TränarN

Hepåer!

Ska egentligen plugga till kommande prov imorgon, men skjuter upp det med allt möjligt. Instagram är uppdaterat, Facebook likaså, alla tv serier är tittade på så det är dags att blogga nu!
Sen får det bli skärpning!

Har Gymmat idag samt jobbat, imorgon är det dags för konditionstest runt rålis, kul. Trodde jag skulle slippa sånt i gymnasiet men icke! Dock är detta sista terminen med idrott så det är sista testet! (Y) hade även ett test för nån vecka sen, så jag skulle slippa detta imorgon, men fick förhinder, (blev ofantligt kissnödig så jag kunde inte ge allt) ska inte dricka på hela dan imorgon.

Önska mig lycka till!


Kalas

Igår vart det en riktig fettokväll, åt en jävla massa, men det behövs ibland!

Idag har jag fixat lite i hemmet, kollat vänner och snart är gästerna på ingång! Det är dags för mig att firas en gång till!

Nu hör jag plingklockan, ciao!


Halloj!

Nyss hemkommen efter en dag av lärdom!
Fick skjuts av pappa vilket var behövligt, och väntar nu på mat som står på bordet om typ 2 timmar.. Ikväll blir det fatcamp med Jonna (som hon så fint kallade det) dock är hennes version av fatcamp att vi ska fetta oss, men den riktiga versionen är ju att fettet ska väck! Jenten er icke lika verldsvann som eg!

Fick även lite eyecontact med The Rodney på tunnelbanan, de ögonen, den kroppen, den mannen! Han måste ha gillat det han såg, brydde sig inte om att käre Chrille snacka med honom..


Dagens

Sitter på tåget mot skolan och blickar ut över Sveriges underbara höstregn.
Snart hoppar Sara på tåget så då ska jag välkomna henne med en riktig bamsekram!

Slänger upp en bild på lilla jag idag, lite suddig, men jag tog den i all hast.


Nails

PimpADE naglarna med lite nytt equipment!

In case you were wondering


Sjuk

Ligger och pluggar inför två kommande prov! Första detta år! Imorgon är det matte, vilket jag inte pluggat mycket till och kommer inte det heller, känner mig faktiskt rätt säker.
Sen har vi medicin om en vecka, spännande!

Känner även en liten kliande känsla i halsen, vilket jag försöker reparera med te (inte the, té, thé eller tee, utan det heter te) och massa honung.

Pusss sov så gotttttt sovmorgon imorgon känns jättebra woho så jag ska kolla film det ska bli trevligt ha det bra dröm vackra drömmar god natt vet att min hand ser gigantisk ut på bilden men jag ville visa mitt nya ajfån skal men man ser inte det pga blixten men det är fint med diamanter från accerorize


Man mår som man förtjänar

Vandrar hemåt från jobbet, vilket jag inte var jättetaggad på idag. Tröttaste på länge, kroppen värker, huvudet är inte helt med, och en härlig vecka har just anlänt så magen är inte heller i toppskick. Men jag klagar bara lite.

Nu behöver jag en fet tallrik käk, och lite mattetal så hjärnan får lite näring och nya hjärnceller ska skapas, känns ovanligt tomt. sedan krypa ner i min sköna säng, kolla Williams lista, och försöka lägga mig lite tidigare, då morgondagen bjuder på en idrottslektion först av allt! Härligt!

/Bonden


Det värker

Ligger just nu hemma hos Alexandra och tar igen mig efter gårdagen, hela kroppen värker och jag tror min röst är försvunnen, har inte kollat.
Mina fingrar hänger inte med på tangentbordet på mobilen, touch ni vet.... Tack Gud för autokorrekt!!
Okej, ska försöka somna om eller spela spel med de sista 11% på mobilen


iOS6

Godkväll!
Har just installerat ios6 till min ajfån, snygg men så himla annorlunda! Den förra uppdateringen var inte alls så annorlunda men nu är allt helt uppochner!
Maj gad, får gå igenom hela mobilen igen, den Största skillnaden är emojii icons på sms, eller typ inställningsappen och AppStore.
Roundtour next.

Godnatt!


Skola

Sitter på tåget mot skolan, hade ledig förmiddag så jag börjar 12.05! Känns riktigt bra, somnade redan vid elva igårkväll (trots mitt försök att vara uppe länge) och vaknade vid kvart över nio, 45 min innan uppstigning. Så skönt! Sov i typ tio timmar vilket jag sällan får ihop till på vardagar, plus att ligga och dra sig i sängen, göra dunderfrulle och chilla med livet.
Bra morgon! Riktig mysmorgon.


Skolfoto

Blidde precis klar med skolfotot, ful och tjock som vanligt. Så tyvärr kommer de inte upp här.
Lägger ut en bild på mig imorse istället, nya väska och nya skor! Mycket bra


Birthday

Har haft en bra födelsedag men tyvärr lider den mot sitt slut för detta år! Nästa gång blir det krogen!
Fått finfina presenter, och min michael kors väska kom också som jag hade beställt förra veckan. Kom väldigt fort men det uppskattas! Som en liten födelsedagspresent till mig skälv :D
Med kom även ett par Tony Burch skor, i min strl och allt, även fast jag inte betalat! Trodde det var en gåva eller nåt (haha) så jag blev asglad för såna skor är ganska dyra, riktigt snygga och sköna! Meeeen, hittade den riktiga shipping adressen vilket var till Australien. Så det blir väl att skicka tillbaka dem, försöker få kvinnan på saks att gå med på att ge dem till mig men det går inte helt enligt mina planer. Vill ha dom!!

Skolfoto imorgon, nice


Har ni 25 minuter av ert liv ni aldrig vill få tillbaka?

Å. Maj. Gad.
 
Kan inte förstå att jag faktiskt kämpade mig igenom hela denna video. Och fan, vad jag kämpade. Kolla iaf sista fem minuterna om ni inte kollar hela, denna bruden är mer omständig än min lillasyster! Hennes världsbild måste ju vara helt fördärvad. Sorry, men sånt här "går jag igång på". Människor som inte tänker innan de pratar. Hon snackar för sig själv i jag vet inte hur länge om var, när och hur hon ska göra sitt nästa videoinlägg som "bara" blir 17 min långt. Och lilla hjärtat, din pappa gillar nog inte att du sminkar dig för att du är typ 8 år.
 
 
Vara så illa tvungen att skriva lite, men jag blir så frustrerad över hur dagens barn beter sig. Tillbaks till rummet och lek med din docka! Lägg pussel, ut och sparkcykla, hoppa studsmatta, spela sällskapsspel (vilket är oerhört roligt i alla åldrar).
 
Så den är jag jätteglad för.

Femtonde september

Godmorgon!

Vaknade runt halv elva vilket var riktigt skönt och välbehövt! Vid ett blir det gymmet, men nu; gosa ner mig i sängen och kolla film!

Pusss


Fredag

Veckan har rullat på i rasande fart!
Idag var det friluftsdag på min skola, vilket innebar klättring och ett besök på Eriksdalsbadet för min och mina vänners del! Alltid skönt att komma bort lite från skolarbetet.

Ikväll är planerna oklara. En fest var på G men det sket sig av olika anledningar. Är inte jättedepp för det eftersom jag är helt slut, men nånting vill man ju hitta på! Nu fick jag sms från Jonna att vi ska ha standard-mys-kväll-som-alltid-hatar-våra-liv.

Fyller år på tisdag!


Tja

Det är med tunga steg jag går hem från gymmet efter ett 1,5 h träningspass med Jonna! Inte så att jag är ledsen utan mina ben värker så jag orkar inte vandra som vanligt. Men det är bara skönt! Har sovmorgnar både måndag och tisdag så jag brukar sova sent, men ikväll blir det tidigt då väckarklockan står på 06.15! Dock så slutar jag ca 11.30 så det är jätteskönt!

Kanske hinner med ett avsnitt vänner innan jag sluter mina ögon för natten. Puss mina vänner


Ful

Hej på er!
Dagen till har innehållit en hel del intressanta diskussioner mellan mig och flickor i min klass. (det är svårt att ha samtal med pojkarna i min klass, det finns inga) mycket intressant och givande!

Skulle även befunnit mig på gymmet just nu men det känns som att jag har kramp i låren, vilket gör äckligt ont så den skippar vi. Gjorde ändå, trots denna skada, två homeruns idag på idrotten, klapp på axeln!


Barnvakt

Sitter hos Jonna, nyvaken och ska snart få frukost hemlevererat! Vi är barnvakt åt hennes lillasyster på några veckor, så mysigt! Världens sötaste


Godmorgon

Ligger i min sköna säng och filosoferar, finns inget bättre ställe att tänka på livets mening än i sängen!

Igår var det myskväll som gällde med min kära vän Jonna. Slutade med en hyfsat jättedålig film som var så dålig så jag somnade. Vilket redulterar i att jag vaknade så pass tidigt som jag gjorde medan Jonna ligger här och sover så fridfullt. Kul.

Idag vet jag inte var dagen för mig, det får vi ta reda på senare!

Pusss


Produktiv dag

Nyss hemkommen från denna sjukt onödiga dag. Veckorna går så mycket fortare när man inte gör nånting i skolan. Våran första och enda lektion för dagen blev inställd, men istället för att få gå hem skulle vi vänta tre timmar för att gå på ett möte i 30 min.
Så detta gav mig mycket, min hjärna svämmar snart över av kunskap.

Dagens;


Träna!

Anlände nyss i mitt hem efter ett två och en halv timmes träningspass, med start på gymmet med Ebba följt av Zumba med kompisar.
Gymveteran har man ju blivit så jag fick visa lite tips och tricks för Ebba! Kändes skönt. Fick även lite privat hjälp av en tjej som nog såg att vi behövde det på en maskin. Den var inte nådig!

Zumban har man ju också varit veteran på, gick för nåt år sen några gånger, men koncentrationen är inte alltid på topp då man ibland fokuserar på andra människors moves! men ont i benen fick man iaf! Härligt!

Min flint syns på bilden, men det kunde inte spela mindre roll


Maaaat

Ligger och degar i soffan efter att ha gjort klart min första läxa (som man måste anstränga sig på, gårdagens räknas inte) för detta läsår!
Nu är det middagsdags! Sedan vid sju gymmet, hur det går återstår att se eftersom mina ben är döda efter förra gympasset! Aldrig mer glömma stretching!


Skola

Sitter i skolan med min lilla kelb och väntar på lektion. Vi ska ha ett klassrum som luktar S.E.X. Mys!

Lärarn är inte här och jag har inget å göra. Hejsvejs nu kom hon!


Michael Clarke Duncan

Världens mysigaste man har gått bort av en hjärtattack. Michael Clarke Duncan från "the Green mile" 54 år. En sån här stor biffig kille som man tror är fett badass men är sådär jättemysig.

Vila i frid.


Åka pendeltåg

Sitter för tillfället i årstaberg på tåget på väg mot staden. Kolla lite affärer, gå till Jonnas praktik på PUB står på schemat.

Skulle också säga grattis i efterskott till mina föräldrar som hade bröllopsdag igår! Äktenskapet blev äntligen myndigt!


Donut

När man är ensam hemma och alla ens nära och kära är upptagna med skola och jobb, är det ett ypperligt tillfälle att prova massa grejer! Nån annan ledig dag sminkade jag mig en massa olika sminkningar, och nu har jag förbättrat mina hårmunk skills! Har äntligen bemästrat konsten i att sätta upp en hårmunk utan att man måste snurra runt håret så det blir jättefult, mitt hår är ganska långt så det blir en hel del varv. Jag har verkligen övat länge på detta (i hela 25 min) och nu sitter det som en smäck! Som man brukar säga; andra gången gillt!

(på den översta bilden och bilden till höger är jag inte riktigt klar, no judgements)

Nu ska jag göra min första läxa vilket består av att skriva ut två grejer från internet! Sedan äta och åka in till storstan!

Pusss


Godmorgon

Vaknade för en halvtimme sen ungefär, troendes att klockan var halv tolv. Till min besvikelse ser jag nu att klockan endast är åtta. Tänkte sova ut på min lediga dag, men icke! Såhär tidigt hade jag inte ens behövt gå upp om jag skulle till skolan.
Nåväl, hela dagen är iaf inte bortsovd!


Living Young and Wild and Free

Fick reda på att jag är ledig imorgon vilket känns jääääävligt bra!
Är även nytränad och nyduschad vilket också känns jääääävligt bra!
Dock har jag så ont i mina armar så det var jobbigt att lyfta tvålen, plus att mina ben är halvt döda sen tidigare idrottslektion idag. Men träningsvärk är världens bästa värk!

Pusss


Morgon

Står i hallen och väntar tills klockan slår 08.40 då jag ska bege mig not tåget. Försöker även komma på vad jag glömt ta med mig/göra eftersom jag är så tidig idag, nåt måste jag ju glömt!

Har idrott först av allt så min outfit för tillfället känns chic!


Well this kinda sucks

Kom precis hem efter en tripp till syrrans fotbollsmatch! Dock talade jag mest i telefon och hamnade mitt i stora grabbarnas träning, men det var minsann en trevlig syn! Svettiga pojkar springandes runt mig passandes en boll, mycket uppskattat!

Skulle till gymmet ikväll men såg att det stänger sju. Känns lite ovärt att gå ner nu eftersom jag brukar träna lite med än 45 min.. Menmen! Kanske imorgon, och förhoppningsvis hittar jag då en gymkompis eftersom min har en idrottsskada.

Pusss


Städning

Just nu pågår en storstädning av huset, vilket jag glatt tackar nej till att delta i. Har fixat lite på rummet, men sen får det vara bra!
Ikväll blir det nog gymmet med Jonna!

Hoppas eran dag inte blir lika bra som min!

Pusss


Hemligt uppdrag

Sitter på tåget mot hemorten med jullan nu! Hon har ingen aning om vad jag gör så det känns lite extra busigt. Just nu tittar hon på mig med exotisk men förundrad blick... Ler lite... Hmmmm... Hon och tanterna bredvid oss tycker nåt är kul men jag kan inte i mina vildaste fantasier komma på vad?!

Filmen var magisk! Nämnde jag att jag skulle se magic Mike ikväll?
Den levde iaf upp till sitt rykte, så mycket är säkert!


Mår illa

Ni vet hur man kan faktiskt må illa av att nån person är så äckligt snygg? Ni kanske inte vet, men jag vet. Och när jag ser bilderna nedan blir jag liksom, ööööööööö. Jag vet inte hur jag ska förklara, men jag mår seriöst fysiskt illa för att en/flera personer (i detta fall) kan vara så dödligtjävlavidrigtouppnåeligt snygga.

Ska gå och spy nu. Tack för mig
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus