trött_tjej


26/5-11

imorgon tar min snygga kusin studenten. Kul, skitkul för henne.. verkligen.

Dag 8 Låtar du lyssnar på när du är ledsen
Jag är aldrig ledsen. Är helt enkelt en mycket glad person.
Nej, men ärligt talat så är jag inte depp så ofta, jag kan vara sur efter nått bråk eller så, men är sällan ledsen. (Mitt liv är perfekt...) <--- Skämt
OM jag nu är ledsen har jag inga speciella låtar jag lyssnar på, men några som jag lyssnat på är isf:

Bon Jovi- Bed Of Roses


Rihanna- California King Bed

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller, falleeer...

Hej! dudu dududu dududu dududu jagenästandär...

Dag 7 Något du är stolt över dom senaste dagarna
Jag älskar mitt liv.

Nej, men eeeeeh... Jag vet inte.. JO! Jag var hemma själv i två nätter och åkte sen tåg till Göteborg alldeles sjelv! Alltså, helt solo. Ensam. Som en varg. En ensam varg. En ensamvarg. Helt enkelt.
Jag kom hem vid halv ett på lördagkvällen, och gick upp vid halv sju. Jag åkte till södertälje hamn, sen vidare till södertälje syd. Och sen hittade jag till x2000 tåget i södertälje syd. Och väntade där i ca en halvtimme. 8.28 skulle mitt tåg gå. Så jag satt och läste min bok i väntrummet, när klockan var 8.28 insåg jag att jag satt ju nere i väntrummet så jag visste ju inte om tåget var där eller inte. Så jag fick panik och sprang allt vad jag kunde till stationen, meeeeen. Tåget var inte där. en åkte jag tåg i knappt tre timmar till Göteborg, helt alone liksom. Men jag hade två säten för mig sjäkv så jag låg ner och sov ganska mycket :)))

Hoppas ni antecknar.

Aa, hallå hej?

Så svarar jag när nån ringer till mig.

Dag 6 En bild på någon/något som har stört inverkan på dig
Japp, det står någon som stört inverkan på mig. Men det har väl alla jag känner gjort? typ.
Så jag tar det såhär: En bild på någon som har störd inverkan på mig.
Och det finns bara en person som är lika störd som jag. Alla andra jag känner är ganska normala. Eller ja, normala var väl kanske att ta i.

Snälla Ebba, döda mig inte nu. Du är... söt. :)

hejfan

hejfanvadtrevligtmeduppdatering

Jävla bajs

Förra veckan var det störningar i teven så man inte kunde se DH alls :( Och nu, när jag äntligen ska få se det börjar det såklart åska, blixtra och regna så nu kommer jag missa det igen.

Sommarlovet är snart slut...

Var och tog Gardasilspruta idag för andra gången. Förra var för två månader sen. Hon som tog sprutan gjorde mig lite smått deprimerad.. Hon sa att vi skulle ringa om ca 4 månader för nästa spruta. Då tänkte jag: Aa, dom här två månaderna har ju gått skitfort så snart är vi här igen! Meeeeen.. Om 4 månader är sommarlovet slut och jag går i gymnasiet! Herrewguuuuuuuuwwwwd! Så nu är jag ledsen.

Och sen sak till.. Det kanske inte blir nåt sommarlov, för det sägs att jorden ska gå under redan nu på lördag! Hallå-excuse-me-whaaat? Jag har ju för sjutton en slags bal på lördag, och ska till götet på söndag? nej, jorden får inte gå under än.

För er som undrar...

... och för er som inte undrar.

Här en helt OK bild på mina nya skooooor som är så schnygga, enligt mig.

Oj så snygg man kan va då


Lisaplace.se

Hahaha




Det var fan på tiden

Nuu har några (observera några) av mina kläder från H&M kommit. Dom kom egentligen den 6 maj, men det skickades ett sms om det till min mors mobil. Och den mobilen har varit på lagning så det har inte kommit fram. Faaaast, för att försvara mig så har inte smsen kommit till mammas mobil nu heller, (den är fixad nu). Såatthhh.
Men varför, varför skickas det bara via sms? Man skulle ju kunna skicka det på post också. Men tydligen ska den tredje påmminelsen skickas på post, men nej, det var inte en höjdare.
Och till Rebecca som undrade varför H&M suger, är för att jag har beställt kläder i januari och typ mars, och fick dom som sagt nu. Eller nej, det jag beställde i januari har inte kommit än.
Men iaf, nu väntar jag bara på ett par byxor, shorts, min skolavslutningsklänning (som kommer komma ca 3 veckor efter min avslutning) och en bikini.

Igår var jag hos Jonnibononi och bara chilla galet. Var bara allmänt cool sådär som bara jag kan vara ;)

Kära H&M

Kära H&M

Ni suger

MVH
Elin

Tjenafan

Dag 5 En bild någonstans du varit

USA-Florida-Miami Beach 2010. Skulle vara rätt najs att åka tillbaka?


Tjafan

Dag 4 En vana du önskar du inte har

Haha ja, det blir svårt eftersom mitt liv är så underbart och jag är nästintill perfekt! Men jag ska försöka!
Nej, men jag har en tendens att läsa en mening om och om igen när jag läser en bok. Alltså jag kan sitta med en mening hur länge som helst (okej, kanske inte 2 timmar, men ni fattar) och läsa den på olika sätt, och jag måste se meningen framför mig. Alltså om det står t.ex. "Jag tittade ut över trädgården" Då måste jag se en trädgård framför sig som om personen tittar ut över trädgården. Det är skitjobbigt och därför tycker jag inte om att läsa under press, som t.ex. i skolan. Det är verkligen inte så att jag läser varje mening 10 gånger, utan det kan hända nån gång ibland. Ibland får jag värsta flyt och jag läser som en normal människa, och ibland tar det stopp. Menmen, även solen har sina fläckar som man brukar säga! ;)

12 saker du önskar att du inte visste

1: Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2: Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3: En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4: Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5: Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6: Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7: De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8: Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9: Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10: Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11: Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12: Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Haha, Ebba kommer tycka om mig nu.


Talangjakt 2011

ChaCha bloggen! VinnarN här!
AAAAA, jag vann alltså talangjakten igår med ca 94.5% av rösterna. Grymma mig?

Nej, men jag var iaf konferancier med Ebbzor! Var så sjukt nervös innan, jag skakade när vi gick ut första gången. Och jag gjorde självklart bort mig innan det ens hade börjat.. Men det var ingen stor grej, har varit med om värre liksommmm! 
Visst, jag tabbade mig och sa fel låt en gång också, men det räddade jag lite snyggt och smidigt, som man är! 
Har tyvärr inga bilder från kvällen men sktisamma va? Eller jo, jag har ju en bild på mig och Ebba när vi städar efter showen. 
 
Vi är fätt bra!

Efter showen åt vi (igen, för tredje gången, eller ja. andra) Och kom hem vid cirkus halv ett ;) Dåååå ska ni veta, såg jag ett paket till mig på bordet! Mina skor som jag beställt! WOOOHOOO! Dom var lite stora men, om jag hade haft en strl mindre hade dom nog varit liiite för små.. Men, dom är driiitsnygga!
Mitt paket från H&M har dock inte kommit än? Förvånad? Nej.
Först skulle de kommit typ v.14, men det har ju ändrats hela tiden. Nu var det ändå fastställt att komma v.18, men inte ens det kunde dem hålla. Fuck it! Glöm att jag beställer där ifrån igen!

PS. Jag äääälskar mitt liv!

Godnatt

Nu ska jag nog sovaaa tror jag. Kanske kollar ett avsnitt av Vänner. Eller, nej. måste lägga mig "tidigt" för en gångs skull.
Läste nyss ut min bok också, tur det! Ska vara utläst tills imorrn så yes! I made it! läsning är inte min starkaste sida. Vissa har matte, vissa har språk. Jag har att läsa en vanlig svensk bok. Kulkul.

Fett nervös inför imorrn, serriperri! Men ska bli skönt att slippa skolan lite iaf! Men jag kommer typ stå och skaka när jag ska upp på scen. Vet inte ens varför jag är nervös, tror bara att jag kommer göra bort mig eller vara allmänt dålig.
Nej, glada tankar. För PS. Jag älskar ju faktiskt mitt liv.

FROOONDA!

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?
Hej.
Shhiewt, matteprov imorrn.
hhhh
Fronda kommer på alla-nior-i-kommunens-bal! SHIIIIIEWT!
Så jävla gryyyymt!
NOOOOOOOOOOOOOOT.
Jävla skit, vad ska han göra där?
Och så såg jag på en annan blogg att den personen tyckte det ska bli satans kul, Fronda på scen och allt!
Mmm, skitkul va?
Ska du rulla in på scenen eller?
(Du kanske inte är den enda som rullar...) Haha, bara ingen olycka inträffar.
Nej, nu var jag elak. Too far, too far. Okeoke.
pusssssss

Nej

Nu är det bara för mycket, jag orkar inte mer!
Asså, på riktigt. Jag orkar inte, är så jävla stressad över allt nu sista veckorna i skolan. Talangjakt på fredag, jag vet att detr inte är mig och Ebba alla kommer för att se (bara våra familjer typ) men det känns som vi har värsta pressen på oss. Att vara roliga, och vi ju typ påtvingade att vara konferanceer (stavning)? Nej, det är klart att vi inte var tvingade och vi måste ju inte, men det känns lite sent och elakt att dra sig ur nu. Det var bara det att jag trodde att Ebba hade sagt ja,  och då hängde jag på, men allt var bara ett missförstånd, ish..  Jag vill ju, men jag kommer typ få stagefright (stavning) bara för att många tror att vi ska vara "roliga". Iaf vår fritidsfältare, hon ville att vi skulle va för att vi är "så roliga ihop", men jag kommer inte stå där på scen och berätta om massa gamla minnen "Minnen...".

Sen är NP matte på torsdag, och jag känner att det inte kommer gå bra. Vi gick igenom ett gammalt prov idag och det blev helt fel och jag kan typ inget... Jag vill verkligen göra bra ifrån mig så jag kommer ett steg närmare ett högre betyg. Min mattelärare sa att bara jag gör bara ifrån mig på proven finns det stor chans till höjning. ååå, Jag vill, jag vill, jag VILL!

Klänning!

Åh så glad jag blev när jag kom hem!
Hittade denna:

Nu, efter tre dagar (Typ 1 arbetsdag) har jag fått min klänning. Vilket bevisar att min teori stämmer, H&Ms internet shop suger jämfört med Nellys, (och alla andras). Beställde ett par skor som kommer om 5 arbetsdagar ;)

Hoppas bara klänningen funkar!

UPDATE: Klänningen var fin med inte så "balig" haha, vet hur jag ska förklara. Den ska alltså vara till balen men det var mer en avslutningsklänning eller liknande. ;) Får se hur den ser ut med skorna, eller om jag köper en till att ha till balen, så har jag denna på min kusins student kch kanske balen i salem (?) Får se helt enkeltttt..

Goderkväller

Dag 3 En bild av dig och några av dina vänner


Ebba, Jag, Julia, Therése

1 Maj

Grattis älskling på födelsedagen! <3 Saknar dig nåt otroligt.



FYYY

Hittade denna --> http://agilitydream.blogg.se/images/2011/c5d6d205f41c685d_142374686.jpg bilden på Kenzas blogg och neeeeeeeej vad äckligt...

Lägger inte upp bilden för "känsliga tittare" HAHA!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus