Lång väntan

Halloj!

Ligger i sängen (som vanligt) och väntar på att min kära nattgäst ska vakna. Har väntat en timme och räknar med att få vänta en timme till. Kul. Älskar att vara morgonpigg. 

Talet jag höll i onsdags gick så bra att min lärare vill att jag ska hålla det på avslutningen, som ett "graduation" tal. Ni vet som i amerikanska filmer. Kanske ska slänga på mig min blåa American-graduation-mössa jag fick på min språkresa. 

I torsdags redovisade jag och mina vapendragare vårar gymnasiearbete om Ghana inför hela skolan. Det gick även det super trots tekniska problem som vanligt i min efterblivna skola, men det blev mycket skratt och det fälldes även en tår här och var. Får se om vi vinner nåt, man kan ju alltid hoppas! 
Det bjöds även på chips och dricka så det tackar jag för! Somnade på dirren när jag kom hem sen, mycket skönt. 
Kolla våran projektvideo! Den är super. 

Igår körde jag till skolan, OCH körde även hem helt själv med endast Linn och Rebecka som stöd. Vi drog en drive-thru, chillade på min altan, skjutsade folk överallt, lagade mat och hade väldigt kul. Det har jag ofta med de där. 
I sista sekund bestämde sig Rebecka för att stanna kvar så vi körde runt i min lilla ort och spionerade på folk, valde ett offer och stalkade dem. Sedan köpte vi marschaller och blommor och åkte till min morfars grav och gjorde fint. En härlig kväll helt enkelt. 
Hängde lite hos mig, betygsatte ätbara saker och slocknade runt två efter prat om livet. 
Jag och min andra familj. Pappa kör, mamma payar glassen, barnet sitter bak och är jobbig. 

Fint ❤️ Hoppas inget brinner upp ba 

Skulle ju egentligen på kryssning men det vart inte av, dock var detta minst lika givande. 

Idag vet jag inte vart vägen tar mig, ska kanske ut ikväll i brist på bättre saker. 

Nästa vecka börjar min praktik vilket känns jättekonstigt och är inte alls taggad. Menmen, är helt klar med skolan så synd å klaga! 

Amen 

Sovmorgon

Halloj!

Ligger i sängen i väntan på att klockan ska ringa så jag äntligen får gå upp. Längtar så. 
Börjar egentligen 8.20 på onsdagar, men med lite smörande börjar jag nu 12.50. 
Från en mycket rolig skiva i onsdags. Förutom att vi fick vänta 2,5 h på bussen pga överfull. Plus att när jag kom hem vart jag utelåst, och snäll som jag är och inte ville väcka nån, satt jag där tålmodigt och väntade från 5.30 till 6.30 då pappa skulle till jobbet.

Helgen hos min farmor var som vanligt väldigt mysig, och gick väl upp några kilon som vanligt. Det brukar bli så när man är hos farmor. 
Körde hela vägen hem därifrån, 4 timmar! Är lite stolt över min insats. 

Vi besteg ett berg hos farmor. Åkte iof halva biten med bil men jag och Nora hikeade ner i skogen. 

I måndags på lediga dagen körde jag intervaller med mamma, solade och hängde och gungade med Jonna på kvällen. 

Sedan har skolan vart igång. Det är dock sista veckan innan en fyra veckors lång praktik som jag faktiskt inte alls ser fram emot. Ska bli skönt att slippa läxor men skulle (hör och häpna) hellre spendera mina sista veckor i skolan, ja i skolan och inte på sjukhus där jag antagligen ändå kommer jobba senare i livet. Aja, menmen, så kan det gå, man får ta tjuren vid hornen och allt det där.

Nu ska jag snart upp, träna så mycket jag pallar med tanke på träningsvärken från igår och förrgår och åka till skolan där ett tal och ett prov väntar mig. Jag måste göra om ett prov som alla andra fick F på utom jag. Aja, Menmen, sånt e livet. 

PW

Halloj! 

Sitter ute i solen på min veranda och har precis vart ute på en härlig PW. Skull egentligen till gymmet men det är så trist att gå själv och vädret är så nice så ville ta vara på detta. 

Nu har jag inte bloggat på ca tre veckor igen, så aa kul :P 
Sen sist då? Ska vi se om jag minns mitt liv. 
Var som sagt hos Linn och åt middag samt färgade mitt hår, gick ut med klassen, sov hos Linn, dagen efter sov vi på hennes balkong till eftermiddagen då jag skulle på talangjakt där min lillasyster sjöng (asbra). 
Var ledig en dag så passade på att äta naturgodis <33333

Fick hem mitt Fuck Cancer armband. 

Jobbade dagen efter antar jag. 
Sen har det väl varit vanlig vecka. Skola, prov, jobba, träna, lediga dagar då jag körde runt Jonna till olika places och åt, fikat en del, hade gäster på fredagen, åt middag i stan med Linn, Amanda och Jessica samt var ute på lördagen igen med Linn, Elin, Amanda, Linns boyfriend och hans Friends. Sov hos Linn igen, åkte hem, jobbade, Linn kom över och sov här. På måndagen körde jag pappa till Huddinge och sen oss till Ågesta för lite katastrofövning med klassen. Var oerhört skönt att köra bil ska jag tala om med tanke på att bussarna därifrån går en gång i timmen. Skjutsade hem Hanna och Heléne i min klass, jag och Linn åkte hem till mig, hängde och åkte sedan till henne där vi spenderade kvällen och natten. 
Lördagen 

Mat i klassrummet för oss själva
Hängde på Linns balkong.

Sen vart det vanlig vecka, dock lite ovant att inte sova med Linn. Har jobbat, tränat, pluggat, fikat lite mer, studiedag där jag inte minns vad jag gjorde, massa bortfallna lektioner eller lektioner som inte ens varit nödvändiga att gå på så det gjorde jag inte (så skönt) och så åt jag lunch i stan med några klassisar nångång, minns ej när. 
Gjorde något gott en kväll

Sara ringde mig på torsdagskvällen vis åtta så det blev en spontan skiva med henne och Johanna som var väldigt kul. Gick i fredags ut med Bella, Johanna, Anna m.fl. Och hade även då mycket roligt. Fick gratis donken så det kändes bra. I lördags var jag i stan med Moa och Linn å käka Frozen Yoghurt. Vi mötte sedan upp Rebecka och Omida och åt middag på Vapiano vilket var väldigt trevligt och så jävla gott. Har dock haft lite sömnbrist efter torsdagen och fredagen så var väldigt trött. Men det var kul ändå och skönt att umgås lite med dessa tjejer, de är så roliga, speciellt Omida som inte skäms för något. Och Linn och Rebecka som jag aldrig umgås med annars.  
Torsdagen 

Fredagen 
Lördagen 

Påskäggsjakt i skolan. Detta är alltså från en video som är mycket sevärd. Finns på instagram. 

I söndags jobbade jag, blev än en gång i sista sekund meddragen på ett party med massa gamla godingar. 
I måndags hängde jag med Jonna hela dagen, solade och åt. Spenderade kvällen hos Johanna, framför två skräckfilmer, typ mer än jag sett i hela mitt liv, med Sara och Bella innan dom gick. Sååå fick åka hem själv mitt i natten efter filmerna. Kändes tryggt. 
Igår var jag i stan med Linn och Rebecka för en sk. Pluggfika. Vi bestämde oss sedan för att åka till Linn för middag, paj, massa bibelsnack och så fick jag agera präst på hennes katts dop. 
Ny topp med en härlig rygg 

Igår 

Måndagsmys hos johanniho 

Ere häre e party? 

Usch vilket rörigt inlägg, vet knappt ut eller in de senaste veckorna. Har haft så mycket "schemabrytande" så jag blandar ihop dagarna. 
Idag har jag iaf som sagt pw:at, ska kanske plugga lite, och ikväll ska jag få hit Jonna innan det är dags för skiva. Skoj! 

Tar resten av veckan medan jag ändå håller på. Imorgon åker jag till min farmor och stannar där tills på söndag. Så, det behöver inte vara svårare än så. 

Ciao bellas 

Möten med min älskade

Fick en kommentar om varför jag är på möten på sjukhus hela tiden och om jag är sjuk. 
Om jag är sjuk så är det förhoppningsvis inte mer än att jag inte är mentalt stabil. Nej skämt åsido så är mötena jobbintervjuer som jag varit på! 
Tänkte inte säga något så jag jinxade det, men nu när allt är klart så hade jag tre jobberbjudanden nu i sommar på olika sjukhus/kliniker. Jag går ju vård och omsorg på gymnasiet så blir klar USK:a nu efter graduation, så har hittat mig några sommarjobb. 
Nu är det dock klart och jag ska jobba på BB på KS från Juni till Augusti, så är busy typ hela sommaren. Lite bittersweet att inte bara kunna glida runt under årets bästa månader, men cash is king så jag får tänka så!
Jobbade endast ca tre dagar förra sommaren så får väl ta igen nu. Hade ju t.om. Sommarjobb på Södertälje sjukhus förra sommaren men det vart ju lite krock där.


Aja så var det med det iaf! Nu måste jag klä på mig och förmodligen dra mig mot stan eller Värmdö. Får se vart vinden bär mig. Ciao.

The list

Här kommer den efterlängtade listan, skrivet nån gång i december. Som ni längtat! 
 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det har jag! Volontärarbetat, firat jul och nyår utomlands, badat med delfiner m.m



2. Höll du några av dina nyårslöften? Om jag nu hade det tvivlar jag på att jag hållit dom. Skulle vara träna mer vilket jag gjort, förutom de senaste tre månaderna då det inte alls hållit. Just det, ta körkort var ett löfte som jag lyckades hålla!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej men soon!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej som tur är
5. Vilka länder besökte du? Grekland, Ghana och Mexiko 


6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? Ett bra liv. Nej men en härlig pojkvän kanske, har iof saknat det sen 1995 så jag kan nog hålla ut
7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Ojeeeeh, 29 November måste jag nog säga, men annars datumen som var under mina resor, konserter... Brukar inte tänka så mycket på datum 
8. Vad var din största framgång 2013? Att skaffa körkort 

9. Största misstaget? Att tacka nej till mitt sommarjobb var både bra och dåligt. Behövde para men det verkade trist och Rhodos som kom i första hand ångrar jag inte ensekund
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte mer än tidigare 
11. Bästa köpet? Resor, men mer materiellt så är det väl, nej vetefan
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och resor 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min 18-årsdag, mina nära, får jag ens nämna resorna igen? 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? Wake me up, Pompeii, typ alla One Directions låtar 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Sommaren var väldigt lycklig, nu på hösten har det varit sjukt stressigt vilket vart mindre bra 

16. Vad önskar du att du gjort mer? Stått upp för mig själv och inte bli lidande av andras dumheter, och tränat under senhösten 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit så beroende av andra
18. Hur tillbringade du julen? På en äventyrspark och middag i Mexiko
19. Blev du kär i år? Ja. I One Direction. Annars nej.
20. Favoritprogram på TV? HIMYM, Paradise Hotel, PLL
21. Bästa boken du läste i år? Har kämpat med Elsas Värld sen i somras, är inte klar men den är nog bäst
22. Största musikaliska upptäckten? Har gillat 1D förut men nu har det verkligen tagit fart 
23. Vad är det finaste ögonblicket från 2013? Ett av dem kan ha varit när vi satt i Ghana på kvällen och sjöng och pratade med alla barnen. Världens mysigaste.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Marc Jacobs klocka 
25. Något du önskade dig men inte fick? En bil

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Var i skolan, drack drinkar på Friday's med mina vänner, åt middag i stan med familjen, mer drinkar på Snaps och gick ut på kvällen 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Slippa plugg, lite mer cash hehe 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? Som vanligt blandad, allt från Miley Cyrus till Hannah Montana plus mina nya glajjor jag fick i November
29. Vad fick dig att må bra? Mina nära, alla upplevelser
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ca hela 1D men mest Niall <333
31. Vem saknade du? Saknar min gamla klass lite faktiskt, inte som jag tänkt på men nu när det kommer upp
32. De bästa nya människorna du träffade? Bella har jag lätt känna bra, Johanna, Kofi och alla andra barn
 
Under 2013 har jag:
Varit ute en hel natt [X]
Sovit under bar himmel [X]
Gråtit mig till sömns [?]
Druckit alkohol [X]
Varit medvetslös [ ]
Varit utomlands [X]
Blivit kär [ ]
Fått mitt hjärta krossat [ ]
Förlorat en vän [ ]
Bråkat med mina föräldrar [X]
Rymt hemifrån [ ]
Tagit droger [ ]
Sovit i samma säng som motsatta könet [X]
Kännt mig extremt ful [X]
Lärt känna någon ny [X]
Gjort något jag aldrig gjort förut [X]
Läst ut en hel bok [X]
Solat solarium [ ]
Jobbat [X]
Gjort något riktigt galet [X]
Piercat mig [ ]
Tatuerat mig [ ]
Badat naken [X]
Sovit en hel dag [ ]
Dygnat [?]
Lanat [ ]
Fått en könssjukdom [ ]
Varit gravid [ ]
Varit sjuk [X]
Varit på begravning [X]
Varit på ett bröllop [X]
Varit ensam hemma [X]
Haft sex [X]
Haft sex full [X]
Funderat på självmord [ ]
Kännt så mycket hat för någon [ ]
Varit med på tv [?] 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus