Allt och lite till

Halloj!
Nu är jag här igen, redo att berätta om mina veckor. Nästa inlägg blir om studenten, vare sig ni vill eller inte. Men det är en dag jag måste skriva av mig om, so much feelings <33333
 
Anyways
 
Är lite gladare nu än jag var i senaste inlägget, men den kvällen vart väldigt bra! Gick till Bellas mottagning, åt, umgicks, drack och hade en härlig dag. Vi var ett gäng "ungdomar" som var kvar hos Bella ett bra tag, hängde lite mer, brottades, hade heta diskussioner om livsval innan huvudpersonen och hennes klasskamrater skulle vidare och jag och mina kumpaner åkte hem för en tidig uppgång dagen efter.
Huvudpersonen för dagen
 
Dagen efter var det minsann dags för skolavslutning. Så skevt att behöva gå till skolan EFTER man tagit studenten, MEN då fick vi härlig tid med klassen och ett mer ordentligt hejdå. Dessutom fick jag både stipendie för Bästa Studieresultat på 1500kr, och pris för Bästa Gymnasiearbete som ettorna och tvåorna röstat fram. Där fick jag däremot dela prispengarna med mina vapendragare jag gjorde arbetet med, men ändå! Vi käkade frukost på morgonen med klassen, fick Diplom, intyg och betyg plus massa annat, en fin bok lärarna hade gjort till oss m.m. Avslutning i St Görans kyrka och sedan åt jag och några i klassen lunch på TGIF. Så. Jävla. Gott. Vandrade runt på stan med Linn innan vi fick för oss att åka hem till några kompisar till min familj där det var avslutningsfirande. Hängde på bryggan, badade för första gången i år (I Sverige) och cyklade hem till mig där vi lagade mat och åt. Träffade Jonna och Niklas i stan för Bad Neighbours på bio, väldigt underhållande film!
Första doppet
På G till skolavslutning
 
Efter detta har jag hängt med Jonna, varit barnvakt, köpt glass av glassbilen och..... Summerburst! På fredagen var jag där med Linn, Elin, Hanna och några andra och hade det jättekul verkligen! Hade inga förväntningar egentligen så är väldigt nöjd. Det var dock kallt som tusan men det gick ändå. Hängde runt, åt, drack, tatuerade oss, dansade, sjöng, smugglade in dricka från "drickområdet" till "konsertområdet" med hjälp av en kondom. Mer säger jag inte. Men det var GAL1. Aldrig känt mig så levande. Härlig känsla. Nej men det var mycket kul, och hade velat gå på lördagen också meeeeen... då väntade ju One Direction!
Gla'
En mindre charmig bild
Kul.
Åkte in med mamma och Lisa till stan och blev blodgivare, tog massa prover osv, men det känns bra än så länge. Hälsade på min moster på hennes jobb och mötte sedan upp Rebecka. Vi kom vid halv fem och då hade vissa redan köat i tio timmar. Men vi hade sånt flyt hela kvällen för en vakt sa åt oss att ställa oss i mitten av kön så där slank vi in. Precis efter oss kom två tjejer och gjorde samma sak men blev tillsagade och fick gå längst bak, hehe. När vi väl kom in hamnade vi nånstans i mitten av golvet (våra biljetter var på sektionen längst fram så det var bra ålatser överallt) men med tiden kom vi längre och längre fram och tillslut, precis i början av konserten efter mycket kämpande, slagsmål, arga kommentarer, lite fult spel så hamnade vi längst fram och kunde liksom känna svettlukten från mina härliga pojkar. Fick liksom kontakt och allt kändes så rätt. Så jävla sexiga. Och där framme fick man luft till skillnad från när vi stod bara nån meter bak där man stod som packade sillar och inte kunde röra en fena. Ville nästan låtsas svimma för att komma därifrån. Men det var så värt det när man stod där framme. Träffade på några vänner som hade köat sen ca tio på morgonen, och ändå hamnade vi bredvid varandra och tillochmed längre fram.
Sen var förbandet 5SOS också himla bra!
Härliga
Hejhej!
Såhär nära lirr
Tight
Fin
Gud vad jag skriver. Här kommer lite till.
 
Har hunnit med att boka Bråvalla, bokat Tandemskärmflygning som jag fick av mina Girls i 18-årspresent och bokat fallskärmshoppning jag fick av mamma och pappa i studentpresent. Har även börjat jobba på BB, har världens snällaste och trevligaste kollegor så det är kul! Mindre skönt att behöva gå upp fem och jobba hela sommaren, men får tänka på klirret. Har gått på amningskurs, så nu är jag expert på det. Ätit middag med Gymmix , där jag passade på att beställa in det dyraste på menyn då jag fick veta att föreningen betalade. Himla gott. Kvällen slutade med att jag och Jonna hängde med några killkompisar och kollade på VM och chillade galet på en restaurang. Jag har gymmat för första gången på ca en månad, hängt med Jonna, handlat mat och igår firades det midsommar.
Outfit
Gick hem från Jonna efter sleepover, fixade till mig och gick sedan med familjen till några kompisar där vi klädde en midsommarstång, dansade, åt massor, drog min första midsommarsmaps och hade trevligt. Gick sedan vidare till Jonna för att fixa inför kvällen då en grillning stod på schemat med några vänner. Åt även då, Så. Jävla. Mycket. så jag nästan spydde, men ack så gott! Det var grillat, sill, chips, tårta och massa annat gott. Spelade kubb där jag och Niklas tog hem segern med besked, gungade och vid halv tio gick alla utom jag och Jonna vidare eftersom Jonna fått migrän och jag stannade hos henne tills hennes föräldrar kom hem. Så vid halv tolv efter lite Angry Birds begav jag mig därifrån hem till Niklas där alla satt så fint och väntade på mig med massa drinkar. Himla trevligt tycker jag. Dansade, sjöng, gick och gungade, strosade runt, hängde lite mer hos Nickeboy som slutade med att jag däckade i soffan och kom hem vid tre. Himla skönt å sova då.
Klädde midsommarstång
Härligt hörni
Idag har jag endast tagit det lugnt, gått på promenix med mama och kollat fotbolls-VM där Ghana visade vad de går för!
 
Nu är jag äntligen klar. Varsågoda. God natt

Usch för sånt där

Hej. 

Är lite irriterad just nu, men eftersom mina vänner är efterblivna och inte kan svara på telefon så har jag inget att göra och får därför blogga. 

Igår hade jag en jättebra dag plus kväll, men en mindre bra natt som ledde till en ännu sämre morgon. 

Var iaf glad igår 

Jag hängde med Sara pch Bella under dagen och på kvällen spelade jag brännboll, kubb och hade picknick med massa gamla kompisar från grundskolan. Jag avgjorde kubben och fullkomligt ägde på brännbollen. Vi tog en tripp till Statoil för att stilla våra chipsbegär och åkte i bakluckan med dörren öppen så det svalkade härligt. 
Kubb

Åka baklucka

Vid tolv började alla gå hemåt men som den blåögda/alldeles för godhjärtade för mitt eget bästa/ kan inte säga nej- människa som jag är, följde jag med Jonna till Södertälje där en "fest" ägde rum. En fest bestående av två personer framför en tv. Usch vad arg jag blir. Skulle även åka hem tidigt i taxi vart jag lovad men såklart blev det buss och kom hem halv fyra. 

Och jag som skulle upp halv nio för att gå på Bellas utspring ville endast sova. Och det fick jag. Tjugo i elva ringer Sara mig och undrar var jag är. Jag har då, för kanske hundrade gången stängt av alarmet i sömnen och försovit mig två timmar. Utspringet var elva så det var ju bara för mig att börja gråta av ilska och missa utspringet. Blir så arg att jag först och främst inte kan säga ifrån och sen att jag har sömnproblem. Fyfan. Är så arg. Ville så gärna gå. 

Jag ska iaf gå på mottagningen lite senare, men det får vi ju se om lilla fittSara kan svara. 

Hejdå. 

Nedräkningen och picknicken på kyrkogården

Halloj! 

Missade att publicera ett inlägg i onsdags så här kommer en brief sammanfattning av nedräkningsdagarna och dagarna efter studenten. För själva studenten får vi ta i ett separat inlägg! 

I tisdags var vi inte mycket i skolan, bara nån lektion och sen några förberedelser inför studenten. Efter det fikade jag på gamla hederliga Espresso House NK med Linn, Rebecka och Lovisa. Så många gånger under åren som vi fikat där. Världens bästa. 
Fixade sedan när jag kom hem en massa saker. Strök klänningen oerhört försiktigt pga tidigare brännskador jag helst ville undvika på detta plagg, gjorde mg själv fin osv. Åkte och hämtade Jonna och pappa på kvällen. Fick även gåvor av Lisa från Australien, som även var tidiga studentpresenter! 
Överraskade Rebecka med att hoppa på hennes tåg och ta med kaffe, sådär sista skoldagen. 


I onsdags var jag i skolan igen, känns så hemskt att skriva såhär, det är liksom sista gången. Fikade på den enda lektionen vi hade med chokladbollar och te. Sen hade även jag och mina vapendragare köpt med oss cheeseballz och godis som vi mumsade på. Sedan vart det ännu mer förberedelser inför morgondagen, ballongblåsning, dansövning, skolgrejer, skåprensning (eller snarare ta papperskorgen till skåpet och dumpa allt innehåll) m.m. Vi övade även på utspringet! Vi är ju de första treor som tar studenten på vår skola efter att vi brutit oss loss från moderskolan, så ett genrep över allt som skulle hända var faktiskt på sin plats! 
Lycka!


Träffade Sara efter skolan och åkte till mammas jobb, fikade, för att sedan åka vidare till min kusins studentmottagning. Väldigt trevligt måste jag säga, även fast jag höll på att supa mig själv full. Men när jag hänt upp det fjärde glas vinet hejdade jag mig själv och gav pappa vinet. Ville ej vara bakis på min egen student. Och det fixade jag galant med vatten och kaffe! Fick dock ej mycket sömn eftersom vi kom hem runt tolv och jag hade saker att fixa plus att jag låg vaken helt pirrig i ca två timmar. Somnade runt tre och vaknade fem, så fick mig några härliga två timmars sömn.

Dagen efter studenten, aka Sveriges nationaldag spenderades i sängen. Vaknade ett och matade min nyfunna serie The Originals hela dagen samt världens mest rafflande final i PH Norge plus film med mor och far. 

Idag träffade jag Rebecka i stan för picknick. Vi var lite lost så vi lekte värmlänningar när vi frågade folk om vägen för att inte verka dumma i huvudet. Kul. Det har blivit en grej att leka värmlänning. En sån grej att vi t.om, är kända för det och att folk faktiskt vill hänga på oss för att se oss i action. Och nu är jag helt seriös. 
Vi hamnade iaf på Katarina Kyrkogård med picknickkorgen och filten i högsta hugg och slog oss ner. Rebecka drog fram min studentpresent från hennes pappa i form av en flaska champagne, vilken vi, mot alla odds, fick i oss. Så det vart fnittrigt. Men oj så skoj. Gick igenom torsdagens bravader och blev "nostalgiska". Lyssnade på radio och hade party. Party på kyrkogården. 
Vid sex mötte jag upp Jonna och Jocke på tåget och åkte hem med Jonna. Vi hängde hos mig ett tag tills vi senare istället för att dra ut som var planen, gick hem till henne efter ett stopp på Konsum för film. Däckade kanske halv tolv och begav mig sedan hemåt. 
Korgen i högsta hugg

Knytis


Allt uppätet

Och nu är jag här! Skoj! 

Fullt ös medvetslös

Halloj igen! 

Mitt förra inlägg vart så konstigt och långt så tar helgen i ett separat inlägg. 

Minns ej vad jag gjorde i torsdags kväll faktiskt. Jo, mamma färgade håret på mig! Det var superbt kan jag lova er! Fräscht till studenten. 

I fredags var jag inne i stan med mamma och min lillasyster samt några kompisar som var på besök från Göteborg. Shoppade lite inför studenten och fikade! Åt middag hos oss sen med dom, spelade buzz, dansmatta och Wii typ och hade väldigt kul! Alla stod och dansade mot varandra vilket var oerhört roligt att se, och så vann jag såklart... 
Mamma köpte en ballong till syrran 

I lördags åkte samma gäng in till stan igen, denna gång för lite bio och maraton. Jag åkte dock på att hjälpa till syrrans lag att samla pant på maraton så fick hänga där med mamma. Körde iväg några freeloaders som tog alla burkar och chillade. 
På kvällen åt vi middag och sedan begav jag mig till Medis för att träffa Rebecka och Sara å ta en sup. Satt där i ca tre timmar och snackade skit innan vi bestämde oss för att ta en spontanare till Sommar! Där spenderade vi kvällen och natten till stängning och hade verkligen superkul! Träffade världens gulligaste amerikanare som vi nu är BFF med, han var glad att han träffade oss för alla andra var så otrevliga och fula, stackarn, haha! Hängde även med ett gäng sköna dudes som vi på något vis övertalade att vi var från Värmland och att Stockholm var så stort och främmande och att vi inte hade någon som helst koll. Sara sa att hon hade moster Nettan i Jakobsberg och det visade sig att en av killarna jobbar på Ikea där och att Nettan "alltid är där och dricker kaffe", vilken liar. Usch. 
Värmlandsgänget
Här var vi arga 

Igår hämtade vi upp min storasyster och kusin på Arlanda efter 4,5 månader i Australien. Det kändes inte ens konstigt att träffas igen 😳 åkte hem till min moster och drack drinkar, åt trerätters pch kollade massa bilder från resan, jättekul och hade även där en riktigt bra kväll! 

Idag vankades det målning av lakanen till vårt flak. Det är liksom tre dagar kvar nu! T r e D a g a r Heeeelt sjukt. Prognosen säger regn men jag håller alla mina tummar och tår för att det blir fint väder! 
Lakanen blev väldigt bra och vi har fått så många komplimanger för de! Haha! 
Sen hade vi klassmys och tävlingar plus fika ute i solen! Mitt lag vann (OFC, nej men min vinnarskalle tar en långt ibland) och vi fuskade bara lite! Priset var superstarka chips och Fireball-godis som var ca 10 ggr starkare. Är typ varm i magen. 


K00la



Fikarester

Nu ska jag träffa Jonna, så hade! 

Härligt

Halloj! 
Tänker alltid på hur sämst mina vänner är på att blogga men inte är jag bättre själv. Man ska inte kasta sten i glashus så att säga. 

Då kör vi den vanliga rundan. 
Senast jag skrev var då onsdagen innan vad som faktiskt blev min sista praktikdag. Min handledare tyckte det var synd att jag skulle jobba en fin fredag så fick ledigt, åndå fyllde hon i att jag varit där så jag fått mina timmar. Skönt. En av de bästa stunderna under praktiken. 
Mitt konto har varit ovanligt hungrig under veckan så har blivit begränsad i min vardag. Hade som minst 17,90kr, och då har jag ca aldrig haft så lite pengar på kontot. Sånt här ska man väl inte skriva om men det är ju inget att skryta om direkt så ni som tänkte nalla min väska kan ju tänka om. 
Grill och bira

Har under dessa 11 dagar bokat Summerburst, dock endast en dag då 1D väntar andra dagen. Bummer att båda konserterna är på samma dag som summerburst. Jag har haft grillkväll med Jonna, Julia och Jonnas syskon, väldigt trevligt och framförallt gott! 
Vad har jag mer gjort? Minns typ ingenting längre. Hängt med Jonna, vart på dubbelt läkarbesök. Här ska ni höra: jag får lätt vaxproppar vilket jag fått nu igen. Gick till VC för att spola och då måste jag betala för att träffa en SSK som ska trycka in en pinne ashårt i örat så fick typ bestående men och då säger hon "Det verkar som att du har ont, har du ont av proppen?" Nej jag har inte ont av det men jag får ont när du trycker in en pinne i örat på mig kärring. Blir så arg. Då konstaterar hon att Ja du har en vaxpropp och du måste göra detta och detta sen får du komma på måndag så spolar vi rent. Aa fast jag VET att jag har en propp det var DÄRFÖR jag kom hit och jag VET vad som ska göras innan för jag har haft detta förr. Så jag betalade för att fö höra något jag redan vet och som var fastställt (jag är inte dum i huvudet) för att sedan behöva vänta tre dagar och betala ytterligare pengar för att få ut skiten som kunde gjorts på fredagen på fem minuter. Men det är svåra grejer så en läkare måste göra det. Nej då vart jag förbannad. Usch. 
Fick pris

Men men, nya tag! Solade, hängde och åt med Jonna på fredagen och lördagen och grillade som sagt, firade lite mors dag med hembakad citronkaka och annat härligt, lite småfix hemma så nu ser trädgården superb ut! 
Under veckan har jag varit i skolan och inte gjort mycket jobbigt, sista veckorna är ju så slappa så jag vet inte vad. Kollat studentgrejer, planerat massa inför studenten med flak, lakan, öl osvosv. 
Brillor på Clas Ohlson 

Var på min vän Veronicas skiva i tisdags vilket var min sista skiva för i år, väldigt kul med skiva, lite synd ändå att det var sista, men bra för plånkan. Fick sovmorgon på onsdagen vilket var tur för kom inte i säng förns fyra och börjar egentligen 8.20... 
Har kollat runt mer och köpt lite grejer inför studenten men det är lite hemligt så kan ej skriva här! Men det är bra! Allt kretsar ju kring studenten nu! 
From Mexico with lööööve

Sov hos Jonna i onsdags och i torsdags passade jag på på lediga dagen att dra med mig Jonna på en shoppingtur i alla Sveriges billiga butiker. Vi hann med Rusta, Willys m.fl. Men viktigast av allt, Lidl. Jag och två andra har fått uppdraget att köpa flaköl så jag och Jonna fyllde upp våra kundvagnar med 11 plattor stora öl (och det är bara 1/3) och började stapla. Mycket blickar fick vi men det är inte så noga. 
Öl

Usch vilket osammanhängande inlägg. Tar helgen sen
Ciao



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus