Psykiatri bland barn och unga

Hej! 

Ligger i sängen och försöker ta mig igenom en 32 sidor lång forskningsuppsats eller vad det nu heter, om psykiatri. Så tråkigt, och jag har somnat mer än en gång. 
Har läst ca häften på 40 minuter så det känns riktigt bra nu, läsa som är min starka sida... 

Annars då, förutom att jag är så trött HELA TIDEN? I söndags övningskörde jag till Nacka för att kolla min systers fotboll och vandra runt i Nacka Forum. Oscar Zia (stavning på det?) var visst på besök så det satt en bunt tjejer runt en liten scen några timmar innan han skulle upp. Trevligt för dom. 

Jobbade på eftermiddagen och avslutade som vanligt med en gammal Wallander. 

Idag åt vi frukost med klassen innan vi kollade gamla skrifter på kungliga biblioteket, mycket spännande! Det bästa med besöket var att jag och Linn smygpetade på alla böcker vi absolut inte fick röra. Lite YOLO. 
Gosig vovve igår på fotbollisen

Gick promenad med mor på kvällen och nu ligger jag här. 
Att jag aldrig lär mig att man INTE ska plugga liggandes på kvällen. Skippar nog andra halvan och hoppas på det bästa imorgon! Behöver ju min sömn ✌️ 

Before Midnight

Godkväll! 

Har precis kommit hem från spontanbio med mor nu på kvällskvisten, mycket mysigt! 

Annars idag har jag kollat på OC, pluggat ytterst lite och framförallt bokat biljetter till One Direction!!! 
Egentligen skulle jag och Rebecka vänta med att köpa, för att spara pengar till Afrika, men vaknade tidigt imorse och bestämde mig för att ställa mig i kön. Ställde mig dock i fel kö och fick ändå inte tag på dom (felaktiga) biljetterna heller så då tänkte jag liksom, aja skitsamma. 
MEN, på eftermiddagen läste jag på Twitter att några av mina vänner bokat till någon konsert dagen efter så jag gick in och kollade, och visst! Där var en extrakonsert den 14 Juni och jag tänkte testa för skojs skull om det fanns biljetter. Fick längst fram till höger och ringer då Rebecka och vi bestämmer oss för att ta dom, sen blir det fel på sidan så biljetterna försvinner och sen var dom slut. MEN testade då längst fram till vänster och DÅ JÄVLAR fick jag dom! Bokade snabbt som attan, kom inte ihåg mitt lösen till kontot så jag hittade på en ny mail som jag använde och vips så hade jag en bokningsbekräftelse framför mig och 1300 kr fattigare på kontot. (Rebecka, you owe me). 
Så där satt vi och typ skrek i telefonen, först av lycka, sen av sorg men sen ännu mer lycka. Jag skakade så glad jag var! Front row! Åh vad kul det ska bli! Världens BÄSTA dag! 


Efter matlagning började planer smidas inför kvällen men efter mycket fram och tillbaka med mina hundratals vänner slutade det med att jag och mamma tog en spontanbio på söder. Känns skönt för mig och min sömn, mina fötter, min morgondag och framförallt min plånka. Vi såg Before Midnight som var väldigt märklig. Filmen innehöll typ fem scener och bara massa prat. Somnade nästan en gång men det var nog pga bristande sömn!) Men den fick iaf oss att starta en diskussion efter! Nej men på nåt sätt tyckte jag om den. 
Efter bion i väntan på tåget delade vi på en "stor stark" och pratade. Mycket trevlig kväll! Mötte två vänner när vi drack öl och det var på vippen att jag följde med till Hellströms men jag avstod pga skoskav, trötthet och igen denna ekonomi innan min Afrika-resa. Är så bra på att köpa småsaker så jag inte ens märker men det är ju då pengarna bara rusar iväg. Hade jag inte haft denna resa framför mig hade jag varit ute varenda dag och skojat till det! Men det får vänta tills efter v.45! 
Denna One Direction biljett kostade mig min utgång ikväll men det är den så jävla värd. 
Nästa vecka ska jag ju ändå på Rhodos-reunion så måste ha klirr i kassan till det ju! 
Tröttis igår natt

Nej oj så långt det blev nu! 
Lite sista avsnitt på säsong 2 av OC nu tror jag bestämt! 

Godnatt 

Lördag

Hej!
 
Idag är det lördag och jag vaknade för ca två timmar sedan. Skönt ändå. 
Vad som står på agendan idag vet jag inte, kanske gå ut ikväll? Vad vet jag? 
 
Igår hade jag spexfoto som sagt. Ca hälften av klassen valde att visa sig men det blev bra ändå! Djungel var temat och jag var ett träd. Rebecka var Tarzan som hängde på mig. Är väldigt nöjd över min prestation. 
 
Redo för dagens äventyr!
Var tvungen att bryta av grenar på väg till skolan till min dräkt
Jag och Rebecka färdiga för photoshoot
Ca såhär blev resultatet
"Behind the scenes"
Vårt matrådsfoto, blev väldigt bra! Trodde det bara skulle bli jag och Rebecka plus matgubben men det kom två till tappra skolkamrater! Härligt gäng!
Jag precis innan jag ska gå in i min fina bil och köra hem. Har verkligen VÄRLDENS FINASTE BIL
 
Efter skolan åkte jag och Linn in till city och fixade de sista vaccinen inför Afrika, fikade och ringde Volontärresor för att klara upp frågor och letade efter saker inför resan! En månad kvar nu bara!
 
På kvällen var det middag hos mormor som stod på schemat. Fick supergod mat och efterrätt som ni ser ovan! Somnade framför Idol vilket verkligen behövdes, har varit SÅ trött i ca två veckor nu.

Snabbisar

Födesedag/Julafton-Beror SÅ på hur mycket man fyller osv, min 18-årsdag var bäst, men i allmänhet är Julafton VÄRLDENS BÄSTA DAG
Sommar/Vinter-Skulle älska vintern om den varade i ca 1 månad 
Salt/Surt
Mjölkchoklad/mörkchoklad
Klänning/Jeans
Ekonomi/Juridik
Fest/Hemmakväll-Efter många fester vill man ha hemmakväll, och tvärtom
Mjölk/Yoghurt
PW/Springtur
Dansa/Sjunga
Kladdkaka/Kanelbulle
Glass/Godis
Nötter/Chips
Hund/Katt
Bada/Sola-När man solat ett tag vill man endast bada
Svart/Vitt
TV/Dator
Jobba/Gå i skolan
Morgon/Kväll
Vår/Höst-Årstiden vår äger, men fyller år på hösten såatteeeh
Smsa/Ringa-Beror på till vem. Men till mina efterblivna vänner som inte vet hur man formar ett sms ringer jag helst
Lugn musik/House-Fast om man är på disco känns Lugna Favoriter ganska långt borta
Kaffe/Te
Båt/Bil-Har ingen båt förutom min eka, men hur najs är det inte att glassa runt på havet? Dock kan bil ta dig mycket längre och smidigare
Hav/Pool-Dock hellre en pool i Sverige än ett hav i Sverige. På vintern. I en isvak.
Strand/Klippa
Matte/Språk-Är bäst på båda 
Mascara/Brunpuder
Skidor/Snowboard-Hade jag däremot kunnat åka snowboard utan att ramla som jgg gjort de båda gångerna jag åkt det...
Pizza/Hamburgare
Utgång/Hemmafest-Är så rutinerad på klubben men det får bli hemmafest pga dålig ekonomi
Serie/Film
 Kött/Fisk
Guld/Silver
Läsk/Vatten
Solsemester/Skidsemester
Stan/Köpcenter
Hockey/Fotboll-Att se på eller utöva? Det blir nog fotboll vilket som. Hockey är så svinigt kallt om sjärten
 
 

Tröttis

Hey. 
 
Det är lite jobbigt just nu för jag är för trött för att börja se på nån serie, men vill inte sova än. Dock skulle det behövas, har inte känt mig pigg på över en vecka. 
 
I Alla Fall! Den tre timmar långa Riskettan var inte så jobbig som alla sa (det fanns två snyggingar där så man hade nåt att vila ögonen på)! 
I onsdags hade jag mitt sista skolfoto, det gick som ett skolfoto kan gå. Man är aldrig nöjd. Det var lite kaos on the set måste jag ändå säga. Några sura miner när vissa inte fick sitta ner, och en lite konstig fotograf. En tjej i min klass frågade fotografen om att förra fotografen var mycket bättre och att hon själv (tjejen i min klass) tyckte att hon kunde göra ett bättre jobb eftersom man inte behövde vara utbildad eftersom fotografen drog till med en: Är det du eller jag som är fotograf här?! Snäsiga kommentarer från klasskompisen och fotografen slängdes lite härs och tvärs så att säga. Men vad är väl en fotografering utan catfight? Linn ramlade även ner från stolen hon stod på och tog sönder bakgrunden! Nu lär fotografen iaf minnas vår klass!
 
 
Gymmade med Michaela och jobbade även efter skolan! Idag kom jag hem sent och satte igång med plugget (nästan) direkt! Ni kanske förstår min trötthet. 
Idag var jag som sagt i skolan till fem. Jag och Rebecka satt och gjorde planscher till morgondagens spexfoto ett bra tag! 
Men förutom spexfoto imorgon har även jag och Rebecka matrådsfoto! Jajamen, jag och Rebecka är självutnämnda ordföranden i skolans matråd och har krävt att även vi ska ha med en bild i skolkatalogen. Är mycket spänd på resultatet. 
 
Just det! Fick mitt efterlängtade förkläde som jag vann med DelaEnCoke på instagram i maj!
Fick även idag presentkort på 350:-  på PizzaHut som jag också vann på Instagram typ förra veckan. Haha! Ibland har jag tur :) 
Och har hämtat ut min födelsedagspresent jag fick från Yves Rocher. (Eller ja, jag var tvungen att köpa nagellacket för att få tvålen som var presenten, men ändå!) 
 
Hejsvejs kompisar!

Riskettan

Halloj! 

Sitter för tillfället på körskolan och har riskettan, men lugna er, det är paus så jag hänger med för fullt i undervisningen! 
Det är så tyst härinne och det enda man hör är massa mobilvibrationer...

Idag har ändå varit en bra dag i skolan, bättre ön gårdagen så att säga. Hade prov som jag knappt pluggat på alls men tror det gick ganska bra ändå! 
Anledningen till missat plugg var att jag fick för mig att uppdatera min iPhone till iOS7, vilket inte gick som planerat. Tre timmar tog det, så var klar runt halv tolv. 
Mobilen hängde sig och jag fick nästan ge upp och antingen vara mobillös i två dagar och få hjälp av expert, eller återställa den till fabriksinställningar då allt skulle försvinna. 
MEN men hjälp av min vän Lisa klarade vi det och allt är nu som det ska! Mycket skönt! 

Gillar iOS7, var lite osäker där i början men jag diggar utseendet och ÄLSKAR att man kan gå till kontrollpanelen från vartsomhelst plus att kontrollpanelen har så mycket funktioner! Tipptopp verkligen 👍 
Det enda är väl att batteritiden försämrats vilket resulterar i att min mobil dör närsomhelst. 
Nu börjar lektionen! 


En timme kvar ❤️❤️❤️ 

Az

Hej. 

Denna dag alltså. Världens. Bästa. Dag. 

Skoja. Denna dag har bar varit så sjukt seg och jobbig, tänkte köra 5:2 idag men kände att, nej nu fan räcker det. Och jag blev faktiskt mycket gladare efter jag ätit mat! 

Efter skolan gick jag och tog min sista vaccinationsspruta innan Afrika, och åkte sen till pappas jobb, nallade lite godsaker och övningskörde hem. 

Är så sjukt otaggad på att plugga så det finns inte, men jag måste iaf gå igenom skiten en gång. 

Här har vi godbitar ur en glad konversation mellan mig och Bella i lördags natt. Ursäktar mitt språk, skäms lite. 










NBN

Nej Bara Nej. 
Så känner jag inför dagen. 

En sån här dag som man bara inte orkar med människor och vill vara tyst och sjunka genom jorden. Det behöver inte ha hänt nåt speciellt och jag är inte ledsen eller så, utan idag är jag bara allmänt seg. Det är måndag, det är kallt, jag är trött, helgen var riktigt bra men det tar fan på krafterna att ligga på topp. Haha! Jag kan iaf fortfarande skämta, även om det är skämt i samma klass som min lärare som just kom in i klassrummet. 

Nu ska vu tydligen skriva i nån jävla loggbok. Nej bara nej. 


Nu åkte mobilfan i golvet också 

Sunday

Halloj! 

Söndag idag vilket betyder firande av jag med släkten plus lite jobb. 

Vaknade halv två vilket var mycket skönt, fixade mig och välkomnade mina gäster vid tre. 
Fikade och fick presenter; pengar, en parfym från Body Shop som inte ens släppts än, men kusinen jobbar där så har lite VIP, godis och en berlock från Thomas Sabo fick jag idag! 




Åkte sedan till jobbet, och kom hem till ännu mer släkt och middag. 
Skjutsade hem gästerna och har nu gått och lagt mig tillrätta och skrivit tre inlägg till er. Kul! 
Är bra på att gå in på detaljer i mitt skrivande så det är lätt att inläggen blir långa! 


Godnatt kompisar 

Saturday

Usch vilka tråkiga rubriker jag hittar på. Skäms. 

Nu kör vi lördagens bravader, en sån kväll! 
Vaknade som sagt runt halv nio, efter ca 4 h sömn. Hade inte ens sovit bort ruset tror jag, för jag mådde bra, lite för bra. Vilket sedan spräcktes då jag drog en powernap och vaknade och mådde då inte alls bra. Så hela dagen gick åt att bara ta't jävligt lugnt. Skulle pluggat kanske men nu gjorde jag inte det och är helt oförberedd på tisdagens prov. Imorgon ska jag plugga gal1.
Mamma var lite rolig (och ironisk) då jag tjatat om min födelsedag och berättat hur nedräkningen ligger till i ca 3 månader nu. Kan inte varit rolig att leva med de senaste veckorna. 

Nu börjar "oturskvällen" ta fart. På kvällen drog jag till Bella efter middagen, tågen var inställda så fick ta buss, vilken var sen så jag missade tunnelbanan så jag fick vänta i 15 min. När jag väl kom fram höll jag nästan på att åka hem då varken Sara eller Bella som var där svarade och jag vandrar runt helt lost i Vasastan. 
Kom efter ett tag till Bella och hängde där med hon, Sara, John och Oskar innan vi drog ut! 
Woken var proppad med människor vi inte ville träffa och överhuvudtaget helt full så vi gick till Victoria istället där vi hängde tills ca 02 då vi var tvungna att gå pga för full individ i ett sällskap vi hamnade i och strul med vakten, men lika bra var kanske det för som sagt så träffar man på människor man inte vill träffa på :)


Hamnade i nån gränd där jag fick kiss på skon, en mådde inte bra och nånting hände med en sten. Kan dock inte berätta vad tyvärr men jag, Sara, Bella, John och Oskar gick då vidare mot tunnelbanan då kvällen kändes ganska slut. 
Av någon anledning tog inte jag bussen hem utan följde med till donken vilket var ca jätteovärt så jag åkte med tuben för att ta nästa buss. Men vi slutar inte här, utan tuben var sen så jag missar bussen och måste vänta en halvtimme på nästa. Plus att rulltrappan var trasig så fick upp. Brutalt värre. 
Åker då själv på bussen, och upptäcker när det är försent att mina vänner åkte samma buss som jag.
Landar sedan i sängen klockan fem. 
Tänk er denna kväll i klackskor också! 

Tröttis på burren hem

Äsch, hade iaf kul hos Bella och på Vickan! Rhodos-gänget var reunited och dansade fötterna av oss! 
Fick även ta igen lite sömn då jag vaknade halv två idag, skönt! Rekord för mig tror jag faktiskt. 

Hej so long

Friday

Halloj! 

Nu kör vi separata inlägg för helgens dagar då det känns som jag har så mycket att skriva! Min första helg som myndig kompisar! 

I fredags körde jag som sagt Halkbana på morgonen. Det var jättekul men svårt! Bilen sladda ca två varv några gånger, både under min körning och mina bilkompisars. Till slut fick vi grepp på det hela så alla fick godkänt, puh! Inte för att typ någon går därifrån utan godkänt men man vet aldrig. 


Åkte bil till skolan och hade världens onödigaste dag typ, fixade min klocka och fick sen skjuts hem igen efter! 
På kvällen åt jag middag i stan med Linn och Moa, innan vi gick vidare mot Grönan och Darin! Andra gången jag ser Darin live faktiskt, första gången var dock under "Money for nothing" perioden. Han var mycket bra!



Tog färjan tillbaka och sedan mötte jag upp Julia, Bella och Frida och vi fortsatte mot Nype! Blev bjuckad på drinkar där vilket var nice, men efter ett tag bestämde jag och Julia oss för att gå vidare till Vickilicki. Hade jättekul och träffade på både den ena och andra! 
Landade hemma runt halv fem och somnade direkt. 


Ganska oskönt att vakna halv nio dagen efter. 

Ciao så länge

18

Halloj! 

Då har min 18-årsdag både kommit och passerat. Och nu känns livet lite tomt igen. Är bara gammal och grå nu.

Gårdagen var iaf jättebra! Blev (efter lite sömn) uppvaktad på morgonen av min familj med presenter, frukost och skönsång! Härlig tradition! Fick mig ett par nya hörlurar eftersom mina iPhone 4s hörlurar gav månniskorna runt om mig mer musik än vad jag själv fick ta del av. Så fick iPhone 5 hörlurar istället, och vilken skillnad! WOW säger jag bara X) 
Fick även pengar och en klocka jag önskat mig länge! 



Åkte till skolan och slog upp dörrarna till klassrummet och möttes av skönsång och en Bamsekram av Svensson. Mycket uppskattat! 
Hela dagen gick som en vals och köpte ut både cigg, löste in trisslotter, blev sjungen för i matsalen och fick en Daim och sång av matgubben i skolan. 
Det bästa var ändå att när jag visade leg sa alla Grattis och då blev jag glad. 


Åkte efter skolan till Friday's med Linn, Sara och Rebecka, sen kom även Bella och överraskade och bjucka på första drinken! 
Fick present av mina brudar också i form av Tandemskärmsflyg från LiveIt! Jättekul verkligen, har velat göra nåt sånt länge (fallskärm, bungyjump osv) så det ska bli så roligt! 
Satt iaf där och drack en och annan drink, innan jag begav mig till Koh Phangan för middag med familjen. Mycket mysigt hade vi det med både den ena och den andra godsaken! 





Sedan mötte jag upp Jonna, Johanna och Bella på en uteservering på Medis för lite fördrinkar, skitsnack och en avsvimmad fullis bredvid. 
Vidare till Collage där vi nästan inte kom in TROTS att vi hade VIP och Jonna känner ägaren. Men efter många om och men kom vi in och hängde där ett tag innan vi bestämde oss för att röra oss hemåt. 
Landade hos Jonna runt halv två och fick (lite för lite) sömn innan det var dags för skola idag!



Ska jag fortsätta med dagen eller? Kör inte lika utförligt nu ;) 
Var i skolan och åkte efter den direkt till körskolan där 3,5 h teorilektion väntade! Och efter att ha snittat ca 9 timmar sömn dessa två dygn var det ganska jobbigt och slumrade till två eller tre gånger under kursens gång. Men jag gjorde den och är nu mer beredd än nånsin förr att än en gång bege mig ut i trafiken! 

Ikväll väntar idol och tidig läggdags. Bytte ut min sovmorgon imorgon till Halkbana klockan åtta prick! 
Wish me luck! 

Fick även superfina Gratulationer på både Facebook, sms, Twitter, instagram, snapchat m.m! Delar med mig av några godbitar.






TACK ALLA SOM VAR MED OCH GJORDE MIN DAG SÅ BRA SOM MÖJLIGT! 

Regn

Halloj! 

Detta mina vänner kan bli mitt sista inlägg... Som sjuttonåring och omyndig vill säga. Nej, bloggandet ger jag aldrig upp, vad ska ni göra då? Mina miljoner läsare? Nej, jag hänger kvar för er skull.

Igår gjorde jag iaf ingenting efter skolan. Tror jag iaf. Jag har blivit senil innan jag ens fyllt 18. Nej nu blir jag orolig, sitter och funderar på vad jag gjorde för nånting VET jag att jag gjorde men jag kan inte för mitt liv minnas vad. Haha nej, just det! Jag hämtade ut mitt pass och var hemma hos Jonna ett tag. Skönt att jag kunde klämma fram det. 

Idag slutade vi till min stora förtjusning klockan tolv så vi missade vårt prov. Fick inte följa med mina vänner in till stan efter, dom skulle på "hemligt uppdrag", men har ingen aning om vad det kan ha handlat om. Hörde rykten om äggning imorgon så jag kanske skippar skolan och firar födelsedagen ensamhet framför OC. 


Gick iaf och gymmade med Jonna när jag kom hem, och fikade efter med henne, Emelie och Ella. Hamnar på plus-minus-noll när jag fikar efter gymmet, men YOLO, KBK osv. 
Sedan åkte vi till min gamla skola för att utföra ett "ärende", och har nu landat hemma och väntar på mat. 
Ikväll väntar planering av outfit för morgondagen samt idol och Hollywoodfruar. 


Har även fixat så jag ÄNTLIGEN får mitt förkläde från Coca Cola som jag vann i maj. Plus att jag på lite kul deltog i Annica och Marcelos tävling på instagram om ett presentkort på pizzahut på 350 kr, och jag vann! Haha ibland har jag ändå flyt. Har vunnit en del i såna här tävlingar! Det gjorde min dag lite bättre än vad den redan var! 
Sen ville även CocaCola eventuellt använda min instagrambild som jag vann #delaencoke tävlingen med i nån kampanj, så det ska fixas det med!
Men måste ha målsmans underskrift om jag är under 18, så jag skickar iväg det imorgon istället! Haha, min första utan målsmans underskrift. 



Herregud, imorgon blir jag myndig.
Och blöt, för visst fan ska det regna på just min födelsedag när resten av september varit sommar.


Synday funday

Halloj! 

Gårdagen vart även den full fläkt från förmiddag till kvällskvisten! 
Var på bröllop med Rebecka, vårt jobb var egentligen att servera på efterfesten men vi fick gå på bröllopet också! Har alltid velat gå på bröllop eftersom det enda jag nånsin varit på kommer jag knappt ihåg. Kändes inte så speciellt eftersom jag inte kände en själ där, men det var kul ändå!

Vi fick sjukt mycket beröm efter, kanske lite för mycket med tanke på att jag förstörde två karaffer (men det var bara jag och Rebecka som var närvarande så vi höll tyst om det) och tappade en kniv mellan borden i matsalen där alla satt. Men äh, vad gör det om hundra år? 
Jag kom hem vid elva redan, det hade varit kul att stanna hela kvällen och stå i baren men det hade dom andra tjejer till för, vi hade hand om mat och disk X)))
Skulle spetsat alla minderårigas cola. 

Idag har jag pluggat, spelat Wii med min syster, sen ska jag väl kanske träna lite här hemma och sen jobba. Kan bli kul! 
Det är ju trots allt min sista helg som sjuttonåring. 




Fredag den trettonde

Halloj! 

En sån dag jag haft! Fart och fläng från morgon till kväll. 
Började med testlektion som gick ganska bra, har bokat in en massa körkektioner och teori samt teoriprov och uppkörning! Blir nervös bara av att tänka på det, och jag som var nervös inför lektionen idag. 
Åkte hem, åt mat, och fick sen skjuts till skolan där nollning för ettorna och tvåorna väntade. Det var lyckat och väldigt kul faktiskt! Hade önskat att jag också blev insparkad sådär, men jag fick gå på party istället. 
Vi var iaf lag med ca 10-15 pers och några treor i varje som ledare. Sen fick dom små göra pinsamma uppgifter som gav olika höga poäng osv. Jag hade lätt velat vara med men det ansågs som fusk, vilket jag iof inte har något problem med, men mina medlagledare hade en annan åsikt! 


Efter prisutdelningen hängde jag och Rebecka kvar i skolan ett tag för att fördriva tiden, nallade te i kafeterian, åkte till pappas jobb och nallade choklad och äpplen, och var påväg mot mat och sen Grönan när Rebecka upptäcker att hon glömt plånboken i skolan, med gröna kortet. Det var liksom; Hej fredag den trettonde, världens otursdag.
Efter mycket ringa runt till diverse vänner för lösningar åkte vi med hungriga magar till Grönan och skulle se om vi kunde smyga in Rebecka. Jag skådade då en tivolibutik med ingång både utanför och innanför Grönans portar, så jag säger lite diskret att hon ska gå in i butiken och sen ut på andra sidan. Så Rebecka går in, "kollar runt" ett tag, köper en Mer och går ut genom andra dörren och in till Grönan. Och var kvällen räddad! 
var vi glada. 



Oskar Linnros var mycket trevlig att beskåda och lyssna på! Promenerade till centralen (vilket jag känner av nu), sa farväl till Rebecka och resten av gänget (som vann en stor Marabou!) och joinade Julia, Philippa, Wilma och deras kompis på tåget hem. 
Skönt för mig.



Sen att jag inte ätit sen chipsen under prisutdelningen och äpplet hos pappa kompenserades med lite nattkäk. Bästaaaaaaa brooor <333333

Weeknd

Halloj! 

Samma tid, samma kanal brukar man ju säga. 
Har i princip helg nu eftersom morgondagen i skolan består av två timmars förnedrande av ettorna och tvåorna :)

Idag har jag haft jävligt ont i svanken. Vill bara säga det så ni förstår att dagen varit lite jobbig. Men trots detta tog jag mig igenom en sjukt ovärd dag i skolan. Två timmars hönshus för att planera det sista inför morgondagen, lunch, och fem minuters "vägledning" inför gymnasiearbetet. 

Tränade med Michaela på eftermiddagen trots min pain och tänkte somna till Remember Me, men den är så fin så jag var klarvaken genom hela.

Nu ska jag lägga mig så bekvämt det går med tanke på smärtan, för imorgon innan skolan börjar har jag testlektion på körskolan! 
Fredag den trettonde och allt. 

Godnatt! 


Detaljer från min annars väldigt trista outfit som ni ej kommer få beskåda 


Innan gymmet 💪

Bra dag

Halloj! 

Kom på att jag lät oerhört negativ när jag bloggade på tåget imorse mot skolan. Det blev en bra dag istället trots allt!

För det första så slutade jag vid tolv istället för 15.40, mycket uppskattat från mitt håll. Plus att de två lektionerna jag hade var ganska nice. 
Gymmade direkt efter skolan med Michaela. Det är grymt skönt att gymma runt två/tre för det är ca folktomt på gymmet då! 
Sedan jobbade jag för första gången på terminen, vilket gick superbra och var riktigt kul! Det är så roligt för barn säger ju så konstiga saker ibland, en tjej räcker liksom upp handen i panik som att hon har något jätteviktigt att säga: min mamma har ett par örhängen som hon ALDRIG tar av sig. Tystnad. Min mamma och pappa duschar varje dag. 
Ibland är dom söta, de små liven. 
Efter jobbet hänge jag med Jonna utanför vår gamla skola ett tag (där vi för övrigt jobbar) och hälsade på gamla lärare, gungade, pratade osv. 
Har även kollat in idol och OC, men nu hörni kompisar, är det dags att sova. 

Godnatt!
 

Och så en somrig bild på det med en lagom skev arm. Herregud

9/11

Godmorgon!

Börjar med att påminna om min födelsedag som inträffar om exakt una semana. 
Och ska även poängtera att jag vet att det inte är 9 November idag (fyller år i september ju) men använder mig av amerikansk skrivning idag.

Sitter för tillfället på tåget in mot skolan för att ha den längst och jobbigaste dagen på veckan. Sen on top of that ska jag jobba efter skolan och sen kanske träna. Sjukt (o)pepp.

Veckan hittills har inte varit något speciellt annars, skola, OC och ja typ det X)
Igår tränade jag faktiskt på Wii Fit hemma för första gången på ca 1054 dagar tror jag det var enligt spelet, minns inte exakt. Man har ju en egen profil där man har programmerat in vikt, BMI, ålder, träningspass man gjort osv. Gjorde ny vägning igår som visade att jag gått upp ca 8kg. Känns faktiskt inte alls kul, och inte alls sant. Tror det var min syster som använde min profil, för jag har vart på denna vikt ett bra tag nu. Tänkte bara informera :)
Övningskörde lite igår också, handlade med mamma, var på morfars grav och kollade idol och Hollywoodfruar. 
Maria är ju verkligen min favvis och Gunilla är bara nej i mina ögon. Vill knappt ens se när hon kommer på. 




Idag ska vi även skänka en tanke till offren och framförallt deras anhöriga som dog i Twin Towers för 12 (!) år sedan. Herregud vad tiden går fort. 
Nej nu började jag tänka på filmen Remember Me. Klump i magen. 
Usch. 
Hejdå.

Weekend

Halloj! 

Har uppdaterat bloggappen nu så var tvungen att testa! Och so far så älskar jag det! mycket nya funktioner! Kul :) Man kan skriva såhär, såhär, såhär eller såhär.  Ha texten lite varstans och lägga in bilder mitt i inlägget. Nytt och fräscht!

Jag pallrade mig iväg till gymmet trots allt i torsdags, dödade ben och rumpa så det var härligt! 
I fredags gjorde jag inte mycket. Bokade testlektion på körskolan, kollade fotbollsmatch med pappa på kvällen. Livet som 17-åring. Utan vänner. 



Igår var jag i Södertälje med mor, lillasyster och hennes kompis. Lite hårklippning (dock inte för mig), lunch och shopping stod på schemat. Tanken var att köpa skor men kom hem med en bikini istället. Lite lagom till hösten tänkte jag! Men en ska ju åka till Mexiko i vinter så helt lost är jag inte. Skor har jag inte än införskaffat men jag letar vidare. På kvällen tog jag en promenad och kollade OC, vilket blivit mitt nya beroende. Har sett det när det gick på tv för ca 76 år sedan, och har velat börja om länge. Nu tog jag chansen och är mycket nöjd med mitt beslut. 

Idag har jag tränat, solat lite och kollat OC. Avslutade med lite Wallander. Planen var dock att jag skulle plugga i helgen, men det kan bli såhär ibland.




Om tio dagar fyller jag år! 
Pusss

Ännu ett tråkigt inlägg

Jag är amazed att jag ändå har läsare på denna blogg. Helt sjukt ändå med tanke på hur tråkiga mina inlägg är. Typ en sammanfattning av mina dagar. Men grejen med den här bloggen är mest för mig själv, tycker det är kul att gå tillbaka och kolla vad man gjorde för några år sedan, hur tankegångarna gick då.
Tänk t.ex. Om denna blogg finns kvar om tio år. Då är jag 27. Att läsa vad jag skrivit och hur jag spenderat mina dagar. Det är lite som en dagbok.

Iaf! Nu kör vi som vanligt med sammanfattning. Det jobbiga är att det tar ca 20 minuter för mig att skriva såna här inlägg för jag är tvungen att tänka efter ett bra tag för att komma ihåg vad jag gjorde i förrgår. (En annan anledning till varför jag bloggar, minnesluckor som behövs fyllas).

I tisdags var det skola, Idol och Svenska Hollywoodfruar som gällde.
Igår tränade jag med Jonna, kolla idol och film.
Just nu har jag precis landat i sängen efter skoldagen och ska väl käka nåt äpple eller så, har 5:2 idag så är lite hungrig mest hela tiden. Men GUD så jag uppskattar mat dagen efter!
Får se om jag orkar träna ikväll, energin är inte på topp under dessa dagar.
Sen måste även lite plugg in, usch.

Pusss

Här kommer såna där skittråkiga bilder på jag innan jag går till tåget varje dag. När man liksom lägger ihop dom såhär så ser det inte alls kul ut. Nej usch.


Natti

Halloj!

Hade somnat till Whats Your Number men vaknade till när tandborstning stod på tur!

Middagen i lördags var mycket trevlig, fick visa mina moves både på dansgolvet och bland kortleken. En riktig vinnare skulle man kunna kalla mig.
Kom hem runt ett och slocknade direkt, helt slut efter kvällens aktiviteter.

Igår gjorde jag inte mycket, vädret var så konstigt så jag visste varken ut eller in. Kollade film, gick promenix med mamma, kollade fotbollsmatch, övningskörde, träffade Jonna på kvällen och avslutade sedan med Wallander.

Imorse var det dock sjukt tungt att stiga upp. Dagen gick som den gick, sista lektionerna var inställda pga föreläsning så det var ju skönt! Sitta och drömma sig bort med en chokladkaka.

Nej men hörni, vilket vinnarinlägg! Det här måste varit kul för er att läsa, nästan lika kul som jag känner inför denna vecka! MEN, om 16 dagar fyller jag årrrrr.

Godnatt

Usch så tråkiga outfit-bilder jag tar. Likadana varenda dag. Aja, tänker inte be nån stackare fota mig med systemkamera ändå.
Sen skickade även Amanda en bild från i somras när vi hade Femkamp på Grönan! Jag i jaktposition!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus