Stella McCartney

Halloj! 
Sitter på tåget hem från jobbet och lyssnar på music i mina härliga hörlurar. Har inte haft dom på några dagar då jag och Rebecka förväxlade våra grejer efter en gal1 kväll. Har varit fast med mina gamla iPod-lurar som är helt spräckta. Livet suger.

Nej men sen senast har jag hängt med JJ vid Jonnas pool, åkte som sagt sedan in till stan för att möta upp några vänner för lite häng på en uteservering. Sammanfattar kvällen lite kort; Kompispris, nyfunna vänner, en massa lappar, några uteserveringar, en krogrunda och efter"kaka" hos våra nyfunna vänner. 
Träffade en härlig kille som gav oss bra pris i baren och ett block som vi använde för att skriva fina meddelanden till bartendrarna, folk vid borden bredvid och ragg-lappar. Tack vare dessa fick vi tre nya härliga individer till vänner som vi gick vidare med till Imperiet där vi hängde till kanske halv tre. Sedan gick vi hem till en av killarna på söder för häng på balkongen och dans. Mycket härlig kväll som fick ett abrupt slut då vi blev tillsagda av ett flertal grannar vid halv sex på morgonen. 
Kom hem vid halv sju utan nycklar och hörlurar, men som tur var var pappa vaken och skulle till jobbet så jag kom in och fick sova gott i fyra timmar innan en brutal dag på jobbet väntade! 
Outserving


Glada

Sedan har jag jobbat mer, hela helgen rentav. Hängde med Jonna i söndags kväll ute på min baksida, älskar att man kan vara ute på kvällen utan att frysa! Hon hade även med sig gåvor till Stella vilket var uppskattat. Var sedan ledig igår så då passade jag på att träna, sola och bada med Jonna, gå på Bajen-match med Julia och Rebecka som slutade med att vi bröt oss in på gamla Söderstadion och laja runt tills några vakter kom då vi fick springa därifrån snabbt som attan. Hängde sedan på donken ett tag och var hemma vid halv ett. Idag har jag jobbat kväll vilket var riktigt lugnt och skönt! 
Bajennnn

Chillade på stadion mvh 

Promenaden från Globen till Skanstull 

I fredags kväll satt jag ute med mamma och mormor och pratade om min framtid och hade det trevligt, och plötsligt kommer Nora och Lydia hem med lilla kissen vi skulle få! Vi var iväg i fredags eftermiddag och köpte grejer så vi var mer än förberedda kan jag erkänna. 
Stella McCartney

Men iaf, världens sötaste kanske. Pluttliten och så härlig. Hon utforskar fortfarande huset och är lite osäker, men väldigt social och följer efter en överallt! Så henne har jag hängt med en del denna vecka. 
Gos

Söt osv 

Imorgon ska jag upp fem så det är hög tid att sova egentligen! Usch för å jobba kväll och sen morgon, gör det ca hela sommaren. 
Efter jobbet ska jag iaf träffa Linn och Omida i stan å fika, kanske träna om jag hinner och sedan är planen att gå ut med JonniBoi.  

Ciao


Fallskärmshoppning, sol, bad och jobb

Hallå i stugan!

Nu var det en hel vecka sedan jag skrev senast, och mycket har hänt! Har jobbat all day all night. Tagit tag i gymmandet. I torsdags fikade jag med mina kära vänner Linn och Rebecka efter jobbet, snackade skit, gjorde planer och stekte i solen.

Var ledig i fredags och då passade jag på att gå till gymmet som var stängt, så det blev istället en powerwalk/springtur på nästan 8km! Rätt nöjd om jag får säga det själv. Stannade även vid bryggan där min vän hängde med sin hund och tog mig ett dopp. Mycket skönt. Resten av fredagen fixade jag och Lisa hemma inför resten av familjens hemkomst, handlade mat och hängde med Julia. 

After run selfie
Bjöd över Julia på middag vi lagade lasagne som blev himla god! 

Sedan jobbade jag hela helgen plus 
igår. Tog även en tur förbi Tierp och Stockholms Fallskärmsklubb och……. Hoppade! Fick det i studentpresent av mor och far, och i söndags var det dags. Nio på morgonen var vi där och kvart i tio lyfte planet. Det var SÅ HIMLA KUL. Var liksom inte nervös innan, så konstig känsla bara. Var typ superlugn, kanske hamnat i chock. Nej men jag har alltid velat göra detta och är inte så rädd av mig när det gäller sånt här, adrenaliiiiiin! Vi hoppade av sist av alla i planet, såg resten en efter en försvinna ner i 200km/h och bort. Sedan hoppade vi och han jag hoppade med sa innan att han inte skulle berätta när han hoppade utan tänkte bara göra det, lika bra det. Men att bara slänga sig ut och känna hur man fångas upp, först av en stark vind och efter en minut av fallskärmen. Vi tog även en massa selfies, tänkte inte köpa till men kände att fan det är måste jag föreviga så jag köpte alla bilder, har dock bara en på datorn just nu så ni får nöja er med den så länge. Hur kul som helst iaf och hade en jättebra kille jag hoppade med, gör gärna om det!

Innan hoppet

Charmig bild men skoj

Efter detta hade vi lite tid över så nästan hela familjen åkte till Pampas Marina för lite lunch. Åt smörgås med massa gott på, det hette nåt speciellt men vad minns jag inte (UPDATE: Smörrebröd heter det!!!!!!), och världens största och en av de godaste våfflor jag ätit. Man gjorde själv och det var en riktig höjdare. Mätt och belåten skjutsades jag till jobbet där jag spenderade resten av kvällen.

Pampas marina

YUM

Idag var jag även ledig och då passade jag på att ta en tur till gymmet, körde ett mycket härligt benpass, det är bäst att gymma på morgonen, lite folk och så är man klar för dagen lirrom. Sedan hämtade Julia och Jonna upp mig hemma och vi åkte till en badstrand och har hängt där i ca fyra timmar. Så skönt att ta det lugnt för en gångs skull. Jobbar 24/7 (alltså 24h om dygnet, jobbar även den 24 juli men det hör inte hit) så det var skönt att koppla av och bara ha kul. Sola, bada, äta frukt, spana på boys osv. Kom dock nästan inte hem först eftersom bilarna parkerat runt oss så vi inte kom ut. Köpte sushi, åt hos Jonna och körde sedan hem.

Ny klänning, nya skor

Ikväll ska vi nog grilla hos Jonna, kanske partyparty eller sleepover med JJ, eftersom jag även är ledig imorgon! Får passa på. Imorgon ska jag även hänga med JJ och sitta på en uteservering på kvällen med Rebecka och co. Det man alltid pratar om att man ska göra hela somrarna men aldrig gör!



Jag och Josefine satte upp fina lappar på världens lugnaste dag på jobbet.

CiaoCiao


Länge sedan

Hej. 
Sitter i skrivande stund på tåget mot jobbet och har precis skrivit inköpslista till mathandling. Så trött men ändå inte, tröttheten försvinner liksom men sen sitter man där på jobbet och nickar till. Har sovit kanske tio timmar på dessa två dygn, alldeles för lite för mig. 

Sen senast har jag hunnit med en hel del, men ändå inget alls. Känns som jag jobbat non-stop. 
En dag efter jobbet åkte jag dock med Jonna till Norrköping för lite Bråvalla. Superbra helg men den orkar jag inte skriva om nu så det får bli en annan gång. 
Jobbat lite till, och en annan dag efter jobbet begav jag mig till Gotland. Kom hem igår morse så är fortfarande jetlaggad, höhö. Också det en jättebra långhelg (som var den enda ledigheten jag fick) som jag skriver om nån annan gång. Typ i september lär det väl bli. 

Två smakprov på Bråvalla och Gotland. Stay tuned lirrom 

Är så ledsen på mig själv som inte tränat på över en månad. Dels för att jag inte mår lika bra, och dels för mina föräldrars skull som payar gymkortet. Känner mig skyldig as fuck, så ska försöka ta mig iväg imorgon efter jobbet. Idag efter jobbet ska jag minsann vara vuxen och handla mat, städa lite kanske, träffa Linn och sova. Har serri ingen energi varken före eller efter jobbet så orkar egentligen varken träffa människor eller träna men det måste bli av nu! 
Spred glädje på jobbet

Annars har jag skickat iväg studenttack, varit barnvakt åt småttingar på jobbet, kommit in på mitt förstahandsval till högskolan, käkat middag med Linn och Jessica på Friday's en fredag, grillat och haft en spelkväll/utehängskväll med Jonna, Niklas och Julia som jag kan passa på med nu när jag har FF all day all night. På min enda lediga dag passade jag även på att först hänga på Långholmen med Jonna och Niklas, vandrat runt på söder, badat vid Tantolunden och käkat middag med Sara och Bella på Friday's, en måndag liksom, hängde även i storstan efter middagen för att smälta maten. Och allt på samma dag. Även det en mycket härlig dag må jag säga. 
Gott

Skönt med avskildhet @ Långholmen 

@ Tanto 

Fest 

Nu ska jag snart av och vidare för ännu en ny spännande dag på jobbet och Hepatit-vaccinering 

Studenten

Halloj!

Ja hörni, nu kommer mitt efterlängtade inlägg om världens bästa dag som inträffade för ca en månad sedan.

Kvällen innan var jag ju på min kusins student vilket var mycket trevligt, dock tog morgondagens bravader upp min tankebana en hel del! Många påpekade att jag såg så stressad ut osv. När vi kom hem på kvällen fixades det sista som gick att fixa. Och sen skulle jag ju sova var det tänkt. Men alltså att sova då, OMÖJLIGT. Ni som inte tagit studenten, tänk er när ni var små och skulle fylla år, eller natten innan julafton. Så, fast 100 gånger nervigare. Herre min Jesus. Sov kanske 2 timmar, vaknade kl. fem av mig själv och fixade mig osv. Åkte till Huddinge där Saras mamma skulle köra oss till skolan och frukosten. Vi hade alltså vår champagnefrukost i Rålis, så originella. Men det ligger väldigt nära min skola så det blev jättebra! Drack bubbel och käka jordgubbar i duggregnet osv. Sen gick vi, glada i hågen till skolan där lite möss-skrivning, fix, snacks, party och fotografering pågick. Vår klass hann precis ta bilder innan regnet kom och det var parallellklassens tur X) Fotograferingen var en av höjdpunkterna faktiskt, alla var så HIMLA glada och vi hurrade och körde hejaramsor för förbipasserande, dansade, sjöng. Iof var alla superglada hela dagen, men det var något speciellt just då.

 På morgonen
 I väntan på klassen
Champagnefrukost
SKÅL!

Sedan var det brunch, och jag som skolans talare tog mig en tequila innan med mina vapendragare på toan. God mat men jag var så nervös hela tiden. Där gick jag alltså upp, på lilla scenen inför alla treor och lärare för att snacka i fem minuter. Med några få tabbar med micken gick det ändå galant och alla var nöjda! Sen var det lugnt i magen höll jag på att skriva, men då kom istället en HELT annan sorts nervositet. Den där lyckan.

 Brunchhhh

Vi åt klart, gick upp till klassrummet, partade, sjöng, fixade oss mer, drack champagne vi smugglat in i skåpet och peppade varandra med lärare och elever. Lite innan ett smög vi ut för att göra oss startklara, och som den tävlingsmänniska jag är tryckte jag mig längst fram och sen var det så magiskt. Inte för att låta klyschig men alltså DEN STÄMNINGEN! Den förväntan, man hör alla föräldrar och vänner stå och prata, sen kommer Levels med Avicii, startsignal, och POW. Där sprang jag utav bara helvete i mina klackar på 13 cm. Kom ut först, sen ser jag mina vänner och vi står bara och hoppar, skriker, dansar, visslar, tutar, vinkar, gråter, kramas. Alltså wow. Shit. (Ni som sett PH Norge fattar parallellen). Sedan kommer nästa klass (vi sprang ju ut förstJ) och en tjej ramlar, två gånger. Så kul.

 Nyutsprungen och röd. Såhär ser ca alla bilder ut. Fint plakat va??

Men nog om det. Jag minns bara att jag och Rebecka står och hoppar och är världens lyckligaste, sen kommer tårarna. Vi ser på varandra och det bara sprutar. Vet inte om det var glädjetårar eller sorgetårar. En blandning helt enkelt för alla känslor som kommer är ju helt all over the place. Hittar min skylt, tar emot massa grejer runt halsen, kramas, fotades till höger och vänster med familj, släkt, vänner, klassisar, ler, gråter. Mungiporna trycktes liksom upp och jag var helt röd i fejjan så alla bilder är mindre smickrande. MEN så glad. Och VAD gör det om hundra år om studentbilderna är fulla av känslor?

Så fula men så glada
 
!!!!
Lycklig

Bytte om, tog resterna ur min plunta, och nu var det flak! SÅ KUL! Även där bjöds det på massa dans, hopp, skrik, sprut (ja ni vet) och ÖL. Vi räknade ut det till 792 burkar öl. Fest från början till slut. Åkte Rålis, Söder, Norr Mälarstrand, har ingen jättekoll men vi höll väl på i 1,5 h iaf! Vi badade i öl, gled på golvet in i burkhögen och vinkade till massa folk. Sedan väntade jag, Sara och Bella i kanske 45 min på skjuts i våra blöta kläder. Solen kom ju fram under flakturen och det hade inte regnat på hela dagen förutom dugget under fotograferingen och frukosten men SATAN vad kallt. Fick en filt att åka med från Huddinge och hem på tåget, DÄR har vi walk of shame kompisar. Nej men kom hem vid tio i fem, mottagningen började fem.

Maria, jag, Sara och en mindre glad Bella efter flaket
Världens lyckligaste bild
 
Vårt fina lakan
Glada
På flaket hade någon med kamera och det var så roligt! Att se lite bilder därifrån. Någon har också enligt rykten filmat

Efter några klagomål från mina yngre gäster kom jag ner vid halv sex, halvful, och blev än en gång firad! Och jag hade en sån himla bra mottagning! God mat, fina presenter, bra väder (SOLEN kom trots allt så vi satt ute!!!), fina tal och framförallt BRA SÄLLSKAP. Eloge till mina päron och alla andra som fixat. Ville egentligen inte ens gå därifrån men nog skulle jag ut med mina klasskamrater en sista gång.

Mormors fina tårtor
 
Fick fina ballonger
Fint helt enkelt
 
Kom efter många om och men iväg för andra gången vid elva för att åka in till stan och Sommar! Med (gamla) klassisar. Där hängde framförallt jag och Rebecka hela natten tills soluppgången (då alla andra drog tidigt), åt gratis korv, buggade med trevliga individer, dansade tryckare, lekte runt, stalkade folk och blev grattade åt höger och vänster. Himla bra helt enkelt.
 
Gratis korv på Sommar!
Westside
Studentens sista bild

Långt jävla inlägg men det finns så mycket att säga! Världens Bästa Dag helt enkelt. Svårare än så är det inte.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus