New years'


Sara Wilhelmina från Hässelby

Befinner mig i köket och väntar på mat samt spelar röj på datorn. Försöker även fixa med nya datorn samt skrivaren vi införskaffade oss för två dagar sedan.
Allt är kaoz nu. Fann en ny vän på kik igår kväll som inte vill lämna mig ifred, spelar som sagt spel, sara terrar även hon mig på kik, skrivaren måste installeras, sara vill spela quizkampen med mig och vill även ha ett fint blogginlägg om henne. Vart är mamma när man behöver henne?

Quizkampen och min otåliga vän får vänta.
Fick ett handskrivet och väl genomtänkt inlägg på sarashallplats.blogg.se där hon även påpekar att jag har bett henne om ett inlägg om mig? Trams! Gav bara ett vänligt förslag om saker att skriva om när hon verkade ha slut på idéer och allt hon tjatade om var att hon inte har några vänner, bara mig. Bitch plzzzz lixom.

Sara är en intressant ung kvinna, och DÄR kan vi snacka kort stubin. Ojojoj.
Sara har även en megaförälskelse på våran idrottslärare (vilket även jag och alla andra i klassen har) men Sara stalkar honom på facebook, lägger upp ihopklippta bilder på hon och läraren på insta och har även gjort en twitter åt honom där "han" retweetar och favoritar allt hon säger och gör. Men vad ska man göra? Hon är ju bara barnet.
Sara är för tillfället singel (vad hon än säger) och kommer även vara oerhört singel på nyår. Hemma, ensam, tittandes på vampire diaries som hon börjat älska pga att jag älskade det först. Pinsamt värre.
Hon älskar stockholm på vintern och all dess slask, hon tycker även om att slänga sig i snödrivor och skylla på andra. Varför skulle jag någonsin putta en levande varelse med kött och blod in i en kall, våt snödriva? Nej, har man hört på maken.
Sara tycker även att jag är en riktigt rolig prick, vilket hon bekräftat i hennes twitterinlägg, face2face samt detta inlägg nedan plus tidigare.
Skulle vilja citera henne: De bästa nya människorna du träffade? Blablabla, och den där Tudde är ju en skön prick, blablabla.
Stavas btw tHudde.

Tack på förhand!

Se så glad hon är!

Uncover

 
Ni må ha hört den här tidigare, tänkte lägga upp den för några veckor sen men det har inte blivit av. Sjukt bra är den iaf, och hon!

Annandag jul - mellandag jul

Idag bestämde jag att min syster fick äran att följa med mig till mellandagsrean. 6 timmar var vi borta, och hittade en del fynd! Sen är jag ju expert på att hitta ickereasaker på reor. En gåva!
Sen har jag ju fått kämpa för mina fynd, jag visar no mercy på reor. Kör mitt race.
Så hälften av allt jag köpte var ordinarie pris, men så kan det gå! Har uppdaterat min Twitter hela dagen så de som följer mig har fått följa med allt gal1. ElinMThuden@twitter så får ni följa med mina galna upptåg!

Nu vet jag inte vilka bilder jag lägger upp, har kanske några dubletter eller liknande bilder men desto mer för er!
Hade på mig min gråa julklappströja samt mitt julklappsarmband.

Nu är detta från mobilen så det blir lite huller om buller, men nåväl!
PS. Om jag inte skänkt mina två kronor till barncancerfonden hade det stått 2 217 236 kr. #stolt

 

 

 

 

 

 


Godnatt

Då var jordens mysigaste dag slut. Älskar julafton, det är verkligen världens bästa dag. Vill inte gå och lägga mig än, då är verkligen julafton slut, så jag skriver ett långt inlägg istället.

Dagen har varit mycket trevlig med massa käk, fina julklappar och härligt sällskap. Precis som alltid. Förutom att Kalle anka var redigerat men det hade jag förberett mig på.

Varför jag inte bloggat mycket på senaste tiden är helt enkelt för att skolan varit i vägen, vilket den fortfarande är. Plugget tar inte slut bara för att det är lov. Dessutom är lovet bara två veckor. Har även jobbat fredag, lördag och söndag till stängning. Har varit trevligt att slå in julklappar med alla trevliga kollegor! Även om jag inte varit jättetaggad på att jobba utan Jonna den 23e.
Detta jobb och denna skola har gjort att jag liksom inte fått in julkänslan, även fast jag slagit in julklappar tre helger i rad och sagt god jul till alla medborgare. Det har kommit som små klimakterierushar då jag längtat ihjäl mig efter julen, sen kommer en ny kund som vill att jag ska slå in deras jävla skål.
Men när jag väl klivit innanför dörren kvällen den 23e kände jag JUL. Pynta granen, slå in (ännu fler) paket, vakna upp på julaftonsmorgonen då det ända som lyser är julgransbelysningen, kolla sista avsnittet av julkalendern, öppna paketen i strumpan som hänger över spisen, ja ni vet proceduren.

Är iaf mycket nöjd med allt! Tänkte lägga upp en cheesy bild på mina julklappar, men såg nu att jag placerat ut alla pengar väldigt prydligt, vilket ser lite tossigt ut. Men så kan det gå!

Nästa är nyår då jag inte har en enda aning om vad som komma skall. Börjar kännas lite stressigt faktiskt. Ingenting att ha på mig och inget å göra. Kanske ska flytta under en sten.
Nej nu blev det för deprimerande för julafton, happy thoughts! Om en vecka är det nytt år!

Pusss

PS: måste även tillägga att mina första julklappsrim ever blev en succé.


Aj

Tänk va, att lilla jag skulle överleva big Bang höll jag på att säga, men 21 dec 2012. Dock är det lite kvar men får hoppas jag klarar mig.
Helt frisk är jag dock inte, benen gör så ont så det värker i hela mig, det gör nästan ondare att ligga ner än att gå. Fy. Men så går det när man har skolavslutning, går i stan och jobbar till stängning under loppet av 12 timmar. Typ.

Hade som sagt avslutning idag, lärarna bjöd på en hejdundrande show som bjöd på många skratt! Även prisutdelning, skulle vunnit bästa närvaro (andra året i rad) men sa att nej, någon skolnörd klassas nog inte direkt jag som. Eller tydligen är jag väl det. Priset fick jag inte, antagligen pga att jag tackade nej, vilket jag ångrar lite nu, för godis hade suttit fint.
Jag och Linn har dock försökt nominera oss själva till ett tiotal kategorier (som vi hittat på själva), men vann inget. Fick däremot ett hedersomnämnande med titeln "vi vill också ha ett pris" Rosengren- Thudén . Fint.

Efter skolan åt jag och Linn lite mat, köpte hela yves rocher med mitt rabattkort, känner mig alltid lika tillfredsställd när jag fyndat. (Vilket jag bara tror jag gör, yves rocher ba luras så jag tror att jag gör värsta klippen).

Jobbade senare, då även Linn samt tre andra bekantingar kom och hälsade på! Mycket uppskattat! Ni är alla välkomna!
Jobbade till halv åtta och är helt slut som sagt. Imorgon blir det dock ännu längre 12-20. TAGGA!

Nu måste jag sova, är trött som tusan.

Pusss


Då var den här

Och nej, det är inte jullov jag pratar om utan det får jag imorgon.
En annan liten kompis kom och hälsade på under filmen på lektionen, en sorts indian kan man väl kalla det. Skönt!

Nej men nu ligger jag här igen. I min säng efter en tung skoldag, har dessutom noblesse eftersom jag och mitt lag vann en tävling. Något av det bästa jag vet är att lägga sig i sängen och vila direkt när man kommer hem. Det är inte bara lite skönt, utan det är verkligen det bästa som finns.
Iaf, sista provet för året är avklarat. Skönt! Har dock läxor över lovet vilket inte är lika skönt.

Skulle åka till yves rocher efter skolan, men hittade inte mitt rabattkort så det får bli en annan dag! Köpte ist en liten julklapp... Vad det är och till vem kan och vill jag inte avslöja.
Trodde btw att jag glömt rabattkortet hemma, men nu när jag kom hem var det inte där. Och jag kom på att det måste fastnat mellan alla mina hundra skolböcker så det ligger i skåpet i skolan. Nice!

Imorgon är det en spectacular skolavslutning som gäller! Har jag hört. Mer om det imorgon.

Fick även fika på lektionen då det var filmvisning. AristoCats stod på schemat!


Peppercookies

Ligger i sängen och käkar pepparkakor med ost på, underskattat.
Matteprovet gick förvånansvärt nice! Alla utom två i min klass fick F, jag kamma minsann hem ett C. Klapp på axeln.
Hissen i skolan stannade idag, åkte först högst upp, sedan ner till nån hemlig våning med massa spöken och troll. När vi väl kom ut och nästa gäng skulle åka, fastnade hissen totalt och stod still jag vet inte hur länge. De kanske fortfarande sitter där.

Nu väntar svenskauppsats som skulle varit färdig tidigare idag, samt religion inför prov imorgon. Sköööönt.

Vi hörs!


Gal1

Sitter just nu hemma hos mina kusiner och ska glöggfika!
Dagen på PUB var som förra veckan, först inget att göra i en halvtimme, sen tio pers i kön med 5 paket var. Dessutom stod jag själv idag vilket gjorde den långtråkiga halvtimmen ännu mer tråkig.
Fick även agera informationsdisk då en hel del frågade mig om dels saker i PUB, eller vägen till t-centralen på engelska samt andra frågor på engelska, norska, kinesiska och skottska.
Träffade även trevliga pojkar på G-star som glatt ville ta på sig tröjor för att visa hur storlekarna satt.

Sedan hände även en tossig sak när jag skulle fråga efter ett plagg på Zara.
Gick till en tjej som stod utanför provrummet där det brukar stå personal, frågade om jackan fanns i svart. Men hon kunde inte svenska (viss personal på Zara pratar engelska) så jag frågar på engelska men hon fattar inte vad jag försöker få fram. Efter ett tag kommer tjejens kille med hennes ytterkläder och dom kollar på mig som om jag vore en idiot. Hehe.. Det var visst en kund som provade kläder, men då står man inte vid ingången till provrummen.
Skitsnack.

Blev sedan hämtad vid tunnelbanan av mor m.f. Så nu är jag som sagt hos mina kussar!

Hare bra!


Tossigt

Godkväll!
Matteprovet gick åt pipan, satt mest och garvade åt läraren som satt och sjöng.
Var i stan med Sara efter skolan. Där hände det tossiga saker minsann!
Knockade ihop med Saras huvud, glömde blippa kortet till spärren, så jag stod och hoppade framför spärren tills Sara förklarade läget. Glömde även min halsduk på tåget, men den tog Sara hand om, enligt killen bakom.
Vi gick väl lite mer runt halva stan, men nu är de flesta julklapparna inhandlade vilket även inkluderar till mig! Fick med mig en silverglittrig BH med matchande undies och ett skärp.

Har kollat på charlie st cloud, nu tittar jag på 27 dresses, kände att ta det lite lugnt innan jobbet imorgon. (Jag som annars partar varje fredag, fredag=fest som jag brukar säga).


Barncancerfonden

Nämnde jag att jag donerade två kronor till barncancerfonden för några dagar sen?
Det gjorde jag iaf, i samband med ett inköp på ur och penn.
Tweetade om detta och fick svar från dom. Hade inte ens taggat dom eller nåt. Rätt coolt ändå.
Känns bra i magen.


Lucia

Kom nyss hem. Tåget var sent cirkus 15 min men det gjorde inte mig nåt, hann med det precis. Om ni ville veta. Fick t.om. Sittplats på tåget, somnade lite och hade det bra.

Luciadagen har varit mycket bra! Började med det fulaste luciatåg jag sett i skolan, men de gjorde sitt bästa. Lite fika på det. Hade sedan håltimme så jag blev enhälligt framröstad till ny lucia, Rebecka och Elin tog på sig rollerna som tärnor. Sedan gick vi och lussade runt thorildsplan, in i Hemköp, runt i skolan och bjöd det svenska folket på skönsång! Mycket uppskattat.
Fick även full pott, A på mitt prov, känns skitbra. Samt kollade på the notebook på lektionen.
Sedan handboll på idrotten, där mitt gula lag självklart vann.

Så ja, inte helt fel! Ikväll väntar plugg till prov imorgon, som jag däremot inte lär få full pott på.


K som i kändis

Ska snart hälsa John blund välkommen, tänkte bara skicka iväg ett halloj. Har spenderat senkvällen framför gamla avsnitt av greveholm. Fortfarande lika bra och jag är fortfarande lika rädd för greve von dy.
Nu är det t.om. Spöktimmen.

Imorgon är det lucia vilket betyder luciatåg i min skola, skulle egentligen deltagit men det kaosade sig. Däremot ser jag fram emot fikat som vi förhoppningsvis bjuds på!

Har föresten blivit väl omtalad på flera bloggar de senaste dygnen. Man kan väl kalla mig någon sorts b-kändis nu. The only way is up.


Nytt

Halloj!
 
Som ni kanske ser har det skett lite förändringar här på bloggeeeeen. Ny design och grejer. Ny proffebild. Ser ni att bilderna i headern ändras? Såg inte det förns för typ 2 sek sen. Asfetttt. 
 
Från: www.designadinblogg.se/gratisdesign
 
Före
Efter
 

12:12 12/12-12

Det blev ingen redovisning idag. Glömde powerpointen hemma, klantig som man är. Kanske inte får en ny chans att göra den, skönt!

Skoldagen började illa, religion och samhälle. Vid julbordet blev allt bra igen, nu ringde det på dörren, det var nån Telia-snubbe. Men iaf, köpte lite naturgodis, hade en rolig lektion då vi skulle översätta norska till svenska. Jag och Rebecka gjorde en dramatisk teater av detta, starka känslor!
Sedan gjorde vi ett fint kollage till vår lärare på oss två som vi satte på väggen i hennes kontor i smyg, är mycket nöjd.
Fick sällis hem och nu ligger jag här. Den tolfte i tolfte tvåtusentolv. Legendariskt. Lär inte få vara med om något liknande framöver.


Värt

Sitter i bilen mot skolan. Rumpvärmen är på och jag bara myser.
Får se hur köerna ser ut denna decembermorgon, värt ändå att komma sent om skjuts erbjuds


Agge

Har varit en mycket produktiv dag idag! Började med att jag hade sovmorgon till elva, vaknade dock tio av mig själv och fixa med lite saker som behövdes fixas. Sedan skulle jag på August Strindberg museum, trevligt! Kom försent eftersom det finns två Drottninggatan 85, så alla blev sura på mig och tyckte kanske att jag var lite knäpp i huvudet. Så kan det gå!
Lunchade med Jonna på donken, fint. Köpte julklappar, åkte hem och gjorde några mattetal. Lekte lite med min systers miniräknare (grafräknare) och hittade en jävla massa funktioner! Man kunde skriva med alla bokstäver, stora som små, göra grafer i räknaren(!), tabeller osv.. Skitcoolt!

Såg även röda mattan utanför Sergel. Tom Cruise var visst på besök!

Morgondagen i skolan ser inte jättehärlig ut, tråkiga lektioner samt redovisning för min del. Men det vankas även julbord på min skola minsann. Plus att jag får skjuts till skolan, (15 min sovmorgon!!!) Så dagen kanske inte blir så pjåkig ändå.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1340915/images/2012/pic_50c7ac35ddf2b36a98000b8e.jpg" class="image">


Z

Ligger i sängen, halvt medvetandes om vilken tid, dag och år det är.
Käkar även lite godsaker från gympan som jag fått. Det lönar sig ibland!

Blev supertrött på eftermiddagen så jag vill bara sova nu och vakna upp 11 imorgon när jag ska upp (börjar 1, sovmorgoooon). Men nej, lite Samhällsfrågor på den.
Hade föresten prov idag, kändes inte heeelt lyckat precis, men a. Såkandetgå.
Bara två prov kvar, uppsats, Samhällsfrågorna och redovisning kvar!

Imorgon ska jag bara på museum en timme, därav extra långa sovmorgonen. Sen ska jag väl försöka hinna med lite julklappsshopping och fylla i vuxenpapper på jobbet.


Living on the edge

Har haft prov imorse och har nu håltimme i 2,5 h.

Levt lite on the edge, lite rebell, idag. Sprungit i snön fast det fanns plogade vägar, puttat Sara i en snödriva under ett av mina ryck samt varit intim med matvaror. Galet. Nu är mina strumpor blöta. Ännu galnare.
Känns som att jag verkligen lever livet just nu. Crazy girl.


Paul. U. Bergström

Första jobbdagen idag! Det var verkligen jättekul och jag skrattade mig igenom dagen. Kanske beror på att jag är där med Jonna, så den 23e när jag jobbar själv kanske blir lite seg, menmen!
Var sjukt nervös i början, jag bokstavligt talat skakade för jag var så nervös. Jag tappade grejer för jag blev så stressad. Men först kom liksom inga kunder, sen helt plötligt när Jonna hade gått för att hämta tejp kom femhundra stycken, och jag kunde inte göra något för tejpen var slut. Stelt. Men det gick bra, dagen fortsatte så, helt tomt ett tag, sen kommer alla på en gång.

Har även kollat in Greveholm 1996 och 2012. Och vid Gud, Lillan var med! 16 år senare står hon där i sin lägenhet i Malmö men råbåten. Fin stund.

Just det, måste bara meddela er att se Tomten Kommer! (eller liknande) på svtplay. Det ska vara en "julkalender för vuxna" om att typ tomten tar över världen och grejer. Science fiction och utomjordingar. Har kollat alla avsnitten nu, och det är det konstigaste mina sjuttonåriga ögon skådat. Varför jag kollat alla 8 avsnitt? Avsnitten är ca en halv minut långa.
Alltså det är så märkligt och så obehagligt så jag vet inte vad.
Men kolla på det! Det är det (fan inte) värt.

Imorgon väntar plugg inför prov på måndag, skönt att jag pluggat alls till det.

 
Lägger upp en gammal bild från klassresan i nian i brist på bilder. Bloggappen funkar inte så jag bloggar från datorn, där jag inte har några fräscha bilder. Kan väl bara säga att denna omgång kubb vann vi stort på. Som vi alltid gör när vi spelar kubb. (Jag och Ebba spelar regelbundet kubb)

Los Orroz

Nu har även jag skådat denna video om orrar. 
Tyckte den passade bra till vår orreonsdag vi har i klassen varje onsdag. 
MysMåndag
TattarTisdag
OrreOnsdag
TantTisdag
FluffFredag
 
Kan stolt säga att tisdag och onsdag var lite mina idéer (haters gonna hate), inte så att någon annan nappade på dem dagarna, men jag gillar dem. Fluffredag är väl det som verkligen slagit. Fika och högläsning varje fredagsmorgon. Fluffiiigt, 
 
Börjar jobba imorgooooon på PUBen. Kom förbi vettja! Det är antagligen jag som även kommer stå i tidningen om PUBs sämsta julklappsinslagare genom åren, men vad gör det om hundra år?
 
 

Let it snow

Sitter just nu hemma och fixar lite. Klockan är eliiiiit. 
Iaf, mina två första lektioner var inställda idag så hade som sagt fyra timmars sovmorgon. Men vaknade vid sju och kollade serier.
Väl uppe tre timmar senare visst jag att snökaozet var igång, så jag tog mig ner mot tågen så fort som möjligt, väntade där ett tag, tills jag insåg att tågjäveln kommer inte. 30 min sent blev 45, som blev en timme, och då gick jag. 
Så, nu är jag ist hemma och myser! Kände att det var bättre att vara på den säkra sidan, för även om jag skulle komma in till stan efter ett tag, kanske jag inte kommer hem. Jobbigt att missa skolan.  Dock var det inte bara jag som gav upp, klassen idag bestod av 4 pers, så ingen fara på taket!
 
Har gjort en redovsining tills imorgon klar, ska även snart göra en som är till nästa vecka, samt plugga lite till provet imorgon. Håller även på att skriva önskelista och fixa en julklapp! Kan bli bra det här! 
Har även kollat gamla Mysteriet på Greveholm till avsnitt fem. Tänkte köra en parallelare med årets! Om jag inte får tråkigt och kollar alla på en gång vill säga. Greveholm levererar som vanligt! 
 
Skönt att inte behöva gå ut något mer idag. Kanske t.om. att man inte kan ta sig till skolan imorgon också, så jag slipper redovinsning och prov?!
 
Såg också att jag fått en kommentar av Andreas Wijk! Härligt! Ska då passa på att hälsa till Rebecka att Wijken tycker du är snygg.
 

Skönt det var med sovmorgon

När syrran klampar in i rummet 3 h tidigare än jag ska upp blir man helt varm i kroppen.
Hade världens sovmorgon till tio idag, så väcks man sju.
När jag har sovmorgon gör jag det mesta av det och stannar uppe på kvällen så länge jag kan, så sova behöver jag.
Men det kan jag göra i ett annat liv.
Kan istället kolla serier och äta choklad från min chokladkalender.
Fick den igår och var rätt glad för det, ni som följer mig på Twitter vet.


Det är lärarnas fel

Denna tid på året kommer det stora problemet fram. Alla examinationer i alla ämnen ska göras, vilket betyder att det blir en väldigt massa pluggande.
Våra lärare har tagit detta ett steg längre och knappt gett oss några läxor eller prov på hela terminen, men du, i slutskedet ramlar det över oss som små hundar från skyn.
Allt började med prov i fredags, sedan plugga inför provet på torsdag, samt redovisning på torsdag, efter det prov på måndag, redovisning onsdag, samhällsfrågor onsdag, prov fredag, prov onsdag, uppsats v. 51, med risk att jag glömt något. Sedan till råga på allt ska jag läsa en bok under jullovet, samt ha prov andra veckan efter lovet. Skönt!
Kanske känns som en baggis för många, men jag är van vid nåt prov då och då.

Har även haft avslutning nr 1 på barngympan idag! Fika på det samt lite gåvor från kidzen.

Kul för er att läsa! Nu ska jag återgå till mina studier och 51 frågor jag ska kunna på torsdag. Wiho!


Greveholm

Har just kollat klart på Snow White and the Huntsman. Blev inge Solsidan idag och har missat början av Beck, eftersom vi kände att vi inte behövde se världens mest svenska program när vi har en icke svensktalande på besök.
Helgen har varit trevlig! Vi ville visa det bästa av Sverige, så vi åkte till Skansen på julmarknad igår och frös ihjäl en del, hyrde massa filmer och myste igår kväll och bowlade idag! Bowling gör man ju bara i Sverige. Hon fick även hänga på en promenix med mig runt Rönninge, åka bil med mig när jag övningskörde och följde med mig till jobbet!
Imorgon åker vi till skolan tillsammans, sen lämnar jag vidare facklan till näste man i kö. (Som om hon vore en sak liksom, om ett halvår är möjligtvis jag i samma sits)

Har även tittat igen de två avsnitt av Greveholm jag missat, är ändå so far rätt nöjd! Originalet är ju klockrent och det nya slår inte det, men det förväntade jag mig inte ändå.

Nu ska jag kolla på Beck! Kanske inte ser hela, åker 1,5 h tidigare imorgon eftersom Mathilde börjar tidigare.


Halloj

Har legat i min säng i cirkus 1 h nu och kollat Twitter. Aa de ba härligt. Blev dock lite besviken på mig själv då jag var vaken men missade (?!) julkalendern. Får kolla ikväll med min fransyska.
Snart ringer alarmet då jag måste upp och fixa både mig och mitt boende för kommande gäst. Lite stökigt är det allt.

Kvällen igår var som sagt jätterolig! Kul att träffa språkisarna igen. Dock har jag väldigt ont i armarna (som alltid när jag haft lite roligt, misstolka gärna!) men så kan det gå! Vi förfestade lite på tåget dit i form av namnlek, och även på väg mot lokalen var det minsann party! Oj vad jag skrattade. Ligger och garvar för mig själv. #stelt #hashtaggarpåbloggen

Här kommer lite mer bilder! Snodde några från Jullahs blogg, oke?


Sova

Fy satfläsk vad skönt att sova nu! Kom hem för inte lång tid sen, fick skjuts hem så det kändes riktigt bra.
Kvällen var jättekul, dansade och sjöng tills jag inte kunde stå.
Nu är jag helt slut trots att vi kom sent dit, typ 3 timmar sent (22) , och var där till ca 1. Men jag är helt färdig så nu ska jag sova.
Imorgon kommer en utbytesstudent hit som ska bo här hela helgen. Spännande!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus