GROWING OLDER IS NO EXCUSE FOR GROWING UP


Holmis nya look.
I dare you. I think you´ll like it!
Nu ska vi se vad du tycker, jag förväntar mig att du ska komma till skolan sådär på måndag!

Vi lever på citat och musik som beskriver våra liv

Men jaja, då var man hemma efter ännu en skoldag. Skulle kunna vart hemma för typ 2 h sen, men cool som jag är, så hängde jag med mina polare och var allmänt cool i city.
Hade på mig mina nya heels, och ni vet hur nya skor kan göra lite ont innan man gått in dom? Jo, och så tänker ni er den känslan plus ca 8 cm klack. Visst, kanske inte världens högsta, men fy satan vad ont jag hade! Holmis och Linneus ville bara gå fram å tebaka till Gallerian hela tiden, men tillslut satte jag ner klacken i golvet och sa nej. Det blev för mycket för mig. Så jag gick till t-banan, och åkte till min fars jobb.
Åå, ibland önskar jag att det var längre till fridhemsplan från tc än typ 5 stationer (ish). Det var sjukt skönt att sitta ner på tbanan... Sen var jag såklart tvungen att gå av, för att byta till blå linje så jag fick gå typ 10000 meter till den osv. Och så är det ju såklart 2 mil från tunnelbanan till jobbet så jag gick där, och man kunde bokstavligt talat se smärtan i mina ögon när jag gick på kullerstenarna. Självklart gick jag lite fel också, men det är en helt annan historia.
Sen kommer jag in till farsans jobb, och så är det en reception. Så frågar receptionisten mig vem jag söker. Då kommer min blonda sida fram igen. Och jag säger; Min pappa.
Jo, för då vet receptionisten precis vem jag söker! Ibland är jag alltför smart. Så jag fick iaf skjuts hem av far i vår nya hightech bil.
Och jag frågade pappa om han ska börja köra bil till jobbet varje dag. (han pendlar alltid)
Pappa: Nej, bara nu när bilden är ny så jag kan visa upp den lite ;)
Ja, men det är najs.
Gud så jag babblar, eller skriver.
Aa, men det här var ju trevligt. Grattis till er som läste igenom hela texten. Cred till er!
Juste, jag såg Kenza på Åhléns också. Då hade jag såklart på mig min kenza jacka + kenza ring. Men det är kul att hon har nån beundrare iaf. 

Visste du att?
-->Sjöuttrar har 2 lager med päls.
-->Bebisar börjar drömma innan dom fötts.


I'm not hungry, but I'm bored, therefore, I shall eat


Men gud vad duktig jag är! Fett stolt...

It's not the size of you in the fight, it's the size of the fight in you

Haft lite halvbra dag idag. Det började lite tröttsamt, sen blev jag glad, sen bara sjönk det helt plötsligt. Det känns som om jag ska göra nåt ikväll som jag kommer må dåligt av... Plugga kanske, har prov imorgon.
Jag ska ju träna också, men jag måste göra det själv eftersom min träningskompis aldrig vill/kan. Det är lite surt. Och så är jag lite stressad över nästa veckas idrott. Vi ska göra ett prov, (bra att få veta 1 v innan) plus att vi ska springa 3,3 km, och det är jag inte förberedd på. Har sämsta kondisen i världshistorien. Så jag känner att det kommer gå dåligt, men jag får väl göra mitt bästa!
Och tydligen är jag alltid tyst på lektionerna, utom idag, enligt en klasskompis. Det känns som om jag blivit världens tristaste och tystaste person nu på senare tid. Efter sommaren, jag har en liten aning varför. Jag har liksom allt sett mig själv som väldigt pratglad och framåt och bara allmänt glad! Fan vad irriterande. Jag kanske har en liten svacka just nu, vad vet jag. 
Och så fick jag nyss bekräftat att ja, jag har ingen pojkvän. Men det är ju kul när det går bra för andra! (grattis Säääära föresten!) Känns som alla mina kompisar har pojkvän nu, eller nån lite halvt sådär... Men det är ju kul, att vissa kan få lite kärlek iaf.
Mina päron och systrar älskar iaf mig, ( hoppas jag )...
Nej, men grattis alla ni som ingår i ett partnerskap just nu! Skitkul för er, verkligen.
Och som grädde på moset, så har jag typ inga pengar kvar... Ändå tills på lördag. 

Gud vilket deppigt inlägg det blev, olikt mig. Och jag som pratade med holmis senast idag om att vi är såna som aldrig skriver: Jag mår dååååligt... osv.
Men aja, man får väl ha såna dagar också.

Äh vafan, jag orkar inte plugga. Alltså verkligen orkar inte.
Jag vill sova, och vakna upp så som det var förr.


Saknar Grekland

Alla förtjänar en andra chans, även dom som minst förtjänar det.

Chacha bloggen!
Vi kör lite snabbt nu, lovade mig själv att jag skulle plugga så det måste jag faktiskt göra nu!
Kom hem vid halv åtta, har varit på en tretimmars lång handledarkurs (körkortsgrejs) själv. Mina föräldrar var med min syster förra året, så dom ville inte gå igen. Haha, och ingen kompis ville/kunde gå heller, och jag orkar inte vänta på att nån kan. Så jag gick solo, och kursen gick förvånansvärt snabbt! Och det var faktiskt intressant. Trodde det skulle vara lite sådär halvkul med massa grejer jag redan visste, men det var riktigt bra :D
Kringlans trafikskola i S-tälje.
Men nu måste jag plugga, prov is coming up!


pusss

Behind every beautiful girl there's a guy who did her wrong and made her strong.

Sitter å pluggar... Eller nej, sitter och bloggar, kollar facebook, kollar bloggar och klämmer in lite engelskaglosor här och var!
Jag skulle ju göra mer på VO grejen, och börja läsa i boken. Detta håller inte.
Kan inte skriva mer, måste, måste, måste plugga!
Slänger in några sanningens ord ist!

Det finns 365 dagar om året för att göra läxor i. Om man tar bort alla söndagar, det är 313 dagar kvar, också finns det ca. de 50 dagar när vädret är för varmt för att göra läxor, då är det 263 dagar, och såklart vi sover minst 8 timmar varje dag, vilket motsvarar 122 dagar per år. Sedan finns det 141 dagar kvar. Om varje dag använder vi minst en timme på oss själva, är det 15 dagar på ett år, dvs. att det finns 126 dagar tillbaka. Vi ska också äta och dricka det tar ca 2 timmar per dag, vilket är 30 dagar totalt. Nu har vi
96 dagar kvar. Och att utvecklas, måste man gå ut och rör på 2 timmar per dag och 2 timmar att köpa nya kläder (vi växer ju), och det tar 92 dagar. Så vi har 4 dagar kvar. Och efter som vi är människor vi är nog sjuka minst 3 dagar per år. 1 dag kvar! :(

- OJ, just det, jag har ju födelsedag också, Jag har inte tid att gör läxor ;)

BEST FRIENDS ARE HARD TO FIND BECAUSE THE VERY BEST ONES IS ALREADY MINE ♥

Är så sjukt trött. Har varit det hela dagen, men vi fick sluta tidigare så det var skönt.
Skoldagen har väl varit helt OK, vi körde Jag har aldrig på rasten, haha. Spännandespännande, en annan rast sov vi. Sjukt skönt. Eller försökte sova, vissa kunde ju inte vara tysta... (jag och sara) sååå jobbigt när folk måste skratta och hålla på när man vill vila.
Nu skulle man egentligen hem och plugga till provet, men det känner jag inte för.

Igår tränade jag äntligen, och när jag kom hem stod det våfflor på bordet och väntade snällt!
Våfflor måste vara bland det godaste som finns, det slår nästan, nästan kött, bea och klyftpotatis. Tänka att äta det, och få våfflor till efterrätt. Hur bra vore inte det?
Måste göras nån gång innan jag dör.


Jag menar, hur gott ser inte det här ut på en skala?


<3

 


let's don't and say we did

Hallååååhej!
Tycker det är svårt att komma på hur jag ska börja ett inlägg, och det känns så tråkigt att börja med "Hej" eller liknande varje gång. Men äh, jag har haft större problem.

Idag har jag iaf vart i skolan, som lite omväxling sådär. Vi hade bara en lektion idag eftersom vår lärare inte var där, så vi fick uppgifter att jobba med hemma ist! Kanske dags att göra dom också...
Vi slutade vid ett, då åkte jag, Linn och Holmis till tc och sen in till The Gallery, aka Gallerian för att kolla in alla snygga Hollister killar, Hehe.. Men snygga var dom. Det var lite jobbigt när man gick in så hör man personalen hela tiden: Hey guys, whats up? hey whats up, hey whats up? osv... Liiite tillgjort, men jag gick in, sa HejHej! på den svenskaste svenska man kan tänka sig, och när jag gick ut sa jag bara: Babye! på den svenskaste engelskan du kan tänka dig. Men aa, snygga kläder var det iaf! Bara i AF kommer till Sverige, då blir det för mycket. Jag kunde tyvärr inte köpa nåt eftersom jag inte är så ekonomisk av mig + att jag blev bestulen i fredags så ingen shopping för mig!
Sen gick jag och Holmis till Waynes, köpte varsin latteeee och åkte sedan hemåt.

Om ca 20 min ska jag dra och worka, sen ska jag fanimej träna. Det var allt för länge sen..
Puss!


Såg denna väldigt fina och informativa bok på stdasbiblioteket härom dan!


Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Så, nu kommer min uppdatering om helgen som jag lovade!
Fredag: Skola som vanligt, gick direkt från skolan och mötte Jonna, Julia och Ella i stan. (Man går ju i stan nu för tiden så det är nearby ;) ). Vi hänge i stan ett tag, och eftersom alla skulle på veronica Maggio så träffade jag en hel del folk som jag kände där, (alltså i själva stan, inte grönan. jag vet att grönan ligger i stan osv. men ni fattar). Fick en halv födelsedagspresent av Jonna, en ansiktsmask. Vi mötte upp typ femton pers till och så begav vi oss till grönis och Maggioooo. Där träffade jag lite fler kändisar, bla från språkresan, så det var kul!
Vi stod först nästan längst fram, men några i mitt sällskap fick panikattacker, och några blev hungriga, så vi gick ut! Lite snarre senare hamnade vi lite mer vid sidan av scenen, men ganska nära ändå! Så jag såg bra, och det var bra drag, jag sjöng med i de flesta av låtarna, haha. Fast sista låten, Jag kommer, då snackar vi drag! Jävlar vad vi hoppade och sjöng med och aa, det var en kul kväll!

Lördag: Åkte och shoppade i SKHLM med mami, och mina systrar. Fick med mig ett par skor hem, så snygga! På kvällen var det EF reunion party, det var väl OK. Jag hade iof inte så höga förväntningar, men det var kul att träffa lite folk! Även fast typ ingen från min spåkresa var där, kanske 15 pers som jag kände. Men det var ändå en kul grej liksom. Jag ångrar inte att jag gick, men det kunde varit bättre. Speciellt bättre musik, det spelades typ 10 låtar om och om igen. På fb eventet om reunion har många skrivit att det sög osv. Haha, stackars EF! Eller nej. Och så träffade jag min kära gamla ledare, hon var cool som vanligt.

Söndag: Har bara pluggat idag, typ. Och lite andra smågrejer. Skulle tränat ikväll men min träningskompis kunde inte och jag vill inte gå själv. (Det är bara massa tanter på den där poweryogan..)



Veronica Maggio 23/9-11


Födelsedagspresent


999 :- SCORETT/Vagabond

It's all about the shoes

No shit sherlock

Det är nu man ska slänga upp ett inlägg om vad jag gjort i helgen, lite bilder från maggio osv. Men plugg väntar, skulle visst börjat för en timme sen. oupsi! Prov väntar på fredag, inlämningsuppgift till onsdag, 10 000 glosor till onsdag och en bok tills om några veckor. Har inte ens börjat, jag som sa att jag skulle börja i tid för en gångs skull. Speciellt då jag verkligen ääääälskar att läsa och är sjukt bra på det!

Det ekar över hela staden

Godnatt folket! Är rätt slut nu efter Maggio på grönan, skriver mer om det imorgon.
Men jag ska upp hyfsat tidigt (mamma insisterade på att vi skulle åka till skhlm halv elva...) så det är dags att "krypa till kojs". Imorgon kväll är det EF reunion halv åtta-?. Och på söndag ville Jonna åka till grönan för att det var gratis inträde. Men jag har grönt kort så det spelar egentligen ingen roll. Så vi får se hur det blir med den saken.
Puss och sovgott!

En riktig kille älskar inte tusen olika tjejer. Han älskar en tjej på tusen olika sätt

Dag 9 varför började du blogga?

Jadu... Undrar om jag haft den här "dagen"? Aja, vi kör!
Det var en varm sommardag i november, solen sken och regnet öste ner. Snön hade precis lagt sitt tjocka täcke över marken, och blommorna hade precis slagit ut.
Då kände Elin Thudén att.. Ja, jag vill göra nåt! Jag vill bli nåt! Jag vill vara någon som alla vet vem jag är!
Jag ska bli, en bloggare!

Jag skaffade mig en blogg (inte denna) och började lite smått. Jag utvecklade mina idéer och tankar till en filosofi och kände hur mitt inre bara växte och växte! Jag höll på att explodera! Så jag började. Jag höll i timmar. Inlägg efter inlägg.. Men pushupen blev för mycket så jag tog ut inläggen igen.
Haha, nej. Men jag skrev och skrev och skrev. Sen kände jag att jag en dag ville göra en ny blogg, så jag gjorde denna. Vet inte riktigt hur jag tänkte med namnet, men det är en annan femma. Har funderat på att göra en ny blogg (igen) så att folk lättare kan hitta hit. Nåt som folk kommer ihåg, som representerar mig. hejelinpelin kan vilken elin som helst heta. (Eller ja, bara de liiite coolare). Men jag känner alltid i slutändan att jag stannar på denna. Ett tag iaf. Jag vill ha kvar mina inlägg, bilder, design osv.
Nu kom jag helt av mig från frågan.
Svaret står i första spalten.

Puss o g-night!

It's okay not to be okay.

Gud vilken rörig dag!
Vi har nog inte haft en enda normal vecka denna termin hittils.. Alltid nåt som kommer i vägen som gör att det blir schemabrytande. Speciellt på torsdagar. Vi har haft idrott 1 gång, därför att det alltid händer grejer på torsdagar. Vi höll på att missa idrotten idag igen, men den blev tillslut av, med endast 8 deltagare! Haha!
Jag började 10.20 med skolfotografering. Blev skitful, men thats life. Sen gillar jag att alla andra klasser står och kollar på, så plötsligt hör man: "Titta vad söööööta dom är!" Då brast jag ut i skratt, och tar fotografen bilden. Jag tackar hjärtligt.
Sen skulle vi göra kompisfoto, så skriker nån nåt roligt igen, jag börjar skratta, klick, ÅÅÅÅÅÅÅÅ VILKET BRA FOTO! Eller hur var det?
Efter fotograferingen gick jag, holmis och Linn till stadsbiblioteket och jobbade först med sv, och sen med historia. Eftersom skolans böcker inte kan erbjuda något om upplysningstiden i Sverige. Vi hade med oss maaaaat, och åt där. Såååååå gott! Linn hade även godis som jag och holmis snattade från när Linn gick därifrån. Hihihihi!
Helt plötsligt blir vi jätteflummiga och börjar skratta hysteriskt (men ändå viskningsskratt), då petar en tjej Linn på ryggen och ber oss vara tysta...
1. Vi lät ju inget? Föresten måste man få vissska
2. Vem e du å säga sånt?
3. Om det inte passar, stick.
4. Förlåt om man har kul.... :'(
Nej jag skoja, men vi lät faktiskt knappt.

När vi kände att vi var klara gick vi till Hard Rock Café och åt glaaasss! Då ringer en tjej i min klass och ba: Ni skulle vart här klockan ett. (Klockan var ca 14.00, vi började idrotten 15.00) För att vi skulle tydligen har idrott tidigare. Men det känns jättebra att vi får reda på sånt en timme efter. Men vi gick till skolan, och hade idrott vid tre ist. Då hade iof halva klassen gått hem, så läraren var lite sur..

Lite rörigt inlägg, men jag skriver som jag pratar :)


Glaasss i stora laaassss


It's funny how sometimes, the person you'd take a bullet for is the one behind the trigger

Förlåt för dålig uppdatering, men internet funkade inte igår sååå...
Igår var det bara en glidardag. Typ en lektion i medicin, bara en genomgång så det var inte jobbigt. Dessutom är medicin kul så jag led inte! Sen skulle vi äta på kungsholmens gy, men jag, Holmis och Linn gick till Åhléns ist och åt buffé, haha. Efterrätt ingick också! ;) Vid 11.30 skulle vi samlas vid kungsholmens gy för att gå på föreningsmässa. (Min skola har typ 100 olika föreningar man kan gå med i.)
Men vi kom vid 12.. Hehe oupsi! Men det var ingen som märkte, alla var ju och kollade på alla föreningar så det var fullt hus. Holmis gick med i idrottsföreningen, men jag och Linn ville inte vara sämre, så vi gick med i fikaföreningen! Helt klart bästa! :D
En tjej i min klass som är lite bananas (om ni fattar) gick med i alla utom 2... Herremingud. Det fanns typ 15-20.
Men nog om det! Sen gick vi och fick fronterinloggningar, och kollade lite på datorn. Sen skulle vi vara med på en aktivitet (smiska fisk) men då var vi tvungna att vänta i två timmar och det orkade vi inte (och det var inte obligatoriskt) så vi gick hem.

Idag var det vanlig dag (förutom att vi inte hade historia, dvs. sovmorgon).
Imorgon är det också glidardag. Börjar 10.20 med skolfoto, sen ska vi göra typ några uppgifter i sv, 4 h håltimme (-.-) elleeeer gå hem. Får se om idrottsläraren är snäll och låter oss gå eftersom vi måste vänta 4h på att ha en idrottslektion. Tror inte vi kommer få gå, vi har inte haft idrott på typ 4 ggr pga grejer som kommit i vägen och sååå.


Love me when I least deserve it, because that's when I really need it.

Jahapp! Då var snart 18 september 2011 slut. Och alltså min stora dag. Sweet sixteen, ni vet.
Jag har tackat alla som sagt grattis till mig, förutom en. En italienare som sa: Auguri.
Slog upp det på både google translate (litar på den till 1000) och ordlista.se. Det betyder tydligen Hälsning? Vet inte om man ska svara med ett fint Grazie på det, så jag gillade det. Hihi. Jag vill alltid tacka alla. Jag skulle själv bli gladare om någon tackade än bara gillade inlägget likxoooom. Men nog om det!
"Borde gå och lägga mig, men kanske inte riktigt äääääääääään!"
Aja, börjar nio imorgon, rätt skönt. Kan gå upp runt sju, hehe... Och med tanke på hur lite jag har sovit denna helg kan det bli jobbigt.


Don't cry over someone who wouldn't cry over you

Börjar bli riktigt jävla trött på folk som för det första ignorerar en, och folk som bara ska ångra sig i sista sekund. Har man bestämt nåt typ en vecka i förväg ska man fan inte säga 30 min innan att man inte vill/kan/orkar. Seriöst, det är tredje gången den här veckan nu. Samma person alla ggr. Jag orkar inte.
Och så folk som skiter i en.
Varför umgås jag med dessa människor?

Döm inte allt du ser, Tro inte allt du hör, Säg inte allt du vet.

Happy Birthday to me!
Haha, titta vad gulligt min kompis skrev på sin blogg!


Aa, okej. Ni behöver ju inte läsa hela inlägget, men ja. Ni gör som ni vill!

Idag har jag inte gjort så mycket hittills. Ska träna ikväll, men jag vet inte om jag ska göra så mycket på dagen. Är nämligen sjuk.. Lite surt sådär, men jag överlever! Får fira min födelsedag lite mer när jag är frisk!
Blev uppvaktad på sängen av min familj. Fick en shoppingresa till Barcelona med min far, pengar och en bok! Jag förväntade mig inte precis massa paket, eftersom jag ska få en resa ;)
Så fick jag såklart frukost på sängen (standard) smoothie och macka!




Nu ska jag återgå till att försöka komma på så många olika sätt som möjligt att säga tack på! Haha, nej, jag försöker inte leka populär, men när man fyller år får man en fel Grattis på facebook! Och jag måste tacka alla :)

Puss

Smile. It irritates those who wish to destroy you.

Hallihallå! Snart drar man te Jonna och spenderar la night där. Imorgon ska vi upp tidigt för att kolla på fotbollsträning. Kul!
Direkt efter skolan gick jag och mötte Jonna som kom med tåget. Vi kolla lite i affärer, åt på BK och skulle gå på gratisbio! (Fick ju biljetter till "Jag saknar dig"). Men såklart blev det nåt fel med reservationen, så vi fick inte sitta där jag hade valt från början. Men vi fick bra platser ändå!
Nu är vi hos moi och snart kommer Jonnas mamma och hämtar oss. Och på söndag är det stora grejer på G! ¨

Puss

Teachers call is "cheating"... We call it "teamwork".

Hur kommer det sig att man tänker: Japp, en vecka till läxan ska in. Då har jag massa tid, men jag gör det snart så jag slipper tänka på det sen.
Men så sitter jag här, kvart i tio kvällen innan både engelskaläxa, vo-läxa och en extragrej ska vara klar. Jag som lovade mig själv att ta tag i det så fort som möjligt, för att slippa detta. Nu blire väl att läsa ikapp på tåget, göra läxan på rasten...
Fast varför sitter jag vid datorn nu för? Jag kan lika gärna göra det nu.
Det här var ju olyckligt. jag som skulle käka B&J också.
Nej, vet ni vad?
Skola först, ben sen, och jerry därefter!


9/11


Usch


tomorrow never knows

Hejhallå!
Hann inte skriva igår, men det var för att direkt efter skolan så gick jag hem och fixade lite grejer inför kvällen. Sen smsa Sara mig vid sex och ba: Äru klaaaaaar? Klaaaaar snaaaart? Taggarååååh! osv.. .
Aa, vi skulle till Linn och fixa oss inför insparksfesten som var igår ;) Så vid sju-halv åtta kom vi till Linn. Fixade oss och taggade till. Vid halv tio gick vi mot skyddsrummet där festen var. Tyvärr var jag och Sara tvungna att dra redan vid halv tolv för att hinna med sista tåget hem. Jag ville typ ta en nattbus, men det ville inte hon. Och jag åker inte gärna hem själv buss från stan på lilllördag ;) Så we had to go. Och det var liksom skola dagen efter, så jag ville gärna hinna sova lite grann iaf...
Fast vi typ irrade runt på söder ett tag för att Sara inte kan läsa en GPS.. Men när jag kollade kom vi precis rätt! Haha ;)

Idag var vi på en brandstation i Ågesta med klassen! Det var askul, mycket roligare än förväntat. Och vi fick ha massa coola brandmanskläder på oss. Vi gjorde typ sammarbetsövningar och tävlingar. Självklart var mitt lag bäst, bara att dom andra fick en vinst pga att vi ville inte krossa dom för mycket. (Se ironi).
Nu är det väl massa plugg som väntar, och ikväll ska jag träna med Jonna! :)


Jag och några brudar i klassen! Taggade

puss

Never mind I´ll find someone like you

Ska upp kvart över sex imorgon så jag borde kanske ta och tänka på refrängen ;)
Imorgon är det vanlig skoldag och på kvällen är det insparksfest! 22.00-02.00... Kommer inte orka gå upp på torsdag. Och då ska vi vara vid en brandstation och göra grejer där. Ska då vara vid tc 7.45.......................
Bra planering!


Bild från när vi gick tipspromenad runt Kungsholmen idag.

Awesome

Har jag inte blivit helt underbart bra på att uppdatera och lägga upp bilder?! Om man jämför med förut så är jag galet grym, haha! :D


Fighting for peace is like fucking for virginity

Busy week!
Idag har jag varit sjukt stressad. Först skulle vi till rålis för att gå tipspromenad, vid 10.45. Vi skulle vara klara senast tolv sa dom. Då tänkte jag liksom; Aha, men då kanske vi går runt rålis och lite till.
Nej, när vi kommer fram ger dom oss en karta runt hela kungsholmen+ frågor att svara på.
"Ni kanske är klara på 1,5 timmar"
Jo, men visst. Vi gick fel några gånger, vissa halka efter och ville åka hem. och iställlet googla på frågorna :P
Men vi fortsatte, kl 13.10 var vi tillbaka på kungsholmens gymnasium. Det tog alltså typ 2.5 h... Och jag skulle vara vid Sophiahemmet (KTH) klockan 13.40 för att ha introduktionssamtal. Så det var bara att springa till Fridhemsplan, ta tuben, byta i TC mot mörby c som precis hade gått. Vid 13.36 var jag vi Tekniska högskolan. Så det vara bara att springa. Det brukar ta ca 10-15 min att gå därifrån till SH, nu tog det fem. Snabba puckar!
Och jag hann förstås inte äta på hela dagen, så när jag kom hem vid tre, lassade jag i mig mat. Nu har jag äntligen lite tid att bara inte göra något. Men om ca en halvtimme ska jag till Salem c (vårdcentralen) och ta spruta.
Sen ikväll ska jag kanske träna i nytorp, men jag får se om jag orkar. Har träningsvärk från igår + att jag som sagt gått en hel del idag + att jag kanske inte får antränga mig efter sprutan.

PoK


What´s worth the price is always worth the fight.

Hello!
Kom hem för typ 50 minuter sen, har spenderat mycket tid på gymmix nu ikväll.
Men först var det skola, slutade runt tre. Sen åkte jag hem, var hemma i en kvart, gjorde en macka och stack till gymmix vid fyra. Har nu börjat ha två barngympagrupper varje måndag, så jag höll på med det till sju :) Sen efter skulle jah hem och äta (var döhungrig redan innan jag ååkte till gymmix) men Amanda höll mig kvar så jag bestämde mig helt spontant att vara med på Dansmix. Har velat prova det men har inte haft nån att göra det med, men nu var ju Amanda där så det var kul! Nästa vecka kanske Julia hänkar.
Dansmixen var skitkul, men gud så jobbigt. Det var jive, afro, disco, zumba m.m + styrketräning. Situps i massa olika posititoner, plankan, boxas, massa sjukt jobbiga armövningar (fick typ mjölksyra), och så gjorde man massa benövningar. Men det var inte som vanligt, man hade ett gummiband runt vaderna så det skulle bli tyngre att göra övningarna. My god. Men det var kul, och känslan efter träning är underbar! Känna att man gjort något bra för kroppen. Och jag är ändå inte den som tränar mycket.
Men nu ska det börjas! 3-4 ggr i veckan. Beach-12 here I come! ;)


Bio, någon? Jag bjuder

Kom nyss hem från Poweryogan. Det var kul, men fan vad ont det gjorde ibland.

Taggade tjejer innan.

Svettig brud efter. Jävlar vad jobbigt det var :O
Haha, nej. Men det spöregnade på vägen hem, så jag blev bara liiite blöt!


Och när jag kom hem väntade en sån här goding mig! (Den har säkert legat där ett tag, men såg den inte förns nu). Äntligen nåt bra EF gjort för mig. (Hade lite problem på språkresan med EF, höhö)  Nej, men tack! Det var typ för att jag var bland de 25 första att anmäla mig till EF Reunion Party.

Nu väntar "Taken". Najs!

7 days and 7 nights


Yes it´s true. Jag fyllde även år år 2009. Det har jag gjort mycket tydligt och bra på denna dag år 2009. Endast 13 år gammal. Becomig fjortis. Glöm nu inte detta datum för bövelen. detta är stort, mycket stort. Vet inte vad jag ska jämföra det med, men det är nog ungefär lika stort som det var förra året. Alla antecknar, har såklart skrivit i min almanacka för länge sedan. Det har även mina vänner. Gör som 8 av 10 människor gjort, skriv upp detta!

What´s worth the price is always worth the fight.

Hej!
Kom nyss hem från Jonna. Vi har kollatpå Vampire Diaries. Hon hade inte sett klart så vi såg sista avsnittet. Jag tyckte det var lika spännande och blev lika arg/ledsen/glad som första och andra gången jag såg det! Haha, tredje gången gillt. På torsdag kommer säsong 3 ut. F1 Gal1!
Och så har vi typ haft deeptalk och det är så jäkla skönt att kunna lätta på hjärtat med någon som man vet känner samma sak. hon förstår vad jag menar, och förstår hur jag mår. Hon förstår mig, och jag är så otroligt glad att jag har henne. Vi snackade verkligen om allt mellan himmel och jord, bla det som jag skrev om igår. Men allt var inte bara jobbigt och ledsamt, utan vi var också ute och gungade. Haha, älskar att gunga. Jag mår så bra av det, vet inte varför. Det är liksom en slags frihetskänsla för mig, jag känner mig ostoppbar. Okej, att få allt det där av att gunga, men så är det. Jag har alltid gillat det. Och sen när det kombineras med lite Justin Biber, känner man sig verkligen som ett litet barn.
Sen började viprata djupt igen, där vi gungade. Tills min mamma ringde och jag fick skjuts hem! ;)

Snart ska jag äta och senare ska jag och Jonna till gymmix på poweryoga! WOHO, Tagga!

Tips; Depend nagellacksborttagare

Så sjukt jäkla grym! Stoppa i fingret, gnugga lite, och ut igen! (Snälla misstolka inte, haha) Och nagellacket är borta! Asbra! Och inga spår efter nagellacket, typ färg osv..


Och...Miljövänlig! Score!

nine/eleven-twothousandone

Idag är det tio år sen twintowers i NYC rasade pga en fylgplanskapning. Jag känner sympati till alla som dog och dess anhöriga. R.I.P. Och på tal om WTC, kolla på filmen Remember me, sjukt bra och sevärd! (Ni om inte fattar vad den filmen har för koppling till WTC, kolla på den). '

Nu ska jag iaf gå till Jonna!

Puss

G-night

Mår lite bättre nu. Vissa människor kan verkligen sänka en, och då har man tur om man har någon som kan dra upp mig ur skiten. Är fortfarande skitsur men jag hoppas att det inte händer igen. Vill inte låta som värsta muppen och liksom dra värsta historien om hur dåligt jag mår, för det kommer gå över. Och inte heller skriva massa utan att nämna vad som hänt och med vem/vilka. Så jag försöker hålla en låg profil här på bloggen om detta, och reda ut saken med personen/personerna i fråga.

Be back tomorrow! Nu blir det How I Met Your Mother. Också nåt som kan få mig på bättre humör, roliga serier! 
Puss

Rather tell me the truth you know I don't wanna hear, then lie to me what sounds better then it is.

Jag bad dig om en liten jävla skitsak att göra. Så jävla enkelt att göra. "Visst, såklart!" svarade du. Men du lyssnade inte ett piss på vad jag sa. Du tror du kommer undan med det här, men nej. Jag tar tillbaka allt. Trodde verkligen bättre om dig.

Länge leve längesen

Kom hem för nån halvtimme sen efter en långpromenix. Var typ ute i nästan 1,5 h, och gick runt hela rönninge känns det som. Haha. Men det var skönt, vara ute i det fina vädret oc. Helt sjukt egentligen, 19 grader och strålande sol i mitten av september, Sånt gillas!
Nu sitter och fikar, för det kände jag att jag är värd.




körde på en gammal tunika, har säkert haft den sen sexan! Och så Brills on när man är omejkad ;)


I would never do nothing to let you cowards fuck my world up


we dont remember days, we remember moments

Solsidan på G!
Eftersom alla antingen var på Håkan ikväll (Försöker leka ekonomiskt duktig och inte slösa pengar, så jag gick inte på det) eller bara totaldissade mig, så har jag kollat Idol, och lite Kristallen.
Nu blir det Solsidan för hela slanten!


PussoKram

Pucko

HUR VET DU ATT DU E ETT PUCKO?


...Du blev påkörd av en parkerad bil.
...Det tar dej 2 timmar att kolla på en 60 minuters film.
...När du gick på discot där man skulle vara över 18 tog du me 17 av dina kompisar.
...Du ville ha en ny munk eftersom de var hål i den förra.
...Du ringer nummer-upplysningen för att få numret till 112.
...Du ställer dej på en stol för att höja ditt IQ.
...Du snubblar över en sladdlös telefon.
...Du säljer bilen för att få pengar till bensin.
...Du kastar en sten mot golvet o missar.
...Du försöker dränka en fisk.
...Du köper en sol-driven ficklampa.
...Du blev inlåst i en livsmedelsäffär, o svalt ihjäl.
...Du går baklänges i motvind för att få känslan av att gå i medvind.
...Du har Mr. Bean som största idol, eftersom han har så smarta idéer.
...Du hoppar bungyjump utan lina eftersom du inte litar på gummiband.
...Du sparar alla kärnor från frukter du äter och tror att du har världens största kärnvapensamling.
...Du tror att om storkarna utrotas dör också människorna ut.
...Du skolkar på håltimmarna.
...Du tror att marsvin är ett utomjordiskt vin.
...Du låser dörren och slänger nycklen genom brevinkastet för att inte tappa den.
...Du blinkar så sällan så möjligt för att spara på ögonlocksmusklerna.
...Du ramlar nerför trapporna eftersom det går fortare än att gå.
...Du håller tvättmedel över TV:n när de visar dokumentärer för du tror att du ska få se en dokusåpa.
...Du bär alltid flytväst när du surfar på Internet.
...Du säger till världens biffigaste dörrvakt att han bör dra ner på steroiderna.
...Du glömmer bort att andas.
...Du spelar piano med en gurka i fickan och tror att du spelar squash.
...Du övar på att nicka med ett bowlingklot.
...Du räcker upp långfingret istället för tummen när du ska önska någon lycka till.
...Och du orkar läsa igenom en hel puckolista!

I don't care if I die tomorrow, as long as I live today

Nu är jag äntligen hemma! Kom för ca tjugo minuter sen, pga strul med tåget och annat. Vi slutatde nämligen klockan tre, men jag, Amanda, Rebecka och Ottilia skulle köpa biljetter till insparksfesten som är på onsdag, så vi var tvugna att bege oss till Kungsholmens gymnasium (vi har några lektioner på Sophiahemmet, vid KTH) så det är en bit att åka. Sen skulle jag och Amanda ta bussen därifrån och vi visste inte vart den gick ifrån så vi irrade runt lite, haha. Rebecka frågade oss vart bussen gick ifrån, då gjorde vi sånt här film-move där vi sa "ja" och så pekade vi åt helt olika håll! Haha, men ongen lyssnar på mig så vi gick åt Amandas håll. Vilket visade sig vara fel.
Sen säger Amanda att vi ska ta bussen mot Södersjukhuset, för då kommer man till Stockholm södra och tar tåget därifrån. Så vi hoppar på bussen, och det är kö som in i h*lvete... Fredagseftermiddag, alla vill hem osv. Sen kommer Elins blonda sida fram: "Om man tittar dit är det bara nya hus, men om man tittar åt andra hållet är det bara gamla hus". 
Amanda: "Ja, det är ju gamla stan..."
Elin: Jahaaaa, är det?
Amanda: Ja, där är slottet.
Elin: Men vart ligger centralen då?
Amanda: Ganska nära stadshuset.
Elin: Vart är det?
Amanda: Där. (Pekar på en stor byggnad tio meter från bussen)
Ja, vad ska man säga? Jag åker väl adrig buss i stan heller?
Sen blev Amanda osäker på om bussen verkligen gick till sjukhuset, så hon går fram och frågar busschauffören. Och, nej. Klart att bussen inte går dit.
Varför inte lyssna på Elin för en gångs skull, menar jag?
Så vi gick av vid Tegelbacken, ca 30 minuter senare, (vi hade kunnat gått på typ 15 min) och hamnade mitt i vägen. Så vi sprang. Ja jävlar vad vi sprang. Och vi var helt lost, tills jag (såklart, fett orienterad i stan liksom) hittade ingången till T-C!!!
Sen stod Tumbatåget på stationen, vilket Amanda kunde ta. Men jag måste ta Östertälje/Södertälje Hamn-tåget, så Amanda väntade med mig. Fyra minuter skulle det ta. Tjugo minuter senare kom vårt tåg. Score!
Men vi hade så sjukt kul på tåget och perrongen, och skrattade åt helt störda saker! Folk måste undrat. Sen gick Amanda av i Huddinge, så jag åkte själv sista biten, och helt plötsligt tänker jag på allt vi skrattade åt, och börjar asgarva. Jag sitter själv mellan två gubbar och verkligen gråter av skratt! Herregud... Äh, kul att man har kul iaf!
Har ni haft lika kul idag?

Vänner är som kläder, ingen vill ha falska.

Nostalgikänslor.
Kollar igenom massa bilder och filmer på facebook från 8an och 9an. Jag hade så sjukt kul då, saknar klumpen.
Alla lektioner då man barra satt och pratade och skrattade, eller när vi byggde bilar på NO:n och gick ut och raceade. När vi spelade in en film om mobbning och kärlek osv på bilden och alla raster då vi antingen satt vid bordet eller sprang runt och busade. Älskar rasterna i nian, vi gör inte sånt i gymnasiet. Det är inte samma sak, inte samma personer, inte samma skola. Saknar klassresan då alla kom varandra lite närmare (och vissa lite för nära ;) ) balen och "efterfesten" efter balen. Skolavslutningen och kvällen efter. Jag vill uppleva den glädjen igen. Visst, jag kommer vara glad igen och skratta, missuppfatta mig inte, men jag vill känna den känslan jag kände i åttan, och nian framförallt. Gå runt i skolan och bara vara allmänt coola, prova nya gångstilar, störa andra klasser genom att knacka på dörren/fönstret, öppna dörren under deras lektionstid, gå in i andras klassrum och "stöta" på killarna i sjuan. Skicka kärleksbrev eller bara prata. Jag har liksom växt upp med många av dom här människorna, efter tio år känner man varandra, och blir som en familj.
Missförstå mig inte, jag trivs jättebra i min nya skola, men jag har gått i min gamla i tio år, gymnasiet i tre veckor.
Det finns sjukt roliga filmer från bla vårat bildprojekt i 8an och när jag och Ebba racear med Rolf och Rudolf. Ni som har mig på facebook kan ju kolla om ni har lust ;)











Life is not about the people who act true to your face. It's about the people who remain true behind your back.



If you meet a person without a smile, give him yours!

Då var man klarre för idarre!
Det tog väl 5 minuter att göra den läxan, max.

Nu vet jag vad jag ska göra!
En sån här blogglista, Tio saker ni kanske inte visste om mig! Kul, huh?

1. Jag haaaatar skräckfilmer, fy. Jag ska vara ärlig, jag blir skiträdd.
2. Jag har väldigt sjuk och ironsik humor. Vilket alla männsikor inte fattar.
3. Jag älskar oliver och citronpeppar. Funkar till allt. Köpte en olivburk som lördagsgodis när jag var liten, och fick även citronpeppar i födelsedagspresent en gång. eller två.
4. Jag gillar rock. Många har svårt att tro det men såäre! (jag lyssnar iof på typ all sorts musik, som är bra dvs ;) )
5. Jag hatar överseriösa människor som inte vet skilladen mellan skämt och allvar. Speciellt när det gäller min humor. (nr. 2)
6. Jag har fotfetisch.. Haha, nej verkligen inte. Fotfobi*
7. Jag är väldigt lat. En av mina sämre egenskaper.
8. Jag är blyg när det kommer till nya människor, annars är jag hur pratglad och öppen som helst!
9. Jag tycker det är sjukt skönt att åka tåg hem från skolan själv. Lyssna på musik och bara vara tyst och i sina egna tankar.
10. Jag är väldigt avundsjuk av mig. En till av mina sämre egenskaper.

Det här var inte så lätt ska ni veta! Men bra tidsfördriv! Kanske inte är världens roligaste fakta, men det blir skitbra ändå.



Kom ihåg att du är unik, precis som alla andra.

Tja lovers!
Kom hem för ca 30 min sen, inte helt fel. Började 10.15 och slutade som sagt 12 idag, men endast en svenskalektion där vi tittade på film, och en mattelektion på en halvtimme. Vet dock inte vad ja ska hitt på nu, har bara en liiiten läxa i matte. Göra tre tal och det går på typ 10 min?

Nu ska jag ladda ner lite låtar och kanske plugga mina tre mattetal. Sen får vi se.

PuesPues


Bjuder på en "bloggbild" haha


Ho is short for Honey

Börjar kvart över tio imorgon, slutar kvart över tolv! Inte helt fel.


förlåt, men hahaha

When you'r ex says: "you'll never find someone like me" reply: "that's the point".

Godkväll gott folk! 
Kom nyss hem från Ica Maxi (as usual) och har haft ännu en mysig handla-mat-onsdags-kväll! Haha, och jag såg nutella duo! Gud så lycklig jag blev. (I England fanns det en nutella med både choklad och vitchoklad kanske det var, vitt var det iaf..) och det var så jäääävla gott! Jag trodde jag aldrig mer skulle se det, men det stod där på hyllan med "mat från hela världen"..
Oh happy day


Innan Ica maxi var vi en sväng i skärholmen (och återvinningen, men det har inget med det här att göra) och köpte mig ännu en klocka. Från JetSet, har redan en röd från JetSet som jag fick i julklapp, men jag älskar dom klockorna (och klockor överhuvudtaget) så jag slog till! Rea var det också, så bonus på den. Min syster fick också en som jag kollade på, haha. Och så fick vi två filmer på köpet; Kenny Starfigter och Dreamer. Dubblel bonus på den!
Så nu har jag tre klockor som fungerar och minst fyra som inte fungerar eller är borta. Så hehe... ja.


Ett urval av mina klockor. Fattar ni ordvitsen? Urval! Ibland är jag bara för rolig...
Silvrig Från Oman, Guldig Från England, Röd från JetSet, Blå från JetSet (ny).

Meeeen, min guldiga klocka (170 riksdaler på NewLook) är väääldigt oäkta och lämnar "fartränder" på min handled...


Den e najs, (myyycket grönare i verkligheten).

Vilket långt inlägg deta blev, och med lite bilder på nutella, klockor och handleder som omväxling.

Puss!

Du är inte helt värdelös, du kan fortfarande användas som ett dåligt exempel.

Jag har en liten samling med fina meningar och sånt på mina anteckningar på datorn, och den här är topp tio alltså. Väldigt bra och sann.

Sen skulle jag bara vilja säga Vila I Frid alla som dog i flygplanskraschen i Ryssland idag, nästan ett helt hockeylag.. Herregud, och sen svensk, Stefan Liv kan ha varit med på planet.. Så sorgligt, hatar när sånt här händer.


BoysBoysBoys


När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne

När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte

När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne

När hon är tyst - Fråga vad som står på

När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet

När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka

När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker

När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting

När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne

När hon är rädd - Skydda henne

När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne

När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt

När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta

När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen

När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå

När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar

När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig

När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det

När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan

När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan

När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes

När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..


Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart

Tycker att rubriken passar mycket bra just nu.


Därför att idag var den 2 år sen min fina lilla älskling gick ut genom dörren på egna äventyr. (Det var iof kvällen den 5/9 2009, men still). Åh, jag saknar dig så det gör ont. Min fina fina Alice.




Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart
Älska <3


What Is A Plan Without A Plan B

Gimme... 

 
Jaja, kalla mig vad ni vill, har velat ha en pippi-tröja jäääätteläääänge, och kalla mig snål, men jag känner inte att jag behöver köpa "originalen" som kostar en aaaning mer ;) Jag kan bli glad med denna också 
 

Blåjeans är aaaalltid sniggt

Denna eller varför inte i vit? Snygg!

Och ännu en "pippitröja" i anna kulör.. Gillar färgen, eller kanske blå? men den fanns inte just nu så har ingen bild

Haha, lite "wanties" från Gina tricot.. men jag älskar att gå runt med myströjor på vintern så nåt ska jag nog hitta! Gud vad töntig jag känner mig nu. Haha, wanties..

When you burn in hell, remember what I said. You had your chance, I had enough


Danko Jones-Had Enough

Kommentera mera gott folk

Snälla? skulle bli så himla glad då! :D

if you wanna fly, you have to give up the shit that weighs you down

Japp, nu har jag börjat ha en sånhär liten fin rubrik på alla mina inlägg, eftersom jag inte har en som helst jävla aning (teehee) om vad jag ska ha för rubriker. Svårt det där med rubriker, tuffa beslut. Därför kommer jag ha såna är små fina "ordspråks-liknande-grejer" ist!

Men iaf.. Vart i min fina lilla gymnasieanstalt idag, men jag började nio så det var rätt OK. Hade också bara typ 3 lektioner, eller a, tre ämnen. Och på hela engelskan satt jag iof bara och snackade hemlisar med Linn, Sara och Holmis, så nu vet jag en hel del om dessa flirror... Känns inte som att jag bara känt dom i två veckor, jag har typ berättat mer för dom än för mina kompisar från grundskolan som jag känt i typ 2-10 år.... Men aa, sånt e livet. Efter skolan åkte vi till nåt fik nånstans i stan, och satt där ett tag, och snackade lite till ;)


Slänger in en typisk "bloggbild" på mitt fika! 47 spänn för latten+28 för chokladbollen... Det sviiiiider i plånkan!

Mer var det väl inte för stunden. Lägger upp en bild från Grrrekland också.. Skulle inte sitta helt fel att vara där just nu.

Utsikt från hotellrummet, saknaaaaaaar

My heart was freakin out when I held ya

Nån som såg Idol eller? Sista tjejen, Moa, så sjuuukt bra! Älskar låten, ska ladda ner den på dirren.

Älskar juryns kommentarer efter också, men det fanns tyvärr inte med på klippet.

.


don't worry about life, you're not going to survive it anyway

Klickar runt lite på A&F hemsida. Har gjort det ett antal gånger nu ocg jag dras till deras "Pretty Tops" såattsäga...
Kolla t.ex. på de här, jag "klippte ut" sidan så det finns ju såklart mycket mer att gilla.

for the losers that lost me and for the suckers that cant have me

Gokväll folket! Vad har ni för er en lördagskväll som denna?

Jag var i gamla stan idag med papa för att kolla in min mamas utställning på Galleri T ;) Fast innan det var vi och köpte blommor till mor (från far) eftersom dom firar 17årig bröllopsdag idag (!) :D Grattis Mor och Far!
Kom hem runt halv fem kanske, och har inte gjort så mycket sen dess. Kanske skulle träffa Jonna imorgon men vi får se hur det blir med den saken. Jag kanske väljer att skriva en liten redovisning om gudar till svenskan på måndag! Vem vet? Ganska svårt val..
Nu ligger jag iaf i sängen, käkar eple och ska precis påbörja sista avsnittet av vampire diaries... Så jag kommer sluta tjata om det nu :) Dvs. Tills nästa säsong kommer ut!
Helt rödgråten är man också eftersom nästa sista avsnittet måste vara det sorgligaste jag sett på länge, herregud.
Aja, back to business!

Sometimes It Lasts In Love But Sometimes It Hurts Instead


www.ungcancer.se


Helt OK kväll

Kom nyss hem, eller nyss och nyss. Typ en timme sen men ändå. Jag var på Grönan med några kompisar och kollade på Danko Jones (I think?) haha, hade ingen aning om vem/vilka det var men dem var faktiskt bra! Och sångaren var så jävla skön! Han snackade typ mellan varannan låt och skämtade och sånt. Så rolig! Så man fick sig ett gott skratt också. Medelåldern av publiken var väl lite äldre än vanligt, hehe, och vi hamnade såklart mitt i alla 40+ som typ dyrkade danko! Men vi flyttade oss lite eftersom jag inte fick nån luft, allas hår i käften och tinnitus på köpet. Detta var innan konserten började ;)
Men eee, nu ska jag nog käka lite naturgodis och kolla vampire diaries, ovanligt huh?

My heart only runs on supreme, so hot give me your gasoline

Har sovmorgon imorgon pga karnevalen, så sjukt skönt! Ska vara där 12, så jag går upp nio, (haha tre timmar innan jag vet) men jag ska till en kompis och så ska vi fixa oss till karnevalen för vi vil´l inte åka in till stan med partymejk osv. Så jag ska vara där en timme innan.
Två av tre läxor gjorda, kände att svenskan fick vänta eftersom man ändå får tjugo minuter på nästa lektion att göra den! Så nu har jag varit duktig, och kan med gott samvete kolla på vampire diaries hela natten, typ..

Imorgon ska jag nog möta Jonna i stan direkt efter skolan, och eftersom hon är ledig varje fredag (say whaaaat?) så ska hon vara inne hela dagen och bla. köpa födelsedagspresent till mig! För det läste jag i hennes kalender, hihi buuuus!

nejmen vad säger ni? Ska man sätta igång med plugg?

Imorgon är det karneval i skolan, haha! det är typ nåt alla i hela skolan göra i början av varje läsår, och priset är att treorna så tar studenten får springa ut först. (Det spelar alltså ingen roll för mig och vår linje vinner eller inte. tar inte studenten förns 2014.) Alla olika linjer har ett tema som man ska göra ett sorts "framträdande" med. Vi ska typ klä ut oss och gå till Rålis allihopa, och sen visa vårt lilla framträdande på amfiteatern där. Sen bestämmer en jury vilken linje som var mest kreativ och bäst helt enkelt, och dom treorna får springa ut först i Juni.
Min linje ska dansa till BB-låten "Fest i hela huset" och lite sånt. Alltså inte bara det, men jag orkar inte skriva allt vi ska göra, och jag tror inte ni bryr er särsklit mycket heller! :D Men dansen är typ f1 najs och jag diggar låten skulle man kunna säga.
Det blir säkert kul, och jag menar, att börja 12 och sluta 14-15 är inte helt fel, Lektioner slipper man också!

Ska jag ge mig på lite plugg eller göra som jag brukar. Sitta klockan 11 på kvällen dagen innan och stressa? Kanske kollar Vampire Diaries ist. så mycket roligare.

Imorgon e det fredag, mmmmm!

Haha, så klockrent!


Dubbelgångare; Hittad

Måste bara berätta en lite halvt rolig sak sådär. Typ andra dagen i gymnasiet hade jag redan lärt känna tre tjejer väldigt bra osv, så vi umgicks hela tiden då. Då kommer det fram tre tjejer i klassen och frågar om jag och Elin (som hon heter, haha) är tvillingar, sen syskon, kusiner, släkt men det var liksom ääääääääääääääh, nej??!?! Haha, nej, men så var det ju inte. Då frågade dom om vi hade känt varandra från tidigare eftersom vi pratade så mycket med varandra och sånt.. Men nope. Och det roliga är att typ tio pers till frågade exakt samma fråga samma dag, tvillingar, syskon, kusiner, släkt, vänner.. Så min dubbelgångare går i min klass verkar det som, även fast jag inte alls tycker vi är lika :O
Jag skulle ju kunna lägga ut en bild så får ni checka in denna snygging som liknar mig, men jag har ju liksom typ 300000 läsare och hon kanske inte vill att alla ska veta vem hon är, det är jobbigt att vara kändis...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus