Glad påsk

Halloj!

Nu är det påskafton, och det firar vi som vanligt hos farmor. Mycket mysigt.

Igår gjorde vi inte så mycket, jag övningskörde ett tag här borta, åt helvete hamnade vi, men det gick bra för jag kör som en Gud!

Dagen började med att jag och mina systrar hittade ett papper med en sifferkod, som skulle lösas och leda till en mening, vilken visade rummet där påskägget fanns. Sen var det bara att leta! själva letandet är typ i klass med påskägget.
Under dagen har vi varit på stan och shoppat lite, i de affärer som finns här. Fick med mig två linnen och två blusar, riktigt bra deal!
Har även varit hos pappas faster och fikat, åt ca (utan att överdriva) 4 olika sorters kakor, bulle, godis och rulltårta. Och precis då man känner att; nej nu har det gått för långt och man vill gå och spy, kommer det fram en fet tårta på bordet, och den måste jag ju också äta! Dessa två nyttiga veckor har jag nu tagit igen, men vafan, det är ju trots allt påsk och vi lever trots allt bara en gång!

Nu är det snart dags för påskmiddag, är rejält sugen, dock inte så hungrig efter fikat. Men äta ska jag, för finns det mat finns det plats i magen!

Hejsvejs!


Påsklov

Nämen halloj!
Redan torsdag och påsklov.

Befinner mig på tåget hem, för att sedan befinna mig i bilen för en lååång bilfärd mot farmor! Ser typ för först gången fram emot bilfärden, ska knarka åksjuketabletter och kolla film. Skönt!
Nu kom btw min favvislåt fram i hörlurarna.
Denna vecka har gått fort, två prov, ett där jag fick A och ett där jag kanske spikar mitt första F. Skönt för mig.
Har även fått hem kakorna vi sålt, med ca 20 paket chokladbollar för mycket, så om ni är lite sugna är det bara att hojta till! 50 kr styck 👌

Vi firade in påsklovet på sista lektionen genom att nalla chokladbollar ur en ask, koka lite kaffe och dricka lite cider. Det vart även kött, klyftpotatis och bea i skolan idag, min favvis! Bra start! Mår dock illa nu, och min nyttiga vecka blev helt plötsligt onyttig, då jag även skippade gymmet igår. Kommer inte gymma på en vecka typ, plus påskmat och godis, så det kommer byggas på lite bra där runt magen! Äh, man lever bara en gång.


Sunday funday

Hej halloj!

Då var det söndag igen, denna vecka har gått sjukt fort, vilket är lite jobbigt eftersom det gör att jag bara ligger ännu mer efter i skolan. Blä.

I fredags var det vanlig skola, men enligt Rebecka var det nåt speciellt då hon la skönaste kommentaren på lunchen: "alltså Elin! Idag är det jättegod mat, det finns tzatsiki, oliver OCH hummus! Det här är världens bästa dag! "
Inte lika kul nu kanske, men hennes entusiasm i rösten och lyckan över maten var bara för mycket 😂
Gymmade även på eftermiddagen, samt åt tacos, som ca alla andra också gjorde. Somnade framför fotbollen gjorde jag också.

Igår pluggade jag, var ute på promenix i det fina vädret och var hemma på kvällen eftersom partyplanerna gick i bitar. Man vill ju inte gå på party hos en magsjuk en! Eller var säger ni?

Idag ser väl planerna ut att plugga lite mer, har en massa läxor som jag ska försöka åtminstone börja på. Sen blir det jobb och antagligen träning på gymmix. Stannade kvar med Linnea förra veckan, så om hon eller någon av mina andra gymmix-vänner stannar gör jag också det! Hehe... Vill inte stå och göra bort mig helt solo.

Idag kommer mamma även hem från Puerto Rico! Mycket trevligt!

Ciao


Throwback thursday

Halloj!

Ska snart byta om för att möta upp Michaela och gå till gymmet!
Skulle gärna stanna där hela kvällen så jag slipper plugghögen som jag skjutit upp i två veckor nu. Har världens jjobbigaste uppgift som helst ska vara klar nästa vecka, och jag har inte ens börjat. 4-7 sidor också. Skönt.
Plus två prov också nästa vecka, och ännu en uppsats, eller två till efter lovet. Och så lite engelskaredovisning på den. Och just det, ett till prov! Åh, can't wait!

Kvarg

Halloj!

Andra inlägget för idag, inte dåligt!

Skoldagen blev kort, hade bara mattelektion plus att vi hjälpte vår lärare med hennes projekt, genom att ta bilder på varandra. Inte jättejobbigt alltså.

Köpte lite kesella kvarg med hallonsmak på vägen hem, så i eftermiddags och nu ligger jag och mumsar på det tillsammans med hallon!

Gymmade och fick en ny gymkompis, mycket trevligt!
Och ikväll har jag tagit hand om mig själv, tränade mer när jag kom hem i form av 180 squats, duschade och blev en ny människa, fotpeeling och allt. Ångade ansiktet samt la på ansiktsmask från acne killer, ni vet den på Facebook? Asskönt nu efteråt, och klockan är inte ens halv nio!

Nu ska jag fortsätta hicka samt käka min kvarg och hallon och kolla på HIMYM. Har blivit beroende av ännu en serie, även fast jag sett de flesta av dessa avsnitt.

Nån som föresten vet om kvarg är nyttigt? Jag har hört det men är inte säker. Jag ska tydligen vara nyttig nu så vill inte spräcka det (som jag gjorde redan igår, alltså första dagen). Heh..

Ciao


Tisdagsmys

Halloj!

Sitter och väntar på att få gå hemifrån denna morgon, det brukar bli så när jag börjar sent.
Har ätit frukost framför HIMYM, samt hunnit med två pannkakor till "lunch".
Är inte van vid såna här tider, jag får ingen lunch i skolan idag så det blir lite meckigt.
Gymmet öppnar tio idag så jag hinner inte gymma innan skolan heller, synd. Verkligen.

Snön ligger kvar, skönt.

Här kommer en bild från lite soligare dagar. (I lördags)


Måndagsmys

Halloj!
 
Ligger och spanar på How I Met Your Mother, i min nybäddade säng, med helt brand nya lakan tillochmed! Har världens sovmorgon imorgon, så lär ligga här vid datorn ett tag till.
 
Helgen har bjudit på mycket mys. Jonna sov hos mig i fredags, vi gick dock och la oss typ vid halv elva för båda var så trötta, ändå värt. Somnade iof cirkus tolv, så lite party hade vi allt!
I lördags övningskörde jag för första gången på jättelänge, gick superbra! Handlade på Ica Maxi, och hade nog rekord i antal minuter jag pratade med Rebecka i telefon under en dag. Mon mobil har varit spärrad hela veckan, så det var ändå hon som ringde och betalade alla samtalen. /Ove Sundberg
Åkte hem till Rebecka med Sara på kvällen och spenderade natten där, vi gjorde anden i glaset (koppen för vår del), haha ja vi är sjutton vårar, och satt och pratade till sent. Jag och Sara hade lite roligt och ena sekunden spetsade vi Bäckis cola med gin, andra sekunden låg hon där och spydde på golvet. Nej, nu skojade jag. 
 
Jobbade i söndags, skola, jobb och snöstorm idag. Vad händer i era liv medmänniskor?
 
 
Lite bilder av det äldre slaget. 
 
Blå tunga, blondin och sol // Jag och min best bud // Old pic, hatt, hej

Fredagsmys

Halloj!

Sitter här på min fredagseftermiddag och pluggar, har som vanligt skjutit upp en uppsats så nu sitter jag här, inlämningsdagen. Härligt.

Denna vecka har inte bjudit på mycket speciellt sen sist, tränade på gymmet för första gången på två veckor och körde hårdträning! 60 minuter på asstrainern, 130 squats samt 3x15 situps på boll. Mycket nöjd är vad jag är!

Säljer kakor med klassen också, är uppe i 32 paket, hör av er om ni är sötsugna, haha.

Gick även på långprommis med Sara igår efter skolan, kallt som satan men skönt! Hade ett litet sammanbrott på sista lektionen så jag behövde lugna ner mig, heh..

Ikväll kommer Jonna hit för att sminka mig, hon pluggar smink så jag får agera modell då och då. Hon ska tydligen träna på perfekt eyeliner och täcka finnar asbra, så då är ju jag perfekta modellen för det! Har mycket att täcka. Blir även sminkad i massa olika årtal, så detta kan bli en lång kväll!

Jag och Rebecka gjorde en plansch om naturens närlingslopp eller nåt sånt, vi passade även på att lägga in en bild på oss själva för att beskriva skogens allätare. (Hummus-macka, Rebecka, vad känner du när jag säger det?)


Nämen!

Det var inte många hallån i stugan här inte!
En vecka sen sist, vilken grej va?!

Men denna vecka har rullat på som vanligt, färgat om håret, grattat pappa på födelsedagen, åså var det ju kvinnodagen i fredags, då jag och Rebecka ärade kvinnorna genom att måla naglarna rosa.
Såg faktiskt mellon i lördags också, samtidigt som jag och Jonna var barnvakt åt två små parvlar. Vi hade dukat upp med riktigt kalas måste jag säga! Det fanns gotti i alla olika former och smaker.
Dessutom var jag på 50-årsfirande på dagen så där blev det också en HEL DEL tårtor och kakor och bullar.

Idag har det hänt två roliga saker i min skola. Först när vi sitter i matsalen och en tjej i trean ropar på sina tjejkompisar, och Linn svarar helt natural ba: ja?
Herregud, vilken galen tjej.

Sen var det även en annan tjej i trean som fyllde 20 och ville fira det genom att shotta, in en utan ganska många också. Riktig underhållning att se, men jag fick lova att inte skvallra så hoppas inte rektorn läser detta. Min svenskalärare tyckte det däremot var skitkul, så hon hade tagit kort och grejer.
Vilken värld vi lever i va?!

Just det, veckans event; jag klarade ÄNTLIGEN nivå 65 i candy crush, lyckan är bra den. Nu ska jag fortsätta med nivå 73 tror jag det är!
Ciao


STJÄRT!

Kom nu på hur man stavar stjärt.
Glömde ett litet t efter s.

Skrev ett inlägg på alla stjärtans dag, men visste inte hur stjärt stavades. Fick nu en uppenbarelse och va tvungen att dela med mig.

Peace

Här har vi en stjärt, inlägget till ära.

Studiedag

Halloj!
 
Har studiedag idag, (eller egentligen utv.samtalsdag, men jag hade "läkarbesök" att gå på, så jag kunde tyvärr inte. Synd ändå. Bummer.) Tydligen ska man ha 4 utv.samtal/termin, och det går inte jag med på. 1 är redan för mycket. 
Sååå, idag är jag hemma. Ska jobba ikväll, men nu är det lugna gatan. 
Satt och slog fingrarna mot tangentbordet för att komma på nån rolig hemsida, men alla bloggar är lästa, alla serier tittade, all info insupad så jag bloggar lite. Kul för er.
 
I lördags blev roliga grejen inställd pga mig. Hade feber i fredags (så kvällplanerna för den kvällen sket sig också), och vi bestämde oss för att skjuta på det. Blev middag hos mormor på kvällen/inpå natten då TP tar sin lilla tid att spela klart. 
 
Aaa, nu ska jag ta tag i psykologiuppsatsen som ska vara inne ikväll. Skönt för mig. Tänkte skriva den i fredags, sen lördags, sen igår. Men jag känner mig själv, så borde veta vid det här laget att jag inte gör klart läxor i god tid. 
 
Freud, här kommer jag.
 
Såhär glad är jag över läxor på lov.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus