Love spark

Har inte alls haft full rulle idag. Jonna var här ett tag efter övernattningen, men sen har jag inte gjort mycket alls.
Sminkat mig i massa olika sminkningar, osv. Det gamla vanliga.
 
Sitter nu framför Allsång på Skansen, det blir nog lite blåbärspaj med vaniljsås till det.
 
Älskar mitt nya nagellack! Lite kladdigt på bilden, helt nymålat men det är så jävla coolt!
En av olika smink som jag gjorde idag. Haha Lady Gaga! Typ...
 
pusss
 

Midsommar

Hoppas alla haft en bra midsommar!
Min var awesome. Var i nykvarn hos Julias kompis med en massa andra sköningar.
Träffade roligt folk, festade, dansade, badade i pool, spelade kubb (självklart vann mitt lag), dansade små grodorna runt en mänsklig "midsommarstång", fick en krans av den blonde lirarn i poolen bakom Julia på bilden nedan, mycket snällt gjort, gungade, levde livet helt enkelt.
Sov även där och kom hem runt tolv i lördags. Att sova där var väl inte det skönaste, 10 pers i ett rum, liggandes på en hård madrass och en halvpackad kille som jag bara kände kom närmre och närmre under natten. Steeeelt. Vaknade även upp med en fot hängandes över mitt ansikte, plus att jag själv råkade trycka in min fot i en killes ansikte när jag sträckte på mig. Hehe, men det var kul! 
Vi stack därifrån tidigt så vi slapp städa, whoa! Flyt.
 
Och idag har jag sovit hos Jonna, och varit där hela dagen tills nu. Standard. Sen ska vi väl antagligen ses ikväll också, brukar bli så.
 
Japp, det är kossor ni ser i bakgrunden.
Bästis
Väldigt suddig bild, Jag och Julia
 
Mysigt, och vi klarade oss undan regn på midsommar för första gången på jag vet inte hur länge!
 
pusss

Everyday I see my dream

Hej!
Bloggappen har inte fungerat på ett bra tag nu, och jag har inte varit på datorn så mycket så det blev lite seg uppdatering.
 
I torsdags var jag i stan med min vän, sedan kom Linn in och mötte mig, kändes som att det var hundra år sen, fast det bara var en vecka. Men så kan det bli när man brukar ses varje dag!
Köpte en väska och ett nagellack från H&M, båda köpen väldigt genomtänkta (låter ironiskt, men jag är faktiskt dödsseriös).
Sen sov Jonna hos mig på kvällen, vad vi gjorde har jag redan glömt, jag blandar ihop vad vi gör dem gångerna vi ses eftersom vi i princip spenderar dag och natt tillsammans. Och nu vankas möjligtvis och förhoppningsvis en liten rolig sak för oss båda!
 
 
pusss
 
 

Sommar och sol, skulle va nice med en pool

Snappade ni upp mitt fyndiga rim där? Stolt.
Ligger ute i solen och steker, kom hem från Jonna för nån timme sen efter att ha spenderat natten där. 
En pool skulle som sagt inte sitta fel nu, finns en på rusta för 300 spänn, ska nog köpa en tror jag! Annars skulle jag inte banga på en "riktig" pool. Men vår tomt är inte byggd för en pool  (vi har iof typ världens största baksida, men det skulle se lite muppigt ut med en pool mitt i allt. 
Varför skulle mamma ändra i sista sekund och känna att, nej pool behöver vi nog inte?
 
Bloggappen vill inte samarbeta med mig (kör internetsidan) så tyvärr får ni inte se en underbart somrig bild på
mig! 
 
Pusss

Måndag

Hejhejhallå!
Detta inlägg kommmer ta mig lite längre att skriva, men det vet ju inte ni iof. hehe..
sen lär det bli lite felstavningar, för det är svårt att trycka på rätt tangenter med vänstern (ska försöka så gott jag kan), och en del små bokstäver eftersom jag bara kan använda en hand, orkar inte sträcka fingrarna över hela tangentbordet. jag har en liten skada... i handledeen! ni trodde jag skulle skriva att jag hade en skada (typ i huvudet) men nej, jag är hyfsat frisk däruppe. men någon gång iblznd får juag hyperont i höger handled och kan inte röra på den ellrer använda högerhanden. ingen vet vad det är, så jag får stå ut. det kan håplla i sig i en kvart, en dag eller upp mot tre-fyura dagar har det varit som mest. men iaf!

idag träffade jah mina kära vänner julia och ebba, och min efterlängtade vän sophie som varit i usa ett år. satt på fiket i en sisådär fem timmar och pratade om livet. sen gick jag, julia ocvh sophie och köpte kakor och gick runt och garvade nonstop. vilket gäng!
ikväll vet jag inte vad som händer, jag får se vart vinden bär mig helt enkelt.

pusss och krrram (tänk skånskt, skånska r)


haha vilket fult inlägg! ser ut som min dagbok man skrev i trean!

Shopping

Mitt liv suger inte lika mycket längre ;) lite shopping gör alltid susen.

Igår var jag hos jonna på kvällen efter en tripp till Ica för mysmat. Vi satt och pratade utomhus, kollade fotbollen och sov hos mig.
Var i stan idag , åt på Jensen och shoppade! En klänning, solglasögon, mobilfodral och strandväska blev det!

Kvällen började med film med mamma och lillasyster, men slutade i skönviksparken med Julia och Jonna, lite midsommarplaner smiddes och det blev även lite snack om Peace and Love, som jag var så jävla sur igår att jag inte kunde gå på. Men vi får se med den saken! Om alla får för sina föräldrar vill säga.. Men artiserna i år är ju braaa, Rihanna! Blev lite smått nervös nu. Det är om tio dagar (!)

pusss


Dålig bild jag vet, men tog den lite snabbt bara.
Väska-Warehouse, Mobilfodral-Mango, Solglasögon-Ray-Ban, Klänning-Mango

Peace and Love

Ska bara klaga lite mer nu, be prepared.

Jag måste ha Sveriges i särklass solifeigaste liv. Här ligger jag, tre dagar in på sommarlovet, i min säng och kollar serier. Det är helt okej soligt och varmt ute, jag har fucking sommarlov, men ingen känsla alls. Känns som långhelg.
Förra sommaren hade jag saker att göra, jag var i Grekland i början, språkresa direkt efter det och Gotland direkt efter det. Nu ska jag till Gotland i Juli, sen sommarjobba i tre veckor, Partyyyyyy!

Har inte ens badat i år, fy skam.
Alla ba: Jag har massa olika planer men jag kan inte bestämma mig!
A men buhu. 

Och det faktum att jag ville till Peace and Love nu i sommar kan ju också gå och gräva ner sig. Alla mina vänner är antingen för pryda och tycker det är vidrigt att vara på festival (c'mon live a little) eller så är deras päron för överbeskyddande. Kul, Rihanna mf. kommer dit, men nej Elin, du kan väl gå själv?!

Hoppas ni får en bättre dag därute!

Peace out bitcheeees

Snow white and the huntsman

Hej alla goingar!
Igår ändrades planerna för mig, så istället för en myskväll med Ebba, kom Jonna förbi med B&J och så sov hon här!

Har uträtt lite ärenden på stan idag (och med stan menar jag Salems kommun), och ikväll blir det bio med Jonna.

pusss på er!


Dog lite när jag hittade denna underbara bild

BB 2011

Dååå var Big Brother 2011 avklarat även för min del. Har ju tagit igen förra säsongen paralellt med årets, och nu blev jag klar med avsnitt 91!
Grattis till mig!
Det är väl i princip det min första sommarlovsdag innehållt, Bigge. Ikväll ska jag mysepysa med Ebbzoor, en gammal kär vän till mig.

Sommarlovet började väldigt bra för min del. Igår efter avslutningen, åkte jag Sara och Linn till centrala stan, där jag och Linn dissade Sara totalt och gick och fikade på vårt standardcafé. Och efter det lite standardshopping. Ett par välbehövda ballerinaskor köpte jag eftersom mina fötter typ dog av mina nya skor (som det brukar bli). Och även en hårmunk i strl XL, min andra kände jag var lite liten för mitt långa hår och stora huvud.

Spenderade eftermiddagen på Ingarö hos Linn, där vi blev gödda av hennes mor med massa godsaker. Och dääär sprack min diet. (Har inte alls fuskat tidigare).
Efter många om och men beslutade vi oss för att hänka på Linns mamma och bror til grönan där Lenny Kravitz bjöd på konsert, men istället för att stå i publikhavet fick jag och Linn ett varsitt åkband och åkte karuseller :D Plus att vi vann en stor marabou 2000 g.
Kvällen slutade i massa skratt. Vi fick en ny kompis och alla runt oss var överglada (if you know what i mean).

image description
Trotsade kylan, körde på kortkort ;)

image description
Solade på garageuppfarten, inget konstigt alls

image description

image description
Grönaaan

pusss


Katastrofövning

Skolavslutning imorgooon! Två år kvar till studenten vilket känns FETT eftersom detta år har gått så sjukt fort! (tvåan blir nog den jobbigaste tror jag, av vad jag hört) men jag är såhääääär taggad! Har redan designat min egen studentmössa. Rosa inuti, asfin.

Igår var jag och Sara och kollade Linns dansshow på maximteatern. Hon dansar på the voice så hon får göra lite annat än vad jag gjorde under mina dansår. Jakob Öqvist var host (går i mina fotspår, är så stolt!) på dansen, Sean banan var där och såklart en massa grymma dansare! Jakob körde lite stand up också, han är riktigt bra på det!
Efter dansen gick vi med linns familj till O'Learys och drack cola. Killarna kollade fotboll och vi tjejer satt ute och pratade ;) som det ska vara, haha!

Sov hos Sara inatt, gick upp vid sju för att vi skulle åka på katastrofövning i Tyresö. Det var riktigt roligt! Vi skulle vara offer för en bussolycka och blev sminkade och allt. Sen låg vi där i en voltad buss och lekte skadade, alla utom lilla jag som skulle vara död. Jag blev den enda som dödsförklarades ur bussen. Kul. Men shit happens! Fick iaf bli buren på bår och snacka med snygga brandmän efteråt ;)

Ikväll blir det väl EM, blev bjuden på grillparty men jag sov inte bra inatt och ska upp tidigt imorgon så jag blir tvungen att hoppa det.

Pusss!

SötSara väntar på nurse, handikapp


Trött och sliten

Hej på er!
Ska bara säga innan ni börjar läsa resten (om ni nu läser, inte alla som orkar det) så kanske inte det här blir mitt bästa och klaraste inlägg, sitter och halvsover vid skrivbordet efter dagens och gårdagens bravader.

Vi har haft lite gäster här som firat skolavslutning med oss, har en tradition så varje år firar vi med dom när det är sommaravslutning. Så det var ju trevligt.

Igår hade jag jätteroligt!
Åkte till Tumba för att grilla med några kompisar, och med tiden kom halva salem dit joinade, så det blev en del folk. Sen regnade det, så vi drog vidare mot stan och var där ett tag, åt på donken och träffade massa studenter (avis), tog sen nattbussen hem vid halv tre kanske, var hemma framåt fyra.
Så vaknade jag vid tio så det blev inte lika mycket sömn som jag hoppats på, så jag är lite seg.
Menmen! Ikväll kanske det bär ut med samma människor, för att leka lekar i skogen, haha! Taggaaaad!
Ska bara sova middag.

pusss!


Bild från imorse när vi var påväg hem. På den här bilden rullade Michis bakåt nerför backen, haha, fick skynda mig att ta en bild så hon inte blev påkörd av en bil som kom precis efter detta!


Sommarlov, typ

Vaknade för en halvtimme sen, så skönt med en riktig jävla sovmorgon!
Är ledig torsdag, fredag, måndag och så har jag skolavslutning på tisdag, så jag har typ sommarlov nu! :D
Vet inte vad jag ska göra idag, kanske tar en tripp till stan med Linn och Sara, eller så hittar jag något annat skoj att göra :)

Jag får se var dagen för mig, Pusss


Dagens och gårdagens

Hittade äntligen mina skor idag som jag letat efter! Döööör så snygga dom äääär!!! Och mina mintgröna byxor som jag kommer bära flitigt i sommar och kanske matcha med skorna (låter som en äkta modebloggare)

Pusss på er! Är sååå glad :D


Blö

Usch fyfan, ligger nerbäddad i sängen med vetekudde på magen, nerknarkad av olika tabletter och mår illaaa :( sarreveckan har dragit igång. Mår iof bättre nu än för en timme sen, för jag har sovit och grejer.
Men ändå har jag pallrat mig iväg till skärholmen för shopping, skorna jag har kollat på fanns tyvärr inte nånstans, har kollat tre olika affärer nu men dom är heeelt slutsålda. Modellen kom in typ i torsdags men dem var tydligen superpopulära :/ fan att jag ska ha samma klädsmak som halva Sverige.
Fick iaf med mig ett par byxor som jag också velat ha lääänge.
Nog om det, ingen bryr sig.
Var hemma hela dagen igår, vädret gör mig helt seg, och tog mig igenom en hel del gamla BB avsnitt. Inte många kvar nu!! Och ikväll är det ju final i årets säsong så det tänker jag inte missa!
I fredags var jag på talangjakten med Jonna, sedan hakade även David, Louise och Niklas på! Mycket trevligt :)

Ska sova vidare nu eller kolla BB, pusss

Lägger upp en halvful bild på mig från i fredags kväll, hade mitt nya linne från BIKBOK och jeans från Hollister (Y)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus