern: Jag har sex!
Kvinnan ser förvånad ut och ler snabbt innan hon försvinner bakåt i bussen.
Mamman (argt): Men Anna-Karin! Skäms på dig!
Dottern: Men jag har ju det.
Hon håller upp sex fingrar framför sig med en menande blick.
Mamman: Nu får du vara tyst resten av vägen för jag vill inte höra mer.

visst lite småkul sådär.. Men frågan är: Vem döper sin sjuåriga dotter till Anna-Karin? förlåt om nån heter så, men anna-karin är bara sååå 1970!


Jag är käääär

jag fullkomligt älskar H&M s nya conscious collection! visst, sa det i förra inlägget, men jag kollade nyss på hela kollektionen oh det är så sjukt fina kläder där! och det är inte alls dyrt, ska nog beställa hem när de kommer in. Annars riskerar man nog att bli utan ;)

mina favoriter är nog:


liten bild, jag vet.

Vampire Diaries

missade förra veckans avsnitt så nu ska jag checka in det! mycket viktig info.
men det har sämsta tiden, 20.00 på fredagar. Det stör inte mig för jag kan missa t.ex lets dance som är då, men när vi var i sälen förra veckan så ska ju alla se let´s dance såatthhhhhh....

men först ska jag nog kolla in om jag hittar h&ms vita ekologiska kollektion, och såg nyss att kenza har en aaaaaaaasfin virkad klänning från Zara, men det är väl bara att glömma dem. Kommer inte hinna in till stan innan alla andra har köpt den :( bu-hu. får helt enkelt försöka köpa de virkade shortsen från hm när de komemr ut :o

pusss

baby i like it

nej, föresten. det gör jag ju inte

 
lite sådär lagom efterbliven


My new nickname is "You Idiot"

This is stupid
I´m not stupid
Don´t talk to me
Like I´m stupid

I still love you but
I just can´t do this
I may be dumb but
I´m not stupid


OMG Christine Meltzer stod bakom mig i toakön!!!

nu är jag hemmaaa...
har inte haft internet förens typ kl 11 på kvällen (och då orkar jag inte blogga, kollade på Vänner då ist), annars var internet sjuuukt segt. Så jag har inte kunnat blogga!

men iaf, har haft det bra i Stöten. Åkte snowboard första tre dagarna och skidor det sista tre dagarna! Min vän julia var där också, vi skulle åkt nån backe eller två tillsammans men det blev inte av. Jag såg henne dock två gånger! Men hon såg inte mig...

Aja, kom hem för en timme sen efter ca sex timmars bilåkning, men det gick rättså snabbt!

pusss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus