Partaj

Idag har det varit en bergochdalbana dag.
Gymmet igår gick bra, men kom hem lite innan nio så plugget börjades alldeles försent, vilket fick mig att vara sjukt trött idag. Att lära sig en massa lagar under en kväll är inget jag gillar.
Blev att plugga på tåget, tunnelbanan och när jag gick från tuben till skolan. Jag gick ifrån mina åkkompisar för att kunna plugga. Men det var det värt! För provet gick ganska bra.

Har dock två prov idag så det har sänkt mitt humör en del. Sen har det bara varit en allmänt bajsig dag.

Nu ska jag iaf duscha, fixa mig och ikväll vankas det 18-kalas för Emelie! Skoj!


Kämpe

Sitter på tåget. I väntan på avgång. Skönt att set har gått tre tåg jag inte kan ta under tiden jag har väntat. Ja, tåget är sent. Och det känns helt okej kallt. Men vafan åk då? Tåget har stått på stationen i hundra år nu.
Nej men jag vann massa matcher på idrotten idag, bäst av alla. Så jag är glad. Och övertaggad. Skulle kunna ställa mig bakom tåget och putta på det!
Dessutom har jag fått reda på en del läsare till denna blogg, helt galet!

Nu, lagom till det fjärde tåget kom, åker vi äntligen. Schönt.

Ikväll blir det äntligen gym efter 2,5 veckor. Dock är jag ju helt genomsvettig efter idrotten så det behövs egentligen inte.

Här får ni en massa bilder. Kul för er!


PUB

Har just fått reda på mina arbetstider på PUB nu i julhelgerna. Ska jobba andra, tredje och fjärde advent och slå in paket på PUB. Kom och hälsa på vettja!
Jobbar till 20.00 den 23dje, skönt!
Fast ändå rätt mysigt att gå där på Drottninggatan, med alla juleljus och värsta mysstämningen, kanske blir våldtagen men vad gör väl det? (Inte skoja om sånt) men iaf, ändå mysigt! Är inte helt bitter.
Problemet är bara att jag måste köpa mina egna julklappar någon gång.
Asch.


Nyår

Kollar runt lite på intranätet efter saker att uppdatera min önskelista med. Har hittat en del, mest kläder. Okej, bara kläder. 
Har även hamnat på nyårsklänningar. Paljetter, ja det må jag säga. Man satsar på stort i år. Alla är bara så tajta och det finns ingen rygg.
Vill jag visa alla mina härligheter i ett alldeles för tajt korvskinn till klänning? Nej tack. 
Vill jag visa hela min rygg och början på min baja (rumpa)? Inte nödvändigtvis. 
Nej, tjocktröja och mjukisar. Bra. 
 
Vet inte ens vad ajg ska hitt på. Alla gå och snackar om hur taggade de är och att de hittat värsta snygga klänningen som de blir värsta babesen i. Jag har inte den blekaste vad jag ska göra. Det är bara november for crying out loud. Jorden går ju ändå under innan nyår ens hunnit komma igång. 
Serier på tolvslaget. 
Skönt.
 

Knas

Dagen har varit helt galennnnn. Crazy, just like me. Crazy girl.
Anyways, det har varit en bra dag! Ätit lussebullar, skrattat en heeel del och fått en kärleksförklaring på min hand.
Fick dock lite bråttom hem då jag stannade i stan efter skolan med Sara istället för att åka hem direkt. Jobbar ju på tisdagar. Så fick typ springa till jobbet, men jag behöver motion, så det är cool.
Läraren på första lektionen glömde bort vår lektion. Hur i hela helvete glömmer man, som lärare, bort en lektion?! Hade kunnat haft sovmorgon till 12.40 annars, istället för 10.30.. Tough life. Men vi lämnade en trevlig post-it på hennes bord.
Fan vad babblar jag om? Fattar ingenting. Knasigt inlägg.
Bye


Nehej du

Det blev inget skrivande om SHM för mig. Men det kommer, när jag lagt in alla bilder på datorn osv, då blir det ett fint inlägg ist för dessa mobilinlägg.

Annars då? Är lite förkyld så träningen som äntligen skulle bli av kunde inte bli av, skippade även idrotten i skolan, men fick dock vara med på nån sport för blinda och komma på en stafett vi alla ska göra på vår sista idrottslektion! Den involverar basketbollar och norsk fylla, mer kan jag inte säga eftersom jag vet att minst en i klassen läser detta just nu.

Var även med två vänner och köpte laxeringsmedel idag, och kollade på nån film där nån brud slickade en killes sår, lite lagom fräscht.

Har även pluggat lite och hunnit stressa inför gympaavslutningen. Nu ligger jag och kollar på New Girl, vilket har blivit min nya vardagssyssla. Zoey 101 tog slut alldeles för fort. Portkod är slut imorgon. Williams lista tog slut igår. Men greveholm börjar på lördag så det ser vi fram emot!


Mäktigt

Kom hem för typ 45 min sen, hel och ren. Stryk det sista. Luktar skit.
Men bloggar mer imorgon om hur det var!

FETT MED FETT BRAAA


SHM

Sitter hemma hos Elin och chillar lite innan vi drar in till Solna och friends arena! Har varit sjukt taggad hela morgonen, men nu har det tyvärr avtagit lite, känner mig typ sjuk och trött men det ska fan inte stoppa mig!
Ikväll kööööör vi!


/livräddarN

Halloj!
Har stått på gymnasiemässan idag vilket var lite segt, men Rebecka som sällskap är asaaaabraaaa! Hade lunchkuponger värda 85 kr, så för att inte några pengar ska gå till spillo tog vi menyn storlek större, en plusmeny på det, och två dip var. Men vad gör det? Vi skulle ändå bara bada sen.
Livräddning stod på schemat. Grym som jag är klarade jag alla moment galant, simmade om tre pers (en som låg på varvet efter mig), fick upp dockan från botten, transporterade Linn med stil och skådade snoppar i taket, vann t.om. racet! Sen att jag flashade mig för idrottsläraren är ju en helt annan femma.


The portcode

Har precis kollat dagens dubbelavsnitt av portkod 1321. Still going strong!

Dagen har varit helt OK. Besökte ett museum vilket var supertrist, jobbet var lite segt, men fick A på mitt matteprov (full pott tillochmed) så det belyste dagen! Sen att min mattelärare sa till några killar: schysst swag ni har idag! Kan även göra lilla pms-iga jag att bita mig i läppen av skratt!

Vill även tacka Rebecka för de charmerande bilderna jag fick delta på på hennes blogg! Nu finns hakorna på internet.


Halloj

Gymmet blev det inget av, som vanligt. Känns inge kul att gå ner själv och trängas bland alla biffiga män vars arm är lika bred som jag.
Helgen bjöd på mys med Jonna, lite shopping samt nya bondfilmen. Micket bra var den!

Efter skolan gick jag och Linn runt i stan och letade födelsedagspresenter. Älskar stockholm runt jul. även om det bara är novemer. Köpte även juletidens första brända mandlar. Värt.

Babaj


Tipptopp

Min bajsdag blev bättre då jag insåg att provet var enkelt (eller så är allt fel) plus att jag träffade även idag en massa människor jag känner på tåget. Ca 11 stycken för att vara mer eller mindre exakt. Mycket mysigt.
Ikväll ser planerna oklara ut, Jonna står antagligen på schemat (to do) haha nej fan, Jonna är inte på to do listan idag!
Sen fann jag även en solo-tidning och årets skolkatalog i brevlådan. Spännande!


Skitskola

Sitter på lektion i skolan och blev helt plötsligt allmänt sur och trött på livet. Alla jobbiga människor i klassen som jag stör mig extra mycket på just nu. Ni vet, när man är irriterad på någon så blir allt den gör förjävligt jobbigt.

Sen står matteprov på schemat, kan inte bli bättre.


Gamla goda tiderna

Är precis hemkommen efter en givande tågfärd! Träffade på hela 4 gamla klasskamrater, vilket är bra för att komma hem såhär sent. Alltid lika kul att prata lite skit.
Nu ska jag hit the durre och fräscha till mig! Sen blir det matte eller serier. Pluggade lite i morse så serier känns bra.

Körde på idrottskläder hela dagen idag, hade endast en lektion sedan idrott direkt!


Sovmorgon

Skulle precis stiga upp ur sängen då jag får sms om att första lektionen är inställd. Så jag börjar klockan 12 istället för 10! Sköööönt.

Ville bara att ni skulle veta.


Lycklig

Åh vad filmen var bra! I vanliga fall skulle jag berätta vad som hände, men den här filmen var för bra för det, alla måste uppleva detta. Alltså jag är typ chockad. Trodde inte filmen skulle vara så här bra. Fick iof en jävla chock under filmen, och några moments när alla ba: hööh!! Ni vet, stor snabb inandning, sätter händerna för munnen. Sen när folk börjar klappa händerna förstör det ju bara stämningen. Jag satt så i typ 10 min. Höll Linn i handen första halvtimmen för vi var så exalterade. Vi hade suttit och diskuterat vampire diaries och twilight i en timme på kungshallarna lite tidigare idag, så vi var helt, jag vet inte vad. Okej, nu får jag inte säga mer!

Påväg hem skulle jag göra en fuling och gå efter en kille genom spärrarna, eftersom mitt kort inte fungerade. Så ba stannar killen mitt i spärren och typ skriker till mig: DU GÅR INTE IGENOM MED MIG!
Jag ba sorry liksom.. Sen håller han stenkoll på mig. Och han var kanske 25-30, inte nån gammal gubbe utan en sån här som ska vara lite cool och ba: eyy häng på här.
Men som tur var kom det en tjej som sa att jag fick gå bakom henne, "vissa är lite kinkiga med sånt där".
Men det läskiga var att han satt på ett tåg som stod på perrongen som inte jag skulle med, sen ser han att jag går upp och alltså kommit igenom spärrarna, så sitter han där och glor på mig och jag ser vreden i hans ögon.
Urs.

Nu ska jag sova! (Inlägget är en natt försenat)


1321

Ligger i soffan och har nyss tagit igen dagens avsnitt av portkod 1321. Jag orkar inte vad bra det är! 11 min en gång i veckan är inte OK.

Har även jobbat, varit i skolan och haft ännu en eftermiddag utan plugg. Bra! Gymmet idag blev inställt precis som igår, vill helst inte gå själv då biffarna där skrämmer lilla jag.

Kanske tar mig i kragen och gör lite matte nu, har trots allt prov på fredag. Och imorgon blir det inget plugg för då är det Breaking Dawn som gällerrrrr!


Månens dag

Tjo alla brorsor!
Har varit en lugn dag, som vanligt. Hade bara utvecklingssamtal idag halv ett till två så någon lång, jobbig skoldag blev det ju inte! Efter samtalet träffade jag Linn för lite pluggfika. 3,5h senare begav jag mig hemåt (dock endast 1 h till plugg, resten skitsnack).
Vi pratade om högstadiet och om hur det var mycket roligare då! Jag hade liksom kul hela nian, och allt var så bra då. Kan inte hjälpa att jag saknar det.

Slänger upp bilder på lite shåping från i lördags. (15 fulla påsar kom jag hem med) eller två plagg.
Sen hämtade pappa ut min och Linns biljetter till Breaking Dawn del 2, premiärdagen! Längtarrrr


Trosor

Kom nyss på att jag har grannypants på mig. Nu blir de fyra rumporna fina!


Skosnöre

Nu gick skosnörshelvetet upp igen.


Bedhead

Har precis lämnat Jonna och ska bege mig hem för att sk plugga. I eftermiddag är det jobb på schemat som vanligt. Det skulle egentligen varit insparksfest ikväll, jag och Linn hade värsta bra utklädningskläderna, sen ba ställer dom in festen. Allt pga att alla i min skola är så jävla tråkiga. Aja, dom får inte komma på mitt kalas!

Har inte ens bytt om från mina sovkläder så helt fräsch är man ju inte just nu. Håret står på ända också, men vad gör det om hundra år?
Nu gick skosnöret upp, ska ba knyta.
Och nu såg jag ett nybyggt hus här också! Wowowowow! Fyrkantigt.
Sen har min gamla handledskada kommit fram igen, så är nu återigen handikappad.

Ps. Gick nyss på ett avspärrat område. http://Galenchey.se">Galenchey.se


Heyyyyyy

Jag lever.
Sitter i soffan och har slagit på chillmode med Jonna. Var i Södertälje i förmiddags och införskaffade lite nya kläder. Shoppingen där är magisk!!


En god vän

Nu har jag fått i uppdrag att skriva ett inlägg om min trevliga vän Rebecka Svensson, blott 16 år ung med lite livserfarenhet.
Hon började i min klass samma dag som jag, för drygt ett år sedan, och har följt mina spår ända sen dess. Blond har hon blivit, just like me. Nu senast har hon skaffat sig en egen blogg där hon skriver creepy inlägg om mig. Men jag låter henne hållas! Hon är trots detta en mycket trevlig, tjusig tjej som jag alltid lyckas ha roligt med. Hon va kör. YOLO liksom. Dock är hon den segaste människan på att svara på sms om hon ens svarar alls. Ett stort minus.
Hon är bra på att kyssas (ta för er killar och tjejer, tandställningen är borta). Hur jag vet detta förblir en gåta.. söt är hon iaf


Jobba. Träna

Jobba nu, träna sen! Efter två veckors träningsuppehåll ska det bli riktigt nice 👍

Har även packat upp idag, tidigare än vanligt!


Skön vecka

Sitter på tåget hem från stan efter att jag och Linn har införskaffat oss lite till Halloweeninsparken på söndag! Är lediga på måndag, så det förklarar söndagsfesten. Vad vi ska vara återstår för er att se! (Om jag inte redan avslöjat det, då var det inte lika kul).

Denna vecka ser bra ut, hade endast en lektion idag, ledig imorgon och på torsdag. Börjar undra lite om vi kommer hinna med allt vi ska göra detta läsår?!

Idag har jag ändå gjort en del. Efter idrotten idag slutade vi vid elva, så jag och Linn köpte hårfärg och åkte hem till mig och klippte och färgade mitt hår! Hon hade aldrig klippt någon förut, och att färga blondare hemma är en utmaning, men det blev bra! Lite gult kanske, men det försvinner med lite silverschampoo.
Sedan åt vi lite, åkte vi in till stan och handlade, åt mer, träffade några vänner och myste. Skulle egentligen varit på gymmet i detta nu, lyft några vikter, men det tar vi imorrn istället!


Hemma

Nu är jag hemma och har tagit igen min jetlag.
Har haft en jättebra vecka med massa sol, bad, mat och roliga aktiviteter!
Känns dock lite surt att eftersom jag alltid åker bort på hästlovet så missar jag Halloween och alla dess roligheter! Menmen, att ligga och sola på beachen i november är inget jag byter bort! Dessutom ska min skola ha insparksfest med Halloweentema så lite får jag klä ut mig iaf!
Tänker dock inte komma som nån sexig sjuksköterska/polis/cheerleader osv (är sexig hur jag än klär mig xD) utan jag tycker man kan skratta åt sig själv och klä ut sig till nåt roligt istället! Funderade på att införskaffa mig en sumodräkt eller typ en pumpa. Tänk att åka genom stan som en jättepumpa, skulle va skoj!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus