Namnsdag

Halloj och godmorgon kompisar!

Idag var jag uppe med tuppen för ett besök hos tandläkaren, så himla skönt för mig. Så nu sitter jag i väntrummet i väntan på slakt. Nej, jag är en av de få som tycker det är OK att gå till tandläkarn.

I måndags kväll fortsatte mitt och Jonas filmmarathon till ca halv fyra på natten (igen), så galet. På morgonen begav vi oss till fiket direkt för en frukost och fikadejt med Ebba! Mycket trevligt när regnet smattrar utanför.

Nu blev det visst min tur, ciao!


En mulen dag

Halloj!

Idag är inte vädret på topp men det är OK!

Igår hängde jag hos Jonna ett tag tills vi fick med vår kompis Pontus (med bil vill jag tillägga, en riktig frihet) och åkte till ett badställe endast hans bil kunde ta oss! Mycket trevligt.
Satte upp mitt hår så fint för att undvika att det skulle bli blött, men jag har lärt mig med åren att om man badar med killar så blir man nästintill dränkt, vare sig man vill eller inte. Tjejer förstår mer varandra och håller sig på avstånd, men pojkar förstår inte sånt. Tragiskt.

Sedan åkte vi och åt pizza och pommes, handlade lite på Konsum tills Pontus fick äran att köra hem oss till jonna igen. Där hängde vi hela kvällen och natten, lagade mat, hade girrrrltalk, målade naglarna, rakade benen, hade kuddkrig i underkläderna, oljade in varandra osv. Sånt som alla tjejer gör på sleepovers.
Nej men mysigt var det, och eftersom vi knappt setts på hela sommaren hade vi en del att ta igen, även fast vi träffats dygnet runt i ca fyra dagar nu. Gal1. Somnade gjorde jag inte förns halv fyra, och nu på morgonen tog jag (efter ett Hannah Montana avsnitt och frukost) mitt pick och pack och cyklade hem.

Nu väntar durren kompisar!


Godnatt från jag

Halloj och god kväll!

Har precis lagt mig tillrätta i sängen efter en helkväll hos några kompisar!

Har ni läst inlägget om Rhodos? Eller valde ni väg nr 2 och kolla bilder? Jag veeeet att jag skriver så mycket ibland så jag knappt ens orkar själv, men det får ni stå ut med! Hittade även ca 300 bilder till nu ikväll men några av dom kanske kommer ut nån annan dag eller inte alls, alla är inte bra för sociala medier så att säga.
Min moster berättade nu ikväll att hon såg en bild på mig på Facebook "i nån klubb". Jo tack, man blir ju taggad i såna här "vimmelbilder" nu i efterhand som kommer upp på sidan... Härligt!

Iaf, igår, alltså fredagen (skriver som om det är lördag för er som inte greppade riktigt) så träffade jag Jonna efter en hel del tid ifrån varandra. Hängde lite hos mig, uträttade ärenden i form av besök på VC samt boka in tandläkarbesök. Skulle gett mig själv vuxenpoäng om jag inte tyckt det var så otroligt fult utryckt.
Sen drog vi med oss mina systrar och gick till bryggan, hängde där några timmar, stötte som vanligt på folk man INTE vill stöta på och sen gick jag och Jonna hem till henne. Hängde där hela kvällen tills vi runt tio drog med oss Niklas och gick och fiskade! Ut med min fina roddbåt och metspön och hade en harmonisk stund. Mycket mysigt!

Idag har jag hängt på Stalands och ica med Jonna, tills jag som sagt gick hem till några kompisar för grillparty. Och vilket party därtill! Både grillning, efterrätt, kvällsbad, film, prat, lek med hund och dans hanns med! Kom hem för nån timme sen kanske, och nu är det dags för jag att sova!

Godnatt


RHODOS

Nu hörni, kommer det ni väntat på. En kort sammanfattning av min härliga pilgrimsfärd till Rhodos. 
(Tänk er typ Morgan Freeman på svenska som berättar). 
 
Det var en onsdag. Regnet öste ner och jag var trött på Sverige. Min vän Sara kom förbi och hjälpte mig packa det sista inför vår färd. Vid halv två rörde vi oss mot tåget. Inget paraply kunde vi hitta så vi knöt plastpåsar om huvudet. (se några inlägg ner). Springades i regnet kom vi till tåget, som skulle ta oss mot först Centralen, där Bella väntade, och sedan Arlanda. 
Tågfärden i sig var en skrattfest, beachbodyn byggdes upp av alla skratt och förväntningar som fyllde våra hjärtan. 
Väl vid Arlanda checkade vi in, kollade runt bland shoppingen, åt mat och satte oss tillrätta vid gaten. flyget blev två timmar sent. 
Ett kändistätt flygplan, lite drinkar och snacks senare landade vi på Rhodos - kärlekens ö. Våra väskor anlände såklart sist, plus att Saras ramlade av rullbandet innan den ens kommit ut. En bussresa senare hamnade vi på vårt hotell, klockan var ca 02.00, men natten var ung. Vi drog på oss andra kläder, piffade till oss lite smått och begav oss mot den kända bargatan... 
 
Okej, jag tycker inte om att skriva värsta historierna, Men det var spännande va? Ett tag iaf.
Aja, våran resa har bestått av en massa roligheter. Basen i det hela var egentligen pool/strandhäng om dagarna, och bargatan om natten. 
En sak som är roligt med att åka till Rhodos denna säsong är att man oftast känner någon som är där. Jag träffade på två tjejer från min språkresa ett antal gånger på bargatan, vilket var jättekul att träffa dom igen. Ett gäng killar från Rönninge som jag känner från lite olika håll hängde jag med en kväll också, trevligt. Mina åkkompisar Sara och Bella kände också en del som var där, så första kvällen fick vi lite tips om Do's and Dont's. Pga av rådande tävling hos crewen så sa vi att vi vart där i en vecka, fast vi kom för tre timmar sen. Typ.. Och jag vet att jag skriver en novell just nu, men det är kul att berätta. Sen jobbade även fyra stycken bekanta till mig därnere så jag snackade lite med dom och fick lite inblick i livet som säljare/servitris där. Säljare skulle jag nog inte vilja jobba som, ALLA festar ju på natten, men säljarna måste även upp och jobba hela dagen efter sen. Fyfan, skulle aldrig palla. Plus att säljarna är inte så omtyckta, varje gång man såg ett gäng komma med sina väskor var det "Få inte ögonkontakt". MEN vi köpte ändå. Två event gick vi på, Ladies Night som vi stannade tjugo minuter på. "Fri Bar". var det, och jag som tycker allt gratis är gott tyckte inte de där drinkarna var värda besväret. Sen missade vi stripporna också... Hann se en skymt bara innan de lämnade scenen :( Haha. 
Men vi var även på poolparty vår sista heldag, vilket var askul. Medina spelade live och skulle samtidigt spela in sin nya musikvideo, så ni får hålla ögon och öron öppna! Den var iaf helt klart värd. 
 
Mer då, vi shoppade en dag med några kompisar som var där sen tidigare, hängde vid poolen med Nemo och Chrille (från Tylösand och BB). Alltså herregud, vilka människor. Säger inte detta för att verka häftig eller nåt för det är jag redan, men det var en konstig förmiddag. Haha! Åt middag i Gamla Stan gjorde vi också en kväll med vår fjärde member Johanna. Alltså vad kul vi hade, vi fyra! 
Grejen är den att man var typ aldrig på topp när man var där, bara på kvällarna. Men frukosten stängde vid tio så vi åt bara där en gång, vilket gjorde att vi ca ALLTID var hungriga. Ibland unnade vi oss lunch på restaurang, men vi var också tvungna att leka Ove och spara. Så det blev mycket chips och cola, eller nån baguette på stranden till frukost/lunch. Hängde på stranden hela dagen, solade badade, pratade med turister och säljare, gick hem, fixade sig -> Middag körde vi på restaurang, för det behövdes! 
Sen satt man liksom och chillade på balkongen, snackade med andra turister, innan man vid halv ett-ett gick ut till bargatan. Sprang runt där ett tag, in och ut vid alla klubbar, vissa tatuerade sig, 
gick till stranden lite, (blev nerslängd i saltvatten sisådär tre på natten, ändå skönt) innan man kom hem vid sex på morgonen. Sov halvbra i en dubbelsäng med två/tre andra, vaknade vid tio/elva och började om igen. Låter typ som att jag klagar med det har varit så KUL! Helt klart rekommenderbart. Alltså visst, man var ganska sliten när man kom hem och jag är fortfarande inte helt frisk, men det är så värt. Och jag har verkligen haft en av de bästa veckorna i mitt liv och en av de bästa resorna i mitt liv. Allt bara rullar liksom, man bara ÄR. Ville tillbaka så fort jag stigit på flygbussen mot planet. 
Nästa år ska vi åka igen, ÅH, längtar.
Det var så över mina förväntningar, och jag hatar folk som skriver sånt här egentligen och ba: underbart, älskar livet! osv, för det känns fejk, Men hörni, gör detta själva så får ni se vad jag pratar om. Vill och skulle kunna skriva så mycket mer men jag tvivlar på att ni ens orkar läsa det jag skrivit hittills. 
 
Nu hörni, kommer världens bildbomb!
Första kvällen
 Beach
Såhär såg ca alla kvällar ut innan utgång
Och såhär kunde det se ut efter utgång. Ca klockan sex på morgonen vill jag och Johanna ta ett dopp i grannhotellets pool, men blev utslängda...
Snygga
Stela...
Sunset
Gamla stan
Hamnen
Middag i gamla stan
Tattoo på G. En kamel på tån, aka Cameltoe, HAHA
I bollhavet
Casino poolparty
Johanna gjorde en sammanfattning, så jag snodde den,
 Första kvällen
Andra utgången
Våra eftermiddagar, typ
Häppie
Sharing is caring
Glada
Vattnet <3333
Nya kepsar
#YOLO #SWAG
Lost
Fångad av en stormvind
Dancing
Strawberry Daiquiri
Bella och jag
 
Herregud hörni, vilket megainlägg.
Avslutar med kända hashtags från resan: 
✌✌ #RHODOS2013#nufarvigirls #nioavtiodöritrafiken#magganhelenaochlillalollopåeftersläp #tossigthörrö#härligthörni #ovetipsar #tipsfrånove#moussakamassaker #ingahastigarörelser #taskmört #ärdetenguleböjduharifickanellerärdubaragladattsemig#kalleballe #tallefjant #vilketteam #ajtjyvens#gudskelov #denvisstevartdenskulle #manuososas#vaSA #helvetelarsolof #såntgillarintejag#herkanmanva #areyoulefthänded #canitakethesun#itakebathitakeswimitakeeverything#ajdetlätont#härsätterjagnerfoten

Sol och bad

Halloj!
 
Är precis hemkommen från en dag på bryggan med Julia, samma som igår.
Det är så skönt att bara sola och sen när lökisarna smyger sig på så tar man ett dopp.
Typ som livet med pool, fast att jag inte har nån. Härligt. 
 
Nej, det var inte mer än så! Har som sagt endast spenderat gårdagen (plus en snabb visit i Huddinge igår) och dagen på bryggan med Julia. Bara helt härligt. 
 
Igår
Idag smartade vi till oss och köpte gottie
Härligt hörni
 
 

Härligt hörni

Halloj!

Ligger för tillfället i sängen med Rebecka (if you know what i mean). Vi har haft en liten sleepover här hemma med fotboll och uppdatering av varandras liv. Trevligt.

Veckan som gått har inte bestått av mycket, har varit sjuk och är fortfarande lite sjuk så det är lite segt.
Tog en fika i några timmar med Julia igår, snackade om livet efter döden och lite matematiska termer.
Har även hängt på ingarö med Linn och Sara en kväll med grillning och mys med hennes nya kissemisse!
Annars har jag mest solat, promenixat, fyllt i viktiga papper, besökt läkaren, tagit igen mig efter Rhodos, dvs. Vilat, tvättat, städat, uppdaterat mig på sociala medier osv.

Idag väntar ett läkarbesök och kanske lite sola och bada med Julia om vädret tillåter!

Puss


Rhodos

Halloj!

Har inte skrivit nåt på hela resan eftersom wifi var sämst, och att jag haft så mycket bättre saker för mig.
Tänker inte skriva om allt nu, sitter vid mobilen och det är så jobbigt att skriva värsta långt då. Blir knepigt med bilder då också.
Men nån gång.

Kan säga såhär, det har varit en av de bästa veckorna i mitt liv och jag har haft sjukt kul non-stop. Visst, att vakna som vi gjorde varje morgon var kanske inte det ultimata men det kändes ändå så jävla bra alltihop. Åkte med världens skönaste människor också så det gjorde en hel del!
Åh vill endast tillbaka.


Arlanda

Halloj!

Befinner mig just nu på Arlanda i väntan på avgång, planet är än så länge 1h försenat men det lär bli mer. Känns sjukt segt men aja. Har bra sällskap iaf!

I morse kom Sara till mig för packhjälp, lite häng och sedan spring i regnet till tåget. Sen mötte vi upp Bella och begav oss till Arlanda för mat och shopping innan avgång. MEN nu sitter vi som sagt här.

Vi hörs kompisar!


Hemmastadd

Halloj! 

Ligger just nu hemma själv i ett mörkt rum och ska snart sova. Åkte hem idag från Gotland, men hann knappt innanför dörren förns jag skulle ta tåget in mot Linn och Skansen. När vi kom till Skansen så var det dock kö bort till Grönan, så efter tio minuter gav vi upp eftersom det inte ens var säkert att vi skulle komma in eller annars få se nåt. Vi åkte istället in med färjan till söder och satte oss på en uteservering och pratade!
Dock fick vi reda på nu i efterhand att flera braiga artister var på Skansen som inte vi visste, och att Håkan körde en timme själv. Skulle gärna sett men men!

Resten av Gotlandsvistelsen sen senast måste ju vara måndagen, då jag fick bestämma så det blev shopping i Visby, lunch på restaurang och fika på uteservering, standardbad vid hopptorn samt crêpes buffé. Mycket trevlig dag! Längtar typ redan tillbaka... Hehe.
Fick även med mig lite fint som jag tänkte lägga upp lite stela bilder på. Notera att bilden med vita bustiern är SJUKT stel. Aja. Plockade även fram mina fina shorts från barca med typ spets/virkat som jag knappt använt. De sitter bättre nu än förr, känns bra att gymmet och matvanorna gett resultat!
Idag åkte jag som sagt hem, ca 6,5 timme från dörr till dörr tog det idag. Missade tåget med två minuter så fick äran att vänta en halvtimme, men det var OK eftersom jag laddat upp med SATC på datorn! Har sett ca 2,7 säsonger under Gotland. Bra jobbat!

Nu på kvällen när jag kom hem har jag packat lite, har med mig ca hela garderoben vilket jag VET är onödigt. Men Sara kommer imorgon och ska lägga röst!

Nu måste jag sova så jag är pigg för resan imorgon! Rhodos, här kommer lilla jag!

 


Beach

Halloj!

Sitter just nu på beachen och Tänkte dra en liten sammanfattning av denna vecka och nästan hela gotlandsvistelsen för den här gången, blir dock inga bilder då jag misstänker att 3Gn inte pallar trycket.

Kom alltså hit i måndags, fick sitta själv i djursalongen på båten då min biljett bokades efter alla andra. Så resten av familjen satt i en rad längst fram, jag satt själv mittemellan en hund och nåt djur som jag inte är säker på vad det var. Mysigt ändå, Ego visades på båten så det var nice!

I tisdags kom några kompisar och hälsade på. De åkte hem igår så under dessa dagar med dom har vi gjort allt på Gotland som turister vill se. Min familj å andra sidan har varit på dessa ställen några hundra gånger eftersom vi har ca 2 familjer på besök varje år. Resten kan ni räkna ut själva ;)
Shoppade i Visby och kollade Freddan snacka på Almedalsveckan, åt massa god mat, satt på en uteservering och drack drinkar, lyssnade på Darin live som var där osv. Vi har även varit på södra Gotland och kollat sevärdheter, badat, varit på Fårö och gjort samma sak där. Jag och Lisa passade även på att hälsa på Amanda som jobbar där över sommaren. Mycket kul.
Hängde på tofta beach igår, och idag sitter jag på en annan strand och pressar inför Rhodos. Tjejerna i familjen är med och vi har det bra helt enkelt.
Älskar att sola vid havet dels för att man kan svalka av sig och för att det blåser lite så det inte är så fruktansvärt varmt!

Imorgon vet jag inte vad som väntar, jag får bestämma lite eftersom det är min sista dag på Gotland för nu, nån trevlig restaurang blir det iaf på kvällen!

Nu försvann one direction ur hörlurarna så jag måste byta tillbaka!

Ciao


Gotland

Halloj och god kväll!

Tänkte sova men ska först dra iväg ett litet inlägg. Åker till Gotland imorgon och täckningen där är inte den bästa så får se hur mycket uppdatering det blir! Ni lär inte märka skillnad ändå ;)

Igår gick jag min sista kvällsprommis i hemorten på iaf 2,5 veckor. Gillar dom!

Iaf, ska som sagt ÄNTLIGEN åka till Gotland. Har typ väntat på det här jättelänge och det ska bli så SKÖNT! Är bara där en vecka dock eftersom jag om ca 9 dagar åker till Rhodos! Kanske att jag tar en tripp tillbaka till Gotland efter Rhodos om jag inte har något bättre för mig, får se med den saken. Ska iaf bli himla mysigt att spendera lite drygt en vecka på världens mysigaste ö. Då menar jag Gotland, heh...
Har verkligen blivit en sucker för Gotland. För ca två-tre år sen ville jag inte alls vara där länge och tyckte det var segt osv, ville ju hänga med kompisarna och inte med familjen i nån lame stuga. MEN jag har växt till mig och inser nu hur underbart det är att vara i vår stuga med familjen. Var där typ tre-fyra veckor förra året och ville aldrig åka hem.

Nog om det.
Spenderade dagen lite spontant i Örebro med pappa på örebrocupen där min syster spelade. Tanken var att jag skulle övningsköra dit, kolla lite av en match, och sen ta med syrran hem. Men eftersom det gick så bra för hennes lag stannade vi hela dagen och hade det allmänt bra! Solen sken, RSF vann finalen och körningen gick toppen!
Nu på kvällskvisten har jag slängt ner kläder i en väska, tryckt i mig mina hemgjorda snickers samt matat med HIMYM avsnitt.

Imorgon blir det andra bullar!
Godnatt


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus