i'm outta here


Roligt väder som väntar...

Plus att iPoden inte funkar (och har inte gjort sen typ 2 år tillbaka), och det gör mig förbannad.
Nån däruppe tycker kanske inte om mig precis.


Always on my mind

alltså ååååååååååååå maj gaaaaaad! gimmegimme nao

+ att det är fakking lov for crying out loud!?

Let´s get some shoes

Lita Shoe SEK 1695, Jeffrey Campbell - NELLY.COM Rock Away SEK 1549, Jeffrey Campbell - NELLY.COM
                1695:-                                1549:-
Jeffrey Campell kan ha snygga skor, men ibland går det väl lite over the top. Det kan iof bero på att jag gillar att ha enkla. stilrena skor. Så att man kan matcha dem lättare! Har alltid kopplat "Lita shoe" från J.C med en häst, och den andra, jag skulle bara ramla. Men cred till er som kan gå i såna här killerheels! ;)
Kim SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM 
Lite mer min stil. Tycker dom här e sjukt snygga, har velat ha beiga enkla pumps ett tag nu, men vet aldrig när jag ska använda dom. Och sen dom här kornblå! Hur snygga var inte dom? Älskar färgen! Bara 299 :- !! Thats more like it!
Synd bara att jag har bestämt mig för att hålla tillbaka på shoppingen ett tag...

We can colide



Kvällshumor...

Big bad wolf

Okej, alla som har konto på youtube, sök på Big Bad Wolf Ducksauce. Vilken jävla sjuk video alltså. Herremingud. Aldrig sett nå liknande! Haha!
Eller nej, alla måste få se den. Såg den på en tjejs blogg, och jag har inget konto på youtube så jag kan inte kolla på den där, och därför inte lägga upp i bloggen. Men vet ni va, jag länkar tjejens inlägg. Detta är fan ett måste.


www.oliviajagarinac.blogg.se/2011/october

+ att min dator inte vill sammarbeta. Så ni får kolla hennes blogg och leta. Rubrik: WTF?
Håller helt med.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

Mitt hjärta sjunger. Inget plugg ikvääääll! Inte för att jag brukar plugga så mycket, men nu har jag iaf inget som hänger över mig. ÅÅÅÅÅÅÅH! Annars val skolan helt OK. Dagen började sjukt segt, jag somnade i soffan utanför klassrummet innan första lektionen börjat... Efter lunchen blev jag gladare och var sjukt taggad på idrotten! Vi körde badminton, och som gammal tennisspelare kan man ju lite, så jag vann 3/3 matcher. Feeeeett

Och btw. Någon som läser Tyra Sjöstedts blogg? Hon har nu i samarbete med provabingo.se en insamling på hennes blogg mot bröstcancer. Så varje gång någon länkar detta i sin blogg, skänks 50 kronor till Rosa Bandet. Det kostar inget för bloggaren, men www.cancerfonden.se/rosabandet får 50 spänn iaf! Hur bra?
Sen länkar man sitt inlägg om detta till
 www.tyras.se blogg. Jag ska länka, gör det ni med! Och sprid detta vidare!
http://www.provabingo.se/ 



Oh, she looks happy. Let's fuck up her life a little more.

Nu är det dags för den här damen att sova! Men jag har sovmorgon till åtta imorgon (ja,det är sovmorgon) så det är okeeey!
Prov också, sista inför lovet. den skiter jag i plugget för ett tag.


Du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge.




29-30 grader på dagen, 23-24 på natten, 27-28 i vattnet. soooooft

Inte helt feeeeeel Längtar som fa-AN


Nostalgikänslor




Kollade igenom ni vet vänskapssidor på facebook och hittade lite roliga mellan mig och en kompis. Fan vad jag saknar nian, det var bästa året. Den sista är inspirerad av en tidiningsartikel vi läste. Mina bajsklumpar är äntligen borta.



I wanna do it again, but better

If I could choose, I would choose to turn back time
Turn back time to the summer
The summer of my life
I wish I would have done it different, done it another way
Wish that I could turn back time, turn back time to the summer
The summer of my life
I want to do it again, and make you see who I truly am
Want you to see the real me, så it would´nt have been the last time
Cuz I see you with my friends, you walk and you smile
I wish I could be a part of it, a part of you and I
I want to do it all again, and I want to do it better

                         
                                     

Få aldrig en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne..

Klockan sex satte jag mig och skulle läsa igenom 20 sidor i medicinboken. kvart över åtta har jag läst ca 10 sidor. Sen gav jag upp 
 
Anledning? Jag somnade.
Så kul var det.

Blowing out another persons candle doesnt make yours brighter



True that.

tears dont mean your losing everybody´s bruising

Sitter i skolan och väntar på lektion. Eller vi ska ha en lärarlös lektion så vi måste göra några frågor själva... Känns som att man kommer fastna här istället.
Vad hände igår då? Jo, som vanligt hittade jag en massa annat kul på datorn och kom på att jag har prov i medicin på onsdag klockan halv elva. Då satte jag mig i ca 5 min för att läsa igenom lite sidor, men jag kände att jag behövde min skönhetssömn! ;)

Sitter på min skoldator just nu så jag har inga roliga bilder tyvärr + att denna dator inte har webb.

puss so long!

Here comes the rain again. Falling from the stars.

Hej!
Nej, nu får jag ta och börja uppdatera dagligen igen! Och mer bilder, för sånt är ju kul? Kanske inte blir så många på mig, tycker inte att jag fastnar på bild riktigt ;)
Men annars, jag har varit i skolan som vanligt, kom hem vid fyra, och stack och jobbade vid kvart över fyra. Efter det tränade jag en timme vilket alltid är skönt! Vill ha träningsverk imorgon, då vet jag att jag tagit i.
Nu väntar väl lite medicinplugg, idrottsplugg och engelska. Så får vi se hur mycket av det som jag faktiskt gör!

Men vet ni va, jag är på bra humör just nu, dels för att en läsare faktiskt kommenterade på bloggen! Det blir så mycket roligare då. Så därför får ni se min nya profilbild på facebook. En bild på mig alltså. Nu vet ni hur ni ska får mig på bra humör ;)


Vad tycks? Is it a keeper?


We are right were we should be

Alltså åååå... Hatar när man har msn.se som startsida, och så ska man söka på nåt annat, och precis när man tryckt på enter ser man en helt awesome annons som man vill kolla in. Sen går man tillbaks till msn.se, så är annonsen utbytt. (annonsen byts ut varje  gång man uppdaterar) så jag har nu suttit och uppdaterat msn.se ca 2000 ggr, men min annons vill inte komma tillbaka. Istället kommer samma jävla Lendo annons, eller monopol, eller triss osv.. FML


Fast ville jag serva min bil? Nej tack, jag har ingen.
Vart fan är min annons? :(

Failure

Han: Ahah Fail
Hon: Thats what your dad sad to your mom when you got out.

True story. Nej, men detta läste jag på fb att en vän hade sagt IRfuckingL. Coola vänner man har.


I'm not random. You just Can't think as fast as me

Jag har tänkt på en sak.
Varför blogga på en blogg? varför inte blogga på fb? Okej, det skulle vara sjukt irriterande om man ser inlägg på facebook; Hej bloggen! Idag har jag blablabla... Men ändå. Om det liksom blev en "grej". Alla med bloggar gör det på fb ist. Då skulle iaf jag har fler läsare, jag har tyvärr inte 500 läsare på bloggen.. Men nästan! Från 10-30! Score! Almost there!
Nej, men skämt åsido. Det skulle vara asbra. Så kan folk gilla blogginlägg eller kommentera hur lätt som helst! Sjukt smart jag är ibland asså. Blir imponerad av mig själv!

Cuz everything inside me screams no

 Nu är jag äntligen klar med min svenskauppsats! Blev rätt nöjd ändå, den blev väl lite cheezy men äh! Så jäkla skönt att ha den klar nu, sådär tjugo över 12 på morgonen. Jag har äntligen inte sjutit upp läxan! Woho! Jag hade börjat med den i skolan, typ tre rader, men det är så svårt att komma på första meningen så jag har suttit och stirrat på den två svenskalektioner. Sen när man väl har kommit igång så flyter det på riktigt bra! Så det är skönt att ha den klar.
Idag ska jag väl annars läsa lite i svenskabok, städa lite på rummet, träna, kanske läser igenom lite idrott och medicin också. Får se!
Men ni väntar ett avsnitt Vänner som belöning för mitt braiga arbete so far!

Quitters never win and winners never quit.

Gud vad jag blivit dålig på att uppdatera. men ni är så dåliga på att kommentera. Alltså förlåt, men helt ärligt, ni suger på det.

Jag har bara varit i skolan dessa dagar och gjort skolsaker. och fått massa härliga AAAAAAA på prov! Okej, två st men ändå! och nej, jag försöker inte skryta men jag är så glaaaaaad för det!
Igår sov jag hos Jonna, vi typ chillade med livet hela kvällen. Kom hem för ca 1 h sen, har varit hos jannibanani hela dagen idag också och gjort det vi gör bäst. Sjungit, dansat, tjejat oss och chillat med livet lite till ;)
Och så har jag äntligen fått tillbaka min tröja som har varit hos Jonna sen den 5 juni. (Jag har bild från när hon lånade den och den är tagen 5 juni, jag har inte suttit och räknat dagar. jag loooovar). Så, i 4 månader och 17 dagar har hon haft den. Trevligt att ha dig hemma igen! 


you can run but you won't come far

http://video.se.msn.com/watch/video/videon-som-uppror-kina/1nkh8sexg 

det går inte att kolla videon direkt, men ni som inte är alltför känsliga,kolla. Det är helt jävla sinnesjukt hur folk tänker och beter sig. Jag blir så förbannad.


"Idag läggs det ner mer pengar på silikonbröst och viagra än alzheimerforskning, så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför.."









Jag låter rubriken tala. Har inte haft nån blogglust på hela veckan, ändå är det här den lugnaste veckan hittills i skolan. Kanske är just därför jag inte orkar blogga, jag har inget att smita ifrån. Och det är när jag måste plugga som jag bloggar mest, för då vill jag bara göra vadsomhelst för att slippa plugga.

Motiveradbrud.nu


Dom som snackar skit om andra i din närhet, snackar oftast skit om dig i din frånvaro

okej, när detta kommer upp. så jävlar har man tråkigt.

ALLA MED MOBIL - GÖR TESTET!

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? Tjej
Vad står det i ditt nionde sms? Inkorg fatta jag det som; men ändå vad hände nu när vi gick in då?
Vem ringde dig senast? Lisa
Vilket språk är din mobil på? Svenska
Vad heter din ringsignal? Had enough- Danko Jones
Hur många sms har du i din inkorg? ingen aning, men ni vet "nerscrollarn" är väääldigt liten
Vem är din 13:e kontakt? Min ledare Barbara från språkresan! haha
Vem är din 20:de kontakt? Cissi
Ogillar du nr 6? Nope, det är ju Ääälvi
Har du varit TSM med nr 1? haha nej, Account Balance
Vad har din mobil för färg? Svart och lite silver
Vad har du för mobil? sony ericsson c902
Gillar du den 3e som börjar på E? Haha, det är nr till EF, så njaaa.. Helt okej
Gillar du den 3e som börjar på M? Ja, en fritidsfältare ;)

Känner att mina kontakter är sjukt roliga

You can be my IT-girl, this is it girl

Tjaba!
Har inte uppdaterat på hela helgen, men jag har en anledning. Jag har varken, orkat, haft lust eller tid. Och så har vårt internet knasat hela helgen så det är också en anledning!
Fredag: Skola as usual. Men inte en vanlig skoldag, nej. Vi hade bara VO, då gjorde vi typ inget, jag var iof inne på facebook och det gav en del. Annars så nej. Sen åt vi, och så missade vi engelskan och matten pga att vi skulle på ett möte på kungsholmen. Det blev bara jag och fyra tjejer till som gick. Vi var väl där i tio minuter kanske? Sen skulle dom dela upp alla i lag för vi skulle leka strumpkrig, och det ville inte alla av mina vänner så vi sprang ut ur aulan, samtidigt som hon på scenen ropade hej vilt; Sitt ner!!!!
Men vi sprang.
Så vi begav oss mot tuben, jag och Holmis åkte till Hötorget för hon skulle möta en kompis där och jag skulle leta datorfodral. Jag gick väl runt i tre olika affärer tills jag hittade ett på Gina för 200 spänn. Ka ching!
Sen åkte jag till min pappas jobb, och i Stadshagen träffade jag på en kompis, så det var najs!
Fick skjuts hem, och på kvällen kom Jullebulle och ville hemskt gärna mysa! Så vi tittade på Idol, och en film; You again. Helt OK.

Lördag: pluggade lite på förmiddagen. Eller nej det gjorde jag ju inte. Eller jo, jag läste lite i min bok.
På eftermiddagen kom kusinerna, vi spelade lite Schack, och wordfeud, kvick, barnGeni osv...

Söndag: Pluggat lite halvt sådär. Sen skulle jag ju få en ny vinterjacka och jeans, men jag och mamma räknade ut att ingen av oss har tid på ett tag, så vi drog en spontanare och tog nästa tåg in mot stan. Vi gick till Hollister för jag hade sett en snygg jacka där. Så vi va där inne nån timme, och mamma typ älskade det också! :D Jag fick jackan och ett par mörka jeans! Men tappade kvittot på vägen hem.. Tänkte ändå inte lämna tillbaka grejorna. Mamma köpte en kofta. Så vi gick där som värsta nödarna med varsin Hollister-påse. Och på tåget hem, vid tjugo i sex kom jag på att min träning började om 20 min. (klockan sex för er som är lite trögfattade). Och jag hade sett fram emot det i typ 3 veckor. Menmen...


Hann inte ta egna bilder så det får bli från Hollisterco.com


Och dessa jeans!


I´ll bring the hundred stars to lead you

Tja folket! Sitter med min nya skoldator (äntligen, 2 månader senare) och pluggar. Har precis blivit klar med VO, nu är grejen bara att kunna skicka in det på fronter...
Gud vad massa tjafs det blev i skolan om datorerna idag. Det fanns 8 st nya datorer (som skulle vara typ 4 kg lättare) och 10 st gamla datorer. Hälften av de i vår klass skulle alltså få nya och hälften fick gamla. Såklart vill ju alla ha nya så att de slipper bära runt på en stenklump (rim btw) ;) Det inkluderar även mig!
Först börjar alla klaga och skrika över vilka som nu skulle få de nya vs gamla, och självklart har redan en tjej i klassen redan fått en ny. Hon var nämligen i skolan drygt två timmar innan vi började för att få en ny dator före. Haha, så då blev det också tjafs.
Då blev läraren skitsur och skällde ut oss, så vi drog lott istället :) Några lappar hade ett x, några ett o.
Jag fick med kryss, samtidigt som många andra fick o. Så säger läraren att de med x fick gamla datorer. Då tänkte jag liksom, ahapp okej, jag får väl deala med det. Det var inte så mycket att tjafsa om egentligen. (Den gamla datorn vägde inte mer än det ny kan jag meddela). Så har jag fått datorn, och så var det bra med det. 10 min senare kommer läraren in och säger: Sa jag att x skulle få gamla? Jag menade ju nya...
Så jag och Amanda (typ de enda i vår "kompiskrets" som fick x) skiner upp och får då ist en nya dator! Haha, så alla o blir ju såklart besvikna. Men jag och Amanda gick runt och skröt om våra nya fina datorer (lite halvt oseröst, jag döpte nämligen min till Leif och hennes fick heta Bengt. De är gay. Leffe <3 Bengan)
Plus att en o tjej "lackade sönder totalt" när hon fick veta att hon skulle få en gammal istället! Haha!

Annars då? Jag har typ varit sjukt flummig hela dagen (därav Leif), och jag har skrattat för första gången under ett prov. Jag skrattade liksom åt provet. Det var så otroligt löjligt lätt. Fast det var alla iof förberedda på. Man var tvungen att ha alla rätt för att få godkänt.
Det var 1 x 2 frågor om antiken. En fråga löd: Vad hade skådespelarna på sig för att förstärka sin rollfigur?
1. En fin hatt x. Masker. 2. Färgglada strumpor.
Eller typ: Vem skrev Iliaden och Odysséen?
1. Nina Berggren (vår lärare) x. Homeros 2. Anders (historialärare)
Och massa andra sjuka frågor. Jag satt seriöst och skrattade under i princip hela provet. Jag kunde bara inte sluta. Det var väl antagligen första och sista gången.  

Vilket långt inlägg detta blev.
Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder eftersom det är en nya dator och jag kommer nog inte ha massa personliga grejer på den. Och den har ingen webcam :(

Menmen! Pusss
 


Do you want to know the truth, the whole truth,and nothing but the truth?

Nu kommer ännu ett fint skärmklipp från min facebook. Men allt händer där!
Jag har så roliga vänner.


Okej, kanske är lite suddigt. Men det roliga är att först ser man en status om solsidan; Ni vet "Kan du slå ett getöga i mitt anus?"
Sekunden efter ser man en länk. På en debatt. "Reinfeldt briljerar under partiledardebatten". Kul.
Denna kille är ca 20 år. Det är inte alla tjugoåringar vars fb uppdateringar handlar om polititk! Mina kommer nog inte göra det om 4 år. Nej, jag är inte vuxen då. Jag ska skriva massa kul skämt och lägga upp partybilder från helgen och skriva massa annat sjukt. Rösta ska jag göra, men att söka på youtube efter "heta debatter" är inget för mig ;) Inte än iaf!

Du är som google, du har allt jag söker


Naej, vad är det jag ser?
Jag har NaN (inga) besökare på min gamla blogg, inom detta tiodagars intervall...
Är det ingen som läser och uppskattar tankarna hos en 12-åring längre?
vart är världen påväg?

Hey you, öh, hallå, hörrö, yeeees?


Step one

För ca två dagar sen fick jag hem ett brev.


WOHOHOHO! Ut på vägarna!


Och kommer den här: "Dags att göra syntest!" Fast vänta... gjorde inte jag det för 2 veckor sen?

Back to basics



one life, one love, one piece

Nej nu får jag snart nog. Några girls i klassen frågade vad mitt bloggnamn var idag, så jag skrev upp det på ett papper. Vill inte precis skrika ut: heeeeeeeeeeeeeeejeliiiiiinpeeeeeelin.bloooogggg.se!!!! Ska jag ta det igen? HEJELINPELIN.BLOGG.SE!!! Vi tar det en gång till, H-E-J-E-L-I-N-P-E-L-I-N-.-B.L.O.G.G...S.E osv... u know how it is.
När dom hade läst klart fick jag svaret: "Men det var ju inte så farligt" av Tina.
Sen kommer Rebecka... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH FAN VAD FULT NAMN! HAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖR VAD FULT! DU BORDE SKÄMMAS ELIN! HAHAHAHAHA SJUKT FULT NAMN! PRECIS SOM DU! HAHAHAHA
Typ så var det. Nästan.
Men det är kul att man blir mobbad.

Naej, snart byter jag. Till typ livetenligthejelinpelin.blogg.se eller typ välkommentillelinsfärggladavärld.blogg.se
Fan, båda var upptagna.

Eller så får jag leva i skam.

Äh, back to homework. Eller facebook, eller tv, eller nån trevlig serie? Kan komma på minst 200 olika saker som är roligare än homework.

Och btw så har ännu en fbvän fått en manlig älskare. Eller pojkvän kan man ju också kalla det.
Men det är kul att det går bra för andra. Kul.


Några i min klass. Tänker inte nämna vem Rebecka är. Men jag kan bara säga att näst längst till höger längst fram står en svikare...

Meeeeeeeeeeeeeen... Vi har det bra, vi här bak i bilen.


When you'r ex says "you'll never find someone like me" reply "that's the point".



Ååh tack!
Nu är jag redo för glosförhöret imorgon!

Och så var det ju det här med medicinprov också.
Men om ca 20 min blir det desperata hemmafruar ;)

You know my name, not my story

Har lite halvt blogglust. Allt för att slippa plugg.
Men jag vet inte vad jag ska skriva om........ Skicka en kommentar om lite tips om vad ni vill! Börjar blir lite trött på dessa inlägg om min vardag då jag failar med olika grejer ;)


I'm not random. You just Can't think as fast as me

Nu äre dags för hejelinpelin.blogg.se att sovaaaa.
Måste bara berätta. Jag sitter och kollar runt lite på datan, klockan är väl halv sex. Runt kvart i sex ska jag vara klar för att åka och träna. Så jag tänker liksom, jag har aaaall tid i vääärlden på mig! Tio i sex kollar jag på klockan, och får panik för andra gången denna vecka pga att jag inte kan hålla tiden. (Första gången var ju i tisdasgs då jag försov mig 40 min). Jag är grym på att hålla tiden, ändå har jag tre klockor på väggen+datorklockan+mobil+tre armklockorpå rummet. 8 klockor nära till hands, jag borde klara detta!
Och btw,
Kommentarerna bara väller in....

Garvet som uppstår när fjortisar säger att dom hatar fjortisar

God eftermiddag!
Om en timme ska jag dra och träna lite grann... Eller så stannar jag hemma, får se hur det blir med den saken. Jag hade äntligen fått med mig Jonna idag att träna, meeeeen.. Hon blev sjuk. Så det blir väl till att träna själv om man inte träffar på nån bekanting där. Förra veckan var Linnea där som är en bekanting, så det var ju bra!
Vad har jag annars gjort en dag som denna? Inte mycket, pluggat faktskt! Läst halv medicingrejen, läst lite i svenskabok, läst historian, gjort lite engelskaglosor och ja, lite så!
Ikväll efter träningen ska jag antingen plugga lite till eller kolla på Vampire Diaries! WAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Det måste vara världens bästa serie ever made plus att alla i Mystic Falls (stället där det utspelar sig) är otroligt snygga. Vilket jäkla utbud alla har! Lyx...



Ian Somerhalder. Världens snyggaste människa.
Tänkte skriva ni vet; Photography by hejelinpelin.blogg.se som jag gör på alla bilder jag tar. Men så kom jag på att jag inte har tagit dom här bilderna. Keep Dreaming Elin. Keep dreaming.



I cant live with or without you

Godkväll
Kom  hem från Anton för nån halvtimme sen där jag har spenderat kvällen med vänner :) Vi tog även en tripp till statoil för att köpa ett "bakkit" för att baka, men det fanns bara vaniljsås och shokladpudding :(

Och så har jag spenderat eftermiddagen med att skruva ihop ett enormt skåp som mamma köpte idag på IKEA! Tog ca 2 timmar, sen när vi hade gjort fel gav vi upp och åt middag! sen fick mor och far fixa resten ;)

På IKEA spelas det "Jingle Bell Rock" i högtalarna och man går in i en fet julgran.
Älskar oktober då man verkligen känner julkänslan!
Ingvar Kamprad, du känner mig så väl.




det är inte över förens du gett upp och är nöjd med slutresultatet

Kom hem från Ingvar Kamprad EA för nån timme sen :) Sitter och laddar ner musik just nu, snart ska jag fika och ikväll film med bästissssssss! :)

Jag måste bara lägga upp ännu en bild på statusar från facebook. Igår var det från Smosh.com, men idag är det från min facebook. Japp, det är en tjej som jag är lite halvt bekant med som är lite halvt konstig.
Hon ska alltdå skriva om när hon red på en häst. Men med min hjärna misstolkas detta lätt.
Sista kommentaren... Jag dog.


ni suger förövrigt på att kommentera :)


‎'Go to heaven for the climate and hell for the company'

Hej!
Kom nyss hem från middag hos några kompisar till familjen. Trevligt trevligt!
¨
Orkar inte skriva så mycket, ska kolla Vänner nu. och sen sova! Och förhoppningsvis träffa Jonna imorgon om hon blir frisk :)

Måste bara visa tre roliga facebook-statusar. De roligaste är iof kommentarerna efter.


alltså älska kommentaren. Så klockren! (okej, det är inte kul att Wayne har cancer, men det där om iPaden...)


Känner igen mig så väl, (har likadana fb polare) Man känner att man håller på att svimma och har svårt att andas, känner sig inte klar i huvudet. Och det första man gör då är att uppdatera facebook. Varför inte bestiga Mount Everest medan du håller på?


Hahahaha, kommentaren... Tom, vilken charmör!

                                                               


You turned out to be the best thing i had


Why do all good things come to an end

RIP Steve Jobs. Apple founder.
56 år är alltför ungt.



Inte för att man ska skoja och sånt men jag måste bara berätta en lite rolig sak jag gjorde nyss. Såg på fb att alla skriver RIP osv. Så skulle jag googla hur han dog, så fick jag för mig att han hette Sven. Så jag sökte på Sven. Väldigt amerikanst kände jag.


Cuz there´s a side of you that i never knew

Vilken ovanlig dag jag haft idag alltså!
Inatt har jag typ vaknat 3 ggr och trott att jag ska gå upp, osv..
Sen ställde jag klockan på 7.40, skulle upp 8. 7.40 ringer klockan, och jag ska trycka på snooze. Men råkar såklart trycka på stäng av. (inte första gången kan jag ju meddela). Så, 8.40 vaknar jag, 1 timme senare, och sätter mig på sängen och måste verkligen fundera på om jag ska upp eller inte. Men kommer fram till att jag ska upp om tjugo minuter. Sen slår det mig, tåget går 9.17 klockan är nästan 8.45.  Herre. Min. Gud. Jag kunde verkligen se mig springandes till tåget, och missa det. Jag rushar upp, in i durren, klar på 5 minuter (rekord!) fixar mig, borstar håret, hann t.o.m sminka mig, klär på mig osv... Allt detta på 10 minuter. Så klockan är då 8.50, jag slänger i mig en macka, packar väskan, borstar tänderna, you name it. Och jag går hemifrån 9.05. Så nu hade jag liksom 10 minuters marginal till tåget. Jag måste erkänna att jag blev väldigt impad av mig själv, klar med allt+duscha på 20 minuter.

första lektionen skulle vi redovisa en pjäs om medeltiden, den blev rätt failad, men kul ändå! Sen var det matteprov, gick väl hyfsat tror jag. På våran tvåochenhalvtimmars lunch gick vi till västermalmsgallerian och kollade runt lite. bla. på Peter Jihde! WOOOOHOOOO! Hann satt bredvid oss på en bänk, och jag börjar berätta om en idol t-shirt jag såg i en affär där man hade bytt ut idol mot idiot. Och så sitter han där... Lagom pinsamt att dissa det program han varit proglamledare för i tre år. Framför näsan på honom. Men aja, jag berättade om massa andra grejer också, för att rädda situationen. Jimmy Whoo??, Marc by Me, Louis Who? väskor.

Efter håltimmarna var det dags för idrottsprov som gick helt OK, sen att springa runt rålis 3000 varv. Men det gick rätt bra ändå! Mitt mål var att komma runt alla varv utan att stanna eller gå. Och det klarade jag! Joggade hela tiden + rushade sista 20 metrarna. Känslan efter att ha tränat riktigt hårt <3

Idag har jag också fått nya bilder av folk i min klass. Vissa som jag stört mig sönder på har visat sig ha en riktigt skön sida!
Jag gick inte å tränade ikväll. Kände att jag tränat nog för idag, och ville bara vara hemma. Och jag har äntligen gjort klart min engelskauppsats. Så det har varit en bra dag!

Hur har eran dag varit?



Ni åt väl kanelbulle den fjärde? I know I did!

THE HARDEST THINGS TO SAY ARE THE ONES THAT MEAN THE MOST



Även vi kändisar är inte helt perfekta, även om det ser ut så.

Dream until your dreams come true. Never say never


nej fyfan. plugga är verkligen inte min grej. Och btw, det är inte kiss i koppen, det är te :D

If someone says "I Love You" to you and you really dont feel the same way, just say "I Love Youtube" real fast.

Älska rubriken. Så djup, så meningsfull, så älskvärd! Underbar.

Följde med mina päron, mormor och morbror till en lägenhetsvisning lite spontant efter middagen. Jag ska nämligen flytta hemifråååååån!!!
Eller så var det mormor som skulle flytta, kommer inte riktigt ihåg... Men den var najs iaf!
På vägen hem berättade jag för papi om några polacker som höll på att bygga hur för ett tag sen. Dom höll på att vissla på en hela tiden, och frågade: Do you wanna come inside? (de satt i en husvagn ibland). 
Då kom pappa med värsta bra grejen att säga till dom!
Skit ner dig, eller för att dom skulle förstå så skulle man säga på engelska ist.
Antingen:
"Shit you down."
Eller:
"Shit yourself, polish!"
Hahahaha

Synd bara att polackerna är klara med husbygget...

without suffering there will be no compassion

Jag måste bara för klargöra lite grejer om mitt gymnasium och linjen jag går.
Jag går på kungsholmens gymnasium, vård och omsorgsprogrammet (vårdochomsorgscollege - voc) och det är ett bra program! Visst, det är i grunden ett praktiskt program, men jag går med högskoleinriktning. Fast det spelar ingen roll, man ska inte klanka ner på nån som går VO utan högskoleinriktning. Det är också ett gymnasieprogram. Bara för att vi på voc har en liten aning om vad vi vill jobba med  och börjar därför plugga till det, betyder inte det att vi är sämre. Vi går inte sam eller natur som så många andra. Men de flesta jag känner som går t.ex. sam går det för att de vet inte vad de vill bli. Och jag dömer ingen eller tycker de är sämre för det. När jag var liten tänkte jag gå på rönninge gymnasium inriktning sam. Mina föräldrar flyttade hit delvis för att det fanns ett gymnasium 5 min bort. Och jag tänkte alltid när jag var liten och såg studentflaken komma åkandes, att någon gång ska jag också åka runt här och sjunga och spruta öl på alla. Men saker förändras. Jag sökte även till rönninge med sam-beteende, men jag var så trött på alla ämnen vi hade i grundskolan. De som går sam nu säger att det mycket repetition av grundskolan och med samma lektioner, och då tycker jag personligen att det är mycket roligare att byta om lite. Ha andra ämnen som man verkligen intresserad av. Medicin, tex. Sen tycker jag bara att det är kul att vi har mycket praktik. Det är ett mycket roligare sätt att lära sig på!
Jag dömer absolut ingen, vart dom än går, och vilket program. Alla har valt efter vad de själva vill. Och jag är så trött på att alla tror att vi är oseriösa, eller har sämre betyg för att det är en "praktisk linje". Det är så olika hur bra man är i skolan, vilken linje man än går. Det finns säkert dom som har mer poäng än jag som går t.ex natur. Men det finns samtidigt också de med sämre poäng än jag i natur.
Jag lovar.
Det här inlägget var inte för att klaga på andra gymnasieprogram, utan jag är bara så trött på att när jag berätta vilken linje jag går, blir ofta reaktionen negativ. Det är liksom ord som; Oj! Är inte det typ jätteoseriöst och lätt att komma in på?
Och då kan jag bara svara på frågan såhär: Nej, det är inte oseriöst. Alla i min klass skulle kunna plugga vidare i högskolan efter gymnasiet, och alla i min klass ska det också. Vissa vill bli barnmorskor vissa vill bli kirurger. det är så olika och det är det som gör det kul! :) Jag skulle kunna bli nåt helt annat om jag vill, kanske ekonom. Men då måste jag plugga i högskolan efter, vilket jag kan. För jag är inte fastklistrad i vårdyrket med detta program. Jag kan bli i princip vad jag vill! Bara jag har viljan och ger inte upp. Voc är seriöst, voc är brett och voc är viktigt. Hur skulle det bli om ingen ville jobba inom vården? Vart ska du gå när du är sjuk eller har ont någonstans? Jag vill hjälpa människor i mitt framtida yrke. Jag vill göra skillnad. Jag vet vad jag vill. Därför valde jag VOC.

Så alla som står inför valet om gymnasiet. Välj precis vad du vill! Bry dig inte om andra tycker det är sämre än nåt annat. Om du vill gå sam, gör det! Om du vill gå byggprogrammet, gör det! Det är det som är så himla bra! Det finns nästan 20 olika gymnasielinjer och valet är helt ditt! Gör som du vill.

if you wanna fly, you have to give up the shit that weighs you down

Plugget är igång! Lite idrott är ju inte helt fel en sån här onsdagseftermiddag i oktober. Trevligt trevligt.
Ikväll blir det lite matteplugg, eftersom jag inte gjorde så jättemycket på lektionen idag, och vi har prov imorrn... Men vi körde hänga gubben istället, sååå mycket roligare!
Kanske kör på Linneus teori och pluggar inte inför provet. Det funkar ju också.
Mattelektionen var iaf stört kul. Roligaste i gymnasiet so far. Herregud vad jag skrattade! Linn skulle skriva yxa, så sa jag i, och hon var tvungen att verkligen tänka till och skriva ner för att kontrollera om yxa stavades med i eller y.
Och så kom hon på ett annat ord, så frågade jag om hon visste hur det stavades. Hennes svar; Vet inte...
Hon e så söt min lilla Linneus!



pusss

Tänk fel om du vill, men tänk själv...

Bra dag! Ska jag bara börja med att säga.

Men nu till stora frågan... Sex and the City vs. Plugga
Svårt val. Meddelar mitt val i gryningen.



pusss

Jimmy Whoo??

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ElinMT 

Alla med bloggar, gå med! Man får maaaassa mer besökare :D Aaaasgrymt.........................

pusss

Jag vågade aldrig hålla din hand För vi är inte såna som i slutet får varann

FY! Jag rös i hela kroppen när jag såg det här. Fyfan vilka jävla svin det finns. Usch. Jag ryser helt seriöst fortfarande. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Jag blir så förbannad!
Med chans att låta muppig, men jag vet inte hur gamla eller hur känsliga min läsare är så :Känsliga tittare varnas.


Ja, det finns värre men vafan, usch!

Lyckan är som en parfym, man kan inte hälla den på andra utan att ett par droppar faller på en själv

Nu är jag hemkommen och allt!
Jag, Jonna och hennes bror åt korvstroganoff och våfflooooor! *dreglar*
Fy satan vad gott det är alltså!
Nu är det plugg som väntar, iaf tills klockan nio! För då, gott folk, börjar Desperate Housewiiiiiives! WOHO! Äntligen. Och till det, kanelbullar! Dagen till ära ;)
Och så har jag sovmorgon imorgon också, så det e najs. Vi har ingen historia, så vi skulle läsa hemma några sidor istället. Meeeeen, eftersom jag är jag, så glömde jag boken i skolan. :D Fiffigt Elin!


Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

Är snart påväg mot Jonna, vi ska väl bara snacka massa skit och vara coola antar jag. Tänkte liksom plugga, men äh, gör det ikväll istället! Sen hade jag väl inte så mycket annat att säga för tillfället.
Eller jo. Idag är det ju kanelbullens dag också! Hur nice?


pusss


good manners will open up doors for you as even the best pick-up lines can't do

Blev inget plugg ändå. Fan vad bra jag är!
Eller jag gick igenom eng glosorna en gång.

Delar vidare - AKUT!!! Nån som vill ha en 8 v border collie mix? Inlämnad till veterinären för avlivning p g a felköp. Veterinären fick tillåtelse att försöka hitta ett nytt hem åt den men det är bråttom... Valpen är frisk och fin och jättesöt (trefärgad). Veterinären kommer att se till att den blir vaccinerad innan den åker till sitt nya hem. Du får valpen gratis bara du lovar att försäkra den och ge den ett bra och aktivt liv! Kontakt: 0709-567167 för telefonnr till veterinären. Sprid gärna vidare - du kanske har en kompis som har en kompis som har tid och plats för en valp
(dela vidare tack!)

Någon som vill ha en hund?


Don´t try to fix me, i´m not broken.

Sådärja!
Då var man färdigjobbad, färdigtränad, färdigmatad och färdigduschad! Önskar jag kunde säga att jag var färdigpluggad, men jag har inte ens börjat... Äh, jag kan väl vara färdigpluggad ändå? ;)
Imorgon hoppas jag på träningsverk. Japp, ni hörde rätt. Men när man har träningsverk vet man att man jobbat riktigt hårt, och jag har liksom inte fått träningsverk... Men det kanske är för att jag är så hiiiimla vältränad så ingenting är jobbigt för mig! Måste va så..

Avslutar dagens sista inlägg med lite skoj!

Ett gäng tjejer ~11 pratar högljutt när två tjejer i samma ålder kliver på spårvagnen. Den ena gråter hjärtskärande.
Tjej 1: Men vad har hänt?!
Tjej 2 (gråtandes): Linus gjorde slut!
Upprörda utrop.
Tjej 3: Hur länge var ni ihop?
Tjej 2: En vecka!
Tjej 3: Oj, det är ju värsta länge! Men ni var ju jättekära på rasten idag!
Tjej 2: Jag vet, men nu när jag skulle gå på spårvagnen sa han att han blev kär i Mia på matten!


Originalet, såklart. Alla barnen lyssnade på remixen, utom Elin, för hon var bara allmänt cool.

the perfect boyfriend doesnt drink, smoke, cheat or exist...

...därför har man Holmis.

Älskar när tåget är 30 minuter sent, och under de trettio minutrarna kommer det tre södertäljetåg. Men det är nice! Stockholmstågen går en gång i halvtimmen, medans s-tälje tågen går var tionde minut numera. Bra, att man aldrig åker mot södertälje då...
När jag och Sara väl kom fram till skolan, en sisådär 30 minuter sent, hade vi en 400 års lång etiklektion. Och så har väl dagen flytit på som vanligt. Vi fick sluta en halvtimme tidigare om man hade gjort klart några uppgifter. (vilket jag iof inte hade gjort, men det visste ju inte läraren ;) )
Så på denna sena ankomst idag + tidigare slutningstid idag, har jag tjänat (eller förlorat, beror på hur man ser det) 1 timme från skolan! Wo to the ho!
Nu ska jag iväg och arbeta in lite stålar så vi klarar oss en vecka till. Man måste ju försörja familjen! :)
(eller så går allt till fickan min).
Och jag ska gå om exakt 8 minuter, och efter le work ska jag träna lite grann.

Pussis alla små kaniner där ute!


BEAUTY ISN'T ONLY SEEN BY THE EYE, IT'S ALSO FELT BY THE HEART

Nytränad, nyduschad och nymatad! Härligt!
Jag gick på båda passen ändå. Jag har tänkt så många gånger att: neej, jag orkar inte...
Men nu gjorde jag det. And it felt gooood. Efter zumban var det poweryoga, bra nervarvning efter zumba. Poweryoga kan iof vara riktigt jobbigt, men jag blir inte svettig av det, och det känns så bra efter i kroppen.
Sen när jag gick hem hände en fantastisk sak. Jag har väntat dag ut och dag in i ca två veckor nu. Äntligen!
När jag blir sjuk får jag lock för öronen, eller rättare sagt, örat, och för att vara mer specifik, vänster öra. Jag blev förkyld för typ 2 veckor sen, då kom locket. Och nu varje gång jag har tränat känns det alltid som om det släppt, fast det inte har det. Blir lika besviken varje gång. Men nu, idag, när jag gick hem från träningen och lyssnade på musik, så kände jag hur det liksom klickade till i örat, och så hördes musiken mycket bättre! Fan så skönt! Ååh, ni anar inte. Jag får gå runt och säga "va" till alla eftersom jag inte hör nåt, men nu så åååååååååååå.
Och nej, jag överdriver inte. känslan jag känner just nu, det är sånhär vardagslycka. Små saker som får en på bättre humör! Haha! ´
Nej, men det är najs att jag skriver ett helt inlägg om "historien om dagen då locket för det vänstra örat släppte."
Kul, grattis! :D

Nu kom jag på att jag ska ju ha med en engelskanyhet imorgon till skolan, så dags att leta!

pusss

UPDATE: Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Nu kom lockhelvetet tillbaka! :(:(:( FML

I kärlek finns det trohet I trohet finns det kärlek, men vad finns i otrohet?

Sådärja! Nu har jag pluggat lite idrott och hälsa. Tog mig typ 1.5 h att läsa igenom allt... kul!
Och så har jag även gått igenom lite engelskaglosor. Ikväll blir det träning, vet dock inte om jag ska gå på ett eller två pass... Är inte så sugen på zumba just nu, men å andra sidan är det bra träning och kul när man kommer igång. Plus att jag måste träna så mycket som möjligt till torsdag.
Får se hur det blir med den saken.


hmm...

lite bättre

framsteg!

Det går bra nu, kompis det går bra nu

More than words

Asså åh! Jag har en sorts engelskauppsats att skriva om tills imorgon, och nu när jag väl ska börja, finns den inte här. (Man skulle skriva en grej, sen skulle läraren bedöma, och så skulle man skriva om). Men, det visar sig att den är kvar i läroverket mitt. Så då var det kört. ´
Då tänkte jag att jag pluggar nåt annat ist, och passar på att visa det jag fick igår!


Min samling är äntligen komplett!

Några fina kort (alla var inte från igår) + lite cash!

Det svarta Humanity-armbandet + berlocken till Thomas Sabo armbandet under, det röda härtat. Ringen och resten av armbandet+berlockerna är från tidigare. Kenza ring och Thomas Sabo armband.

Closeup.

Och nej, mina bilder är inte världsbäst med superbra skärpa. Men det är taget med mobilen så jag är nöjd! ;)

Pusss


Det är så lätt att falla för en person, men det är ett helvete att glömma en...

Ni är välkomna att kommentera. Alltid lika roligt!

The mind asks the questions, the heart has the answers.. ♥

Nu har mina kusiner farit hem. De kom hit vid fyra för att gratta mig i efterskott, så jag fick lite presenter! Mormor och morbror var också här, eller dom är kvar. Fick ett armband, en armbandsberlock, pengar (behövs verkligen just nu ;) ) och två vänner säsonger. Nu har jag alla! Weeey! Visar det lite senare.
Men annars har det varit en lugn dag. Gick upp vi kvart över tolv, behövde sova ut med tanke på hur tidigt jag går upp i veckorna. Sen hann jag inte göra speciellt mycket, tittade på lite How i met your mother, duschade och fixade mig, ansiktsmask, åt mat och lite sånt.
När vi satt och fikade med kussarna började vi prata om Sunes jul, och alla började typ citera massa sune grejer, så vi var tvungna att se det! Såg halva "säsongen". Och så berätta pappa om det jag sa på hans jobb igår, när hon receptionisten frågade vem jag sökte, och jag svarade: min pappa. (skrev om det i förra inlägget tror jag). Så frågar min kusin hur länge sen det var. Då är det lite pinsamt att svara: Igår. Men så var det. Hon trodde förstås jag var typ 10 år, så hon började asgarva. Men det är ju kul när man kan roa andra.
Imorgon vill jag göra nåt, men jag hinner typ inte. Måste skriva en engelskagrej tills på måndag och har inte ens börjat, plugga lite matte också till provet och lite idrott till det provet. Så ska jag träna också, ska nämligen springa typ 300 mil på idrotten på torsdag, så jag vill iaf ha liiite bättre kondition tills dess ;) Kul vecka jag har att se fram emot! Verkligen.

pusss

Aaaaaw

Killen: Gjorde det ont när du föll från himlen?
Tjejen: Aww, va gullig du är! ♥
Killen: För ditt ansikte är helt förstört..
'
Tänk om någon kille sa sådär till mig... Gud var glad jag skulle bli! Men jag har precis ingått partnerskap och det funkar för tillfället.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus