Varför är svampbob huvudrollen när det är patrik som är stjärnan?

Hello!
Har inte orkat eller haft tid (LÄS: Haft all td i världen) att blogga, men nu kommer ett sista inlägg år 2011. Helt sjukt vad tiden går fort. Vid denna tid imorgon är det 2012. WAAZAA!

Vet inte hur länge sen det var sen jag skrev senast, men här får ni en liten snabb update innan jag fortsätter titta på Vänner.
Har spenderat mycket tid med Jonna de senaste dagarna. In tisdags åkte jag till norrtälje där hon var hos sin farmor och farfar, och var där tills onsdag. Hade jättemysigt osv.
I torsdags gjorde jag inte mycket, gick till Jonna på kvällen, myste och sov där. Kom hem rätt tidigt idag. Och så har jag mest planerat inför nyår.
Planerna ändrades i sista sekund. Först hade jag panik, sen blev det bra, sen panik över en grej, men så löste allt sig så nu är det bra, iaf för tillfället ;) Det har varit lite stirrigt, men förhoppningsvis blir det bra!

Pusss och Gott nytt år!

Det är inget fel på min attityd, jag anpassar den bara efter hur du behandlar mig.



Sprids på nätet.
Hahaha, asså jag garvar vad pinsam hon är. Vet inte om hon är seriös eller inte, men underhållande är det! Jag kollade på videon som är 5.33 min. När jag kollat klart stod det att 15 nya kommentarer har lagts upp sen jag började visningen. Folk blir som tokiga. Och så är klockan drygt halv två också. Helt sjukt vad en liten video kan göra.

Ladies, guys are sick of hearing you ask where all the "nice guys" are. They're in the friend zone, where you left them



Okej, jag erkänner. Jeffrey Campbells skor är sjukt snygga. Tyckte förut att de var bland de fulaste skor jag någonsin sett, men nu vill jag tamejfan nästan ha ett par!


www.kenzas.se
 

www.nelly.com

Men jag menar, niiice!

Telling someone why you love them is like explaining what water tastes like.



Ja men du, den va najs

You know you're in love when you can't fall asleep because reality finally are better than your dreams.

Det känns så bra när de tre sakerna man kollat på på nelly.com och vill ha kommer upp som reklam på nån blogg. Shoppingsuuug! har ju iof en del pengar efter jul, men vill jag smälla typ hälften på en gång?


Det finns alltid en anledning till varför backspegeln är så liten o vindrutan så stor, för dit du är på väg är mycket viktigare än där du har varit.



Haft en bra jul allihopa?
Min var som alltid, mysig, men har inte haft samma julkänsla denna månad som jag hade förra året. Men julen är alltid nice! Var hos mina kusiner, åt julmat, KalleAnka, julklappsöppning, kvällskäk i form av leftovers från julmaten, äta massa choklad och andra onyttigheter. U know how it is ;)
Tyvärr har vi nästan ingen julmat hemma eftersom vi inte firade hemma, men mami köpte en julskinka som vi ska ha nu efter jul. Jag måste ha min skinkmacka med senap till frukost i minst 3 mån efter jul. (Eller så långt laget räcker). Bääästa!

Kan visa en bild på mina julklappisar så fort jag tagit en. Fick massaaa pengar, en tröja, berlock till mitt Thomas Sabo armband, örhänge, nagellack, godis, presentkort på Hollister och H&M, skinnhandskar i julstrumpa + lite mer cash, en grej man kan lägga värdesaker i när man tränar (från jobbet) gaffel och sked i sen födesledagspresent och julklapp av farmor (får varje födelsedag och julafton, ska få ett helt set med silverbestick till när jag flyttar hemifrån), jag och mina systrar fick en ny wiikontroll eftersom någon pajat en, och så fick vi en *trumvirvel* Harry Potter-box alla filmeeeer! och så ska jag få en till present av min syster eftersom det jag önskade mig inte fanns i butik än! :)

Snart ska jag till min andra kusiner och hänga där tills ikväll.

Pusss

It is the night of our dear saviour's birth

Dan före dan.
Har julpysslat lite hemma, städat lite, fixat lite osv osv.
Tänkte se uppesittarkvällen men så blev det inte. Oh well, hade ändå ingen lott eller så ;)
Imorgon åker jag till kusierna vid halv tolv, kommer nog hem rätt sent så det blir nog inte mycket bloggande.

God Jul!

Julgranen pyntad och klar!


Gjorde även lite julnagellack, (ser lite kladdigt ut, men det var precis nymålat)


Från tidigare i vinter. Tips till nyår!

Glitternagellack med smalare borste, Depend.


And there won't be snow in Africa this christmas time

The greatest gift they get this year is life

I'm not hungry, but I'm bored, therefore, I shall eat

Knäckbaaaak


You cant lose what you never had, you cant keep whats not yours, and you cant hold on to something that doesn’t want to stay

Tjaman!


Nån däruppe måste hört mina böner, för klockan 14.21 ringde min kära vän Jonna och frågade om jag kunde hoppa på 14.17 tåget (hon menade 15.17). Så det var bara å hoppa in i durren, fixa mig och gå till le train.
En station senare gick vi av, Jonna skulle köpa lite julklappar på en finfin affär som finns i Tumba. Då passade jag också på att köpa lite smågrejer, och köpte lösögonfransar och lösnaglar för första gången i livet. Har aldrig känt ett behov av att ha det eftersom mina naglar växer som hår under armarna, och ögonfransarna mina har nästan alltid varit långa nog enligt mig. Men jag tänkte att kanske till nyår om jag vill vara lite extra tjusig ;) Och lösnaglar är ju fiint! (slipper måla naglarna själv). Och så köpte jag en liten julklapp till min syster, är egentligen klar, men fick ett ryck. Och allt gick på 37 kr. KAP! (Y)


9 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 7 miljarder människor och jag är singel. Kopiera detta om du börjar inse att du måste vara ful...

Hej!


Sitter och gör ingenting, som vanligt under lediga dagar. Fan vad trött jag blir på mig själv att jag aldrig kan ta tag i nåt och göra saker! Jag är bara hemma, sjukt segt. Menmen, är man forever alone så är man. ;)
Det är väl bara att säga till om någon har nåt kul på G, känner mig äckligt lat och ååååå! Igår fixade jag lite saker hemma, slog in julklappar, hämtade en julklapp från mitt jobb osv. Så vad ska jag göra idag?
Jag vet att lov är till för att slappa och kanske inte göra nåt, men ska jag sitta hemma i tre veckor kommer jag nog dö på kuppen.


Hitler wasn't that bad. I mean come on, he killed Hitler!



Känns som att jag och Linn borde gå nån estetlinje ist ;) Konstnärligt!

Det är okej att känna

Ligger och tittar på Svenska Hjältar galan, och jag gråter som ett barn. 

 



Har redan lagt upp denna för ganska länge sen, men den är verkligen sevärd!


You don´t have to save me, just need you to follow, cuz we made it all this way

Julloooov! Aaa, happy! Fast det känns mer som fredag, men fyfaaan vad skönt ändå! Skulle egentligen slutat imorgon, men den avslutningen ska bara rektorn snacka lite så det var valfritt om man ville gå ;) Vi hade en avslutning på vår linje idag, med julbord (som inte var bra kan jag ju meddela, inte ens köttbullar fanns det...) och lite prisutdelning.
Och - trumvirvel - jag vann! I världens töntigaste kategori, men ändå! Den var typ: Årets icke-doldisar, alltså dem med mest närvaro. Det vann jag och fem till. Haha, lite skämmigt var det, men jag fick juleskum, så det var det värt! :D Man kunde iof vinna i; Årets ljus i mrökret, Årets man (det får 10 killar i min skola), Årets raggare, Årets stalker, Årets biff, Årets räddare i nöden(typ) Årets lyft m.m. Och det finaste priset av alla; Årets förebild. Det var så gulligt, för tjejen som vann började gråta och blev så himla glad! Söööt!
Lite avis blev jag ändå, tänk att vinna det liksom.

Efter skolan åkte jag och Linn till city för att köpa julklappisar, så nu är jag klar med alla! Waaaazaaa! Nice. Fick även en liten julgåva i form av ett läppglans på The Body Shop när jag checkade in där. Så var alla som jobbade där jättesnälla och roliga och pratglada!
Och på Stadium blev jag och Linn lite kära i en kille som jobbade där. Han var så söt. Vi frågade om det fanns golfbollar, och han var så söt, tog fram allt han hade och försökte hjälpa oss så gott han kunde, även fast han inte visste skillnaden mellan alla olika. Men det var inte bara det, han var så puttinuttig så jag ville bara krama honom! Plus att vi fick pepparkakor och julmust (massa presenter till miiig idag!)på Stadium, och träffade massa trevliga människor när jag skulle slå in mitt paket. En man började skratta när jag skulle riva bort reaprislappen, (haha snååål) så han började snacka med oss om att man ju inte fick visa att den var på rea osv. Alltså skämtsamt. Så sa han att han skulle själv blir jätteglad om han fick golfbollar i julklapp, och massa andra trevliga saker. Sen gick han därifrån och sa God Jul!
Samma sak med en kvinna som kom efter han hade gått som hörde när vi snackade om hur skönt det var med jullov, då sa hon att det var så skönt för oss att vara ledig och slippa jobba/gå i skolan, även fast hon hade några dagar kvar. Sen sa vi God Jul och gick.
Det finns riktigt trevliga människor, speciellt runt jul! Så himla mysigt, och jag blir så himla glad! :D

Vi gick vidare till Espresso House, slog oss ner, pratde lite, och gick sen och träffade hennes pojkvän. Gulligull! Vill också haaaaa.

Flummigt inlägg, hehe.
Pusss!


When nothing goes right, go left



Förebild <3

If he’s stupid enough to walk away: be smart enough to let him go!

Lite sådär halvt onödig dag som det brukar vara i slutet på terminen. Utv samtal, svenska då vi typ lekte, och engelska då vi kolla på film. Jag linn, rebecka och amanda sprang till t-snabben och köpte filmgodis, popcorn, lussebullar, munkar, läsk, energidryck osv.. Jag kollade väl en kvart på filmen, sen gick vi in till ett annat rum och lärde oss single ladies dansen och party rock :) så skoldan var inte helt fel!
Sen åkte jag och samma brudar in till centrala staden för lite julklappshopping. Alla klara, utom min morbror, typ svåraste... Vi gick en jävla bit för att hitta julklapp till far min, men vi hitta den tillslut!
Imorgon har jag redovisning, sen julbord och avslutning, och typ "gala", (priser delas ut osv..) för min linje! På onsdag är det avslutning för hela kungsholmens gy.

Nu ska jag gå igenom lite inför redosvinsingen vilket nog inte tar så lång tid!


I don't know when youre going, or when youre coming home

Mornin' folks!
Utv samtal om cirkus en timme, och jag som trodde att jag och min far skulle ta tio-tåget, så säger han nu att vi åker bil kvart över tio. Där förlorade jag just 15 minuters sömn...
Tänkte titta på vänner innan, men inser nu att jag inte hinner pga Rebecka. Hon har haft kul igårkväll (på facebook) och skrivit 213 meddelanden till mig. Hon är så sjuk i huvudet, men jävligt rolig. Jag grät typ av skratt när jag läste! Så nu hinner jag inte kolla på Vänner, åker om 10 min, vad göra nu?
 Oj, kom just på att plattångisen vart på och laddad ett tag nu... hehe, bara huset inte brinner upp!


                  man ska inte kasta sten i ett glashus som sagt
 
Detta var skärmklipp 3 och 4 av 11. herregud, nolifer -.- hihihi nej...

Pusss!

You better watch out

Ååååh det var då fan så skönt att vara klar med den där historiaaannn! :D AAAAAH! Jag dööör så niiice!
Sorry min extas, men jag har hållit på med denna i snart 100 år nu, 5 sidor blev den. Gick lite crazy på slutet, och jag undrar om det var så bra. Menmen, uppstasten är inskickad så nu är det förseeent!
Hihihihihihi, ååååå jullov here I come!


Choose your faith

PluggarN in the house.
Nu jävlar ska historiegrejen bli klar!


Someday you will wake up and realize that you are awesome

Skojade till det lite nu igen med att göra massa andra grejer än plugg. Tänkte börja en sisådär klockan tolv, men nu sitter man här, en timme senare och har jag ens öppnat Word-dokumentet? Nej, skulle inte tro det va. Men det är trevligt om man inte bara pluggar menar jag. Känns som jag pluggar ihjäl mig om jag ska vara ärlig. Det är bara pluggpluggpluggskolaskolaskola för mig dygnet runt! Måste lägga av, börjar bli beroende...

Brain is the most outstanding organ....it works for 24 hours, 365 days, right from the time you are born, until you fall in love.







Faking a smile is very much easier than explaining why you're upset

Tjaba!
Var inte inne på datorn nåt igår så kunde inte blogga. Fick ont i handleden igen som jag får ibland utan någonsomhelst aning om vad det är. Läkarn vet inte heller vad det kan vara. Så jag kanske får leva med det helt enkelt... Det kommer kanske nån gång i halvåret/var tredje månad, lite olika. Det kan hålla i sig allt från 5 minuter till 5 dagar. Eller mer... Igår hade jag det i kanske 10 timmar. Så sjukt irriterande och jobbigt, speciellt när man inte vet vad det är. Plus att ingen tar en seriöst för att det kom helt plötsligt, som om jag skulle fejka allt? En tjej i min klass trodde jag bara drev för att inte vara med på idrotten, men nej, det gör förjävligt ont när det väl kommer :)

Pluggade ist matte i 2,5 h. Hade prov idag, som hade gått sååå mycket bättre som inte vikarien hetsade så mycket.
"Fem minuter kvar, två minuter kvar, 30 sekunder...." Ja, nu känns det bra, blir inte alls stressad!
Annars har dagen varit nice. Första lektionen gjorde vi i princip inget, jag och Linn gjorde ett kollage med äppelskrutt, mandarinskal, 1 pund-mynt, halstablett osv. Blev supernajs!
Sista lektionen var också chillpill, rektorn snackade lite, och så fick vi gå hem en halvtimme tidigare. Jag och Linn stannade iof en halvtimme efter alla hade gått, vi orkade inte röra på oss! Haha! Så jävla feta :D

Nu blir det Glee, imorgon kusinerna och på söndag måste lite plugg in på schemat. Har historiauppsats som måste vara klar och inlämnad senast söndag 23.59. Och jag kunde inte göra nåt på den igår eftersom jag inte hade dator och ont i handleden. + att denna uppsats/hemprov är väldigt stort och viktigt. Kill meeee.



Pusss!

I am Titanium


Truth is, everybody is going to hurt you. You just gotta find the one's worth suffering for.

Killar är som "Bluetooth", han är ansluten till dig när du är i närheten, men söker efter andra enheter när du är borta.

Tjejer däremot är som "Wi-fi", hon ser alla tillgängliga enheter, men ansluter till den starkaste.


If someone tells you to shut up, you go get your boyfriend


 
Försöker du göra mig deprimerad...?
Bu F****** HU :)

Shoot me down when I get up

Onödig dag.
Hade ju somsagt sovmorgon till 12.40 idag, så vi hade bara engelska och matte. På engelskan skulle vissa göra muntligt test, typ. och det har jag redan gjort, så resten av klassen sjöng tänd ett ljus hela lektionen ist. Vi ska sjunga den på avslutningen, kill me, kill me now? Så engelskan var waste. På matten hade vi ingen lärare så då blev det såklart kaos i klassrummet, lyssnade på musik, tittade på videos, åt pepparkakor osv. Jag gjorde väl kanske 2-3 tal, och så prov på fredag i matte. Great.

Plugget igår gick väl helt OK. Skulle ju börja med det runt fyra (?) Lite mer halv sju började jag med den. (Jag kände mig lite wild n crazy, så jag satt vid datorn) Så det måste göras idag! :|


Så bra så jag tror jag dör!


Och vem är inte ful i 60 watts ljus?


Grym jao

It's a good thing tears never show in the pouring rain


And now you´re gone it's like a eco in my head


Somnar 07 vaknar igen på natten


Dom enda människorna du behöver i livet är dom människorna som behöver dig i deras liv..

Nu ska jag ta mig i kragen och iaf försöka börja på min historia-hemprov-uppsats-fråge-grej!
Dagen har varit mycket bra! Började dagen med medicin som inte alls var ansträngande på några plan. Vi ska göra en powerpoint om en sjukdom, så jag kolla lite på nätet, gjorde om lite och POW! så var det klarre! Sen satt jag mest resten av lektionen och åt pepparkakor och drack julmust! :D
Svenskan var inte heller jobbig, vi pratade lite och gjorde lite gruppövningar. Bah fätt najs. Och sista lektionen som var VO var jag, Linn och Rebecka superflummiga och spenderade hela lektionen åt att skratta åt Amanda. Det slutade med att Amanda fick flytta på sig ;)
Lektionen slutade en timme tidigare dessutom, för vi skulle fika igen. Nu var det lussebullar, peppisar och julmurre. Och så lite julmusik på det. Alla skulle sitta och sjunga med, men det var väl mest jag och Linn som drog All In. Film finns på det, på facebook. Mycket bra! Så om ni hittar den får ni se och höra mig sjunga det allra vackraste jag bara kan. Lite solo också!
Något luciatåg blev det inte heller, och tur var väl det!
Slutade lite tidigare, + att jag har sovmorgon till 12 fuckin 40. WOOOOP!



Fika No. 1
'
Jag och kompiiiis

A smile is the best makeup a girl can wear

Dag 13 Smeknanm du har och varför

Haha åå vilken rolig! Eftersom jag nyss fått ett nytt smeknamn i gymnasiet ;)
Jag har såklart blivit kallad massa gulliga snuttiplufs-namn av mamma, u no how it is.
Och så har jag blivit kallad Ejlotti när jag var lite yngre, av min då bästa kompis. I nian kallades jag Ellzie, Ellen, Elurts osv.. Ejlotti och Ellzie är standard.
Nu i gymnasiet har vi två Elin i klassen vilket aldrig hänt mig förut, så vi skulle komma på bra smeknamn till oss. Jag sa bara i farten att far min brukade kallas Thudde när han var i min ålder, alla nappade på det, så nu är jag Thudde!
Därav bloggen: www.tuddeochcompany.blogg.se
Jag frågade några tjejer i min klass vad jag hette, alla sa Elin. Men för en viss liten brud har Thudde etsat sig fast i hennes minne. Så när jag frågade henne vad jag hette, svarade hon enkelt och snabbt; Tudde!
Det är väl lite jag nu antar jag. Men dock bara i nya klassenn för vissa är jag Elin, Ellzie, Ejlotti, Ellen, Elurts eller snofsilofsan! ;)


Real girls arent perfect. Perfect girls arent real.

                     
Riktigt nice jao


Till alla tjejer som påstår att "alla killar är likadana", vem bad er testa allihopa?


Varför kallas det rusningstrafik när ingeting rör på sig?

Tja snyggon!
Fikade lite med Jonna efter skolan vilket var trevligt eftersom vi hade mycket att ta igen!
Och så fick jag bra betyg på uppsats idag, vilket alltid är nice ;) Annars har det väl inte varit mycket.
Jag är även bjuden till Luciatåg i S:t Jakobs kyrka (I Think) vid kungsan, en sisådär 7.30 imorgon. Som tur var så var det frivilligt, och att gå upp 5.30 för att se ett Luciatåg är jag inte jättepigg på.
Och så ska vi tydligen ha Luciatåg med klassen bestämdes idag. Får se hur det blir med det...  


Halebop Bild från www.tuddeochcompany.blogg.se , gryyymmm blogg!!

When you get what you want but not what you need.


Dagens grynet <3

Food. Water. Energy. For all. Forever.

Det blev lite shopping i stan. En julkapp, och lite grejor till mig :D Det blev btw den vita USA tröjan, vet inte hur länge jag provade båda färgerna. Jag har nån psykisk störning skulle jag tro, I-landsproblem så det stänker om det. Det är jobbigt att ha Gina-stil. För alla andra har också Gina-stil. Ska typ byta till... KappAhls barnavdelnings-stil, för killar. A, det blir bra.
Åkte skriller också i kungsan, mysipys var det! Jag ba gleeed fram! 20 spänn, fett värt, fett värt. Julkänsla.
Och så på kvällen hängde jag hos Jullis, bakade och tittade på Allt för min syster. Bra film, mycket bra film. Grät nästan lika mycket som första gången, då jävlar skulle ni vart med.
Det ba sprutade och jag ba shiiit fätt sorglig och sen ba grina jag lite mer och jag ba OMG dööö inte, dööö inte! och sen ba dog han, och jag ba noooo, och sen ba dog hon och jag ba fuuuuck my liiiife!
Typ så gick det till. Sorry om jag förstörde för nån som ska se den. Hihi!

Glömde min nalle hemma, så jag kunde inte ta några pixx från dagen.. Hihi sorri!


Vi tar en från förra gången jag julmysade i stan!

You think I'm blind, I've got eyes to see

Jag gråter. "Så jävla bra så jag höll på att dö!" Tänk bara att få höra så bra ord från juryn, 16 år. Nu är det min tur!

Awesomness is another word for, well, me.


Cool? Fuck cool. I'm Awesome.

Morning! Om nån timme åker jag och Jullis till stan för att kanske julhandla lite, men främst för att åka skrillor i kungsan! När vi var där för två veckor sen såg vi skrillebanan och blev helt förälskade! Så nu måste vi åka dit ;) Hoppas bara nassetåget inte kommer ifatt oss, men det skulle ju vara i Gamla stan så det borde vara fritt fram. Det har ju tidigare varit i min lilla hemort varenda år, men nu är det ändring på det! Tåget ska bli större osv, och på självaste nobeldagen!

Imorrn ska jag nog hänga med bästis, ta en fika nånstans och ta igen massa missade timmar.

Och så har jag sett en apsnygg tröja, och jag vet att den är lite copy på en äkta vara som finns på bla Homerun, men denna är tre gånger billigare! Billigt är bra.


Fast frågan är: Blå eller vit? Den vita är slut iaf på internet, så jag antar att den inte heller finns i affär. Men jag hoppas! Vill testa båda och se vad jag tycker!
Kom igen nu, show me mercy!

I wish life was like ten years ago


Freaky is my middle name

Hämta en miniräknare! Ta din skostorlek x5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret gånger du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder. Kopiera om det stämmer på dig.

Haha, lite coolt ändå. Man skrev ju iof både sin skostorlek och året man är född, så det är nåt trick med de andra talen. Men ändå, lite creepy! :D

A true friend will always be a friend, a lover is temporary

Shit abo bre! Tja!
Haft en toppendag på sjukan. Först sovmorgon, sen åka till flempan och träffa Linn, men det var då som allt blev lite knas...
Först skulle vi ta en buss, men vi gick ist för det stod på en skylt: Sjukhus 0.6 km. Men vi var inte säkra på om det var rätt sjukhus, så vi frågade, och tydligen var det rätt. När vi gick mot sjukhuset kom en kvinna fram till  oss helt random och sa: Han som spelar dragspel därinne har klätt ut sig till tomte, han har verkligen gått in för det. Men jag går på socialbidrag så jag kunde inte ge honom pengar, så jag gav honom två tuggummin istället! Kan inte ni ge honom lite pengar?
Haha, lite halvt udda.

Min mor jobbar nära sjukan så vi skulle hälsa på, men hon svarade inte på telen så vi gick vidare, jag sa till henne att vi kunde komma förbi senare, besökstiden var slut klockan två.
Det enda vi såg var ett universitetssjukhus men vi gick in nånstans och irrade runt ett bra tag, fixade kortet osv, och frågade typ all personal på hela sjukhuset vart Saris var.
Tillslut hittade vi henne, och hon blev så himla glad för presenterna vi hade köpt! Vi gav henne en jättestor och mysig nalle, ett fint kort och en skvallertidning från klassen. Sen köpte jag och Linn en ananas tilll henne. Haha!
Tiden gick sjukt fort, jag och Linn åt på Subway (där vi fick rabatt eftersom vi har studentkort, ett tips till alla studenter!) så gick vi tillbaka till Sara, pratade om allt mellan himmel och jord, gick runt lite, myste, kollade på hennes ärr, käka lite till osv. Och helt plötsligt var klockan halv sju! Våran entimmes besökstid blev sex timmar! ;) Sen kom hennes föräldrar och Sara blev trött så jag och Linn började dra oss. Vi pratade lite med Saras föräldrar innan vi gick, och dom var så glada att vi hade kommit! Dom uppskattade det verkligen, så himla söta!

Det tog mig och Linn ca 45 minuter att komma ut ur sjukhuset. Vi försökte hitta dörren vi hade gått in  i, vilket inte var huvudentrén. Men vi kom bara till entren, så vi gick ut där ist. Irrade runt lite ute, kom till cetrumet, sen till någon läskig lekpark, flera öde avdelningar på sjukhuset som var sjukt läskiga! Helt mörka och blääää!
Saras place var finast på hela sjukan, det var nyrenoverat och jättemysigt!
Men ja, det slutade med att vi frågade en kvinna, som sa att man bara kunde gå till höger utanför huvudentrén för att komma till tågen. Vi hade gått både, till vänster, rakt fram, och runt i cirklar, men inte till höger. Smart! Men som sagt, vi gick till höger, och efter nån kvart kom vi till tågen. Alltså en timme efter det att vi sagt hejdå till Sara!
Menmen! Nu är jag iaf hemma, har målat naglarna, ätit middag, kollat lite serier, försökt göra läxan som jag fattar nada på, käkat ananas m.m


Jag och Linn hos Sara, med presenterna! Minus tidningen.

Pusss!

Some sort of window to your right, as he goes left and you stay right

Godmorgon! Sitter och äter frulle och myser in my onepiece at the moment. Smoothie och macka blidde det idag, vaknade typ 2 h innan jag skulle upp, så jag hann fixa lite "finare" frukost ;)
Men ja, jag har ganska mycket tid på mig, ska upp om 45 min. Har redan duschat och frukosten är somsagt snart äten. What to do now? Vid tolv åker jag till Sara, om allt går som det ska. Hon berättade igår att vi kanske inte kan komma om hon mådde för dligt :(





Slänger upp en film från alldeles nyss också! :)


flashmobs is the best way to bring people together


Our work is never over


Haha, tänk vad kul att vara med i Idol. Allt som händer på sidan om? Fatta vad roligt! :D

They say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding

Vi har samlat in pengar i klassen för att köpa nåt fint till en tjej i vår klass som hade opererats. Jag och Linn ska åka till henne imorgon på sjukhuset och hälsa på, så vi åkte in till city för att leta grejor. Alla fina, stora nallar kostade mer än vad vi hade fått i klassen, men när vi kom till BR såg vi den perfekta nallen. Den satt där på hyllan och var så fin, så jag sprang genom affären så att ingen annan skulle ta den.
Linn: Spring Tudde! Spring!
Haha, så jag sprang...

Och lycka, den hade kompispris! Jag och Linn blev så glada så vi skrek: 299 spänn! SCORE! Och gjorde värsta grymma high-fiven! Alla kollade, men vad gör väl det? Det rör mig faktiskt inte i ryggen vad folk tyckte.
Som när jag skulle åka hem med den stora BR-påsen på tåget. Fick lite blickar, men vad gör väl det om hundra år?

Plus att jag får fetaste sovmorgonen också, ska åka typ 12 hemifrån. Hade kunnat varit i skolan innan, men vi fick ledigt hela dagen för att vi har bästaste närvaron ever! ;) Och jag tycker jag förtjänar en sovmorgon, har varit jättetrött senaste dagarna, mått illa, haft två prov plus redovisning två första dagarna denna vecka... 


If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them!


5,500 000 visningar. 270 000 likes. Så rörande film! Se den! Även om många säkert redan sett den.


Och mänga har nog sett denna också. Eller hört om den. Där han berättar att han är väldigt populär och verkar sjukt jävla jobbig. Men jag läste beskrivningen på första filmen, den ändrade min åsikt!

To all my friends and supporters,
I made this video 4 months ago just before school was about to start. I was 13. It was a very emotionally dark time in my life. I made the video at
4:00am in the morning; I hadn't been sleeping at night for a long time, too many things going on in my head. I was dreading going back to school and I had not come out to my family yet. Only my closest friends knew. I didn't know how to say what I needed to say. All I could think about were all the bad things that had been happening at school last year, every year for that matter. I just couldn't bare to go through that anymore. I was done being fake happy, pretending hateful words didn't hurt, done hiding it from my family.
So this video was made for my friends that had moved on to High School who were worried for me, to say to them that I was going to take a stand, and to the haters at my middle school that I'm not going anywhere. I am who I am. I posted the video here and told people were to find it. That was it.
My friends were moved by the video and thought I did something important. I was encouraged to upload it to my Facebook page so more people could see it. Maybe it could help someone else going through the same thing. So I linked it Dec. 1st. My Parents saw it for the first time Dec, 2nd.
Then..... all this happened.
I never expected in a million years that it would have such a wonderful impact on so many people. I am truly humbled and truly thankful for all the love, encouragement and support from people all over the world. It's been incredibly overwhelming. I don't know what to say. Thank you so, so much!
Lastly, yes you have seen me happy in a couple short videos replies I posted; I would think that would be a good thing , and yes I do have friends, my High School friends, and I have made friends because when I came out they realized that they had hurt me and that they fealt sorry. The video is real, and true.
In the last few months everything eventually came out in the open, I felt a huge weight off my shoulders; I'm happy, I'm excepted for who I am, I'm more confident and feel stronger every day.
Thank you all, Love and peace to all who are hurting.
Jonah Mowry

i just got aquamarine on DVD, its about this girl who's, like, half-sushi

Hallo!
Lite blandad dag idag, gått från att ligga i soffan och vilja gå under till att springa runt och nästan dö av garv. Haft ett prov också som var ganska enkelt trots sista-minuten-plugg igår och innan lektionen. Redovsining också som gick bra! Plus att det är snö vilket är hääärligt!

På vägen hem failade Linn totalt två gånger inom loppet av 2 minuter. Först när hon skulle gå igenom spärren var det nån som kom från andra hållet så hon inte kom igenom. Då Fungerar ju inte kortet förns efter ett tag (hon hade ju använt kortet men nån annan hann igenom innan) så hon blev fast på andra sidan. Så jag ställde mig vid spärren så den öppnades och hon skulle springa igenom, men hon var för seg så jag ställde mig igen. Då kom hon igenom halvt och fastnade i spärren! Haha!

Sen skulle vi ställa oss längst bak på tåget så vi gick längs perrongen då tåget kom, så sprang vi in i mittenvagnen för att vi skulle hinna. Vi gick genom mittenvagnen och jag föreslog att vi skulle byta vagn till sista vagnen, så jag sprang. Men vi hörde att tåget var på väg att åka och att dörrarna stängdes men jag hoppade in i sista sekund, och Linn blev kvar på perrongen. Jag tror jag dog av skratt! Hon stod där utanför och vek sig dubbelt av skratt och jag likaså inne i tåget, vi rullade iväg och jag satt där forever alone och skrattade för mig själv. Men jag gick av på nästa station och väntade på henne där. Vi var tvungna att ringa till varanda och prata medan jag väntade, annars såg vi så mobbade ut att stå själv och skratta! Speciellt när jag satt i ett hörn och höll på att dö av garv :D Aa, det var kul.

Pusss!


I don't care if I'm fat as long as I'm being me

Chacha bloggen! sorry för dålig update, men jag har varit busybusy.

Lördag: Hemma på dagen, fixade lite somsagt. Runt fyra åkte jag till Amanda, (missade tåget vilket gjorde att jag missade bussen, vilket gjorde att jag fick vänta på bussen i spöregn i 22 minuter.) Så det var nice. Sen mötte jag Amanda och Rebecka 30 min senare vi busshållplatsen. Det regnade och blåste som fäään, men vi skulle gå och handla mat. Så vi tog burren en bit, men var tvungna att gå i typ 15-10 min, i regn, i blåst, i 100 minusgrader. 2/3 paraplyn hade gått sönder (mitt paraply klarar allt) så vi slängde det ena i en papperskorg, men Amanda skulle prompt ha kvar sitt... Vi börjar springa en bit för att komma fram snabbare, och plötsligt hör man Rebecka ropa lyckligt; Jag ser Lidl!
Och där var den, vacker och tysk som bara LIDL kan vara... Vi sprang in, köpte upp hela affären och sprang hem och gjorde oss redo för Harry Potter marathon! Vi hade räknat ut att om vi såg alla filmer skulle vi bli klara ca 10 på morgonen. Hehe.. Första filmen gick bra, då åt vi pizza och lite snarre. På andra filmen fick vi ryck och blev rastlösa så vi började göra kullerbyttor (Y) Tredje filmen somnade jag. Så jag tänkte att nu räckte det, men nehej då. Jag vaknar upp av att Rebecka och Amanda står och kollar på mig, och säger; Nästa fiiiilm! Men jag var för trött så vi gick ut och sprang runt ett tag. Sen var jag jättepigg och kunde inte sova efter filmen, så vi bestämde oss för att kolla på femman för att somna. Jag somnade efter 10 min, men vaknade inte långt därefter och kunde inte sova förens sju. Trevligt! Luftmadrassen var det hål i så vi fick pumpa upp den ett antal gånger under natten, och man vaknade alltid på golvet. Men Rebecka sov som en stock där bredvid mig.. Amanda snodde min plats i soffan (eller jag gav bort den för det blev så lökigt) och det ångrar jag bittert. Hade sovit mycket bättre i den.

Söndag: Somnade tillslut vid sju, väcktes av väckarklockan halv tolv och kunde inte somna om. Så vi gick upp och Amanda gjorde scones till frulle :) Sen lämnade jag och Rebecka Amanda med disken och åkte hem. Men det fanns ingen tid att spilla, jag åkte hem, bytte väska, åt lussebulle och tog nästa tåg mot stan. Nu var det biotiiime! Vi gick till donkish och käka glarre, och sen till bion. Vi såg tre st från vår paralellklass vilket var lite stört tyckte vi, och Pär Lerntröm Just FYI.
Hade bäääästa platserna ni kan tänka er! Inget huvud i vägen, inga jobbiga grannar, perfekt avstånd från skärmen och i mitten! Bättre kunde det inte bli! Och filmen var såååå himla braaaa!
(Spoilervarning) ---> Det bästa var när Bella skulle vara sexig i sitt nattlinne och förföra Edward för att han inte ville ha sex med henne. Han var så söt och såg så lycklig ut när han skrattade! Och så vände han sig om och la sig ner i sängen för att inte se henne. Så söt! ÅH jag vill se den igen!

Idag måste jag bara berätta att vi hade så rolig svenskalektion. Vi ska börja med språksociologi, så vi var i grupper och alla grupper skulle ha en dialog. Man var, stekare, tanter, mammor, blattar och min grupp, fjortisar. Haha, så kul att se och kul att göra!

Nu blev det värsta uppsatsen här, men nu ska jag plugga. Prov imorrn!


Fettolördag LIDL in my <3

Partymåndag

Det bästa med barngympa. På avslutningen då man får pepparkakor och festis (mittenbilden) och så när vissa ´barn är så söta och ger presenter i form av choklad! :D BÄST! (Maraboun köpte jag själv)

pusss!

don't worry about life, you're not going to survive it anyway

Dag 12 Planer drömmar och mål du har

Oj, vad svårt! Jag vill först och främst gå ut skolan med bra betyg och en bra grund för högskolan. Ska nog ta ett/flera sabbatsår och resa, jobba osv. för att sedan plugga vidare. Jag vill resa mycket till så många olika ställen som möjligt! Jag vill se allt! Jag vill alltid åka till olika länder när jag reser, för jag vill kunna räkna upp alla länder jag varit i när jag blir gammal, och det ska vara många! Jag vill så småningom bilda familj, men då behövs en liten detalj som jag ännu inte har. En kille.
Jag ska (som det ser ut nu) plugga vidare till sjuksköterksa, och sedan till barnmorska. Tycker det verkar så kul att jobba som det! Nästan bara lycka!
Jag vill bli rik, haha. Man kanske inte direkt tjänar storkovan inom vården, men som pappa säger; Om man är bra på det man gör, kan man tjäna bra. Annars får jag väl gifta mig rikt, haha nej. Kärlek är viktigt.
Nu kom jag in på helt fel spår, men det är väl detta som jag iaf tänker mig nu. Resa ska jag iaf göra, jag ska upptäcka världen!
Men först måste jag städa.

Pusss!


Berätta aldrig för mycket till din vän, för din vän har också en vän.

Hej alla fina!
Idag blir en rätt lugn dag, ska fixa lite hemma, fixa lite med mig själv och kanske plugga lite. På eftermiddagen åker jag och Rebecka till Amanda och ska ha mysiskväll med Harry Potter marathon.
Imorgon är det Breaking fuckin' Dawn som gäller! WAAAA!


And you won't believe it's true when I tell you about my feelings and what you're supposed to do


Vafan e grejen? En sjukt duktig sångerska och låtskrivare är med i Idol, och så åker hon ut? Ibland undrar man alltså..


If you start to miss me, remember i didn't Walk away, you let me go


Anything that´s worth having, is sure enough worth fighting for Quitings out of the question, when it gets tough gotta fight some more

Vad var grejen med att Moa åkte ut ur Idol? Jävla svenskar...

Helt okej dag. Bröt iof ihop i skolan, pga massa grejer som hände på samma gång. Ibland blir det för mycket, och då orkar man helt enkelt inte. Människor, händelser, känslor, humör, you name it. Jag kände bara att jag behövde släppa ut allt och liksom bara gråta. Jag pratade inte om vad som hänt heller, det var bara skönt att vara tyst.
Men det var liksom ingen speciell händelse, utan det blev för mycket helt enkelt.
Det känns, och rätta mig om jag har fel, som att alla förväntar sig att jag ska vara glad hela tiden, för det är jag oftast också, så det är klart att det är ovanligt att se mig ledsen. Iaf i skolan. Jag brukar alltid vara den som skrattar, skämtar, flamsar runt, driver med allt och alla, är glad helt enkelt. Så då byggs en bild av mig upp, och när jag bryter den bilden så , jag vet inte hur jag ska förklara, men man är ju inte van vid att se den sidan va mig. Så är det med många personer. Folk bygger upp en bild av en, och när man går emot sitt "vanliga jag", blir det en stor grej. Inte för att alla skriker; VA? ELIN ÄR LEDSEN! SHIT HON SKRATTAR INTE! VÄRLDENS GREJ! Men jag blir iaf förvånad, det känns liksom inte som att den personen är där riktigt. Om ni förstår vad jag menar. Gud, det är så svårt att förklara med ord. Det känns bara ibland som att jag alltid måste vara den där glada, spralliga (och tydligen, enligt mina kompisar, dryga) personen, annars spricker bilden, normen.

Håller ni med mig, eller är jag helt ute och cyklar? Kan ni också få känslan av att man måste vara på något speciellt sätt för att passa in?


Sometimes I pretend to be normal, but it get's kind of boring, So I go back to being me

Första december idag! Ingen snö, still. Någon som sett julkalendern? Jag missade den i morse pga sovande ;) Men jag ska se ikväll! Funtar på att följa, Sunes jul, Mysteriet på Greveholm, Julens hjältar eller dieselråttor och sjömansmöss! Haha, då snackar vi jul!

UPDATE: Nu har jag sett julkalendern på svtplay, och den verkar ju hur mysig som helst!


En sån här julkalender skulle jag inte banga på! (Från The Body Shop, 800-1200:- tror jag) Men jag har min fina och goda chokladkalender!

I've never been perfect, but neither have you

Ibland älskar jag att bo i Rönninge. Jag tar ju alltid Södertäljetåget hem, men ibland går det ett tåg 4 min tidigare fast bara till Tumba. (en station före mig) men det har jag accepterat! Jag tar tåget efter det. Men idag, gick Tumbatåget även till Östertälje (station efter mig) så jag tänkte, yes! Sparar 4 min! Men precis när jag ska gå på tåget säger hon i högtalaren; Observera att tåget ej stannar i Rönninge, tåget stannar EJ i Rönninge.
Men det är skönt. Man känner liksom, varför inte åka till Östertälje idag, men vi hoppar över Rönninge bara för att? Varför inte stanna till i Rönninge på vägen, man åker ju ändå förbi? Östertälje ligger liksom en station efter Rönninge. Vad har dom att förlora? Och självklart var mitt tåg sent också. Som pricen över i:et.


Så sjukt bra.

I'm strong on the surface, not all the way thorugh

Hämtade ut biljetterna idag! Han i kassan började garva när vi sa att det var tills på söndag, det är väl bra att vara ute i god tid? Sen frågade han om vi var team Jacob eller Team Edward. Haha, så jävla rolig. Vi fick lite connection där, så jag försökte betala Linns biljett också med min biobiljett från mässan ;) Men det fick jag inte..

Sen gick jag och Linn till Västermalmsgallerian och gick förbi några telefonförsäljare. När vi hade gått några meter förbi dem hör vi att dem frågar en tjej om hon vill ha gratis Powerrade. Det ville ju vi också ha?! Så för att vara lite diskreta gick vi in på Indiska (som var mittemot försäljarna) och väntade där ett tag. Så gick vi ut som om inget hade hänt men fick fortfarande ingen Powerrade? Så vi tog rulltrappan upp för att gå ut och gå in en annan väg, så vi kom från andra hållet. (Som om vi inte just hade gått förbi två gånger) men vi gick fel nånstans där ute och kom ner långt åt helvete... Men vi gick tillbaka och gick förbi igen, och försäljarna måste ha känt igen oss för äntligen frågade dem hur gamla vi var! Jag sa; Jaa, hur gamla är vi egentligen...? För att vinna lite tid att tänka ut om man måste vara 18+. Då svarar Linn 16, och försäljaren sa att vi måste vara 18 för att dricka Powerrade.. :( Allt i onödan.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus