Through my rise and falls you've been my only friend

Hej!
Idag har jag varit på bio, jag och pappa såg Hamilton, vilken var bra! Köpte även lite skal på media markt :) 299 kr för tre skal!

Känner att jag skriver så tråkigt men jag får ingen inspiration.. Kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om! Fråga frågor eller liknande!

Pusss


Mirror on the wall, here we are again

Tjenis micropenis, har just käkat klart och ska snart till krysset och lämna tillbaka filmen jag och Jonna hyrde i fredags :)

På rasten innan idrotten idag gick jag, Linn, Rebecka och Amanda till västermalmsgallerian och kollade runt lite, köpte ett halsband och en ring på Gina ;)

Snyggt med onepiece osv, och silverkedjan över är mitt namnhalsband som jag inte orkade remova


Let's just start fresh

Hejhej alla fina!
Ska precis gå och lägga mig och läsa min bok som skulle varit klar tills efter jullovet ;) bara typ 58 sidor kvar!
Ikväll har jag pluggat lite, kollat på Pretty little liars och mixat ihop dagarna, igen.
Igår trodde jag att det var måndag, idag trodde jag att det var torsdag vilket innebar att en läxa var tills imorrn, meeen, nu har jag en extra dag att göra den! :D ibland går det bra, även om fredag skulle suttit ganska bra nu.

Pusss och godnatt!


Förstår om du frågar vad som händer för det du känner är turbulens

Tjatja!
Kom hem för nån halvtimme sen efter en helt ordinary skoldag. Haft prov som nog gick bra, fick också reda på vart jag ligger i på medicin och etik, och det är brA!
Igår höll jag på att glömma att vi hade prov eftersom jag trodde att det var måndag igår, meeen. När jag kom på att det var tisdag fick jag panik och råpluggade hela kvällen.

Pusss


Paris to china, to colorado

Hej! Har fått lite klagomål på min uppdatering så jag slänger väl in ett fint inlägg, orkar inte riktigt plugga än...
I helgen har jag varit med kompisar, träffat massa nya människor vilket var jättekul! I fredags var jag i skolan som vanligt, och spenderade kvällen hos Jonna med axel och David :) vi tittade på the roomate vilken jag trodde skulle vara läskig, men nej. När jag väl vill se en läskig film (vilket typ aldrig händer) så hoppade jag till kanske en gång, men filmen var iaf bra!
På lördagen vaknade jag upp hos Jonna, vi kollade på båtar som vi ska köpa snart, asnice ;) och på kvällen var jag och jonna ute och gjorde inget med axel och Gustav. (och lite fler som kom efter ett tag) kvällen avslutades i en trappuppgång... Behöver jag säga mer? Så gick jag och Jonna hem till mig och sov där. Tittade lite på vampire diaries innan vi somnade.
Och så tar vi en dag till: söndag, kusinerna kom vid tre för att fira att mina systrar har fyllt år, så det var trevligt som vanligt! Var tvungen att gå på möte halv sex till sju med gymmix dock, men det var trevligt det med!
En dag till, sista för nu, lovar. Igår hade vi studiedag vilket var grymt skönt. Var hemma hela dagen, gjorde lite läxor, kollade tv, chillade med livet i piecen osv.

Pusss


My friends in L.A they don't know where i've been for the past few years or so




Godmorgon!
Ligger hemma hos Jonna som sover och kollar runt lite på nelly.com och såg en grej som nog kommer skapa uppror

Jag kommer nog ångra att jag gör detta eftersom jag själv som många andra vill ha dessa, men aja! Dom här skorna har iaf sjukt många velat ha och jag har sett att vissa skulle betala en förmögenhet om de fick lägga vantarna på dessa eftersom dom inte har sålts på jättelänge. Men nu finns dom! 1895 kr om jag inte minns fel
Jeffrey campbell spike


To my friends in new york i say hello

Tja alla bloggisar!
Kom nyss hem från skolan, vi har tidiga fredagar nu för tiden! :D
På tåget hem var det klassåterträff, har träffat minst 6 st från gamla klassen idag på tåget, plus 3 från paralellklassen och en från klassen över. (alltså i gamla skolan) och massa fler som jag kände igen från andra ställen. Det är så sjukt att en dag känner man inte igen ett enda ansikte, nästa dag hälsar man på allt som rör sig.

Vill även meddela att om jag ibland skriver lite konstigt är det för att jag bloggar från mobilen och det är ju autokorrektdtavning så ibland ser det lite konstigt ut... ;)

Har också lååånghelg nu! Studiedag på måndag, så jäkla sköööönt! Sova <3

Pusss

High fashion by me


Huvudperson i mina sämsta minnen

Hej!
Kom hem nyss efter att ha varit päron stuvsta och kollat min kompis Rebeckas fotbollsträning. Jag och Amanda hade värsta plakatet och allt, skitcoolt var det. Hon fick tom springa igenom det. Så sjukt proffsigt.
Gick fel på vägen hem så jag nästan missade tåget också...

Aa, men det var väl det! Ska läsa lite i min bok som ska vara utläst imorgon, har drygt hundra sidor kvar så det kommer väl skita sig. Positivt tänkande är liksom min grej.

Pusss!


Through it all, I made my mistakes, I stumble and fall, but I mean this words

Tjatja! Kom hem för tjugo min sen. Åkte in till city efter skolan med Linn oxh shoppade lite :)
Fick med mig en väska från H&M och ett par jeans från Hollister. Men jag hade prellekort (presentkort) på båda så det kostade inget egentligen, så tänker jag!
Är dock sjukt trött nu, somnade nästan på tåget hem, så ikväll ska jag inte lägga mig så sent. Vi har iof sovmorgon så det ska bli jääävligt skönt :D

Ska berätta en lite häftig sak sen, pusss!

Bra grej med mobilblogg; kan lägga upp bilder mycket lättare ! Plus i kanten!


You got the whole package,plus you pay your taxes

Happ, nu sitter jag här igen? Väntar på tåget hem som jag precis missade... Fick reda på att första lektionen var inställd så jag tar nästa tåg hem från Tumba! Det jobbiga är att jag såg smset när jag satt på tåget, men smset hade kommit 7.14, 3 min innan mitt tåg gick, så om jag bara hade hört den där sms signalen liiite tidigare hade jag inte gått på tåget, och varit hemma nu. Kul. FML osv...


I don't wanna be anything other than what i've been trying to be lately

Tja folks!
Gör inte så mycket, städar lite smått i rummet osv. Vanlig söndag u know ;) snart ska jag börja jobba på söndagar, nervöööst!!
Igår gjorde jag inte så mycket, hade coronneturnering med min familj, haha. Jag förlorade (läs: vann såklart) alla matcher ...
Jag och Julia var på bio på kvällen och såg abduction. Den var braaa, Taylor Lautner (!!!)
Aa, vilket roligt inlägg! Några klasskompisar gästbloggade på andra bloggen i fredags (www.tuddeochcompany.blogg.se) så det kan ni ju läsa! Rätt kul faktiskt

Pusss


Friday 13th

Hejhej! Kom hem för drygt en timme sen, fick reda på när jag satt på tåget att första lektionen var inställd så det Barbara för mig att hoppa av i stuvsta och ta nästa tåg hem, som var försenat -.- skyller på datumet
Så nu börjar jag 12.10. Istället för 09.30. Ska precis äta och försöka hinna med 11.02 tåget. Pinsamt om jag kommer försent nu ;)
Pusss


I want you to want me

Tja alla bloggisläsisar! Försöker läsa min bok som ska vara klar om en vecka, det hår väl en sisådär. Har inte ens läst hälften, hela boken är 327 sidor. Resten kan ni ju räkna ut själva ;)
Idag har jag varit rätt trött med tanke på att jag sov i ca 5 timmar. Inte bra. Men jag var nog mer övertrött idag än vad jag var igår, idag var jag iaf glad och sjukt flummig sista lektionerna och på vägen hem!
En tjej i min klass är ni vet rolig utan att hon själv vet om det. Läraren frågar om någon förstod och då säger den här tjejen; bla bla bla... alltså helt random, och med min humor var det dagens höjdpunkt!
På vägen hem sprang jag och Rebecka före Linn och Amanda till tuben och hoppade på tåget innan dom hann med. Det var iof också jävligt roligt! Haha deras miner när vi vinkade glatt...


Share your memories

Följ mig på instagram sötisar! Är ny på det så min profil är rätt tom :p


Fight for the ones who once fought for you

Hej alla fina!
Har precis slagit mitt highscore på temple run, nice nice.
Har även lagt in massa låtar på mobilen eftersom spotify slutade funka, och det tog ett tag! Hade kvar min låtlista från min iPod, och det var väl 637 låtar på den. Och dom låtarna lyssnade jag på typ för tre år sen, så jag skulle ta bort alla för att lägga in nya. Så det var bara att börja radera! En efter en.. Skulle nämligen spara ca 100 låtar så jag kunde inte ta bort alla samtidigt. Men nu är jag klar! :)

Nu ska jag försöka läsa lite i min engelskabok! Fun!


When life gives you lemons, make lemonade

Sitter på tåget, äntligen! Har varit trött hela dagen så jag vill bara hem och sova! Och så funkar tydligen inte spotify på mobilen heller så ingen musik har jag ... FML-humör


Somedays you feel strong, somedays even stronger

Kom nyss hem från möte med jobbet :) det var trevligt som vanligt, pizza, massa papper och trevligt sällskap! Jag tycker det är så himla mysigt på dessa möten!

På väg hem från mötet med Jonna


Hej alla fans

Hänger med bästis


Skratta åt livet innan livet skrattar åt dig



Älskar såna här människor!

What dosen't kill you makes you stronger

Hej! Nyss hemkommen från bio med mamma, såg The girl with the dragon tattoo :) den var bra! Lite som svenska (daah?) men jag kommer inte ihåg så mycket av den svenska. Filmen var iaf bra ;)
Bloggar från telefonen nu, basånivet.
Köpte ett skal också, 33 spänn kostade det, inte heeeelt fel ;)


Bjuder på bilden, skulle visa mitt skal, men bruden är ju också ganska het.


I'm not weird. I'm limited edition.

Fick hjärtklappning för ca 2 sek sen. Kom inte in på bloggen, trodde den var hackad. Haha... :(

Men iaf, livet går vidare!
Gästerna har nyss gått hem, haft en jättetrevlig kväll! Ätit awesome mat och efterrätt, kickat ass på med andra ord och kickst ännu mera ass på monopol. Vi spelade det i kanske 3-4 timmar (?).. Vann storkovan, big bucks, 48500 papp/lax/lakan/tusen. m.m. Hade bästa gatan, Norrmalmstorg, 4 hus på aaasbrs gator, ca 16500 papp för varje motståndare där, ni vet reglerna ;)
Men det kändes iaf jävligt bra, för jag brukar tycka att monopol är lite segt, för det tar ju aldrig alut (vi var långt ifrån klara när dom gick hem) men med lite cash, hus och trevligt sällskap så blir det så mycket roligare!

Ska börja kolla på tionde och sista säsongen av Vänner nu. För typ tredje gången detta år. Har hoppat mellan massa säsonger när jag inte haft alla, men nu när jag fick det sista säsongerna som behövdes för att komplettera min samling på min födelsedag, har jag börjat från säsong 1, för att gå igenom varenda avsnitt till säsong 10. Och nu är jag där.
Tänk att jag har sett 10 säsonger på typ 1 månad? Nice liv jag har!

Btw så har min iPhone laddat klart imorgon så då kan jag även börja blogga från mobilen! Vilket betyder; fler inlägg och fler bilder!


Slänger upp en bild som jag tog i bilen i fredags. Pure art.

Pusss och godnatt!

Girls are like pokémon. It doesn't matter how good you are; you can't catch any if you don't have any balls



This is so me right now

Riktiga tjejer hittar du bakom varje hörn, sa Gud. Så log han och gjorde jorden rund !


Prvade för nån dag sen att ha lösnaglar. Har aldrig haft det, behöver egentligen inte, men jag ville prova, nån gång måste ju va ens första! Limmet var superstarkt, torkade på 2 sek, så det blev inte jättebra. Plus att det kom lim på vissa naglar så att de blev lite extra pimpade ;) som ni kanske ser. Men det blev rätt bra ändå!

Ett fint utseende fångar ens ögon, men en fin personlighet fångar ens hjärta.



Kom på att jag lovade att visa mina julklappisar!


A guys biggest mistake is to give another guy an opportunity to make his woman smile

Hej!
Är så hemskt ledsen för seg update.
Vet inte riktigt när jag senast skrev, nån gång förra året?
Eller jo, det var väl dagen efter tror jag, duschningen och grejer. Har fortfarande inte duschat på hela året. Joo...
Iaf, 1-3 dec låg jag mest hemma och degade, segt, men är man mobbad så är man. Då kanske ni tycker att jag kunde slängt iväg ett och annat inlägg? Men nähä serru!
Var hemma i onsdags också på dagen, på kvällen åkte jag och mamma till Ica Maxi och handlade.
I torsdags var jag ute och sprang, gick till gymmet, shoppade, gick på bio, lagade trerätters middag, målade om, städade rummet, hängde tvätt, diskade disk m.m umgåddes jag med Jonna, tog det lugnt, kollade på film, tror jag. Svagt minne. Nej fan, tv! Jag skriver allt jag tänker. Jag tar liksom inte bort om jag skrev fel osv, utan jag skriver som jag skulle berättat det.
Iaf, på kvällen var jag, familjen, och lite släkt hos min mormor på middag. Spelade TP och lite sånt! Trevligt! Tyvärr så var jag tvungen att gå mitt i för att möta Jonna som skulle slaggish hos mig. Vi kämpade mest hela kvällen med att ladda ner nån MaryKate och Ashley Olsen- film. Paranormal activity....
Meeen, det slutade med Hannah Montana.  The Ring...

Idag, eller igår (beror på hur man ser det) åkte jag och heeela tjocka familjen till SKHLM för att uppdatera oss lite på telefonfronten. Det blev 3 iPhones och en Xperia mini pro. Pappa nöjde sig med sin flashiga HTC.
Så nu sitter jag och försöker fixa telen, går väl lite sisådär, men annars ringer jag väl tele2 och bankar skiten ur dom.
Dags att ta piller?
Och så har jag, mamma och pappa kollat på deerhunter. Bra men sjukt sorglig!

Ska btw snart skriva om mitt nyår och en liten kort årsresumé.

Pusss

Don't date the most beautiful girl in the world. Date the girl who makes your world the most beautiful.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes
2. Höll du några av dina nyårslöften? Njaa, eller jo. Det kan man väl säga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, thank god
5. Vilka länder besökte du?: England, Sverige, Grekland, Sri Lanka
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Pojkvän skulle inte sitta helt fel
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Hela sommaren, 31/12, 22/8
8. Vad var din största framgång 2011? Klarat gymnasiet bra, nu kommer jag låta töntig, men växt som person, haha
9. Största misstaget? Sett mycket negativt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Japp
11. Bästa köpet? Hmm, massa kläder, mat osv
12. Vad spenderade du mest pengar på? Ätbara saker skulle jag tro
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Sommaren, Grekland och England, Gotland
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Coconut tree, When I Held Ya, With Me, California King Bed, Moves like jagger, när jag går ner, sexy and i know it, brains out, osvosv.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Kommer inte ihåg, under sommaren gick det verkligen upp och ner, hösten har varit bra
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på dagen, vara med positiv
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gnällt, latat mig
18. Hur tillbringar du julen? Familj + släkt
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på TV?: Vampire Diaries, DHW, Vänner osv
21. Bästa boken du läste i år? Har väl läst tåv-tre. Kommer dock bara ihåg en, håller på med en ny. Men, "Den besynnerliga händelsen med hunden om natten", "before i die"

22. Största musikaliska upptäckten?: Moa Lignell är jävligt bra
23. Vad är det finaste ögonblicket från 2011? Bal, skolavslutning, komma till England och se Ebba (haha)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?  Typ allt
25. Något du önskade dig men inte fick? iPhone, i julklapp
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Var hemma, träffade nån kompis tror jag (?)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Som sagt, se saker från den ljusare sidan
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Väldigt blandad, söt, "rockig stil" HAHA
29. Vad fick dig att må bra?: Mina nära och kära, nya vänner, språkresa
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ian Somerhalder
31. Vem saknade du? Alice
32. De bästa nya människorna du träffade? Folk från språkresan, nytt folk i klassen



ÅRET
Hur har året 2011 varit för dig? Bra, växt mycket (på bredden), haha nej, som person
Bättre än förra året? Vet inte
Har du träffat några nya vänner? Ja
Har du flyttat under år 2011? Nope
Har du hittat en ny låt som du älskar? Yees
Har du kysst en främling? Nej

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2011? Som vanligt, ganska dött på den fronten
Har du varit kär? Nej, påminn mig gärna igen ;)
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? Naej

SORG & HÄMND
Har någon i din närhet begått självmord? Nix
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Haha nej, i wish
Har du varit i slagsmål? Nej

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? Ja
Har du skämt ut dig? haha, hela tiden
Har du ljugit för en vän? Ja
Har du varit ute en hel natt? Tror inte det
Har du blivit tagen av polisen? Nej

SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du i? Kungsholmens gymnasium
Har någon varit elak mot dig i skolan? Nej, eller alltså, inte personligt mot mig, men mot hela min linje. Eller inte elak, men folk har haft åsikter
Hatar du någon i din skola? Nej
Har du gjort något framsteg? Ja
Har du haft alla rätt på ett prov? Jaaa!
VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? Yeees
Har du förlorat en vän? Tror inte det
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Kan man säga
Har du gått bakom ryggen på en vän? Tror tyvärr det
Har du ljugit för en bästa vän? Någon vit lögn
Har du många killkompisar? Nej, buhu :(

Du under 2011
Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Ja
Har du kissat på dig? Haha, ääääh..
Har du sovit i tält? Yes
Har du sovit under bar himmel? Ja, en liten stund
Har du varit på Gröna Lund? Ja
Har du varit på Liseberg? Ja
Har du varit utomlands? Ja
Har du varit i en annan stad? Ja
Har du bott hemma? Ja
Dina vänner under 2011
Har en vän dött? Nej
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Ja
Har du sovit över hos en vän? Ja
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Japp

Under 2011 har du
Har du pussat någon? Ja
Har du varit tillsammans med någon? Nej
Har du varit kär i någon? Nej
Har du sovit med någon av motsatt kön? Ja

När har du som mest...
Gråtit under 2011? Sommarlovet, vad jag kommer ihåg
Skrattat under 2011? Sommarlovet, höstterminen, vårterminen. Äh, vafan, hela året. Skrattar mest hela tiden, förutom när jag gråter

Under 2011 har jag:

Varit ute en hel natt [ ]
Sovit under bar himmel [/]
Gråtit mig till sömns [X]
Druckit alkohol [X]
Varit medvetslös [ ]
Varit utomlands [X]
Haft sex [ ]
Blivit kär [ ]
Fått mitt hjärta krossat [/]
Förlorat en vän [ ]
Bråkat med mina föräldrar [X]
Rymt hemifrån [ ]
Tagit droger [ ]
Sovit i samma säng som motsatta könet [X]
Kännt mig extremt ful [X]
Lärt känna någon ny [X]
Gjort något jag aldrig gjort förut [X]
Läst ut en hel bok [X]
Solat solarium [ ]
Jobbat [X]
Gjort något riktigt galet [X]
Piercat mig [ ]
Tatuerat mig [ ]
Badat naken [ ]
Sovit en hel dag [ ]
Dygnat [X]
Lanat [ ]
Fått en könssjukdom [ ]
Varit gravid [ ]
Varit sjuk [X]
Varit på begravning [ ]
Varit på ett bröllop [ ]
Varit ensam hemma [X]
Haft sex nykter [ ]
Haft sex full [ ]
Funderat på självmord [ ]
Kännt så mycket hat för någon [/]
Varit med på tv [ ]

Nu blev det en jäkla massa svar, men det kan vara kul att se tillbaka på detta och se vad som hände i mitt liv då

Pusss!



2012, Let's not fuck it up

Kan stolt säga att jag inte duschat på hela året.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus