It's friday

Halloj!

Ligger och tar igen mig efter veckan och middagen.
Veckan har iof varit väldigt skön, var ledig i tisdags, så jag passade på att följa med pappa och handla, typ världens mysigaste att handla!
Onsdagen blev som vanligt, gymmade efter skolan osv.
Torsdagen var också totalt normal. Förutom att lektionerna på eftermiddagen var inställda pga att vi gick runt och kollade treornas projektarbete.
Idag var extra kort, sista lektionen skippades, så jag, Rebecka och Linn åkte in till kungsan med varsin fruktsallad och solade. Det är så fint väder nu!
Sen hälsade vi på Jonna på hennes praktik och jag tog sällskap hem med henne. Ikväll hittar vi väl på något, oklart vad dock.

Imorgon ska jag kanske in till stan och kolla när min far springer marathon, det blir iaf 18-års party på kvällen vilket ska bli jätteskoj!

Hare!


Dagar innan sommarlov

Halloj!
Nu känns det på riktigt att sommarlovet närmar sig, när lektioner är inställda och man gör annat än att plugga på lektioner. Så skönt!

Ser att bloggen uppdaterades senast i onsdags, så here we go again!
Torsdag: mattenationella gick nog jäääävligt bra. Spikat A på den. Nej men har aldrig gjort ett prov utan att svara på alla frågor, men tiden fanns inte till så provet går som det går helt enkelt! Fick iaf sluta efter så det var skönt!! Tränade även lite på kvällen.
Fredag: tog sovmorgon, och slutade efter andra lektionen. Nice det med. Alltså mitt minne är riktigt illa just nu, kommer inte ihåg vad jag gjorde i torsdags eller fredags eftermiddag. Aa just det, var i stan efter skolan med Rebecka och köpte skor till henne och en mask till lördagen.
Aja, lördagen var iaf hektisk.
Började med att Jonna kom förbi för att hämta upp mig, men jag hann fastna framför PLL så där fick jag stressfixa mig. Åkte in till stan för lite inhandling av viktiga saker. Klänningar till kvällen och mors dag present. Fixade oss lite hemma hos mig, åkte till en talangjakt min syster skulle sjunga på. SÅ duktig var hon! Herregud, jag grät av stolthet. För två år sedan var ju jag konferencier där och var så himla nervös, råkade t.om göra bort mig innan allt hade börjat genom att råka säga: "jag kommer kissa på mig!" För jag var så nervös. micken var då på och hela publiken hörde. kul för dom!
Men Tänk då att sjunga, 13 år gammal liksom. Men hon var jätteduktig!

Åkte efter första pausen hem för att fixa oss lite mer och sedan springa till en överraskningsfest för en gammal skolkompis, vi hann till överaskningen och Katarina blev så glad! Temat var typ Casanova, därav klänningarna och masken. Festen var iaf jättekul och jag landa i sängen klockan fem tror jag.
Vaknade nio vilket inte var så skönt och har lett till eftermiddagsnaps två dagar i rad nu.

Firade mamma på söndagen med tårta och presenter. Rebecka fick även hon hänga på och vi hade så trevligt. Mamma blev jätteglad för sina grejor från mig, så det känns kul!
Skulle egentligen åkt in till grönan och childhood-dagen, men tiden blev knapp och regnet öste ner så jag skippade det och låg hemma och myste istället! Bra det ändå eftersom huvudet inte riktigt ville hänga med.

Idag började jag tidigare än resten av klassen, hade lite labb jag missade som jag tog igen men några andra i klassen som också låg efter.
Andra lektionen var dock inställd så jag och Rebecka tog en spontanare till frisören och passade på att klippa oss. Bra blev det, kommer inte ihåg när jag klippte mig senast, och speciellt inte när jag klippte mig hos frisören senast.

Sen vart det Skansen med klassen istället för lektioner vilket var jättemysigt och behövligt!
Kom hem vid fem och somnade nästan direkt.

Läxorna får vänta tills imorgon då jag är ledig! Pjuh!

Vi hörs kompisar!


Slutspurt

Halloj!
Väntar på ett nytt liv på candy crush så tänkte blogga lite! Allt för att inte plugga.
Har nu kvar svenskauppsats, natur-redovisning, mattenationella, naturlabb-skrivning och sen nåt med i samhälle! Och antagligen i psykologi också då mina lärare gillar överaskningsmoment.
Men aa så det ser jag fram emot!

Sen tar jag sommarlov. Och på tal om sommarlov har jag bokat resa med två kompisar i juli! Längtarrr jättemycket! Några tjejer från min språkresa ska dit samtidigt så det ska bli kul!
Mitt sommarjobb blev inte som jag tänkt så nu står jag utan, om någon har nåt så vet ni att jag är öppen för förslag!

I fredags åkte jag och nästan hela familjen ner till Göteborg och våra kompisar! Pappa sprang göteborgsvarvet på lördagen så då hände vi i slottskogen hela dagen! Riktigt härligt, och bra väder. Hade klänning för första gången med bara ben för i år! Bara så ni vet liksom. Men det känns bra.
Spanade lite på killar som spelade volleyboll topless. Kunde dock inte diskutera mina utsikter då mitt sällskap bestod av människor under och över sådana åldrar enligt mig. Iaf som jag vill diskutera sånt med, men det var kul ändå!
Eurovision på kvällen vilket jag inte la mycket energi på. Var så inne i mobilen hela tiden att jag inte ens visste vilka alla låtar var. Tonåringar ni vet...
Tittade förbi min farbror Flyt på söndagen för en fika och var även på Liseberg, det leverade som vanligt, vädret likaså då det inte var för varmt och nästan inga köer! Vid halv åtta när regnet kom drog vi oss hemåt mot Stockholm igen och var inte hemma förns cirkus fem timmar senare.
Lyssnade hockeyfinalen i bilen, riktigt trevligt var det! Speciellt när Sverige la de där avgörande målen så man bara kände segerns sötma. Twittrade mig igenom hela matchen med resten av Sverige.

Skolveckan har flutit på som vanligt, måndagen var skön. Roliga lektioner osv. Tisdagen blev ledig då hela min klass tyckte det var onödigt att gå på en lektion så vi skippade den.
Hashtag YOLO lirrom.
Tänkte sola på min lediga dag, samt sova ut. Men vad händer, vaknar upp halv åtta efter 5,5 h sömn av en FET jävla åska/blixt, har aldrig hört nåt värre! Som att någon dödat Aragog i Harry Potter, vetefan var detta oväder annars kan ha orsakats av.
Mm, hann med lite träning också. Skönt! Riktigt trött och lökig vart jag.

Tog en fika efter skolan med Linn idag för att fördriva tiden tills jag begav mig vidare till pappas jobb och sedan Ica maxi. ÄLSKAR att vara där.

Aja, nu har jag säkert fått nytt liv i CC, sen MÅSTE jag plugga. Blir det matte eller svenska ikväll? Återstår att se.

Ciaociao


I Can't Love You More Than This

Halloj!
Nu skäms jag. Fan.
Okej, vad har hänt sen sist?
Jag har haft två bra veckor sen jag senast uppdaterade vet jag. Lördagen 4 maj... Nästan två veckor sedan.
Vi börjar från Söndagen efter: festen var riktigt skoj! Mitt lag vann beerpong (dock var jag lagets sämste spelare men självutsedd lagkapten). Nej men mycket skoj med massa nya människor. Ca 75 pers var där fick jag höra, jo tack, det var människor i varenda hörn! Landade i sängen efter nattfika med Rebecka runt fyra.
Fukostade i solen med Rebecka, jobbade, aa mer minns jag inte.
Veckan som följde var bra! Var ledig på tisdagen och låg då och solade hela dagen, pluggade samtidigt. Plugget ledde till ett A på naturprovet vilket känns skitbra! Tränade gjorde jag nog också nån gång under veckan.
Onsdagen var världens bästa typ! Jag hade letat hela tisdagen (samt typ ett halvår innan) efter biljetter till 1D men utan lycka. Så på onsdagen fortsatte mitt letande, men på morgonen smsar Rebeckas kompis Jossan (kossan) att hon fixat biljetter, bra pris också! Så jag blev ganska överlycklig. Så efter skolan gick jag och R runt i stan, köpte tröja till konserten och mötte upp jossan för middag och sedan konsert! Vi slapp kön in också eftersom jag har mina kontakter... Och måste tillägga att Rebecka åkte fast under väskcheckningen, en öl låg där och skvalpade!
Konserten var helt underbar, stämningen i publiken innan var också asbra! Allting var hur bra som helst! Åh, nu blev jag glad. Min kärlek för Niall växte och även kärleken för resten av killarna är ba ååå. Okej. Skulle kunna skriva för evigt men jag har två veckor att skriva om.
Efter konserten åkte vi på fest, vilket också var trevligt! Kom hem runt tre-halv fyra kanske.
Ledig torsdag, fredag. Torsdagen bjöd inte på mycket rörelse, men på fredagen hann jag med både läkarbesök, gym och 18-årsmiddag i stan för Sara! Det var jättemysigt verkligen och god mat! Dock missade vi tåget hem så jag, Henrik och John vandrade runt i Älvsjö fram och tillbaka på perrongen i 20 min.
Lördagen spenderades med lite jobb ute i solen med lite fika. Diplom gjordes åt alla barn inför söndagens avslutning. På kvällen tog jag med cykeln till Haninge (alltså på tåget, gör aldrig om det) och klarade mig efter många om och men hel till handen med cykeln. Fick lite assistans av kompisar som också skulle till Handen, sammanträffande!
Jag, Rebecka och Julia tänkte grilla lite, men grillen var borta så vi stod inne och lagade mat. Jag fick då äran att värma såsen. På kvällen (typ 11, YOLO) fick jag cykla på sightseeing genom Haninge. Massa områden tog vi oss igenom, men det läskigast var brandbergen sådär tolv på natten. Inga fördomar men vi var vääääldigt nära på att bli rånade/kidnappade/våldtagna. Tur att cyklarna förde oss i säkerhet!
Åt lite jordgubbar med choklad när vi kom hem efter en omtumlande kväll. Efter mycket diskuterande somnade vi typ halv tre, man känner sig aldrig säker i Haninge.
Frukostade ute i solen på söndagen, cyklade hemåt och hade avslutning på jobbet!
Denna vecka har gått långsamt. Planer har ändrats, modelljobb skjutits upp, jobbintervju gjorts, prov, tävlingar har vunnits, fikade ute med Linn och Sara i måndags, samt drog en repris fast med Linn och Rebecka och framförallt, förkläden har vunnits! Taggade min bild på alla colaflaskor där det stod Elin jag köpt, på insta #delaencoke och såg att jag vunnit ett förkläde från coco cola! Riktigt nice!

Puh! vilket inlägg! Nu ska plugg göras. Förhoppningsvis.

Tjäna


Lördagssol

Halloj!

Trodde inte det var så länge sen jag bloggade, tiden bara flyger iväg när man har skoj.

Skolan har varit på schemat denna vecka också, fast inte lika övertagande som alltid (ta i trä).

På Valborg var det mösspåtagning i min skola, snart är det min tur! så pepp! Kvällen iaf började jag med att äta gomiddag med min familj och Jonna! Sedan drog jag och Jonna vidare till en brasa och mötte upp några kompisar, men gick därifrån efter ca 5 min. Det är helt enkelt inte lika intressant längre.
Satt utomhus hos Jonna hela kvällen med alla andra, och ba myste. Jag och Jonna skulle egentligen gått på party vid tolv, men vi somnade bums efter vi kommit in i värmen så det var min kväll! Det var t.om. Snack om Uppsala ett tag, men naaa, det får bli ett annat år.

1 maj var jag hemma hos Jonna på förmiddagen, solade osv. Åkte sedan in till stan för fika med Rebecka och Linn.

Nationella gick nog sådär. Problemet är att jag skrev för mycket. Max 600 ord, my ass liksom.

Gymmade igår efter skolan med Michaela efter 1,5 v uppehåll, skönt!

Idag har jag bara pluggat ute i solen, och snart ska jag in till stan och fika med Linn! Den där morotsmuffinsen har väntat på mig alltför länge (får endast äta onyttigt på lördagar, så jag passar på idag).
Har även invigt min nya jacka samt övertagit pappas hörlurar. För er som undrade (ville ge en beskrivning till kommande bilder).
Ikväll vankas 18-årskalas för min del! Skoj!

Ha en bra dag i solen kompisar!

Det kommer även upp en bild som jag inte ens tagit än, den ni!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus