Dinner

Halloj!

Sitter i köket och fixar pommes samtidigt som jag kollar serier. Pappa är ute och grillar, ikväll blir det bara jag och han hemma så det känns som film och onyttigheter står på schemat.
Det är lite synd för ca alla mina vänner jag umgås med är bortresta nu så spenderar mycket tid hemma eller på gymmet, men det är ju bra så man inte är sådär äckligt fläbbig på beachen. (läs kvällens planer...)

Men idag då? Solat med mamma, haft lite gäster på besök, bakat LCHF Snickers som vart väldigt bra faktiskt! Och lätta att göra! Känner mig inte helt onyttig när jag sitter och smaskar på dom iaf.

 
 

Annars har jag inte gjort något som stod på schemat idag. Imorgon MÅSTE jag packa, åker till Gotland på måndag. Längtar!
Sen kanske det blir lite övningskörning till Örebro också.

Nu är pommisarna klara!
Ciao


Orutinerad

Men hallå? Har ju inte skrivit om min midsommar. Kaos. Har ju fått tusen kommentarer om vad jag gjorde, när jag gjorde, hur jag gjorde, vem jag gjorde osv.

Iaf, grillade hemma hos Jonna med Niklas och Sofia. Mycket trevligt och MYCKET mat. Sedan begav vi oss till Södertälje på party, det var skoj men jag saknade midsommarfirandet. Med krans i håret (vilket jag iof skaffade mig), dans kring stången, mys och bara utomhushäng och lekar. Så det var lite synd. Har inte firat traditionell midsommar på tre år. I England dansade vi iof runt nånting, en lyktstolpe kanske det var. Fast det gjorde mig inget för att vara där var så nice ändå.

Förra året åt vi tacos till mat. Då var jag i taxinge hos Julias kompis, vi körde iaf kubb och badade så det var också kul!

I år var maten rätt iaf, och festligheterna på kvällen. Äsch, man kan inte få allt!

Hängde hos Jonna hela midsommardagen gjorde jag också. Hjälpte till med packning osv. Är bäst på sånt.
Borde kanske skickat med min packlista till Oxford som jag och tre kompisar skrev innan min tripp till England! Den var riktigt bra faktiskt!


Veckan

Oj så tiden går! Men halloj iaf!
Det där frågorna måste ha hållit er upptagna ett tag då ni antagligen behövt smälta svaren, så det gör nog inget att uppdateringen blev som den blev.

Denna vecka har bestått av jobb! Eller aa, vi tar det från början, as usual.
Träffade Jonna på lördagskvällen, dock dissade vi de andra två människorna men det är en annan femma. Sa hejdå osv eftersom vi blir utan varandra i ca 4 veckor nu. Sen en extra promenad hem i natten med ljudet av "en vän på fest" i telefonen. Härligt.
Söndagen spenderades i stan med pappa och lillasyster, samt lite övningskörning.
Denna vecka från måndag till torsdag har jag jobbat, jobbar hemma i trädgården med massa grejer och har jobbat en vecka totalt nu. Kroppen är redigt mör men trädgården ser bra ut! Har även gymmat, varit på allsången med Rebecka och Josephine, the script på Grönan med Rebecka (sjukt bra) kvällsbadat med Julia efter gym osv. igår låg jag ute och solade hela dagen (somna i solen kan varmt rekommenderas) samt gymmade. Asskönt! Tog en extra promenix hem efter gymmet, har blivit en sucker för kvällspromenader, blir som sagt lätt rastlös så måste röra mig.

Idag är vädret jäääävligt varmt enligt min termometer, 30,2 grader visade den senaste jag kollade, ca halv tio. Vill typ sola men ändå inte, kommer smälta bort.
Aja, ska iaf försöka klämma in det jag inte "hann" göra igår idag! Och börja skriva packlista för Rhodos och Gotland. Det blir så körigt när jag ska till Rhodos direkt efter Gotland men men, det är sånt man får ta!

Såg en snygging med sparkcykel också. Fan att jag inte hade min, det hade varit en bra icebreaker och en bra historia att berätta för våra barn om hur vi träffades och sparkade runt i stan. Mys.

Om ni har en pool till övers kan ni kontakta mig!

Mvh Elin

Ps. Bilderna ni kommer se på en stengång är före och efter mitt hårda arbete. Bifoga gärna till arbetsgivare. Ds.


Hittade lite frågor

Är seg och lite för mätt. Ligger hemma och ska eventuellt träffa några kompisar ikväll/inatt... Måste vila upp mig! Aja, hittade några frågor som jag VET att ni vill ha svar på. Ha så kul.
 

1. Om du hade fått en son nu, vad hade du döpt henne till? - Min son, HENNE hade jag döpt till Alex, Kim, Robin/Robyn, Sam eller liknande hen-namn eftersom jag inte vet vad frågan var ute efter.

2. Vem avslutade ditt senaste förhållande? - Mmmm, femman... Jag var på väg till min pojkvän och skulle hitta de rätta orden, sen ba kommer han: Jag vill göra slut. Kort och gott. Varför tänkte inte jag på de orden?

3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Oj, minns typ inte ens när jag såg på film senast. Vet att jag såg The Savages för ett tag sen, och Askungen.

4. Beskriv den perfekta killen: Som en ROS. Rolig, Omtänksam, Snygg. 

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Jag vet mycket jag hellre vill göra. LEVA LIVET. 

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Alltså inga serious tror jag. "Sommarjobbet" ska väl göras. Träna denna vecka. Säga adjö till en god vän. 

7. Beskriv ditt drömutseende.. - En som alla killar vill ha och som alla tjejer vill va.

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Alltså har nog aldrig riktigt haft en speciell "förebild" så. Men svarar väl som alla andra, mina föräldrar.

9. Hur många "likes" har du på din profilbild? - 29............. POPPIS

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Aarå, dom ligger och myser nånstans

11. Din bästa vän? - Nära vänner är väl Rebecka, Linn, Sara, men min allra bästaste är Jonna.

12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Noel

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Hatar den. Det är därför jag låter hela världen ta del av den. 

14. Vad väljer du, godis eller chips? - Beror heeelt på. Just nu vill jag bara ha vatten.

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - Oj, egentligen borde jag väl nämna nåt från åttan/nian då alla bus inte gick som de skulle, men skäms inte av sånt direkt. Jag minns när jag gick i typ sexan och skulle skrämma några klasskompisar som satt bakom huset där man tjuvrökte, hoppade fram och ba: BU HAHA BUSTED! Typ, så var det två coola tjejer i nian som satt där. Det som var mest pinsamt var väl att jag direkt: SPRING! så sprang jag. 

16. Vad har du för mobil och hur länge har du haft den? Iphone4s. 1,5 år tror jag väl.

17. Har du rykten efter dig? - Vet inte, jag bor i en ort där "det man inte vet om sig själv, vet alla andra". Så nåt kanske det finns.

18. Din absolut sämsta egenskap? - Jag är väldigt svartsjuk/avundsjuk av mig. Och blir lätt irriterad. 

19. Din bästa egenskap? - Jag är ofta glad (se förra frågan om att jag lätt blir irriterad, jag är schizo också) och har fått höra av många att jag är rolig. 

20. En låt du är beroende av? - Jag är inte en sån som lyssnar på samma låt om och om igen. Men en låt jag lyssnat på mycket senaste tiden är Lose Yourself med Eminem och Moments med One Direction. Jag gillar mest att blanda de två, skapar en fin harmoni. 

21. Vad stod det i ditt senaste sms? - (Y) (tumme upp). Osocial jävel är jag. 

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Rebecka. Hon är skön och gillar orientering, hon skulle nog kunna skaffa oss mat i skogen. 

23. Kan man vara vän med sitt ex? - Jag är det. Med min kille från femman :pPpPPp 

24. Har du kysst en kompis? - Mmm, det var hett

25. Har du kysst nån med tandställning? - Haha, ja. Ännu hetare.

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Störtsköna. Nej, men när jag läste den här frågan kom en människa upp i huvudet som tagit droger och den människan tycker jag INTE om. Fast det har inte med saken att göra, men äh, en braj då och då har väl aldrig skadat. Stay away från sprutor tycker jag dock.

27. Vad hatar du? - Jag hatar hat. Och krig. Och svält. Och folk som BARA VINEAR OM SINA HUSDJUR. LÄGG NER. JAG BRYR MIG INTE OM DIN HUND SLICKADE PÅ DIN KIND ELLER HOPPAR EFTER MAT. ÅH. BARA NEJ.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - Beror väl på. Hade nog inte satsat på en kille som redan bor långt borta men om jag är kär och vi flyttar ifrån varann kan man ju testa.

29. Vad handlade din senaste dröm om? - Den senaste jag minns handlade om att en kille gick fram till mig på en fest och sa att jag var konstig som inte sa hej. Sen vaknade jag.

30. Det senaste du köpte? En taxiresa. Annars ett shotspel och födelsedagskrona till Julle och Elin. Eller nej, mat såklart.

31. Sista du smsade/kikade med? Sms- Jonna. Kik- Nora. (ca 3 månader sen men aa)

32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Älskar ju Astrid Lindgren, och Sune och dom där. Och typ SommarenMedGöranLiknandeFilmer, BeckLiknandeÄrOcksåBra

33. Anser du dig själv som populär? Aa, helt sjukt

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Beror på mood, men Harry Potter är classic och kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat

35. Ditt humör för tillfället? - Trött, seg, mätt

36. En vacker person?  Alla i 1D

37.Har du instagram? - Jajamän, elinthuden kan ni lägga på minnet. Är ganska populär där.

100 snabba (hade svarat på 35 så råka jag ta bort skiten, 100 långsamma blev det)

Vad är klockan? - 22.29

1. Fullständigt namn- Elin M Thudén
2. Ålder? -
 17
3. Vart bor du?
 Söder om söder, norr om ekvatorn
4. Bor tillsammans med?
 Mor, far och två systrar
5. Färg på ditt hus? Vitt
6. Hus eller lägenhet? - Villa
7. När är du född?
 18 september
8. Klass? -
 tvåan på gymn
9. Vilket år tar du studenten? - Förhoppningsvis 2014
10. Något jobb? - gympaledare
11. När gick du upp i morse? – 10
12. När ska du sova? - Natten är ung
13. Duschat idag? Nej, euuuuw
14. Kramat någon idag?- Ja

15. Pussat någon idag? -
 Ja
16. Vad har du ätit idag? - Gårdagens midsommarrester, skrev i detalj förut men PALLAR INTE. Samt middag, och choklad
17. Dagens klädsel? – Jeans, T-shört, kofta
18. Dagens smink? - Gårdagens*
19. Dagens sötnos? - Jonnas syster
20. Dagens roligaste? - Min familj
21. Har du många vänner? - Aaaa, har trots allt 29 likes på profilbilden
22. Hur många har du kysst?- Allt som allt, typ 20 kanske
23. Vem kramade du senast? -  Jonna
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Tänkte skriva ingen men kom på att jag var tillsammans med en kille som hade 6 andra flickvänner. Bastard... Han gjorde slut med mig för jag hade EN till pojkvän. HALLÅ?!
27. Har du pojk-/flickvän? -
 Nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Jonna
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Jonna
31. Film? - Bästa? Whats your number funkar alltid för mig

32. Låt? -
 Senaste? vet inte vad den heter men den var JÄVLIGT svängig
33. Mat? - Bästa? Nåt köttigt, Jensens lunchbiff för 49 spänn känns bra i kistan och plånkan
34. Dryck? - Senaste? Mjölk
35. Färg? - Röd

37. Stad? -
 Ja, städer är kul. 
38. Land? - Jag bor i Sverige
39. Ämne i skolan? - Har många ämnen, men för tillfället har jag sommarlov
40. Människa? - Också kallad Homo Sapiens


senaste:


41. Personen du tänkte p
å? - När jag skrev Homo Sapiens tänkte jag av någon konstig anledning på Ebba. En äkta homo sapien är hon

43. Gången du spydde? – två veckor, två dagar sen

44. Gången du grät? - Fick tårar i ögonen av en serie idag, men annars vet jag inte

45. Pizzan du åt? - Förra veckan tror jag
46. Gången du var i Göteborg? - I mitten av maj
47. Gången du var i Stockholm? - Själva STADEN, onsdags 
48. Gången du var full? - Igår
49. Gången du var hög? Hög på livet

50. Gången du var kåt? -
 Kåt på livet

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Svart är så härligt slimmande på nåt vis
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Frågan är, med vem?
54. Tvspel eller datorspel? – Sällskapsspel
55. Singel eller upptagen?  Fat, single and ready for a pringle
56. Hångla eller ha sex? - MEN USCH
58. Ragga eller bli uppraggad? - Haffa guzz (no homo)
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Skulle helst bo på Paradise Hotel
60. Blont eller svart hår? - Blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Aha, är det de enda alternativen man får ha? Tur att mina är blåa då, och inte typ gröna 
62. Choklad eller lakrits? – Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? – Stockholm är ju där man hänger. Men älskar Göteborg och är ju trots allt göteborgare
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt är jag iaf 
65. Coca cola eller fanta? - Coca Cola
66. Pizza eller kebab? - Kebabpizza
67. Randigt eller prickigt? - Tough one... 
68. Älska eller älskas? - Älskar att älskas
69. Leva eller dö? - Leva 

antal:

70. Personer du älskar? - Mina nära och kära
71. Personer du hatar? - Folk som vinear om sina hundar HELA TIDEN  
72. Gånger du varit full? - Vad är det här för frågor? 10 kanske
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Som mest eller? typ 4.................................
74. Glassar du ätit på en dag? - INTE FAN VET VÄL JAG
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen detta år
76. Gånger du haft minnesluckor? - Ja men det minns väl inte jag
77. Gånger du varit hög? - 24/7-365
78. Personer du saknar just nu? – De jag inte träffat på ett tag kanske

79. Gånger ditt hjärta brustit? - Ska bara kolla loggboken efter mina anteckningar om svåra perioder i livet

vem:

80. Vill du kyssa nu? - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahörrenini
81. Ska du träffa imorgon? - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahörrenini
82. Sjöng du senast för? - Nora och Lisa
83. Hade du senast en msn-konversation med?
 Men gud, ingen aning. 
84. Spelade du tvspel med senast? -
 Sorrysorry, minns inte. Men min syster är en bra gissning
85. Vill du ta med på resa nu? - Ska till Rhodos snart med Saris och Bellis, är det svar på frågan?
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Den som inte slutar terra mig på facebook i detta nu

87. Förtjänar att dö? - Som man bäddar får man ligga

88. Är söt? - Känner bara fula personer
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Me, myself and I


vad:


90. Gör dig glad? -
 Alltså de tidigare svaren på dessa frågor som jag snodde från en tjejs blogg... "Jonas Brothers musik"... Nej men trevliga människor
91. Gör dig ledsen? -
 Att jag alltid ska ge mig in i såna här frågor
92. Vill du helst göra nu? - Svara klart
93. Önskar du att du slapp göra? - Svara klart
94. Vill du ha nu? - Ett liv
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -
  Ett liv, och kompisar
96. Längtar du till? - "Jonas brothers konsär"  - 14-årig bloggare. Nej men Gotland, Rhodos
97. Tycker du om dina betyg? - Är klassens smartaste så är fett nöjd
98. Ångrar du i ditt liv? -
 "Man ångrar bara saker man INTE gjort"
99. Är det bästa som hänt dig? "Jonas brothers" - samma 14-åring. Nej men att jag föddes
100. Hur mycket är klockan? - 22.57 PALLA

 


Bilder till previous

-


Midsommar!

Halloj och glad midsommar på er!

Ligger för tillfället hos Jonna och solar, och här spenderar jag resten av dagen och början av kvällen. Grillparty med några vänner väntar och sedan fest! Skoj!

Onsdagen solades bort, liten tripp till stan för presentshopping, häng hos jonna och övningskörning till Hölö. 18-årspartyt var trevligt, (grattis igen Julia och Elin!) dock var det ett helvete att komma hem. Fick åka med några tjejer till Södertälje, och pga strejken gick inga bussar så det fick bli taxi därifrån. Kul. Och ännu kuligare blev det när vi mötte en nattbuss som vi skulle kunna tagit. Menmen, livet går vidare. Min resekassa är lite mindre men sånt är livet!

Igår solade jag i princip hela dagen, sjukt lökig dag. En liten promenad, en tripp till Södertälje hanns också med. På kvällen cyklade jag till Jonna för lite fiske, lekparkslekande och utehäng tills några grävlingar kom förbi.

Aa men det var typ det! Tack för visat intresse så hörs vi!


Rastlös

Halloj!

Har precis varit på läkarbesök så har inte riktigt tänkt ut dagens planer än.
Tycker verkligen inte om att inte ha något planerat, vill göra saker typ hela tiden men ibland (hela tiden) går det inte. Känns segt att alla homies har sommarjobb eller är utomlands så nu ligger jag här.

Igår tog jag mig iaf till Jonna trots halsont, men kände att jag ville socialisera mig med omvärlden för ovanlighetens skull. Tog sen en långpromenad på kvällen och kom hem typ halv tolv. Jävligt skönt faktiskt.

Aa, vad gör jag idag? Måste nog in till stan en snabbis, sen ikväll väntar ju party. Så det blir skoj!

Vad som händer från imorgon till 1 juli känns oklart, måste hitta nya kompisar som är lika uttråkade som jag.

Ciao

Ps: jag älskar mitt liv!


Långa inlägg

Halloj!

Tittade igenom senaste inläggen och DAMN vilka långa inlägg. Cred till er som orkar läsa.
Nu kommer ännu en sammanfattning:

I torsdags tog jag det lugnt på dagen, träffade några härliga lirare på kvällen, lira lite boll, lekte burken, spela yatzy (där jag vann!) och pratade! Mycket trevligt, blev dock lite för blöt om fötterna vilket satt sina spår.

I fredags åkte jag in till stan på en fika med Rebecka och Linn. Lite planering inför en förhoppningsvis kommande resa stod på schemat. Spännande!
Åkte sedan med Linn och Julia in till Grönan där det vankades mat, regn och Petter! Min favvis <333 har sedan nyheten kom ut längtat. Trots ösregn och lite fööör blöta skor (igen) hade jag mycket kul!
På vägen hem hittade vi vänner på tåget och hamnade även på "afterparty" som vi så passande kallade det. Kortspel, chips och en och annan vinare hann vi med innan jag dunsade i säng klockan två.

Lördagen, söndagen och dagen har spenderats hemma. Är så passande förkyld! Har dock övningskört en del, samt solat mig igenom dagen, låg även kvar då en skur tittade förbi. Skönt.

Kroppen känns bättre nu än i helgen (peppar peppar *ta i trä*) så en 18-årsfest ska jag försöka klämma in på onsdag!

Visp (mitt ciao blev visp så det får stå kvar)


Gooodmorgon Upplands Väsby

Halloj!

Gick i tisdags på mitt sista sommarlov, känns ganska sjukt ändå. Har iof haft sommarlov i typ en vecka redan men nu är det officiellt. Vet dock inte vad jag ska göra i tre veckor framåt tills Gotland men jag får se hur det artar sig!

I lördags kom Rebecka hit och hängde, mycket trevligt. Vi solade, bada vattenspridare som två åttaåringar, samt slingade mitt hår. Tog cirkus tre timmar men det var KUL.
Färgen räckte inte ens.
Aja.
På kvällen cyklade vi runt och jag
visade henne rönninges pärlor, hängde lite och hade det skoj.

Söndagen gick åt till grönan! Femkamp med mina kolleger, jag tog en ärofylld tredjeplats, med två grenvinster samt en alien. Är mycket stolt. Det regnade ju som tusan i början, men den tiden satt vi och åt och sen var det strålande sol! Lite åk hann vi med också, och en offentlig utskällning i popexpressen fick jag, kul ändå. Sorry, ha aldrig mobilen uppe där, blev nästan utslängd.
På kvällen sov Jonna hos mig, vi gick en härlig promenix och myste.

I måndags började jag mitt sommarjobb vilket består av att jobba i trädgården hemma. Ändå något. Tre timmar satt jag sen fick det vara bra. Åkte till Sara på kvällen och spenderade natten där.

I tisdags var det som sagt skolavslutning! En mycket fin sådan också, dock slår inget grundskolans avslutningar.
Efter det gick jag och några tjejer från klassen och åt på vapiano, tills jag och Sara senare gick och mötte några killkompisar.
På kvällen tog jag mitt pick och pack till Haninge där jag hängde med Rebecka. Satt ute hela kvällen tills det blev onsdag, åt hallonmousse och äcklig äggtoddy (vuxenstyle, med cognac alltså, testa EJ hemma).

Igår vart en busy dag, först åkte jag vidare från Rebecka till min systers ustpring i stan, mycket trevligt var det!
Efter det cyklade jag direkt till min kompis Amandas mottagning, var där ett tag tills jag och Jonna begav oss vidare tillbaka hem till mig och min systers mottagning. Var där hela kvällen och hade det jättekul!
Vid halv två slocknade jag så gott.

Idag har inte några som helst planer och vädret ser inte solvänligt ut.
Aja!

Hej


Tröttis

Halloj!
Nu är det en trött Elin som skriver, somnade runt två igår och Sara ringer mig vid åtta, thanks buddy. Ignorerade första samtalet men hon ringde flera gånger så jag tänkte att det var viktigt. Så ba: VAKNA
Okej. Jag är vaken.

Iaf, fan vad jag bloggar på nu! Har ju typ sommarlov så aaaaa..
I torsdags var jag och handlade på maxi (bästaaaaa) med pappa och Jonna, dock ändrades kvällens planer så allt vi köpte var förgäves, MEN vi hängde hos mig istället. Mysigt det med, skönt att man kan sitta ute på kvällarna!

Igår var vi på utspring, solade lite hemma, och sedan drog jag mig till stan för att inhandla studentpresent och möta upp Rebecka, Linn och Josephine för att åka till Linn.
Vi satte oss vid en badplats, grillade, drack lite bärka, tog årets första dopp! Riktigt mysig kväll helt enkelt!

Idag vet jag inte vart världen vänder, men ta vara på solen vill jag ju göra!


Grattis Sverige!

Halloj!
Ligger för tillfället ute och solar och lökar sönder, varför vi inte har pool är en fråga jag alltid kommer ställa mig.

Veckan hittills har gått fort! Vanlig skola i måndags och tisdags, sista redovisningar osv, så jag har tiep sommarlov, har varit och är ledig från onsdagen till måndag, och på tisdag är det skolavslutning även för min del.
Efter skolan i tisdags åkte jag direkt till östertälje och mötte upp Ebba och Annie för att köpa mat och agera modeller på Jonnas modevisning. Det var kul, nervöst, stressigt men så är livet som toppmodell. Kände hjärtat pumpade i 180 innan jag skulle ut, två storlekar för små skor men det gick helt OK!

Igår hann jag med en HEL del. Var på avslutning i min systers skola som också är min förra skola. Vill bara gå ut nian igen! Sen gick jag och Julia till rönninge gymn utspring för att dela glädjen i luften, och stötte sedan på Olivia och Katarina, stod och kollade en flakavgång och hurrade, blev ganska nersölad med öl från flaket men det är okej! Kul ändå.
Sedan väntade lunch på restaurang med familjen, solade hos Jonna ett tag för att sedan gå vidare till en kompis mottagning. GRATTIS HENRIK!
Senare åkte jag till Södertälje och nån badplats med Julia (och massa andra) och hade det trevligt! Kom i säng runt halv tre och vaknade cirkus åtta så är lagom tröttis nu.

Vad som händer sen är det bara palmerna som vet.

Hejsvejs!


En annan söndag

Halloj!
Se vad jag bloggar, äkta proffs kan man nästan kalla mig.

Har haft en väldigt bra helg, vilken började i fredags då Jonna kom hem till mig. satt ute lite och pratade och myste, sen begav vi oss, tillsammans med min syster som fick agera chaufför, till Bromma för fest!
Eller aa, vi skulle hämta mamma och mormor som tillbringat kvällen där. Så halv tolv åker vi iväg, Jag var DJ (och GPS-tolkare) så Barbie dunkades i högtalarna och hade det party. Efter Bromma-turen tog vi en nattpromenix runt kvarteret, svalkande!

Igår blev det inget marathon, vädret kändes inte helt skönt. Så jag och Jonna var hemma hos henne, lite tjejdag nivet.
På kvällen vankades det 18-årsfest, mycket trevligt var det där må jag säga! Jag utklassade alla på BeerPong som vanligt, så jag kunde sova gott.
Min gamla polare Ebba var där, och vi tar fram varandras busiga sida, så festdeltagarna (och blomsterrabatter) fick smaka på lite gammalt hederligt bus.
Hamnade i säng runt fyra och vaknade cirkus åtta, så är rejält trött nu.

Dagen idag började med lite shopping, sedan se på min systers skolas projektarbeten i stan, lunch på söder och sedan drog jag in till staden med Linn för lite bio. Fast and Furious 6 fick det bli, har inte sett någon av de fem innan, men Linn drog det kort och jag kände mig som en i gänget!
Kvällen avslutades bra. Jag hann precis med tåget och slapp vänta en halvtimme. Sjukt skönt.

Så ja, har varit hemma nån halvtimme och nu väntar sängen! Ska bli härligt, har även sovmorgon imorgon.

Skönt inlägg ändå.

Ciao


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus