Godisnattis

Halloj!

Nu är jag färdigtränad, färdigduschad, färdigmatad, färdigpluggad och färdigkollad (den skulle ni allt bra gärna vilja misstolka va?) på GG för dagen. Och färdiggräddad (var tvungen att ha med det eftersom autokorrekt ville göra om alla ord till det).

Har även varit i Jonnas lilla skola och lekt modell för en dag. Min proffssminknig uppskattades på gymmet där jag i vanliga fall brukar se ut som stryk.
En kille i Jonnas skola sa t.om. Att jag var helt amazing vacker.
Herregud va, vilken grej! Sånt händer inte varje dag inte. Lite vardagslyx.
Att bli kallad vacker är ju så mycket najsigare än typ snygg och het som jag kallas varje dag. OMJC liksom.

Heyheyyy


Kesella vanilj

Nu har jag minsann köpt mig lite kesella kvarg!
Det är ju så fasligt mycket snack om detta, att det är sååå gott osv osv. Så nu ska jag ge det en chans!

UPDATE: smakar lite som yoghurt, lite konstig eftersmak, väldigt söt, är den ens nyttig?
"Kvarg till dessert" står det här. Dessert? Alla säger ju att detta är nyttigt?
12,5% socker, förtjockningsmedel, konserveringsmedel, färgämne, grädde, stärkelse m.m.
Fattar ingenting. Jag har blivit lurad!

Nu måste jag gå och baka cupcakes så jag kan toppa de med kvarg.

Later!


XOXO Gossip Girl


You know you love me

Halloj!

Har precis kollat klart glee, då jag behövde bryta av lite med annat än gossip girl.
Är snart klar med säsong två så det går framåt!

Idag har jag varit ute på isen och åkt längdskidor samt promenixat med mor och far. Mycket trevligt!
Och så GG såklart.

Imorgon väntar gymmet och årets första jobb på gymmix. Är ledig så lite GG lär jag hinna med.
Ska försöka sova snart så mina rutiner inte faller bort, då jag börjar klockan 7 många dagar framöver.
Skönt!
Kanske inte borde lagt mig två i natt och gått upp ett.

Hejsvejs!


And who am I? That's the secret I'll never tell

Halloj!

Har nu landat i sängen efter en myclet trevlig kväll hos mina grannar!
Det bjöds på ett drinkbord size all in, god mat plus efterrätt. Sedan kom även Antons polare och min gamla klasskamrat Love förbi och joinade oss. De två satt väl mest och spelade tv-spel då jag satt och lekte med hans iPad och fick äran att välja banor i Halo.
Tittade på nåt program och spelade mer.

Kvällens festplaner blev inställda, eller snarare framflyttade så jag stannade hela kvällen hos grannarna!

Blev övertalad till ett parti monopol, jag som älskar sällskapsspel fick veta att monopol i det huset brukar gå överstyr så jag blev tvungen att övertalas.
Det gick minsann lite vilt till där ett tag. Jag fuskade och snodde tomter utan att betala, tog pengar från både banken, parkeringen och mina motspelare samt lurade till mig en del fördelar med min kvinnliga charm. Hamnade även i slagsmål då jag och Anton inte hade samma synpunkter om vad som gällde, skrikande förekom, vilket slutade i att vi snodde varandras tomter och pengar, men fixade allt igen tillslut. Jag tog även lite extra pengar när han inte såg.

Om ni ville veta.

Nu ska jag sova! Imorgon väntar gymmet samt GG. Är även ledig på måndag så det känns bra! Kan även tala om att jag sett ca 2/3 av säsong 2 nu. På två dagar.
Bra jobbat!

Hejdå.

Tillägnar denna pose till Ebba då jag inspirerats av hennes modellande.


Gotta get down on friday

Halloj!
Sorry för lite dåligt med filling in my life, men jag har liksom inte tid.
Eller vem försöker jag lura? Har all tid i världen, orkar helt enkelt inte. Har ägnat mig åt praktiken och gossip girl. Har haft så mycket tid att jag hunnit se hela säsong 1 på fyra dagar, och är nu på femte avsnittet av säsong 2. Bra kämpat ändå.


I torsdags var jag dock i skolan på invigning med politiker och grejer. Det var väl inte jättekul, men det bjöds på cider, chips och snittar under minglet!
Är inte helt säker på att cidern var alkoholfri. Jag, Rebecka och Linn började dansa hejvilt, flirtade med idrottsläraren, och gjorde bort oss ett antal gånger, bl.a. Genom min bugg. Sånt är livet!



Jag och Linn stannade i stan efter ett bra tag, då den korta fikan slutade med djupprat, samt shopping. Vilken resulterade i underwears samt ett nytt armband till min klocka.

Imorgon bjuds det på middag hos mina grannar, sedan lite efterfest (ha.ha).

Nu ska jag vidare med GG.

Hej!

 

 


👋

Halloj!

Ligger i sängen och gör ingenting, ska gymma vid elva så det blir väl lite GG innan eller försöka somna om.

Igår var jag på min praktik, jag var där förra året också, det är lite segt men jag slipper (nästan) läxor i fyra veckor så det är skönt!

Sedan kom Jonna på besök med mat och choklad till min ömmande livmoder. Brabra.

Idag fyller btw min syster år, kul! Grattis!
Ska praktisera klockan 14-21 ikväll, sedan följer Sara med mig hem och sover här, eftersom vi börjar 7 på onsdag. Härligt men farligt!

Kul inlägg.

Hejdå!


Jag älskar er

 
Har ju som sagt börjat om på GG igen. 
Kan inte komma på varför jag nånsin slutade. 
Jag är kär på nytt. 

Fotbollssöndag

Halloj!

Har umgåtts med Jonna hela helgen. Sov hos henne i fredags efter gymmet, sen kom hon och sov hos mig igår. Hon fick även äran att sminka mig och min far (hahaha roligaste jag varit med om), sen sminkade jag henne! Borde nästan konvertera till makeuputbildning.

Följde med Jonna på ett ärende på förmiddagen, sedan kollade vi på Rebeckas fotboll (där Rebeckas lag var mycket dåliga, förlorade ca 4/4 matcher), fikade, och jag gick sen tillbaka till fotbollen.

Nu har jag även bestämt mig att det är en bra tid för mig att börja om gossip girl eftersom jag har praktik i fyra veckor, vilket innebär nästan inga läxor! Har liksom inte hittat en bra tidpunkt att börja om på serien, men det känns helt rätt nu! Började kolla på det när det kom ut för typ 100 år sen, men har sedan dess inte sett det så jag har mycket att se om!

Hejsvejs!


Today

Lite egopics från dagen!
Ni ser även det senaste hålet i örat jag gjorde i måndags 👍


Socialisation

Halloj!
 
Idag var en helt vanlig dag, med lektioner. 
Fick matteomdöme och det ser bra ut! Har även gått runt och terrat medicinläraren med Rebecka och Linn i form av stalkning. Kopierat kroppsdelar har vi även hunnit med. Mycket spännande och mystiskt! 
 
Gymmade även ikväll, kom dock en halvtimme innan Jonna, så jag gick där på springbandet i cirkus 23.40 minuter, talandes med Rebecka i telefon i 26 minuter samtidigt. Tänk vad jag kan!
 
Sen är jag även pluggfri, ska endast läsa ut två engelskaböcker inom en snar framtid men det löser sig! Imorgon väntar sovmorgon samt kort dag pga två inställda lektioner! Skönt för mig!
 
Kul inlägg det blev. 
Hejdå. 
 
Provade nya masken igår! 
Ser mer ut som ett flytande huvud. 
Bilderna går ej att rotera. 
Skönt för er. 

Ibland måste man lyssna till sitt hjärta

Fyfan vilken cheezy rubrik, men jag såg den och kände att den passade bra idag.

Har inte uppdaterat på ett tag, men i lördags var jag först på restaurang, sedan på en musikal som min systers skola satt upp, Fame. Mycket trevligt!
I söndags var jag på möte med "jobbet" eller det är ju jobb men det känns så vuxet att skriva så.

Igår efter skolan åkte jag, Sara och Rebecka in till söder och tog ett till hål i mitt öra på det skummaste ställe jag sett, 60 spänn kostade det och man kunde inte ens betala med kort. Heh..
Sen mötte vi Linn som var hos frisören, åt tacobar och kollade på nya wallanderfilmen på bio! Den var helt okej, lite krånglig och för lite våld, men bra!
Jag, Rebecka och Linn sov sen hos Linn och pluggade matte.

Idag har varit upp och ner, satte mig i skiten när jag sa att min uppsats var färdig och inskickad, den var varken eller. Så jag fick springa upp, slänga ihop några rader och skicka in den. Vi hade även matteprov, kommer inte ens ihåg hur det gick, det var typ första gången jag inte kände mig nervös alls inför det, men jag hade annat på tankarna.

Det är lite hemligt så jag kan inte skriva det, men jag gjorde ett val, blev lite utskälld för att jag valt fel, men tänkte Fuck off och började grina. Like a boss. Hatar när folk inte kan stötta en utan måste säga emot. Det var faktiskt jobbigt, men det går andra tåg!
Orkar inte ens.

Nu ska jag gråta, plugga och träna.
Har även fått hem en ny ansiktsmask som jag och Sara beställde från luxstyle, ni kanske vet? Den ska tydligen vara skitbra så nu ska finnarna dö!

Hejdå


Orkar inte med mig själv

Jag är så arg på mig själv just nu! Eller arg på allt. 
Skulle gjort klart min uppsats och lämnat in den idag senast 12.00, men det hann jag inte. så jag tänkte lämna in den ikväll. Men så klantig jag är glömde jag maila uppsatsjäveln till mig själv så nu ligger den där i skolan, och jag är så desperat att jag tänket hämta den imorgon, men skolan är stängd på helger. VAD ÄR DET FÖR SAMHÄLLE VI LEVER I DÅ INTE UNGA STUDERANDE FÅR UTÖKA SINA KUNSKAPER SJU DAGAR I VECKAN?!
Ååååh, orkar inte, om jag inte skickar den nu riskerar jag F-varning på det. Alla som inte skickade in den i tid får en "symbolisk" F-varning.
Dessutom har jag typ fått kramp eller nervcrap i typ ryggen/ovanför rumpan så jag knappt kan gå utan att krampa sönder i hela benet. Det strålar ut i högerbenet. Jag kanske får en stjärtattack, (märkte ni det? jag kan skoja även fast mitt liv suger i detta nu). Har nog tränat för mycket och stretchat för lite med tanke på att jag kört fullt ös medvetslös direkt efter träningsavbrottet, istället för att stegvis öka tempot. 
 
Nu skrev min lärare att jag ska chilla och ta den på måndag istället. Så det var ju bra. 
Tänk jag sa ju det, allt löser sig till slut! 
 
Får panik på sånt här. 
 
Hejdå. 
 
Känner mig såhär just nu. 

Solexpress

Halloj!

Har precis haft idrott och sagt ett tårfyllt farväl till vår idrottssal eftersom det var sista idrottslektionen ever.
Erik (läraren) fick ett jättefint kort och en Merci-chokladask och han blev så glad så.
Fick även reda på mitt slutbetyg i idrott som var ett fett A! Hade A i alla moment så det kändes jävligt bra.

Nu sitter jag och väntar på Linn och Rebecka som ska sola, vet inte varför jag väntar men om jag åker hem väntar bara plugg.
Solar gratis på mitt gym så det blir inget för mig, solar ändå inte på mitt gym heller, är lite paranoid vad gäller hudcancer.

Hejhejdå


Fucky

Halloj!

Sitter och väntar på min calzone som är i mikron, och sen ska jag åka till skolan. Ska ba äta pizzan först.

Ser helt fucky ut i ansiktet idag, men som tur är vägs det upp av min smashing outfit!


God natt


Odens dag

Halloj i stugan!

Tänkte bara fill you in on vad som hänt i mitt liv som popstjärna.
Igår efter skolan fikade jag med mina girls en snabbis, för att sedan åka hem till gymmet (mitt andra hem) och köra ben, igen, med Ebbzoor och Jullah.
Vad mycket som hänt!

Nej men idag gick jag till gymmet igen, mötte Julia på vägen och hade en trevlig pratstund. Körde armar på gymmet denna gång med Jonna och jag säger det igen: det märks att jag inte gymmat på ett tag, känner mig värdelös när jag inte kan köra på samma vikter som förut.
Sen skulle jag egentligen sovit hos Linn idag men vi kör på måndag istället!

Har extra sovmorgon imorgon eftersom första lektionen är inställd, så börjar 12 istället för 10. #värt
Har även min sista idrottslektion för all framtid imorgon, tragiskt. Extra tragiskt eftersom idrottsläraren är snygg. Men vi ska göra nåt fint till honom!

Har precis fyllt min nya emergency bag (tjejgrejer, värktabletter, plåster, smink, pengar; sånt som kan behövas i nödfall) eftersom min andra försvann efter Jordanien.
Det är väl nån trevlig prick där borta som använder mina tamponger i detta nu. Skönt.

Nu ska jag försöka plugga eftersom man inte får något gjort på lektionen, och tydligen är det mitt fel?
Fattar ingenting.

Här får ni smakprov på några av dagens tweets!

Sen hade vi även lite kul när vi letade one direction biljetter på blocket. 😂


Erik

Underbart

sen är det ju skönt att jag kan sova nu också. Försökte hålla mig vaken under eftermiddagen men slumrade till en halvtimme. Ergo, jag är inte Trött längre. 

Har även läst ut min bok nu, äntligEn. Känns bra


I ❤ Thailand

Halloj!

När Rebecka åkte till Thailand för drygt två veckor sen bad jag henne köpa en souvenir till mig, så kom hon hem med den här?
Så mycket finare! (Haha nu trodde ni allt att jag skulle säga att jag blev besviken) hade aldrig kunnat drömt om en så fin present. En sån här hade alla under fjortisperioden (fast med annan text, typ i love me) och så klippte man i den för att få massa urringning, men jag hade aldrig en sån! nu har jag äntligen fått en, så nu väntar bara att klippa uringningen så är jag redo! Tur att man varit i Thailand.

Välkommen tillbaka föresten nigga! Och glöm inte torsdagslöftet.


Månens dag

Halloj!

Är precis hemkommen efter första dagen i skolan. (Låter som jag börjat sexårs all over igen). Och mycket sömn fick man ju inte heller, somnade väl runt tresnåret efter att ha kämpat i 4 timmar för att sova. Kom på idag att jag hade kunnat läst min 1800-tals bok så hade jag somnat bra mycket fortare!
Men skönt var det ändå när klockan ringde då jag inte precis sovit hela tiden från tre till sju. Menmen!
Var helt slut när första lektionen började, men det var idrott så jag kom igång snabbt och blev kanske lite övertaggad som jag har en tendens att bli under mycket press. Heh..

Annars har dagen flutit på som vanligt, hade en redovisning idag som inte gick helt super, samt en groupdiscussion. Skön start! Verkligen kickar igång hjärncellerna!

Skulle egentligen gymmat idag men ingen ville, plus att jag är trött pga nattens äventyr, hade fyspass på idrotten och måste läsa ut min 1800-tals bok. Man kan alltid hitta anledningar!
Men nej, jag ska fan inte försöka hitta anledningar, men idag är ett undantag, för jag HAR faktiskt tränat idag.


Orkar inte ens

Varför ställde jag om dygnet så totalt detta lov? Och varför ställde jag inte tillbaka det stegvis? Jag vet ju att det blir såhär då. #djupt

Nej men god kväll! Kan inte sova så det känns fett! Klockan står på sju och det känns ännu fetare. Dessutom börjar vi skolan efter lovet med idrott vilket känns fetast av allt.
Skönt!
Jag är inte ens det minsta trött.
Imorgon väntar även gymmet.
Ikea idag var trevligt. Tre 17åringar på vift på Ikea, inte illa. Man brukar liksom alltid ha sällskap av minst en 40+ på Ikea.

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort till tiden då jag kunde sova. Nattinatti!


Så kan det gå!

Kom just hem efter ett mycket kort besök på gymmet.
Jag och Jonna kom dit vid ett så ba säger dom som jobbar där: inte för att vara elak men vi stänger nu.
Tydligen stängde gymmet ett istället för att öppna ett pga att det är trettondagen. Bra bakgrundscheck! Men så kan det gå!

Nu slipper jag iaf stressa sen, tänkte bara gymma nån halvtimme för att hinna med ett tåg som ska ta mig till Ikea lite senare.

Nåväl! Vi kör imorgon istället.


Let's have a kiki

Halloj medmänniskor!

Vaknade vid ett idag, vilket är helt olikt mig. Har verkligen ställt om dygnet det här lovet. Nu tänker ni säkert: galen tjej, vaknar ett...
Meeen, för mig så känner jag mig helt crazy nu, living on the edge, YOLO att vakna ett liksom.
Men det är för att jag har varit så lat det här lovet. Alla andra lov är jag alltid utomlands, åker skidor eller är hos farmor så då sover man inte hela dagarna. Förutom sommarlovet men då vill man inte sova hela dagarna.

Iaf, ska om cirkus en timme åka in till stan för att möta Linn på en fika. Efter att med tyngd i mitt hjärta tackat nej två gånger denna vecka blir det av! Mycket trevligt! Tredje gången gillt som man brukar säga ;)

Har på mig min nya odd Molly kofta som jag snappade upp på rean, brabra!


Spring för era liv medmänniskor

Hörde tidigare idag om en skottlossning i södertälje (vilket är ganska nära mig för er som inte är geografiskt utbildade), sen var det inte med med det. 
Men när jag sen skulle hem från gymmet i all min härlighet (notera att jag har sjukt ont i benen efter träningen) skådar mina ögon på twitter att rånarna tagit sig hit och går runt med farliga vapen. Nå typ ak47 eller liknande, spillerill. Så jag får ju panik och paranoid som jag är tar jag ur musiken ur öronen och rycker till varje gång jag hör ett ljud. Sen ba ser jag en bil som ingen sitter i (vad jag kunde se) som är på. Jag blir skiträdd och börjar typ springa, haha. 
Men sen när jag sprungit hem läser pappa beskrivningen på bilen som använts vilken passade in på bilen jag sett. Min teori var... eller det kan ni läsa här nedan. Gick lös på twitter. För er nybörjare läser man nerifrån och upp.
 
 
Men annars då? Gymmet gick bra men det känns att det var ett tag sen nu. Kommer inte kunna gå imorgon. Att jag kunde springa hem var ett mirakel eller en dos adrenalin. 
 

Tränaaaa

Ska snart iväg och träna i mitt nya linne för endast 100 kr. (Ord pris 400 så det var fett värt).
Fick ett sms om att fika men fick avstå detta för att gymma. Det svider lite men ska det göras så ska det! Nu ska jag ta tag i det här ännu en gång!

Höll på att ramla när bilden togs, men fint ändå.


Nu har vi kul!

Sitter och spelar Rixdax som tydligen ska vara "ett roligt sätt att lära sig på". Det är ett spel för oss som ska lära oss om riksdagen och allt runtomkring tills kommande samhällsprov. Mycket underhållande! Roligaste läxan jag fått.
Har även räknat ut att för att hinna med att läsa ut min bok tills på söndag måste jag läsa 31 sidor varje dag, eftersom jag inte skött mig tidigare då jag endast skulle läsa 12 sidor varje dag. Så nu har det byggts på och framtida jag får lida pga mitt forna jag som inte orkade.
12 sidor är mycket för en sån som jag. Att läsa är inte min grej, Elsas mode gick bra, men när det kommer till en bok från 1800-talet tackar hjärnan nej. Skönt!

Jan. 03, 2013

Halloj!

Vet inte riktigt när jag uppdaterade senast, kan ha varit igår. Dagarna flyter liksom ihop när det är lov.
Natten till igår sov som Jonna här, mycket trevligt! Samt att min lillasyster fyllde år igår så vi firade henne lite.
Jag har inte gjort mycket på detta lov, och just igår när jag faktiskt är upptagen kommer sms från flera om man vill göra nåt. Jag har varit ledig i princip hela lovet, vart var ni då?
Äh, så kan det gå.
Inatt orkade jag inte plocka ihop gästsängen jag och Jonna sovit i så jag tvingade ner min syster att sova med mig där en natt till. Vi kollade på Breaking Dawn part 2, sjukt dålig kvalité men ändå värt.
Idag har jag varit i Södertälje med Jonna och följt med henne på några ärenden, köpt träningskläder på rea och fikat.
Ville egentligen inviga de nya kläderna på gymmet idag men tiden fanns inte riktigt där.
Nu är jag iaf hemkommen och har lagt mig tillrätta i gästsängen igen.
Mys!

Tjolahopp


Standardfrågor om året

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jajamen
2. Höll du några av dina nyårslöften? Vet inte ens om jag hade några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, eller en mamma till en kompis, heh
4. Dog någon som stod dig nära?
 Nope
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Ett socialt liv. Nej, men det är det väl
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 23/11, delar av sommaren, resorna jag gjort
8. Vad var din största framgång 2012? Skaffade mig två jobb, varit klistret som fått ihop klassen (no serious) 
9. Största misstaget? Att jag trott på de löften människor lovat mig att de ska hålla, så ba har de inte det
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Det har jag säkert
11. Bästa köpet? Saker på mellandagsrean, Michael Kors väskan (fick skor på köpet bror)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat, kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Resorna, konserterna
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Oj, typ hela min spotifylista vilken består av 335 låtar. Nej men typ One Direction låtar, Eminem
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Är och har alltid varit för det mesta glad. Det finns alltid olika perioder som man inte är lika glad
16. Vad önskar du att du gjort mer? Vet inte faktiskt, eller jo en sak, men det är hemligt :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Se ovan X)
18. Hur tillbringar du julen? Med familj och släkt
19. Blev du kär i år? Ja, i Louis, Zayn, Harry, Niall och Liam
20. Favoritprogram på TV? TVD
21. Bästa boken du läste i år? Elsas mode
22. Största musikaliska upptäckten? One Direction typ
23. Vad är det finaste ögonblicket från 2012? Oj, ingen aning. Ett är när skynket på SHM föll och musiken började spela
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hunters
25. Något du önskade dig men inte fick? Det var det nog
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Typ inget. Var i skolan och fick en jättefin present (HAHA). Och typ firade med familjen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Little bit more of this and that, inte slutat träna i slutet av året,  
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Typ som förra året, blandad
29. Vad fick dig att må bra? Nära och kära
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Alla i 1D, JB, vampire diaries boysen är även dom praktfulla
31. Vem saknade du? Vänner jag inte träffat på ett tag eller träffat för sällan, Alice
32. De bästa nya människorna du träffade? Många i klassen som jag inte varit lika bra kompis med tidigare-
33. Nyårslöften 2013? Har typ inga speciella, men ska väl börja gå på gymmet igen som jag råkade komma ifrån, behålla mina höga betyg, ha kul!
34. Vad händer 2013? Jag fyller 18, dock efter sommaren så en sommar omyndig till får jag stå ut med. Men när dagen kommer blir det krogen direkt! Förhoppningsvis en utlandsresa med vänner, vet inte riktigt vad som hände med planen att åka med språkresepolarna men jag får helt enkelt vänta och se! Kanske P&L i sommar som aldrig blev av förra sommaren, Gotland som vanligt. Börjar trean i gymnasiet, fira jul och nyår utomlands, praktisera på sjukhus (äntligen), kanske åka till Frankrike på sportlovet, åka skidor tror jag väl nån gång, dock inte som vanligt på sportlovet, försöka kirra körkort, möjligtvis sommarjobb, Justin Bieber konsert och förhoppningsvis Onde Direction om allt går som jag vill! 
 
 

2012

Var inte säker på om jag skulle göra en årsresumé, men kom fram till att jag gör det för mitt framtida jag, så att jag kan sitta och garva åt detta om 20 år. Om bloggen finns kvar då vill säga. 
 
2012, ja. Det har väl varit ett helt okej år. Egentligen ett ganska bra år om jag tänker efter, men jag är så bra på att hitta allt som varit fel så det känns som skit. Speciellt när alla runt omkring mig säger att 2012 varit det bästa året hittills osv. Men ja. Kommer typ inte ens ihåg början av året. Allt flyter liksom ihop. (Låter som jag var hög hela tiden). Ska ta året dag för dag. 1 januari: Nyårsfirandet fortsatte. 
2 januari: Min lillasyster fyllde 12 år. (Grattis btw! 13 år nu)
 
Nej så kul får vi inte ha det. 
 
Jag har avslutat första året på gymnasiet med mycket bra betyg också! Åkt skidor med familjen och med skolan. Nu måste jag kolla igenom alla bilder så jag kommer ihåg. Köpte min ajfån 6 januari så där finns i princip hela 2012. Alltså vafan, hela början av året består av bilder från skolan. 
Har praktiserat på ålderdomshem för första (men inte sista) gången. Om tre veckor kör vi igen! Längtar. 

Har varit på många konserter på Gröna Lund. LMFAO, Magnus Uggla, Norlie & KKV, Den Svenska Björnstammen, Maskinen, nån snubbe som jag inte kommer ihåg namnet på, sommarkrysset osv. Samt traditionsengligt varit på The voice i slutet av sommaren i Kungsträdgården. 
Gjort nåt med mitt hår för första gången, slingor. Living on the edge. Det blev typ inte ens skillnad. 
Just det fan, har varit i Barcelona med pappa som bestod av shopping och touristing. (Säger ju det, kommer bara ihåg de dagar jag inte haft nåt liv) vilket var väldigt trevligt. Varit i Göteborg, hängt mycket i solen på raster, efter skolan osv iklädd endast shorts å linne  redan i Mars.
Sommar: Varit på Allsång på Skansen, firat midsommar på landet (utan att överdriva, det fanns kossor där) Gotland i tre-fyra veckor, vilket nog var det bästa på hela sommarlovet. Eftersom resten bestod av typ sommarjobb och lite hemmahäng. Jonna hälsade på på Gotland, bästa. Var även på 3D-konsert på Gotland, haha. Kollat Pride-festivalen. Köat hela natten för att få tag på Justin Bieber biljetter, vilket vi fick.
Kärat ner mig i One direction, vilka jag också SKA gå på i Maj. Har inga biljetter än, men jag jobbar på det!
Andra året på gymnasiet har börjat då den tidigare väldigt grupperade klassen började öppna upp sig för nya bekantskaper och vidga sina vyer, (vi fick alltså en bra sammanhållning i klassen). 
Spårat ur hemma hos en klasskompis med endast fyra andra tjejer i klassen. Då ett och annat gick sönder, även min stackars handled, herregud. 
Lärt känna massa nya trevliga människor, börjat gymma, utbildat mig i gymnastikens anda, kört Dagens Hunk, äntligen fått vara Lucia, gjort om mitt rum, varit en hipsta on tumbla, haft en utbytesstudent hemma hos mig.
Varit i Jordanien, hur bra som helst. Där jag åkte parasiling, snorklat, badat i döda havet, solat, badat, turistat osv.
Haft några YOLO fredagar med Sara. Kört en YOLO och köpt SHM biljetter via Blocket. Hatat ordet YOLO. 
Lagt mitt utseende i Linns händer och för första gången (förutom slingorna) blonderat mitt hår. 
Varit på Swedish House Mafia, juljobbat på PUB, Jul, nyår. Sprängt sönder en brevlåda (vilket iof hände efter tolvslaget)
Så var det med det!
 
Bästa på året: SHM,LMFAO, julafton är alltid bäst, utlandsresorna, Gotland, några riktigt bra parties. 
 
Aa, men det har nog varit ett bra år ändå. Men 2013 ska bli ännu bättre!
 
Här kommer massa pictures.
 
 

Jan 1 2013

Halloj!

Nyåret igår blev inte riktigt som planerat men jag hade det trevligt!
Skulle först gå på fest med Jonna men det sket sig eftersom hon lämnade mig här till att ruttna.. Nej, men så blev det iaf inte! Men jag åt hemma med familj och gäster, och vid nio åkte jag in mot Slussen och sedan vidare till ingarö för att fira tolvslaget med Linn!
Vi smällde raketer och träffade på hennes grannar, samt sprängde sönder en av dessas brevlåda. Mycket kul!
Där ute kör man verkligen all in på raketer, kändes som att man var mitt inne i andra världskriget när man kom ut.
Har dock ont i huvudet idag, (vilket inte är bakis, drack endast ett glas champagne för att fira lite extra på tolvslaget, men annars fick det vara bra! Typ) men släpade mig ändå upp från Linn efter inte mycket sömn alls, somnade runt sex i morse så det var skönt!
Åkte in mot heron och kollade på berättelsen om pi. Mysigt värre.

Ikväll blir det lite häng med Jonna plus att ge henne hennes andra julklapp. Spännande.

So long!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus